Mislim, upravo tako, gosp. "smradex"!pinoche je napisao/la:Drug ti stvarno mislis da bi Pipe Narcis s nekim razgovarao, ili samo lozis ovdje jer cisto sumnjam da bi ti postavljao ovakvo pitanjeTrigger je napisao/la:Ne hvala gospon "smradex"!smradex je napisao/la:E pitanje ti je stvarno samo tako.. Hoces da ti posaljemo i prepisku email-ova koje su razmjenjivali ?
Ali u principu se slazem da se trebaju konsultovati selektor i treneri ekipa iz kojih su pozvani igraci, ali malo je tesko reci da li se to desilo u ovom slucaju oko doborca.. i svejedno mislim da trebamo zaboravit na ovo, na kraju ce izvuci najdeblji kraj sekretar tarik il tako neko, njega ce okrivit za sve i kraj price... A sto se nas tice utakmice su prosle, doborca nije bilo...posto su u pitanju prijateljske utakmice i njih cemo brzo zaboravit kao i to da doborav nije doso i okrenucemo se fino januaru i kvalifikacijama
Ne treba mi Vaša 'prepiska putem e-mail' izmedju bilo koga, a koju izgleda (ili navodno) posjedujete!?? - tako se jedino može protumačiti Vaša rečenica, pitanje.
Ja sam samo pitao: Da li su sjeli kao ljudi i razgovarali!?
Očekivao sam, od onog ko to zna, korektan odgovor (od onih koji možda znaju ili onih koji sve znaju), a ne.....nekakav pokušaj kvazi sarkazma
U svakom slučaju zahvaljujem Vam gospon "smradex"
Nije nikakvo "lozenje", jer Pipe "Narcis" (kako ga ti etiketira!? :ugeek: ) je i 'ovakav i onakav i svakakav' kad je u pitanju trening, utakmica... ali Ti garantrujem da nije "narcis" (iako je on zvanično najbolje krilo svijeta svih vremena i po tom osnovu bi imao pravo i na odredjenu dozu narcisoidnosti, mada je nema!).
Pipe je tih i miran covjek, koji se ni kao igrač nije volio eksponirati pred tv-kamerama i mikrofonima....nisu svi kao "Ćiro".
Medjutim, znam i to da je Pipe uvijek spreman za razgovor bilo skim (vjeruj mi - samo što je nemoguće da razgovara sa svima...), a to si mogao primjetiti i na utakmicama kad razgovara sa svakim igračem pojedinačno.... Istina, sad ja "ispadoh Pipetov advokat", ali to njemu ne treba.
Za Pipeta znam da je covjek "ljudina", ali nikad neće privatno razgovarati o svom poslu - o sportu da, ali poslu ne. I to nešto govori, valjda. Pipe samo ne voli 'šuplju', a ni razgovor u kojem ga sugovornik ne smatra ravnopravnim po bilo kojem pitanju. Kad bi i Ti imao sreću da upoznaš Pipeta i popiješ kahvu s njim...manje bi ga mrzio, garant.

Ni ja ne smatram da je Pipe 'najveći i najbolji' stručnjak ali mu ne može svako ni osporavati znanje i stručnost, pa ni neko ko obavlja funkciju selektora bilo koje selekcije - nije Pipe htio trpiti ni 'torturu' stručnjaka Červara, a ugradio je mnogo sebe u njegove veličanstvene uspjehe...
Treba imati dozu strpljenja, pogotovo kad se nešto "stvara', a ja ću prvi 'glasati' za njegovu smjenu kad 'ispuca logično vrijeme', tj. kad rezultati i igra Bosne počnu biti, u odredjenoj seriji, ispod očekivanog i potrebnog nivoa.