tako je svaka castSantiago_Bernabeuo je napisao/la:Dobro Barca ima sve u rukama i ocigledno je da su favoriti sa Interom puno jaci..ocekujem prolaz realno nebi bilo lijepo osmina finale bez BARCE mada sam Realovac teski..pozzzzzz
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
da ce inter igrati zatvoreniju varijantu u to sam siguran ali isto tako sam siguran da takvom igrom mozemo do pobjede , poseban motiv ce imati etto i uradice sve da vam zabije i pokaze da su u barci pogrijesili , cuvajte se stankovica i sneijdera iz drugog plana , ja vam predvidjam ligu uefa pa igrajte sa bayernom i liverpoolom
ne sekiraj se ti za barculegy je napisao/la:da ce inter igrati zatvoreniju varijantu u to sam siguran ali isto tako sam siguran da takvom igrom mozemo do pobjede , poseban motiv ce imati etto i uradice sve da vam zabije i pokaze da su u barci pogrijesili , cuvajte se stankovica i sneijdera iz drugog plana , ja vam predvidjam ligu uefa pa igrajte sa bayernom i liverpoolom

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ma ja, trofej je trofej!! na muci se poznaju junaci, na igracima je sada puno veci psiholoski pritisak, ali bi se oni sa time trebali nositi..CRNI_SA je napisao/la:ne sekiraj se ti za barculegy je napisao/la:da ce inter igrati zatvoreniju varijantu u to sam siguran ali isto tako sam siguran da takvom igrom mozemo do pobjede , poseban motiv ce imati etto i uradice sve da vam zabije i pokaze da su u barci pogrijesili , cuvajte se stankovica i sneijdera iz drugog plana , ja vam predvidjam ligu uefa pa igrajte sa bayernom i liverpooloma evropa liga je jedino sto nedostaje najvecem klubu u evropi tako da nije lose i to da osvojimo
Volim te Bosno!!!
Guardiola samo treba biti mudar i pametan kao i do sada...Dakle ne treba nam 6 bodova nego 4 za prolaz...Tako da nema srljanja protiv Intera...lagano igrati i stpljivo...a mi trebamo biti spremni na to da je uvijek godra ovim nekim napacenim likovima kad Barca izgubi ili igra nerijeseno
Valjda i to nesto govori ko smo i sta smo!Svi paze na nas a mi samo nasu igru furamo!To je nesto sto se zove orginalnost i genijalnost 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
ako si mislio na mene , onda da bice mi drago da vas pobjedimo a ako to znaci i da vas izbacimo jos bolje , a ne gledam i ne pratim barcu niti uopsta spansku ligu tako da me ne zanima ako vas neko drugi pobjedjuje
vidimo sto ne pratislegy je napisao/la:ako si mislio na mene , onda da bice mi drago da vas pobjedimo a ako to znaci i da vas izbacimo jos bolje , a ne gledam i ne pratim barcu niti uopsta spansku ligu tako da me ne zanima ako vas neko drugi pobjedjuje
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
klub koji ima vise zvjezda nego cjela galaksija da izgubi 4-0 od ekipe iz spanske 60 lige grupa zapad jakofabio je napisao/la:Europski prvak ispasti u grupnoj fazi,jako
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Joj onaj Chygrynskiy nema veze sa vezom 25 mil. kosta on bi meni trco 25 kilometara svaku utakmicu.Stvarno je los ne znam sto su ga uopste doveli.
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
-
love messi
- Kontakt:
ima tek 23 god.ON CE SE TEK DOKAZATIGerrard Pique je napisao/la:Joj onaj Chygrynskiy nema veze sa vezom 25 mil. kosta on bi meni trco 25 kilometara svaku utakmicu.Stvarno je los ne znam sto su ga uopste doveli.
