Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
E ne mogu da vjerujem kakvog mi parmaka imamo na klupi, dakle parmak i po. GDJE JE ODBRANA? NISU ŠKRTEL I COATES KRIVI, KRIV JE RODGERS I NJEGOVI (NE)POMOĆNICI.
Najgori menadžer u historiji Liverpoola, dakle odmjer pobjeda i poraza, nema goreg menadžera u historiji kluba. Počevši od transfera, izjava pa do igre. Joe Allen? Muamer Svraka je tito za njega. Borini flop i po.
Vi što branite Rodgersa samo nemojte pisati neke citate Shanklyja, ono tipa "Ako nas ne podržavate kad Gudimo, nemojte ni kad pobjeđujemo". KLUB SE PODRŽAVA i navija za njega, ali lično ne podržavam one koji ga kontrolišu. JOHN W HENRY, WERNER I RODGERS.
Ispali smo iz oba kupa, prošle sezone smo bili u finalu OBA kupa. Zato Rodgersu, hajde ti nazad u Swansea.
Vratiti Kennyja, ako ne onda dati Carragheru da vodi ekipu, sigurno ne može biti lošiji od ovog parmaka.
Najgori menadžer u historiji Liverpoola, dakle odmjer pobjeda i poraza, nema goreg menadžera u historiji kluba. Počevši od transfera, izjava pa do igre. Joe Allen? Muamer Svraka je tito za njega. Borini flop i po.
Vi što branite Rodgersa samo nemojte pisati neke citate Shanklyja, ono tipa "Ako nas ne podržavate kad Gudimo, nemojte ni kad pobjeđujemo". KLUB SE PODRŽAVA i navija za njega, ali lično ne podržavam one koji ga kontrolišu. JOHN W HENRY, WERNER I RODGERS.
Ispali smo iz oba kupa, prošle sezone smo bili u finalu OBA kupa. Zato Rodgersu, hajde ti nazad u Swansea.
Vratiti Kennyja, ako ne onda dati Carragheru da vodi ekipu, sigurno ne može biti lošiji od ovog parmaka.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- youngredcomps
- Kontakt:
djecacic,poredo smajlice ko djecu u vrticuneo je napisao/la:EBSCO je napisao/la:Bio bi red da im se osvetimo, svaka je njihova pobjeda bila nekako na sreću ili na neku sudijsku greškuVolimLiverpool je napisao/la:Protiv Scuma u osmini finala na Anfieldu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 27 jan 2013, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- reds_forever
- Kontakt:
Ni prvi, a vjerovatno ni zadnji put. Ni u cemu ambicije nemamo.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Centre forward
- Kontakt:
Pojacanja su prijeko potrebna. Ako bi se suarez posl'o put Minhena bilo bi finih deviza za dovest' 2-3 solidna pojacanja 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mrzitelji Rodgersa jedva docekali.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Prosle godine 2 finala u kupovima i 8 mjesto na kraju + nas unistile stative i precke. Ove godine vec ispali iz svih kupova (izbacio nas treceligas) i 7 mjesto. Jos da nas Zenit izbaci iz Evropa lige....
Vec vidim naslove na kraju sezone
Bring back King Kenny

Vec vidim naslove na kraju sezone

Bring back King Kenny

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A sta je to Robinson jos uradio osim onog fuck off ?
Nisam bio u mogucnosti da gledam II poluvrijeme..
ZZ
Tako je izgleda kod nas, treneru se izgleda daje podrška samo kad pobjeđuje a kad se gubi onda ne valja, pa po tome onda su Mourinho i Klopp flopare iponummaLFCŽ je napisao/la:Mrzitelji Rodgersa jedva docekali.
Nije Brendan ništa kriv, izveo je onu postavu koju smo i mi ovdje priželjkivali, svi smo htjeli vidjeti djecu na terenu da dobiju šansu da malo igraju. Samo eto odlican pokazatelj zasto neki igraci nisu ni blizu prvog tima. Čuj ti ćeš Fuck Off Suarezu, e dijete drago

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja kad se sjetim postave koju je Rizo jučer predložio
sa tom postavom bi 3 razlike izgubili najmanje.
Kakav dan

