Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 27 jan 2013, 21:17

EBSCO je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Čuj razočaran mladim igračima, pa sam si kriv što im daješ šansu iz utakmice u utakmicu. Wisdom nije odigrao jednu utakmicu kako treba i ti ga opet forsiraš.
Pa kako će napredovat ako im se ne daje šansa..
Pa što se onda žali?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 27 jan 2013, 21:29

Carlo je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Čuj razočaran mladim igračima, pa sam si kriv što im daješ šansu iz utakmice u utakmicu. Wisdom nije odigrao jednu utakmicu kako treba i ti ga opet forsiraš.
Pa kako će napredovat ako im se ne daje šansa..
Pa što se onda žali?
Ne žali se, samo je konstatovao ono što smo i sami vidjeli. Ovim je samo naglasio da će krv propišati da bi ih sljedeći put ubacio u igru.

@xGGMU
Ne vidim svrhu tvog kritičkog osvrta na Rodgersa, imaš starca crvenog nosa iliti Rudolfa pa njega hvali ili kritikuj, a nas pusti da se bavimo trenerom tima za koji navijamo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 jan 2013, 21:34

Ne vidim razlog zašto ne bi ggmu komentarisao trenera Liverpoola.Nisu teme ovdje namijenjene samo za njihove simpatizere nego i za ostale forumaše.Čak šta je i rekao,vidim da se neki i slažu sa njim.
A možda nema šta komentarisati u vezi "Rudolfa" kako ga ti zoveš,jer on svoj posao obavlja skoro perfektno.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 27 jan 2013, 21:38

Narin je napisao/la:Ne vidim razlog zašto ne bi ggmu komentarisao trenera Liverpoola.Nisu teme ovdje namijenjene samo za njihove simpatizere nego i za ostale forumaše.Čak šta je i rekao,vidim da se neki i slažu sa njim.
A možda nema šta komentarisati u vezi "Rudolfa" kako ga ti zoveš,jer on svoj posao obavlja skoro perfektno.
Ja bi ćutao kad bi on normalno komentarisao, ali kad postavi fotomontažu s očiglednom namjerom da ponizi trenera druge ekipe onda ja moram spomenuti Rudolfa. Ako sam šta pogriješio i ako on nije starac crvenog nosa koji voli popiti onda me ispravite. Dakle još jednom ponavljam, da nije postavio fotomontažu ne bih ni ja spomenuo Rudolfa.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 27 jan 2013, 21:39

Narin je napisao/la:Ne vidim razlog zašto ne bi ggmu komentarisao trenera Liverpoola.Nisu teme ovdje namijenjene samo za njihove simpatizere nego i za ostale forumaše.Čak šta je i rekao,vidim da se neki i slažu sa njim.
Bio on u pravu ne bio,tu si ti da radis moderatorski posao jel tak :D ? Ima druze on jezik nek se sam brani ako misli da mu je potrebno.Logicno je da nikom niko ne moze nista ovdje zabraniti.
"You'll Never Walk Alone"

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 27 jan 2013, 21:42

Nisu meni najjasniji ovi navijači Liverpoola, pokreneš sa ljudima sasvim normalnu i urednu diskusiju, oni je preokrenu u neko vrijeđanje, čast pojedincima, ako ih ima.. Kad vidim kako je njima, nama naš "Rudolf" zlata vrijedi, a o veličini samog SAF-a nema potrebe ni pisat, a ni o našoj instituciji od kluba. Nije tema samo za vas vjeroispovjesti Liverpool, nego i za sve ostalo vezano uz isti.. al' nije vam lako svakako, zbog toga vas pokušam i razumit.. al' izgleda da se sa vama ne može ni pisat, čast pojedincima, ako ih ima..

Ta slika je meme, znači nešto tragikomično, gdje ne možeš uzet jedan Oldham, pa ono.. "makar smo imali više pasova"

cheers!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 27 jan 2013, 21:48

Pa da sramotno jeste,no desavalo se svakome niti prvi niti zadnji.Samo nemoj odavati utisak da vise mrzis Liverpool nego sto volis Utd.Logicno da je dozvoljeno raspravljat,no covjek ti sugerira da bez slike bi to sve ljepse izgledalo.
"You'll Never Walk Alone"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2013, 21:51

" Nije mi zao ni Liverpoola, ni mene,ni tiketa,ni nas navijaca,ni uprave ni igraca...zao mi Gerrarda,jednog gospodina,kog volim vise nego tatu svoga,da mora po onoj kisi i blatu , da udje protiv treceligasa jednog , i da saigracima balvanima gine da izvuce **** x i novi mec ,o pobedi ne treba diskutovati nije bilo moguce...dao je covek 310% da se Liverpool jos jednom ne osramoti , da se bar izvuku...ona precka mi se trese u glavi i dalje , jer da je usla njegov trud ne bi bio uzaludan... zao mi ga majke mi moje ,place mi se sta je docekao covek,jedan od najboljih igraca svih vremena,da mora da odigra dupli pas sa Jack Robinsonom ! strasno,vratite mu BAR Xabija Alonsa , ispunite mu poslednju zelju smrdljiva upravo !!"

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 27 jan 2013, 21:51

Tragikomično bi bilo da je slika sa normalnom Rodgersovom glavom. Ali pošto ti očito ne razlikuješ ljigavi pokušaj nečijeg pokopavanja onda nemam šta dalje raspravljati. Očigledno ne vidiš šumu od drveta.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 27 jan 2013, 21:57

Editovao sam, i ostavio link čisto da pogleda neko ko se neće naći uvrijeđen, nego će se nasmijat..
inače, meme je upitanju, nisam ja pravio, odraz vaše igre ove sezone, on forsira tu taktiku, i sami to spominjete, pa je zbog toga napravljena slika, k'o god je napravio, nije ni bitno.. nema potrebe o tome više..

