Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
Ma Pjanic je bosanac, siguran sam da ce biti sve uredu! 

Uspio mi se javiti kaze da da mu je otekao zglob i nije htio nista rizikovati, kaze da da ce igrati 100% protiv Portugala, ako za vikend opet ne povrijedi
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
ma ebes pojedince...Misimovic sa 19 je igrao u Bayernu amt.dok pjanic LP uh kad bude imao 23,4,5,6godNecromacer je napisao/la:Ovdje pojedinci pljuju po Pjanicu dok strucni skaut goal.com-a (zaduzen za pracenje Liverpool-a) Neil Jhones kaze sljedece u svojoj kolumni o utakmici : "- though an injury to wonderkid Miralem Pjanic did not help their cause -"
Znaci covijek za njega kaze da je cudo od dijeteta...ali pojedinci ovdje ne kontaju da je njemu "TEK" 19 god.
Ali vazno je da su zato "strucnjaci" sa foruma tu 24 h on line.... sta li oni rade u zivotu?!

Molim za neki link koji potvrđuje da je s Pjanom sve OK. Hvala!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Molim za neki link koji potvrđuje da je s Pjanom sve OK. Hvala!
Evo ga jarane:
http://www.miralempjanic.fr/povreda
Kaze da nije nista ozbiljno
- Principatus
- Kontakt:
Pjanic ima povredu na peti i nece igrati u nedelju. Koliko ce dugo morati da izostane sa terena nije jos poznato.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pustite suplju o povredi njegova zamjena sinoc je bila na zagrijavanju prije njegove navodne povrede!!!Principatus je napisao/la:Pjanic ima povredu na peti i nece igrati u nedelju. Koliko ce dugo morati da izostane sa terena nije jos poznato.
Ja bih prije rekao da je kod Pjanica u pitanju umor jer igrao je zaista previse utakmica u zadnje vrijeme,a svi smo vidjeli da covjek najvise pretrci na utakmici,ima ga svugdje od napada do odbrane....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
nema tu istine nimalo sto ti kazes,jer je mire igrao normalno sve do onog udarca,poslije toga je sepao..a onaj se poceo zagrijavati tek kada je on povriijedjen...a ono je bio namjeran start jer lopte na vidik nije bilo kod mireta.....al et...nije ja mislim nista strasno jer je i poslije toga trcao,istina malo sepajuci,ali ja se nadam da je to samo obicni udarac.....i da je sve okgringo1 je napisao/la:Pustite suplju o povredi njegova zamjena sinoc je bila na zagrijavanju prije njegove navodne povrede!!!Principatus je napisao/la:Pjanic ima povredu na peti i nece igrati u nedelju. Koliko ce dugo morati da izostane sa terena nije jos poznato.
Ja bih prije rekao da je kod Pjanica u pitanju umor jer igrao je zaista previse utakmica u zadnje vrijeme,a svi smo vidjeli da covjek najvise pretrci na utakmici,ima ga svugdje od napada do odbrane....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- NK_CELIK
- Kontakt:
Da, jest trcao ali je bio zagrijan..Tek se moglo vidjeti o cemu se radi nakon sto je ohladio nakon utakmice...
ljudi dragi,pjanic ce z apet do sest godina biti ovo sto je kaka sada u to sam uvjeren,s tim sto ce pjanic izabrati chelsea....inace nisam navijac chelsea al predpostavljam da ce jedino roman imati dovoljno kesa da ga kupi 

Tarik14 je napisao/la:Ma Pjanic je bosanac, siguran sam da ce biti sve uredu!
Prava ona Cirnina suplja

