A sta molim te ocekujes od treceligasa, koji se jos bori za opstanak u tom rangu takmicenja? Da mozda napada? Njima kapa dolje kako su se branili i bili pozrtvovani. Mogu i poduciti pojedince u crvenom dresu.gio10 je napisao/la: Ne branim nikoga, al najgore je kad šupački primiš gol ( nisam gledao I pol. ) i onda se šupci povuku ko **** na svoju polovinu, isto Čelzi u ligi šampiona **** im on retardirane u usta.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
to je toVolimLiverpool je napisao/la:Najjače će biti kada pobijedimo Arsenal,tad će komentari biti zanimljivi
Ja te volim, volim Željo..
Ma ni ja ne znam,to im dodje kao jedna od rijetkih prilika gdje trebaju da se nametnu oni ko' polu retardirane krave hodaju po terenu.Pa treba da grizes kad ces sledeci put dobiti sansu + si kvalitetniji tako da trema ne treba da postoji i da pravis djecacke greske.Igracki kadar je mali i odmarajuci neke igrace puno se riskira a mora biti uradjeno jer razlika zamjena i prvotimaca je strasna ko ce stvoriti konkurenciju da bi bilo napredka kad ljudi ne zele da trce.neurofunk je napisao/la:Sve to stoji druze, slazem se sa napisanim al ne kontam kako neki igraci koji su zeljni ovakvih utakmica koji bas trebaju da se dokazu menadzeru ubjedljivo najvise useru. Pa gdje je ta zelja, gdje je taj trud u p.m ??RtoX je napisao/la:Nije bio nas dan,a lahko je kritikovati poslje loseg dana,jest sramota izgubili a Boze moj.Kad pobjedjuje,govorite bravo kad gubi odma pocnete pljuvacku skupljat,pa vi ne morate onda nikad nista ni pisat jer ste uvjek u pravu.Covjek pobjedi vi kazete bravo covjek izgubi vi pljujete ko' iz vatrogasnog kabla opet bravoMeni Liverpool igra dosta ljepse nego prosle sezone,nitko nas nije tolko razbio sto se igre tice,rezultatski je bilo svasta.
![]()
"You'll Never Walk Alone"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
nece biti jer 50 % ih ovdje nece biti,bit ce ih sram docigio10 je napisao/la:to je toVolimLiverpool je napisao/la:Najjače će biti kada pobijedimo Arsenal,tad će komentari biti zanimljivi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- reds_forever
- Kontakt:
EBSCO je napisao/la:Tako je izgleda kod nas, treneru se izgleda daje podrška samo kad pobjeđuje a kad se gubi onda ne valja, pa po tome onda su Mourinho i Klopp flopare iponummaLFCŽ je napisao/la:Mrzitelji Rodgersa jedva docekali.
Al je vala nakupio pobjeda

Što se mene tiče, ne moraju igraci biti naročito privrzeni klubu ( kao sto to ovi trenutni pokazuju na FBu, twitteru; evo jedno <3 za njih ako citaju forum

Mene kako je zivot naucio, lose stvari je najbolje sasijeći u korijenu, ako Rodgers navikne na to da smo zadovoljni ovakvim rezultatima, da se sve lose nastoji opravdati i da se svi pretvaraju da je sve med i mlijeko, vraga cemo mi korisit od Liverpoola vidjeti.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ne znam sto sad svi tako pricate. Jeste sramota izgubiti od ove ekipe koja se takmici 2-3 lige ispod nase. Ja podrzavam Rodgersa, ima on mnogo losih strana realno, ali na pocetku je covjek rekao da pravi tim i da ne treba nista ocekivati od ove sezone. Primjetio sam i neke dobre stvari kod ovog trenera, to je prije svega sto daje sansu mladim igracima, pored toga i oni koji nisu mladi su dobili svoju sansu (npr. Cole) nisu je iskoristili i zbogom. Prije par dana ste napadali covjeka sto se zeli rijesiti Coatesa, a da mu nije dao sansu. Danas cudna situacija Coates dobija sansu, kao i Robinson, i odjednom je Rodgers budala i los trener jer im je dao sansu da igraju. ZANIMLJIVO. Vidim da covjek ima viziju i da stvara ekipu, ja mogu cekati jos 5 god i vise na neki trofej. Mnogo vise mi se svidja i ovakva ekipa od one s kojom je Rafa osvojio Ligu Prvaka. Ima nesto u ovim momcima, posebno od dolaska Staridza sve ovo pocinje liciti na nesto. Ja sam shvatio, a vjerovatno i svi ostali, kakva ce biti ova sezona jos na pocetku i onih utakmica sa Arsenalom, Citijem i Unaitedom. Razlika je sto poslije jedne pobjede pricate o nekoj Ligi Prvaka, i onda sok poslije logicnog pada ovakve ekipe koja je tek na pocetku stvaranja. Pratim dugo ovu temu, a Liverpool predugo, nisam mogao pisati komentare, ovo je izuzetak, pa koristim priliku da vas sve srdacno pozdravim. Od sljedece sezone cemo se i mi cesce radovati 