MESSI 10 IBRA 9
Nemogu da shvatim kako neko ovde moze da otpise Barcu, i da valja nebuloze tipa da su gotovi. Pa ako su ovi to sto pisu gledali Barcu zadnjih godina, treba da znaju da bas kad im treba odigraju tekmu i tako dodju do zeljenog rezultata. Nisam navijac Barce, niti Intera ali relano ljudi ruku na srce, Inter nema sta da trazi kod Barce. Siguran sam da ih Barcelona dobiti, i to ce biti tekma lijepa za gledat. Isto tako mislim da ce na kraju Barca i Inter izboriti plasman u osmine, i tako bi bilo realno.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zadnja 4 duela Intera i Barce,Inter nije uspio Barci zabit gola....
LP: Barcelona - Inter 3-0
Inter - Barcelona 0-0
Joan Gamper Trophy : Barcelona - Inter 5-0
LP: Inter - Barcelona 0-0
Tradicija je na nasoj strani
LP: Barcelona - Inter 3-0
Inter - Barcelona 0-0
Joan Gamper Trophy : Barcelona - Inter 5-0
LP: Inter - Barcelona 0-0
Tradicija je na nasoj strani
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Sta ce se tek dokazati,on se vec trebao dokazati i nikako se nije uklopio u igru Barce a ni u zadnju liniju,protiv Osasune samo sranje i faulove pravi i koju god sam ga utakmicu gledo samo duge lopte salje i zasere dosta puta tako protiv Leonese,Atl.Madrida,Osasune,Zaragoze.. a kako bi protiv velikih timova meni je bolji Caceres onaj sto je na posudbi u Juventusu iako i on ima 22-23 god. a prednost mu je sto moze igrat stopera,lijevog i desnog beka nesto kao Puyol.love messi je napisao/la:ima tek 23 god.ON CE SE TEK DOKAZATIGerrard Pique je napisao/la:Joj onaj Chygrynskiy nema veze sa vezom 25 mil. kosta on bi meni trco 25 kilometara svaku utakmicu.Stvarno je los ne znam sto su ga uopste doveli.![]()
![]()
![]()
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
dobar je on treba vremena da se adaptira pa puyolu je trebalo 6-7 godina da se adaptira
i da bude ono sto je danas 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Nadam se da ce se brzo adaptirati a ne ko Puyol.Evo usput prvi gol Caceresa za Juventus u 1 utakmiciCRNI_SA je napisao/la:dobar je on treba vremena da se adaptira pa puyolu je trebalo 6-7 godina da se adaptirai da bude ono sto je danas
[youtube][/youtube]
Gerrard Pique je napisao/la:Nadam se da ce se brzo adaptirati a ne ko Puyol.Evo usput prvi gol Caceresa za Juventus u 1 utakmiciCRNI_SA je napisao/la:dobar je on treba vremena da se adaptira pa puyolu je trebalo 6-7 godina da se adaptirai da bude ono sto je danas
[youtube][/youtube]
Forza Juve!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
barca je caseresa platila 18 milki tako da juve nema para da ga otkupi 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Taraba je Caseres teska, u toku sam sa nekim Juvetovih utakmica(preko drugog foruma)...i vise je losih utakmica odigrao nego dobrih,preko njegove strane ih najvise ubijaju...i kod nas kad je bio ja sam odma rekao da je los igrac,i nadam se da ce ostat u Juventusu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-Barcelona- je napisao/la:klub koji ima vise zvjezda nego cjela galaksija da izgubi 4-0 od ekipe iz spanske 60 lige grupa zapad jakofabio je napisao/la:Europski prvak ispasti u grupnoj fazi,jako
![]()
![]()
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Ne bi on kostao 16,5 mil da je taraba a covjek odigro 3 utakmice za Juve ne moze se odma uklopit i nevjerujem da ce ga Juve kupit jer je preskup za njih kad dodje sa posudbe ponovo ga poslat na posudbu gdje al da ima zagarantovano mjesto u prvom timu onda bi se pretvorio u jos boljeg igraca gledao sam nekoliko utakmica Urugvaja i uopste nije los.miky_hz je napisao/la:Taraba je Caseres teska, u toku sam sa nekim Juvetovih utakmica(preko drugog foruma)...i vise je losih utakmica odigrao nego dobrih,preko njegove strane ih najvise ubijaju...i kod nas kad je bio ja sam odma rekao da je los igrac,i nadam se da ce ostat u Juventusu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.