Roger Federer za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Roger Federer za sve njegove fanove
Odlična pobjeda rogera mada je mogao dosta lakše
Odlična pobjeda rogera mada je mogao dosta lakše
Lijepo napisano. Veliki Tenisač i veliki Čova (ne DraganBARNYCLE je napisao/la:
Dakle, Rogera jednostavno morate voljeti. Razloga je i više nego dovoljno. Ako ste ljubitelj tenisa, objašnjenja zapravo i nisu potrebna. Jedan je od onih sportaša čiji će odlazak, kada god se dogodio, ostaviti rupu koju neće biti moguće zakrpati. O ukusima se ne raspravlja, ali dozvolite da njegov tenis proglasimo najljepšim u posljednjih 20 godina. Čast Samprasu, Agassiju, Nadalu ili koga ste već preferirali, ali njegovi skladni pokreti kojima nastaje unikatni teniski balet ne dopuštaju da bilo koji izdvojimo. Bekhend će uvijek biti najljepši, ali čovjek koji sve što dotakne reketom pretvara u zlato doista ne može napraviti krivi pokret. Može uvijek i svagdje, kako je to opisao Jimmy Connors.
- U godinama kojima dominiraju specijalisti za različite podloge, tenisač može biti specijalist za tvrdu podlogu, zemlju, travu, tepih, dvoranu... ili može biti Roger Federer - rekao je Jimbo.
Ako su vam bitnije izvanteniske aktivnosti, opet vam mora biti simpatičan jer ni tu pogrešni koraci nisu opcija. Filantrop i ambasador UNICEF-a prvi je u redu kad treba organizirati ili sudjelovati u ekshibicijama kojima se skupljaju sredstva za potrebite. “Hit for Haiti”, osnivanje zaklade za pomoć stradalima u uraganu Katrina, pomoć jugoistoku Azije nakon razornog tsunamija 2004. - Roger je uvijek tu kad treba pomoći. Nekima pomaže i samim rušenjem rekorda. Humanitarna udruga Oxfam tako je njegovim sedmim naslovom u Wimbledonu zaradila 101.842 funte na okladi koju joj je u naslijeđe ostavio Nicholas Newlife.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Naravno da je veliki sportaš i čovjek.Kada sam prvi put gledao tenis odmah mi je Roger postao najdraži.Odavno sam zavolio tenis radi njega i njegove igre.Nadal,Đoković,Murray,Sampras i svi ostali velikani se trebeju poštovati ali po mom mišljenju Federer je najveći od svih.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- BluesForever
- Kontakt:
Ali kako Federer igra nekako sa lakocom i nonšalantno to je zaista fanscinantno,covjek odigra mec ne oznoji se,covjek je umjetnik zaista.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
BluesForever je napisao/la:Ali kako Federer igra nekako sa lakocom i nonšalantno to je zaista fanscinantno,covjek odigra mec ne oznoji se,covjek je umjetnik zaista.
Protiv Tsonge se najviše oznojio, nisam ga odavno vidio onako preznojenog

Da, i ja sam to primijetio.AA23 je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Ali kako Federer igra nekako sa lakocom i nonšalantno to je zaista fanscinantno,covjek odigra mec ne oznoji se,covjek je umjetnik zaista.
Protiv Tsonge se najviše oznojio, nisam ga odavno vidio onako preznojenog

Poceo je nositi potkosulju
! Na kraju se zazao da je na svim mecevima ovogodisnjeg AO nosio bijele potkosulje, a u ovom mecu sa Tsongom crnu i da je zbog toga igrao pet setova!Kaze nesretna crna i da sljedeci mec opet bijelu oblaci!
Odlican intervju na kraju sa Jimom! Kao i uvijek!

... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Najveci!
I ja sam to pomislio kad sam vidio da nosi crnu potkosulju.BARNYCLE je napisao/la:Poceo je nositi potkosulju! Na kraju se zazao da je na svim mecevima ovogodisnjeg AO nosio bijele potkosulje, a u ovom mecu sa Tsongom crnu i da je zbog toga igrao pet setova!Kaze nesretna crna i da sljedeci mec opet bijelu oblaci!
Odlican intervju na kraju sa Jimom! Kao i uvijek!
![]()

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ukocen je danas izgledao, kao da ima male poteskoce sa ledjima, ono dovoljno, da ne rizikuje..a i noćni termini..vjetar, prohladno.
Cudan je bio! Ali nigdje nije ni spomenuo povredu, a ni bol u ledjima! Samo je rekao da bi radije igrao dnevne nego nocne meceve, zbog spavanja i dorucka!AA23 je napisao/la:Ukocen je danas izgledao, kao da ima male poteskoce sa ledjima, ono dovoljno, da ne rizikuje..a i noćni termini..vjetar, prohladno.

... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Najveci!
Najveci!
Pustite potkošulje sutra je meč sa Murrayom i trebao bi biti zaista neizvjestan a kamoli da bude u finalu sa Đokovićem.
Dobro je Fedi, solidan nastup, Andy je postao zvijer i vise od ovoga trenutno ne moze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Može više definitivno.Murray je puno manje proveo na terenu ovaj put,imao lakše protivnike a i mlađi je 6 godina.
Nista mu danas nije islo,ni servis,ni forehand,jedino je backhand bio za njega solidan.
http://www.24sata.info/sport/tenis/1324 ... -stao.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ne razumijem ovaj tekst i bauk oko ove situacije, jel mi može objasnit neko ko je gledao/upućen? hvala.
ne razumijem ovaj tekst i bauk oko ove situacije, jel mi može objasnit neko ko je gledao/upućen? hvala.
Ne kontam da se fuc.king stop prevodi kao ti si jeb.eno stao. Ne znam dobro engleski ali mi ovo nije jkasnoazTer je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/tenis/1324 ... -stao.html

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jbg, Andy je malo isfrustrirao protivnika. Desava se, hehehe...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Frajer jednom opsuje i odma u centru paznje, nemogu prebrojat koliko je puta Novak opsovao na nasem pa protivniku

Federer je osvojio sve što se moze osvojit i to više puta ,svaka mu cast.
Mislim da mu još nije vrijeme da opada,moze on još jako dugo da bude u prva 3 atp liste
Mislim da mu još nije vrijeme da opada,moze on još jako dugo da bude u prva 3 atp liste
ZALJUBIO SE ,OBLJUBIO I TO JE TO ,IMAO SRECE DOBIO ŠTO GOD TRAZIO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.