FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 27 jan 2013, 19:46

ja sam prezdovoljan. 8-)
prvo poluvrijeme takticka majstorica, dok je u drugom prevagnuo bayin ogromni kvalitet.
idemo dalje. 8-)
BavaracZenica je napisao/la:Sudija je sjeckao igru
sudija katastrofa. haman da ga je gero ureko onim silnim hvaljenjem. :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jan 2013, 19:47

slika

Mann des tages. :mrgreen:

Bayern prelos. Ne mogu da vjerujem da su uz ovakvu igru dosli do ubjedljive pobjede. :lol: Mozda je "sreca" u pitanju, kako senjor Antunj voli kasti. :lol: Od danas imamo i sluzbeno najdosadniju sezonu BuLi ere. :evil:

Brundini mesari ponovo na nivou. :shock: Bayern ostecen za cist penal.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jan 2013, 19:47

geronimo je napisao/la:Uglavnom, veliku većinu utakmica. :mrgreen: A da baš dođe do izražaja (kako ga većina očekuje ili priželjkuje - teško).
Sa ostalim se slažem i nemoj da te nema. :P
Pa jeste to stoji da vecina ekipa igra bunker protiv Bayerna, ali sam se zazelio potpune dominacije kada Gustavo i Schweinsteiger igraju na pozicijama zadnjeg veznog. Stuttgart nije igrao bunker, ali Bayern koji je danas igrao je bio jako los s obzirom da smo navikli na mnogo bolje partije od Baye. A nema me fakultet, ispiti i tako to, proslo je i to hvala Bogu pa eto sada mogu i o Bayi koju prozboriti s vama ovdje na forumu. Sto se tice Martineza sve se nadam da ce biti bolji, ali razocarao me za igraca koji je placen 40 miliona. Mogli su dovesti Muniaina i mozda jos nekoga za te pare, ali sta cemo njihove su pare pa nek rade s njima sta im je volja, mi tu ne mozemo mnogo uciniti.

Nego je li uopste bio ofsajd kada je Muller postigao onaj gol :?: Ucinilo mi se da nije, ali nema niti veze.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 jan 2013, 19:50

Dobro je, rutinski odrađena tekma, nova 3 boda su u đepu(a to je najbitnije). :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2013, 19:52

secer je napisao/la:
prvo poluvrijeme takticka majstorica, dok je u drugom prevagnuo bayin ogromni kvalitet.
jeste igra ličila kao da gledamo kalčo, svojski se bruno potrudio :D ali da ne bi greške onog njihovog otpatka iz serie a, mnogo bi se to natezalo.
da budem iskren, molinarov pacer me nije oduševio. naprotiv, uželio sam se mariona. :lol:
secer je napisao/la: sudija katastrofa. haman da ga je gero ureko onim silnim hvaljenjem. :)
što? :?
jedino što je mogao dosuditi onaj penal nad kroosom, ja ostale (velike) greške ne uoči.
uostalom, kajzer ga isto pohvalio na halbcajtu i to je čovjek po mom ukusu. ima fingašpicgefil koji je mnogim buli sudijama stran pojam. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2013, 19:56

Bundesliga je napisao/la: Nego je li uopste bio ofsajd kada je Muller postigao onaj gol :?: Ucinilo mi se da nije, ali nema niti veze.
Nije bio ofsajd kada je loptu primio Mandžukić, on je poslije proslijedi (više nespretno :mrgreen: ) do Mulca koji je ipak bio u zaleđu. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jan 2013, 20:00

geronimo je napisao/la:jeste igra ličila kao da gledamo kalčo, svojski se bruno potrudio
to je to. ako nemas kvaliteta da se nadigravas, onda se potrudi da kvalitetno udaras.
geronimo je napisao/la:uželio sam se mariona.
mah, mandzo dominira i dok je tako, gomo ce grijati klupu.
geronimo je napisao/la:što?
penal, pa onda mulerov prekrsaj u napadu (ono kad se izborio sa dvojicom) kojeg ustvari nije bilo, pa sjeckanje igre.
ih, dal´ bayo nije dobio, yebali bi njem´ mamu za nedosudjeni penal.
geronimo je napisao/la:ima fingašpicgefil koji je mnogim buli sudijama stran pojam.
bolji je od ostalih, bez daljnjeg. al haman da danas nije imo svoj dan. :mrgreen:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jan 2013, 20:01

geronimo je napisao/la:Nije bio ofsajd kada je loptu primio Mandžukić, on je poslije proslijedi (više nespretno :mrgreen: ) do Mulca koji je ipak bio u zaleđu. ;)
Pa da primijetio sam da nije bilo ofsajda kada je Mandzukic primio loptu, ali nisam najbolje vidio polozaj Mullera prilikom postizanja gola. Hvala na odgovoru. ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 jan 2013, 20:06

