prvo poluvrijeme takticka majstorica, dok je u drugom prevagnuo bayin ogromni kvalitet.
idemo dalje.

sudija katastrofa. haman da ga je gero ureko onim silnim hvaljenjem.BavaracZenica je napisao/la:Sudija je sjeckao igru

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
sudija katastrofa. haman da ga je gero ureko onim silnim hvaljenjem.BavaracZenica je napisao/la:Sudija je sjeckao igru
Pa jeste to stoji da vecina ekipa igra bunker protiv Bayerna, ali sam se zazelio potpune dominacije kada Gustavo i Schweinsteiger igraju na pozicijama zadnjeg veznog. Stuttgart nije igrao bunker, ali Bayern koji je danas igrao je bio jako los s obzirom da smo navikli na mnogo bolje partije od Baye. A nema me fakultet, ispiti i tako to, proslo je i to hvala Bogu pa eto sada mogu i o Bayi koju prozboriti s vama ovdje na forumu. Sto se tice Martineza sve se nadam da ce biti bolji, ali razocarao me za igraca koji je placen 40 miliona. Mogli su dovesti Muniaina i mozda jos nekoga za te pare, ali sta cemo njihove su pare pa nek rade s njima sta im je volja, mi tu ne mozemo mnogo uciniti.geronimo je napisao/la:Uglavnom, veliku većinu utakmica.A da baš dođe do izražaja (kako ga većina očekuje ili priželjkuje - teško).
Sa ostalim se slažem i nemoj da te nema.
jeste igra ličila kao da gledamo kalčo, svojski se bruno potrudiosecer je napisao/la:
prvo poluvrijeme takticka majstorica, dok je u drugom prevagnuo bayin ogromni kvalitet.
što?secer je napisao/la: sudija katastrofa. haman da ga je gero ureko onim silnim hvaljenjem.
Nije bio ofsajd kada je loptu primio Mandžukić, on je poslije proslijedi (više nespretnoBundesliga je napisao/la: Nego je li uopste bio ofsajd kada je Muller postigao onaj golUcinilo mi se da nije, ali nema niti veze.
to je to. ako nemas kvaliteta da se nadigravas, onda se potrudi da kvalitetno udaras.geronimo je napisao/la:jeste igra ličila kao da gledamo kalčo, svojski se bruno potrudio
mah, mandzo dominira i dok je tako, gomo ce grijati klupu.geronimo je napisao/la:uželio sam se mariona.
penal, pa onda mulerov prekrsaj u napadu (ono kad se izborio sa dvojicom) kojeg ustvari nije bilo, pa sjeckanje igre.geronimo je napisao/la:što?
bolji je od ostalih, bez daljnjeg. al haman da danas nije imo svoj dan.geronimo je napisao/la:ima fingašpicgefil koji je mnogim buli sudijama stran pojam.
Pa da primijetio sam da nije bilo ofsajda kada je Mandzukic primio loptu, ali nisam najbolje vidio polozaj Mullera prilikom postizanja gola. Hvala na odgovoru.geronimo je napisao/la:Nije bio ofsajd kada je loptu primio Mandžukić, on je poslije proslijedi (više nespretno) do Mulca koji je ipak bio u zaleđu.
ili ce izgoriti od velike zelje.brzitesanj je napisao/la:a Robbenu se vidi da je željan igre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati mislima da ako u toj utakmici bude u početnom sastavu da će sam riješiti tekmu.
Mozda Muller il Kroos nikako ne igraju inpresivno, jest da je Muller zabio danas al citavu tekmu nije ga bilosecer je napisao/la:ili ce izgoriti od velike zelje.brzitesanj je napisao/la:a Robbenu se vidi da je željan igre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati mislima da ako u toj utakmici bude u početnom sastavu da će sam riješiti tekmu.
fazon je u tome sto prvo moras nekog iscerat, da bi roben mogo uc.
problem je sto su ovi koji trenutno igraju osvojili yeben br. bodova, primili samo 7golova i natjerali domuzare da se predaju nakon 15-ak odigranih kola.
dakle, koga zrtvovati?
Ili se čini da je tu loptu Bujto okrenuo na drugu stranu.geronimo je napisao/la:Nije bio ofsajd kada je loptu primio Mandžukić, on je poslije proslijedi (više nespretno) do Mulca koji je ipak bio u zaleđu.
hahaha, to je ono tipično njegovo kada pokušava da održi reputaciju prezimena.secer je napisao/la: pa onda mulerov prekrsaj u napadu (ono kad se izborio sa dvojicom) kojeg ustvari nije bilo
...i da je razočaran, a to je već mač sa dvije oštrice (eto nezadovoljstva na klupi, svlačionici, treningu....).brzitesanj je napisao/la:Na Robbenu se vidi da je željanigre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati
stvarno je teško mjenjati ekipu koja razara i mora se znati neki red.secer je napisao/la: dakle, koga zrtvovati?
Klare je napisao/la: Da li i Hejku možemo "obrvarom" zvati?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.