---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
- peppo_owen
- Kontakt:
Samo nezz zbog cega tolika frka.Ionako su ovi kupovi bezze,dzaba se igraci umaraju,a mogu se Bgm i povrijedit

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
nadam se da se šališpeppo_owen je napisao/la:Samo nezz zbog cega tolika frka.Ionako su ovi kupovi bezze,dzaba se igraci umaraju,a mogu se Bgm i povrijedit![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Treba nam ovdje neka anketa u fazonu za i protiv Rogersa cisto onako da se vidi misljenje mase jer imam osjecaj da ima dosta ljudi koje tuku strasni prenosi.
"You'll Never Walk Alone"
Brendanova krivica je najmanja za ovaj poraz.
Izveo je sastav od kojeg bi svako normalan ocekivao da bez problema pobjedi ekipu kakva je Oldham, pa tako i on. To sto su oni apsolutno lezerno usli u utakmicu, pogotovo obrana, i odigrali ko amateri nije nikako njegova krivica. Nadam se da Coates nece vise nikad zaigrati i da ce otici do kraja prelaznog roka dok se jos mogu uzeti pare za njega. Ne zato sto je lose odigrao, svako ima los dan, nego zato sto se vidi da mu se vise ne igra za Liverpool i da zeli da ide. Robinson jeste poslije Coatesa najgori bio, ali njemu ne treba zamjeriti, on ce se popraviti sigurno. Jedino mu nije valjalo ono sto je Suarezu otersao.
Izveo je sastav od kojeg bi svako normalan ocekivao da bez problema pobjedi ekipu kakva je Oldham, pa tako i on. To sto su oni apsolutno lezerno usli u utakmicu, pogotovo obrana, i odigrali ko amateri nije nikako njegova krivica. Nadam se da Coates nece vise nikad zaigrati i da ce otici do kraja prelaznog roka dok se jos mogu uzeti pare za njega. Ne zato sto je lose odigrao, svako ima los dan, nego zato sto se vidi da mu se vise ne igra za Liverpool i da zeli da ide. Robinson jeste poslije Coatesa najgori bio, ali njemu ne treba zamjeriti, on ce se popraviti sigurno. Jedino mu nije valjalo ono sto je Suarezu otersao.
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 27 jan 2013, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- reds_forever
- Kontakt:
Kako nije njegova krivicanummaLFCŽ je napisao/la:Brendanova krivica je najmanja za ovaj poraz.
Izveo je sastav od kojeg bi svako normalan ocekivao da bez problema pobjedi ekipu kakva je Oldham, pa tako i on.
To sto su oni apsolutno lezerno usli u utakmicu, pogotovo obrana, i odigrali ko amateri nije nikako njegova krivica.
Nadam se da Coates nece vise nikad zaigrati i da ce otici do kraja prelaznog roka dok se jos mogu uzeti pare za njega.
Ne zato sto je lose odigrao, svako ima los dan, nego zato sto se vidi da mu se vise ne igra za Liverpool i da zeli da ide.
Robinson jeste poslije Coatesa najgori bio, ali njemu ne treba zamjeriti, on ce se popraviti sigurno. Jedino mu nije valjalo ono sto je Suarezu otersao.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Ponos Torina
- Kontakt:
Normalno da Brendan nema veze s ovim porazom,krivci se znaju....
Jedna identicna situacija se juce desila sa QPR-om na presu Redknapp govori"igraci su mi dolazili na vrata trazili od mene da igraju,mnogi su mi govorili kako su oni extra kvalitetni igraci,i ja sam ih odabrao za ovu utakmicu,kakvi su zapravo igraci pokazala je ova utakmica(2-4) poraz a bilo je 0-4....
Brendan ce jos dugo da bude trener Liverpoola....
Coates mozda jeste bio talentat kao i Robinson(kruso)ali u ovoj ligi nikad nece uspjeti jedan je trom i spor,drugi je glupan obicni....
Jedna identicna situacija se juce desila sa QPR-om na presu Redknapp govori"igraci su mi dolazili na vrata trazili od mene da igraju,mnogi su mi govorili kako su oni extra kvalitetni igraci,i ja sam ih odabrao za ovu utakmicu,kakvi su zapravo igraci pokazala je ova utakmica(2-4) poraz a bilo je 0-4....
Brendan ce jos dugo da bude trener Liverpoola....
Coates mozda jeste bio talentat kao i Robinson(kruso)ali u ovoj ligi nikad nece uspjeti jedan je trom i spor,drugi je glupan obicni....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
@reds_forever
Ja samo ne zelim da se vrtimo u krug, mijenjajuci stalno trenere i nervira me kad pocnu pricati kako ga treba otjerati. Treba imati strpljenja, pustiti covjeka da se posveti svom poslu, a ne cekati samo trenutak kada pogrijesi i pljuvati ga. Liverpool ima odlicnu ekipu, mladu, punu potencijala, koja treba da se odrzi na okupu, a ne da se dovodi novi trener koji ce ih pola otjerati i dovesti nove. Najveca greska bi bila dati mu otkaz na kraju sezone.