Još izbleda nismo totaolno spremini ;) , i da će tek doći ona prava izdanja Bayerna. Na Robbenu se vidi da je željan :D igre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati mislima da ako u toj utakmici bude u početnom sastavu da će sam riješiti tekmu. :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jan 2013, 20:11

brzitesanj je napisao/la:a Robbenu se vidi da je željan igre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati mislima da ako u toj utakmici bude u početnom sastavu da će sam riješiti tekmu.
ili ce izgoriti od velike zelje.
fazon je u tome sto prvo moras nekog iscerat, da bi roben mogo uc.
problem je sto su ovi koji trenutno igraju osvojili yeben br. bodova, primili samo 7 :o golova i natjerali domuzare da se predaju nakon 15-ak odigranih kola.
dakle, koga zrtvovati? :?

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 jan 2013, 20:22

secer je napisao/la:
brzitesanj je napisao/la:a Robbenu se vidi da je željan igre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati mislima da ako u toj utakmici bude u početnom sastavu da će sam riješiti tekmu.
ili ce izgoriti od velike zelje.
fazon je u tome sto prvo moras nekog iscerat, da bi roben mogo uc.
problem je sto su ovi koji trenutno igraju osvojili yeben br. bodova, primili samo 7 :o golova i natjerali domuzare da se predaju nakon 15-ak odigranih kola.
dakle, koga zrtvovati? :?
Mozda Muller il Kroos nikako ne igraju inpresivno, jest da je Muller zabio danas al citavu tekmu nije ga bilo
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jan 2013, 20:24

geronimo je napisao/la:Nije bio ofsajd kada je loptu primio Mandžukić, on je poslije proslijedi (više nespretno :mrgreen: ) do Mulca koji je ipak bio u zaleđu. ;)
Ili se čini da je tu loptu Bujto okrenuo na drugu stranu. :?
Sumnjivo je bilo :? , i još nam čisti penal ne svira. :x

Ovakve pobjede su mi i najdraže. 8-)
Maksimalno sigurno, bez sile, nervoze, uvjereni u svoj kvalitet, lagana presica, protivnička greškica, i rutinska pobjeda.

Ah šta li im je Bruno u kabini dao :o ,
ki razjareni bikovi. :shock:

Krenulo se s centra, Kvist pojače obori Bastia, i prilazi kao da mu se izvine :) , ali gle jada :? , gurnu ga po ramenu :geek: , ne mogu da vjerujem, a ovaj ga u čudu pita šta je, 'ta me guraš po ramenu. :lol:

Mlađahni Rudiger je pokušao tući, no ništa,
pa onda i Nidermeier, ali sam je svoj zglob :? ili mudo :? povrijedio,
pa je Tasci nešto ozbiljnije vikao na Mullera, no ništa,
pa je Harnik tukao, no zacrveni :oops: ,
pa smo i od Gentnera mogli vidjeti pokoji ulet, no ni to im ne donese ničeg dobrog...,
i onda kao šlag na tortu Bruno uvodi bildere :lol: da i oni nešto pokušaju,
no prekasno za Holcu i TorTona. :mrgreen:

Šta je sa Gugijem? :?
Kako znam odavno se oporavio, no nema ga nikako. :?

Marionu čitave 3 minute :roll: , fuj, bljuje mi se, kao i Ćerdanu,
a Boa čeka i Bogmi ne dočeka. :oops:

Da li i Hejku možemo "obrvarom" zvati? :lol:
Zna se s istim razmahati ki ptica krilima. :lol:

Dobro, dosta me, odbrana armirana, ne samo stoperi, čitava ekipa je tu,
počeo sam s Bujtom, red da i završim.