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- velez_mostar
- Kontakt:
Naucili smo na to od Cire ,pa on je u svojoj dugogodisnjoj karijeri toliko toga rekao da ne bi pas s maslom pojeo,ali meni licno najteze pada sto nas smatra mazlumima...Adinjo je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ma Pjanic je bosanac, siguran sam da ce biti sve uredu!
Prava ona Cirnina suplja![]()
. Pa nije covjek od celika ako je bosanac. Ljudi malo relanosti nije za odbaciti.
To mi izgleda kao ona prica o malim Bosancima i Hercegovcima koji su na ekskurzije isli u inostranstvo ,pa im tamo stranci pokazivali kako se svjetlo pali ,sta je fen,sta je vodokotlic ,i td...
Isto tako ,jako mi ide na kur.ac kad se pojavi u javnosti i prica kako smo JAKO SIROMASNI...
Zatim plasira pricu kako ima najbolju ekipu na svijetu ,evo sto ce to reci igracima u svlacionici da ih stimulira na bolju igru,ali nema sta nama to pricat ,pa nismo ni mi s grane pali ,i nismo toliko glupi koliko nam to "prica" nalaze.
Jos nesto ,Pjanic se sinoc povrijedio ,e sad...da je u pitanju bio Ibricic ,vec bi se Ciro oglasio u javnosti i rekao kako je to nesto s cim ce tesko izaci na kraj ,i te stvari..ovako ,sumnjam da je momka iko nazvao da ga pita kako je ,a nas je ponajbolji igrac ,licno meni je daleko ispred svih.
Ja znam da ovom covjeku rezultati daju toliki kredit da moze reci u javnosti svasta ,ali postoji neki limit pri tome ,pa nismo bas toliki hajvani!
Bravo velezovac, bravo i jos jednom bravo. Palac gore za ovo!!!velez_mostar je napisao/la:Naucili smo na to od Cire ,pa on je u svojoj dugogodisnjoj karijeri toliko toga rekao da ne bi pas s maslom pojeo,ali meni licno najteze pada sto nas smatra mazlumima...Adinjo je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ma Pjanic je bosanac, siguran sam da ce biti sve uredu!
Prava ona Cirnina suplja![]()
. Pa nije covjek od celika ako je bosanac. Ljudi malo relanosti nije za odbaciti.
To mi izgleda kao ona prica o malim Bosancima i Hercegovcima koji su na ekskurzije isli u inostranstvo ,pa im tamo stranci pokazivali kako se svjetlo pali ,sta je fen,sta je vodokotlic ,i td...
Isto tako ,jako mi ide na kur.ac kad se pojavi u javnosti i prica kako smo JAKO SIROMASNI...
Zatim plasira pricu kako ima najbolju ekipu na svijetu ,evo sto ce to reci igracima u svlacionici da ih stimulira na bolju igru,ali nema sta nama to pricat ,pa nismo ni mi s grane pali ,i nismo toliko glupi koliko nam to "prica" nalaze.
Jos nesto ,Pjanic se sinoc povrijedio ,e sad...da je u pitanju bio Ibricic ,vec bi se Ciro oglasio u javnosti i rekao kako je to nesto s cim ce tesko izaci na kraj ,i te stvari..ovako ,sumnjam da je momka iko nazvao da ga pita kako je ,a nas je ponajbolji igrac ,licno meni je daleko ispred svih.
Ja znam da ovom covjeku rezultati daju toliki kredit da moze reci u javnosti svasta ,ali postoji neki limit pri tome ,pa nismo bas toliki hajvani!
Kako ko,sto bi kokica rekla.
Svoj vi posao a neko ce svoj
Svoj vi posao a neko ce svoj