Ja samo ne zelim da se vrtimo u krug, mijenjajuci stalno trenere i nervira me kad pocnu pricati kako ga treba otjerati. Treba imati strpljenja, pustiti covjeka da se posveti svom poslu, a ne cekati samo trenutak kada pogrijesi i pljuvati ga. Liverpool ima odlicnu ekipu, mladu, punu potencijala, koja treba da se odrzi na okupu, a ne da se dovodi novi trener koji ce ih pola otjerati i dovesti nove. Najveca greska bi bila dati mu otkaz na kraju sezone.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- BeyKopites
- Kontakt:
Kao prvo nabijem na **** Jonesa, Coatesa, Robinsona, Sterlinga, Borinija, Downinga, Sturridga. Ostali su odigrali ispod svog nivoa al' nisu zaslužili da ih NABIJEM NA QRAC !
Rodgers je kriv jer je krenuo sa formacijom 4-4-2 koju nismo odavno igrali, pa praktično sa 4 napadača smo krenuli. Borini flopčina ne može igrati ništa osim centarfora i tu se Rodgers konstantno zayebava sa njim. Sterling/Borini jedan od njih dvojice nije smio započeti ovu utakmicu, prilika se trebala dati Shelveyu/Susu tu na poziciji AMF jer mi smo navikli da igramo 4-2-3-1 ili 4-3-3 ne znam otkud Rodgersu sad ideja o 4-4-2...
Jones nije imao svoj dan, jbg-a - Coates je sav rastresen jer se ne zna hoće li ostati u klubu i to nekako mogu razumjeti al' da mali Robinson onako sere i loše igra a dobio je jedinstvenu priliku da se pokaže e to mi nikako nije jasno, još psuje Suarezu koji ga je nagrdio što je onako idiotski šutnuo loptu a imao je priliku da centrira - To Be Jarabi !!!
Žao mi je zbog ovog poraza posebno jer su mi se ogadili ovi mesari iz Oldhama, likovi su preozbiljno shvatili sve ovo, al' baš preozbiljno. Toliko prljavih poteza, mesarluka, ciganluka i čega sve ne nisam odavno vidio.
Al' boli ih briga, oni su ostvarili svoj cilj i za njih je ovo isto ko da su osvojili FA cup.
Rodgers je kriv jer je krenuo sa formacijom 4-4-2 koju nismo odavno igrali, pa praktično sa 4 napadača smo krenuli. Borini flopčina ne može igrati ništa osim centarfora i tu se Rodgers konstantno zayebava sa njim. Sterling/Borini jedan od njih dvojice nije smio započeti ovu utakmicu, prilika se trebala dati Shelveyu/Susu tu na poziciji AMF jer mi smo navikli da igramo 4-2-3-1 ili 4-3-3 ne znam otkud Rodgersu sad ideja o 4-4-2...
Jones nije imao svoj dan, jbg-a - Coates je sav rastresen jer se ne zna hoće li ostati u klubu i to nekako mogu razumjeti al' da mali Robinson onako sere i loše igra a dobio je jedinstvenu priliku da se pokaže e to mi nikako nije jasno, još psuje Suarezu koji ga je nagrdio što je onako idiotski šutnuo loptu a imao je priliku da centrira - To Be Jarabi !!!
Žao mi je zbog ovog poraza posebno jer su mi se ogadili ovi mesari iz Oldhama, likovi su preozbiljno shvatili sve ovo, al' baš preozbiljno. Toliko prljavih poteza, mesarluka, ciganluka i čega sve ne nisam odavno vidio.
Al' boli ih briga, oni su ostvarili svoj cilj i za njih je ovo isto ko da su osvojili FA cup.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- peppo_owen
- Kontakt:
ovo je namjerno sabotirana igra,sa ciljem da se ispane iz kupa.Genijalna zamisao naseg strucnog staba,jer sad se vise mogu igraci fokusirat za EPL i borbu za mjesta u gornjem dijelu tabeleCarlo je napisao/la:nadam se da se šališpeppo_owen je napisao/la:Samo nezz zbog cega tolika frka.Ionako su ovi kupovi bezze,dzaba se igraci umaraju,a mogu se Bgm i povrijedit![]()

logicno da se salim
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- reds_forever
- Kontakt:
Ni ja ne smatram da je to rjesenje, i upravo zato smatram da Rodgersu taj njegov "strucni tim" treba ukazati na greske i da ih on treba ispravljati. Ne treba ga "pljuvati", ali u kritikama ne vidim nista lose, vise stete vidim u tome da se svi ponasaju bezbrizno k'o da smo titulu osvojilinummaLFCŽ je napisao/la:@reds_forever
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ja sam rekao da se previše šprda sa kupovima al haj i Najveći gube. 

Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 27 jan 2013, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.