Koja je to bitanga 8-) , za koji dan puni 35 :o ,
pa nećemo pogriješiti ako reknemo da su i najbolji stoperi u historiji i ranije kačili kopačke, no ovaj krade mjesto i 10 godina mlađim :arrow: legenda traje. :D
Rekoše ona dvojica, a meni nešto toplo oko srca :lol: ,
a amel se ovaj i predstavio, te pitanje postavio, ludnica danas. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2013, 20:29

secer je napisao/la: pa onda mulerov prekrsaj u napadu (ono kad se izborio sa dvojicom) kojeg ustvari nije bilo
hahaha, to je ono tipično njegovo kada pokušava da održi reputaciju prezimena. :D ne vidjeh dobro, možda je molinaro odglumio da je dobio po prnjoci, ali da se Mulija razgico, to jeste. :mrgreen:
brzitesanj je napisao/la:Na Robbenu se vidi da je željan :D igre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati
...i da je razočaran, a to je već mač sa dvije oštrice (eto nezadovoljstva na klupi, svlačionici, treningu....).
Kako je ovaj tvdoglav i kako je Mila uvijek smota, teško da će se Robi naigrati.
secer je napisao/la: dakle, koga zrtvovati? :?
stvarno je teško mjenjati ekipu koja razara i mora se znati neki red. :mrgreen:
od ovog kola je konstantno 'engliše vohe' tako da će (po najavi) i biti tih rotacija malo češće.
i često se kasni sa izmjenama, pa šta se čeka ovoliko? :(
poznato je da je bujtonja ubačen u 'erste gajge' radi tekme sa arsenalom i da se malo uigra. boa je fin momak i razumiće to. ali šta reći gomezu (dobro, đilko opet trpa) ili robbenu?
večeras je baš djelovao potišten i ako sam dobro primjetio čak ga neko 'tješio' uz aut liniju (kada je vidio da neće ući u igru).
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2013, 20:41

Klare je napisao/la: Da li i Hejku možemo "obrvarom" zvati? :lol:
:lol: :lol:
Prvo sam mislio da se 'iskvotam' dok je raja tu i dok je friško i rekoh poTlije ću da opišem večerašnju tekmu i dam analizu na svoj način (jbga, nisam dugo).
Kad pročitah tvoj post, vjeruj da ne mogu skupiti hrabrosti za taj 'pothvat'. :lol:
Reci, da si s namjerom ovo uradio. :mrgreen:

Nego kad se uvati tog bujtonje, jesi vidio kako je imitirao onog kosookog (gdje se kobajagi malo ozlijedi)? :D
U redu je ovaj pokušaj da se Tarzo malo uigra, ali teška kategorija i usput matora gujca. Daj Bože da izdura do Arsenovih beba. :?
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jan 2013, 20:45

Jedna solidna utakmica bez nekog prevelikog truda dolazimo do bodova Mandžo me sve više iznenađuje svojom borbenošću a bgm i efikasnošću iako je mogao bolje završiti akciju kad je sam izašao na Ulreicha nije mu trebao onaj lob samo da je po zemlji plasirao u desni ugao završila bi u mreži bar bi ja tako uradio. :mrgreen:

Sreća pa se Ribery nije povrijedio jer Harnik i Rüdiger su ga cijelu utakmicu častili udarcima.

@Gero danas nahvali Meyera a ovaj nam lijepo spusti ne mogu da vjerujem da nije svirao penal nad Kroosom :? Pouka za ubuduće @Gero ne hvali sudiju prije vremena. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 jan 2013, 21:12

Odlicno odradjena utakmica protiv mesarskog protivnika

kod 0-2 pa i kod 0-1 nije bilo potrebe srljati bezveze da se nebi neko povrijedio pred nadolazece duele u BL i LS

Ne znam sta je sa Alabe
Meni se cini da ga Bilal slabo koristi u napadu pa i kad pokusa traljavo mu doda
Thomas Müller - Fußballgott

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jan 2013, 22:24

Sudjenje nije bilo na nivou,ovo izgleda da postaje neki trend u Bundesligi.
Penal nad Kroosom nije sviran (neki ce mozda reci da je ono "preblago" za penal,ali kad je onakav penal mogao biti sviran BvBu...) i svirali su nepostojeci offside.

Gomez,Robben i Shaqiri na zagrijavanju,spremni da udju na teren,a kako Molinaro asistira Mandzukicu,tako i ova trojica sjedose na klupu.
Da smo mi gradili neke sad napade,a nismo imali srece,pa ono procepilo i sad ocekivat' da se podigne realizacija,mi gutavo do 0:1,a Jupp i dalje drzi istu ekipu na terenu :?