Zodiac, odličan post!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 jan 2013, 21:59

@gio10 vidiš da ne valja zayebavat druge. ko ti juče došo' da ismijavaš pobjedu arsenala od 3:2. a vidi sad.
i još upisujete unaprijed pobjedu nad arsenalom. neki se zezaju a neki i misle ozbiljno. Blago pojedincima na optimizmu.
Vođa zna.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2013, 21:59

Nije moj ,prenio sam ga sa neke fb stranice,neki lik napisao ali se moram složiti od a-ž :!:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 jan 2013, 22:05

Zodiac je napisao/la:Nije moj ,prenio sam ga sa neke fb stranice,neki lik napisao ali se moram složiti od a-ž :!:
Post subjektivan i dirljiv, al' gotovo da pogađa u srž problema, pa bar što se veznog reda tiče.
Ne kaže se džaba "Bez starca nema udarca", treba nam jedan "starac" u ekipi, ne može se Gerrard s omladinom igrati :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jan 2013, 22:08

Zodiac je napisao/la:Nije moj ,prenio sam ga sa neke fb stranice,neki lik napisao ali se moram složiti od a-ž :!:
Ja bih pitao tog lika je li taj isti Gerard imao noćas dvije dobre prilike za šut sa vrha 16-ca? Oba puta mu šuteve svojim klizećim startovima brane štoperi Oldhama. Dvije dobre prilike je propustio, pogotovo onu drugu kada je čak Suarez dobro prošao po lijevoj strani i imao je prazan desnio dio gola.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 jan 2013, 22:19

Ti @Rizo kao da prvi put fudbal gledaš, kakve ti mane nalaziš. Takve nonsense bubaš da čovjek bukvalno ne zna kako na to da odgovori...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jan 2013, 22:22

the scouser je napisao/la:Ti @Rizo kao da prvi put fudbal gledaš, kakve ti mane nalaziš. Takve nonsense bubaš da čovjek bukvalno ne zna kako na to da odgovori...
Uživaj " onclick="window.open(this.href);return false;

Nije poenta u Gerardu, rekao bih to noćas za svakog igrača koji je bio na terenu. Imaš teren i pokaži se. Bolje je boriti se kao muškarac nego plakati kao žena. Sad je kasno.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 jan 2013, 22:27

A gdje je Henderson bio molim te ? Gerrard je preuzeo odgovornost, bio aktivan u, i van šesnaesterca, solidno šutao ali ne može protiv 5 odbrambenih igrača koji bi se u tom momentu pod voz bacili da prođu dalje a ne pred njegov šut.

Henderson i Allen, koji su trebali da drže vezni red u prvom poluvremenu, se nisu vidjeli kako treba. Patetična igra obojice, posebno tvog miljenika, koji se sudarao sa Downingom po desnoj strani nakon njegovog ulaska.

Ti imaš neki pik na Gerrarda, da primjećuješ njegove mane i kad su drugi nemjerljivo lošiji. Do njegovog ulaska u igru mi nismo imali inicijativu na njihovom dijelu terena uopšte. Čovjek je radio šta je mogao, ali šteta je bila učinjena.

EDIT: Prizivao si Robinsona, sad uživaj u njegovoj magiji. Drugi i treći gol mogu njemu komotno na dušu.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jan 2013, 22:33

the scouser je napisao/la:A gdje je Henderson bio molim te ? Gerrard je preuzeo odgovornost, bio aktivan u, i van šesnaesterca, solidno šutao ali ne može protiv 5 odbrambenih igrača koji bi se u tom momentu pod voz bacili da prođu dalje a ne pred njegov šut.

Henderson i Allen, koji su trebali da drže vezni red u prvom poluvremenu, se nisu vidjeli kako treba. Patetična igra obojice, posebno tvog miljenika, koji se sudarao sa Downingom po desnoj strani nakon njegovog ulaska.

Ti imaš neki pik na Gerrarda, da primjećuješ njegove mane i kad su drugi nemjerljivo lošiji. Do njegovog ulaska u igru mi nismo imali inicijativu na njihovom dijelu terena uopšte. Čovjek je radio šta je mogao, ali šteta je bila učinjena.

EDIT: Prizivao si Robinsona, sad uživaj u njegovoj magiji. Drugi i treći gol mogu njemu komotno na dušu.
Igrao desnog beka.

EDIT: Pored Wisdoma su oba centaršuta išla, nijedan blok niti pokušaj bloka. Pogledaj snimak pa ćeš vidjeti. Sve akcije sa desne strane.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 jan 2013, 22:35

Pogledaj kako je kod drugog gola bespotrebno ušao u sredinu i napao igrača na kojem je već bio Henderson, i tako ostavio slobodan prostor na desnoj strani (napada, a našoj lijevoj) za ubačaj.
Kod trećeg gola ga je nadskočio strijelac bez ikakvih problema.
Također su svi kukalu oko Coatesa, pogledajte prvi gol, sve će vam se samo kazati.

Henderson je imao čitavo prvo poluvrijeme, i dobar dio drugog da pokaže kako to povremenog reprezentativca i mladu nadu Engleske školski zatvaraju i zaustavljaju momci koji se bore za opstanak u trećoj ligi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 jan 2013, 22:41

Ma Henderson klocina, al' s Borinijem ne moze nikad niko.

Ne bi me cudilo da ga kupi Real, treci klub u nizu koji gotivim :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.