Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sve potpisujem, usrani su do grla i ne znam kako nekome ona liga može bit zanimljivamiky_hz je napisao/la:Hljeb im **** onaj odvratni svabski u picku lijepu materinu,i oni i njihov fudbal,kod nas na terenima je bilo vise aktivne igre nego ovdje,to samo lezi valja se vrti se Ribery je proveo jedno 25 i minuta u lezecem polozaju,i ovi **** na gol nisu pogledali **** sestrinu sestru,fuj,Vedo krampa standardno nije loptu primio nedo bog sta vise,usta vas **** sve
soxx je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:sve potpisujem, usrani su do grla i ne znam kako nekome ona liga može bit zanimljivamiky_hz je napisao/la:Hljeb im **** onaj odvratni svabski u picku lijepu materinu,i oni i njihov fudbal,kod nas na terenima je bilo vise aktivne igre nego ovdje,to samo lezi valja se vrti se Ribery je proveo jedno 25 i minuta u lezecem polozaju,i ovi **** na gol nisu pogledali **** sestrinu sestru,fuj,Vedo krampa standardno nije loptu primio nedo bog sta vise,usta vas **** sve
i ja pao na zx2, cekao bi paris za 330
ako neko zna kad su ovi hadalji zadnji put medjusobno igrali manje od 3, pitaj boga garant. al et danas fine parove izabereš i na toj gluposti padneš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.