Lijepo me stid.mandraX je napisao/la:Danci uzimaju ovo prvenstvo 100%, teško njima Španci mogu nešto...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lijepo me stid.mandraX je napisao/la:Danci uzimaju ovo prvenstvo 100%, teško njima Španci mogu nešto...
Šuti ja prije desetak dana još u grupi napisah da su Španci jači od sviju.mandraX je napisao/la:Lijepo me stid.mandraX je napisao/la:Danci uzimaju ovo prvenstvo 100%, teško njima Španci mogu nešto...
Lukavo odrađeno čekali da se tri jače ekipe pokolju između sebe, pa onda oni dovršili posaonate je napisao/la:![]()
Izgubili su od Hrvatske kako su jaci od sviju![]()
Osvojili su zato sto smo mi bili posteni i sto nisu isli na tezi dio zdrijeba koji je nemoguce proci i osvojiti SP.
nate je napisao/la:![]()
Osvojili su zato sto smo mi bili posteni i sto nisu isli na tezi dio zdrijeba koji je nemoguce proci i osvojiti SP.
Jah, isto tako je španija na fudbalskom SP izgubila u grupi od strašne Švicarske....logikom stvari, Švica je moralni prvak svijetanate je napisao/la:![]()
Ma OK....samo to što ti ne podnosiš špance na licnoj razini, nema veze sa cinjenicom da su sasvim zasluženo najbolja ekipa na svijetu.nate je napisao/la:Pa Spanjolci su svjetski prvaci zasluzeno.Niko to nije osporio.Samo su su uvijek pi*ke pa tako osvoje.
Ne kenjam ja o poštenju/nepoštenju - vec upravo ti i tebi slicni.Titova-Juga je napisao/la:Aj ripper ne rise ziv bio. Ako nisi gledao tekmu protiv Hrvatske, mislim Spanjolaca, odnosno barem zadnjih 10 min te tekme, nema pravo da da kenjas ovdje o postenju i nepostenju. Jesu, zasluzeno su ispali pussies i zaobisli jake protivnike prije finala, (da se max odmore) i zasluzeno na kraju osvojili.
Nije to jedini uzrok, ali je jako velik.Pa sami su tankirali znaci nisu htjeli u tezi zdrijeb.To je olakotna okolnost.Ipak su Srbija,Njemacka i Slovenija klasa nize.Ali ipak razbili su Dance i zasluzeno osvojili zlato.Iako je Rivera eksperimentirao sa sastavom isplatilo mu se.ripper je napisao/la:Ma OK....samo to što ti ne podnosiš špance na licnoj razini, nema veze sa cinjenicom da su sasvim zasluženo najbolja ekipa na svijetu.nate je napisao/la:Pa Spanjolci su svjetski prvaci zasluzeno.Niko to nije osporio.Samo su su uvijek pi*ke pa tako osvoje.
Sad pricati o nekakvom tobože velikom poštenju hrvata kao jedinom urzoku španskog osvajanja zlata - je glupost
ripper je napisao/la:Ne kenjam ja o poštenju/nepoštenju - vec upravo ti i tebi slicni.Titova-Juga je napisao/la:Aj ripper ne rise ziv bio. Ako nisi gledao tekmu protiv Hrvatske, mislim Spanjolaca, odnosno barem zadnjih 10 min te tekme, nema pravo da da kenjas ovdje o postenju i nepostenju. Jesu, zasluzeno su ispali pussies i zaobisli jake protivnike prije finala, (da se max odmore) i zasluzeno na kraju osvojili.
Španci prvaci svijeta i završena pricaa vi kenjate o poštenju hrvata kao neki presudan faktor
![]()
....to se zove naknada pamet i šupljiranje
niko nije hrvatskoj branio da do kraja pobjedi sve redom, pa da bude ultra, mega, giga poštena
...zapravo jest Danska svojim igrama u polufinalu
Ma koji im je svima qrac? Pa prije se znalo igrati dan za danom po 3-4 utakmice... Na EP, na OI, a sad kao svi preumorni a imali pauze po dan...nate je napisao/la:Kazu Danci da su bili preumorni.
Yebiga 9 utakmica u 15 dana tesko je to izdrzat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.