Kakav dan

You'll never walk alone.
Protiv Norwicha LP je nasa.
Poslije Oldhama puna ekipa kloceva na celu sa Rodgersom.
Dug je put do uspjeha,pun uspona a i ovakvih padova.Treba biti strpljiv i gledat pozitivnu stranu.A ima je.Moguce da je LP prioritet i bilo je dogovoreno da se pusti Oldham.
Nakon pobjede protiv Arsenala, abd , Sterling ce biti najbolji, Wisdom buducnost i sl.
Prebrzo mijenjat misljenje
Poslije Oldhama puna ekipa kloceva na celu sa Rodgersom.
Dug je put do uspjeha,pun uspona a i ovakvih padova.Treba biti strpljiv i gledat pozitivnu stranu.A ima je.Moguce da je LP prioritet i bilo je dogovoreno da se pusti Oldham.
Nakon pobjede protiv Arsenala, abd , Sterling ce biti najbolji, Wisdom buducnost i sl.
Prebrzo mijenjat misljenje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da smo prošli igrali bi sa Evertonom na Anfieldu
krivac kod 3. gola...moj uzor-S.G je napisao/la:A sta je to Robinson jos uradio osim onog fuck off ?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Nije bio nas dan,a lahko je kritikovati poslje loseg dana,jest sramota izgubili a Boze moj.Kad pobjedjuje,govorite bravo kad gubi odma pocnete pljuvacku skupljat,pa vi ne morate onda nikad nista ni pisat jer ste uvjek u pravu.Covjek pobjedi vi kazete bravo covjek izgubi vi pljujete ko' iz vatrogasnog kabla opet bravo
Meni Liverpool igra dosta ljepse nego prosle sezone,nitko nas nije tolko razbio sto se igre tice,rezultatski je bilo svasta.

"You'll Never Walk Alone"
Ne znam sto toliko price oko Loserpoola, kada je to jedna prosjecna ekipa...
Da napomene i da Oldham pripada Manchesteru... Veliki broj ljudi iz tog podrucja navija za United...
Da napomene i da Oldham pripada Manchesteru... Veliki broj ljudi iz tog podrucja navija za United...

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Baš me zanima šta je rodgers izjaviti
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sve to stoji druze, slazem se sa napisanim al ne kontam kako neki igraci koji su zeljni ovakvih utakmica koji bas trebaju da se dokazu menadzeru ubjedljivo najvise useru. Pa gdje je ta zelja, gdje je taj trud u p.m ??RtoX je napisao/la:Nije bio nas dan,a lahko je kritikovati poslje loseg dana,jest sramota izgubili a Boze moj.Kad pobjedjuje,govorite bravo kad gubi odma pocnete pljuvacku skupljat,pa vi ne morate onda nikad nista ni pisat jer ste uvjek u pravu.Covjek pobjedi vi kazete bravo covjek izgubi vi pljujete ko' iz vatrogasnog kabla opet bravoMeni Liverpool igra dosta ljepse nego prosle sezone,nitko nas nije tolko razbio sto se igre tice,rezultatski je bilo svasta.

Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 27 jan 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
TOOOOOOOO WANNA BE NAVIJAČIIIIIIIIIIIIIII BRAVO !
Ne branim nikoga, al najgore je kad šupački primiš gol ( nisam gledao I pol. ) i onda se šupci povuku ko **** na svoju polovinu, isto Čelzi u ligi šampiona **** im on retardirane u usta. Robinson dugo neće dobiti šansu i ne treba. Sad svi valjda znate da je Wisdom bolji od njeg. I PRESTANITE PLJUVATI PO BR-u !
Ne branim nikoga, al najgore je kad šupački primiš gol ( nisam gledao I pol. ) i onda se šupci povuku ko **** na svoju polovinu, isto Čelzi u ligi šampiona **** im on retardirane u usta. Robinson dugo neće dobiti šansu i ne treba. Sad svi valjda znate da je Wisdom bolji od njeg. I PRESTANITE PLJUVATI PO BR-u !
Ja te volim, volim Željo..
we will improveCarlo je napisao/la:Baš me zanima šta je rodgers izjaviti

You are someone else I am still right here
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Najjače će biti kada pobijedimo Arsenal,tad će komentari biti zanimljivi 

You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.