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo je najblize do ceka sam mogao doci u vezi Mireta.
06-11-2009 02:00
Boli me mišić, ali ne želim propustiti Portugal
Osjetio bolove u lijevoj nozi još protiv St. Etjena * Čeka suparnike u Ligi prvaka * Lakše mi je kada znam da me svi zovu i podržavaju - kazao je za naš list Pjanić.
06-11-2009 02:00
Boli me mišić, ali ne želim propustiti Portugal
Osjetio bolove u lijevoj nozi još protiv St. Etjena * Čeka suparnike u Ligi prvaka * Lakše mi je kada znam da me svi zovu i podržavaju - kazao je za naš list Pjanić.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- NK_CELIK
- Kontakt:
Dajte nam broj da ga i mi zovemo i podrizmo!!! usput bi trebo pitat dal bi mi bio zirant na jednu osrednju kredu....
- Principatus
- Kontakt:
Ne spadam u grupu onih koji se raduje povredi Cristiana Ronalda. Iz više razloga. Uostalom, niko nam ne garantuje da ćemo eliminisati Portugalce bez njihovog najboljeg igrača. Nažalost, i Miroslav Blažević ima problema.
Upitan je nastup Miralema Pjanića, fudbalskog vragolana, velemajstora sa kompjuterom u glavi. "Mire" se povrijedio u susretu sa Liverpoolom, kada je krajem prvog dijela osjetio bol u mišiću lijeve noge.
"Sigurno je da neću igrati naredni meč francuskog šampionata protiv Marseja, ali to me ne brine, koliko neizvjesnost oko nastupa u Lisabonu", bila je prva reakcija Pjanića, piše list "San".
- Šta kažu doktori?
"Bio sam na prvom pregledu i doktori su optimisti. Večeras (sinoć kasno) imam još jedan pregled, gdje će snimci pokazati stvarnu dijagnozu. Boli me pri većem naporu, ali nikako ne želim propustiti Portugal. Osjetio sam bol još protiv St. Etjena, mislio sam da će me popustiti, ali protiv Liverpula nisam izdržao".
Srećom, njegov izostanak nije ostavio veće posljedice.
"Idemo dalje, prvi smo u grupi, mada se igraju još dva kola. Sada čekamo novog protivnika. Dobićemo vjerovatno nekoga ko završi kao drugoplasirani. U stanju smo da odemo do finala u Ligi prvaka".
Nas više zanimaju naše šanse protiv Portugala.
"Možemo proći Portugalce, jer je velika stvar što igramo prvo u Lisabonu. Već danima se osjeća groznica. Zovu sa svih strane. Evo i sada dok sam povrijeđen zovu me znani i neznani. Lakše mi je zbog toga, jer vidim da me ljudi podržavaju. Zvali su me Spahić, Nadarević, Misimović, Muratović.., vjerovatno i ostali, ali se nisam svima javio, jer mi je mobitel bio isključen. Hvala svima, nastojaću se odužiti dobrim igrama", poručio je za "San" iz Liona Miralem Pjanić.
Bez obzira što nije u prvom planu kod Blaževića, Pjanić je igrač ekstra klase. On to dokazuje svakom novom utakmicom u zahtjevnom francuskom šampionatu i prestižnoj Ligi prvaka. Dokazivao bi i potvrđivao svoju klasu i u reprezentaciju, da dobija šansu. Nažalost, za sada je u drugom planu, džoker sa klupe, makar je sa devetnaest godina dirigent igre Liona.
"Mire" je naš budući Ronaldo. I selektor je svjestan kakvog ima kapitalca, no Ćiro ima i svoje argumente zašto fudbalskog genija drži na klupi. Odmah će vam reći kako je sa Prosinečkim na klupi i "tempašem" Krunom Jurčićem osvojio svjetsku bronzu.
Upitan je nastup Miralema Pjanića, fudbalskog vragolana, velemajstora sa kompjuterom u glavi. "Mire" se povrijedio u susretu sa Liverpoolom, kada je krajem prvog dijela osjetio bol u mišiću lijeve noge.
"Sigurno je da neću igrati naredni meč francuskog šampionata protiv Marseja, ali to me ne brine, koliko neizvjesnost oko nastupa u Lisabonu", bila je prva reakcija Pjanića, piše list "San".
- Šta kažu doktori?
"Bio sam na prvom pregledu i doktori su optimisti. Večeras (sinoć kasno) imam još jedan pregled, gdje će snimci pokazati stvarnu dijagnozu. Boli me pri većem naporu, ali nikako ne želim propustiti Portugal. Osjetio sam bol još protiv St. Etjena, mislio sam da će me popustiti, ali protiv Liverpula nisam izdržao".
"Idemo dalje, prvi smo u grupi, mada se igraju još dva kola. Sada čekamo novog protivnika. Dobićemo vjerovatno nekoga ko završi kao drugoplasirani. U stanju smo da odemo do finala u Ligi prvaka".
"Možemo proći Portugalce, jer je velika stvar što igramo prvo u Lisabonu. Već danima se osjeća groznica. Zovu sa svih strane. Evo i sada dok sam povrijeđen zovu me znani i neznani. Lakše mi je zbog toga, jer vidim da me ljudi podržavaju. Zvali su me Spahić, Nadarević, Misimović, Muratović.., vjerovatno i ostali, ali se nisam svima javio, jer mi je mobitel bio isključen. Hvala svima, nastojaću se odužiti dobrim igrama", poručio je za "San" iz Liona Miralem Pjanić.
Bez obzira što nije u prvom planu kod Blaževića, Pjanić je igrač ekstra klase. On to dokazuje svakom novom utakmicom u zahtjevnom francuskom šampionatu i prestižnoj Ligi prvaka. Dokazivao bi i potvrđivao svoju klasu i u reprezentaciju, da dobija šansu. Nažalost, za sada je u drugom planu, džoker sa klupe, makar je sa devetnaest godina dirigent igre Liona.
"Mire" je naš budući Ronaldo. I selektor je svjestan kakvog ima kapitalca, no Ćiro ima i svoje argumente zašto fudbalskog genija drži na klupi. Odmah će vam reći kako je sa Prosinečkim na klupi i "tempašem" Krunom Jurčićem osvojio svjetsku bronzu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Ne spadam u grupu onih koji se raduje povredi Cristiana Ronalda. Iz više razloga. Uostalom, niko nam ne garantuje da ćemo eliminisati Portugalce bez njihovog najboljeg igrača. Nažalost, i Miroslav Blažević ima problema.
- Šta kažu doktori?
Laze, sve dok ima svog sina Ibra, MIre ce biti na klupi..Zalosno!!!!!

- rob do bagro
- Kontakt:
jedna sjajna vijest
Nogometaš Lyona i naše reprezentacije, Miralem Pjanić ipak će konkurisati u današnjoj utakmici svoga tima, koji dočekuje ekipu Marseillea.
Pjanić je prvo zadobio udarac u meču protiv St. Etiennea, da bi ga zatim obnovio i u utakmici Lige prvaka protiv Liverpoola. Na svu sreću urađeni ultrazvuk nije pokazao nikakve znakove ozbiljnije povrede. Tako će Pjanić biti spreman za današnji meč Lavova koji na Gerlandu dočekuju momčad Marseillea.

Nogometaš Lyona i naše reprezentacije, Miralem Pjanić ipak će konkurisati u današnjoj utakmici svoga tima, koji dočekuje ekipu Marseillea.
Pjanić je prvo zadobio udarac u meču protiv St. Etiennea, da bi ga zatim obnovio i u utakmici Lige prvaka protiv Liverpoola. Na svu sreću urađeni ultrazvuk nije pokazao nikakve znakove ozbiljnije povrede. Tako će Pjanić biti spreman za današnji meč Lavova koji na Gerlandu dočekuju momčad Marseillea.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Evo links za utakmicu: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Ne znam da li ce Pjanic igrati od pocetka ili uopste.
Ne znam da li ce Pjanic igrati od pocetka ili uopste.