Kod 0:2 sve vec bilo jasno,opet covjek ne uvodi nikog s klupe.
Ne znam samo za sta cuva Robbena i Gomeza,ako ikad trebaju dizat' formu,to je sad pred utakmice protiv Arsenala.Mozda imamo na programu jos koju prijateljsku :?

Sto je zanimljivo,kilavo nekako izgledamo u zadnje 2 utakmice,a rutinski rezultat u obje po 2 gola i to bez primljenog.
Ocekivao bih da protiv Mainza zabijemo koji vise,ali s njima uvijek nesto jedva...

Pri rezultatu 0:0 Mandzo u krupnom kadru i bas tad' nadje da psuje :mrgreen:
#miasanmia

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 27 jan 2013, 22:30

Evo ja ću biti nešto manje kritičan u odnosu na ostatak ekipe sa foruma tj. pohvaliću odbranu, druga tekma za redom za koju bi mogli reći da je bez greške. Dante evo već po koji put se pokazao kao transfer nr.1 prošlog ljeta. Ostatak ekipe ili nas je razmazio onom lepršavom igrom i čestim goleadama pa smo se navikli ili imamo malu krizu što se tiče ofanzive...iskreno došli smo do vođstva a na kraju krajeva sto je rezultiralo i pobjedom više sretno no spretno...ko zna sta se Jupiću taktički mota po glavi.
MIA SAN MIA!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jan 2013, 22:34

Ovo je danas bila jedna sigurna pobjeda, bez da se puno briljira. Bitno je da odbrana dobro stoji, samo 1 primljen pogodak do sad na gostujućim terenima. IMPRESIVNO....
Danas se strpljivo čekala greška protivnika i na kraju je to uspjelo. Bitno je iskoristit šanse i biti efikasan. A to je danas naša ekipa bila. Uvijek može bolje, ali pobjede su bitne.

Juppu samo zamjeram kasne izmjene, to je ono njegovo ziheraško ponašanje, iako nas je ove sezone brojnim rotacijama znao iznenadit. Kad krenu englische Wochen bit će opet i rotacija.

Mandžukić me oduševljava, ali ja sam se od starta radovao njegovom dolasku. Igač koji se trudi, koji pokaže prgavost, a zabije i ovih dosadašnjih 12 golova, to je sjajno. Još ona danas asistencija.Gomi neće biti lako. ;) Gomez ima kod mene puno kredita, zna se šta o njemu mislim, ali Mandžo sve više povećava svoj kredit.

A ove gore kao neke tihe kritike na račun Martineza, ne kontam. Samo se pitam šta je u današnjoj utakmici odradio loše. Doduše ne pitam se, jer znam da nema toga. Ali eto ko trebao bi se pitat šta su to neki kod njega loše vidjeli... :) A neću da se pitam, dosadna mi ta diskusija više.... ;)

Zanimljiva izjava Didi Hamanna koja se tiče Pepa. Naime Didi je načuo da Pep nakon karijere u Bayernu želi postat predsjednik Barcelone. Iako nešto dalje Didi nije bio precizan, onako se činilo da su Pepove namjere da dugo ostane u Bayernu (ovo je bitno zbog onih neki špekulacija, iako ja u to nisam sumnjao). Samo sad Pep treba te prve mjesece u Bayi da preživi i možda onda to zaista i potraje. :)

Ipak vratimo se ovoj sezoni. Mislim da ako sad dobijemo u Mainzu, da nam već mogu titulu dodijelit. Razlog je jasan, za nas neugodno gostovanje, znači ako se i tamo preživi šanse još više rastu. Tad bi onda već jedna i po ruka bila na tituli. A i ovako je najmanje jedna.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 27 jan 2013, 22:37

Robben je daleko bolja opcija od Mullera za prvih 11. Iako je Tomo u formi zivotnoj i trpa ali brate dok ne postigne gol nigdje ga na terenu. Robben kad primi loptu strah i trepet covjek , jos sad kad udje vidim poceo dodavat i kad ne treba i prekombinovat nekad :D .Samo nek ne glumi heroja nek pusti Alabi penale i nek malo ocvrsne od ovih povreda i imacemo Arjena iz 2009/10 sezone .Sve u svemu koracanje ka prekrasnom oprostaju od Juppa uz Salataru . Iskreno pojacanja uopste ne trebaju ali eto ako Pep bude trazio treba mu dati ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.