Neil Wood i onaj rusbagrcavi je napisao/la:a šta je samo Romeom Filipovićem ? Romeo yebemo ti Juliju !Semper je napisao/la:Zašto su Džemo Sadiković ,Hrkač i Mujkanović neopravdano izostavljeni sa liste?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Neil Wood i onaj rusbagrcavi je napisao/la:a šta je samo Romeom Filipovićem ? Romeo yebemo ti Juliju !Semper je napisao/la:Zašto su Džemo Sadiković ,Hrkač i Mujkanović neopravdano izostavljeni sa liste?
old school - Ziv mi bio prijatelju, samo prije svega procitaj sta pise iznad slika, pa onda iznesi svoje videnje....ceze je napisao/la:Ja mislim da je to dream team aktivnih igračaold school je napisao/la:lahak nam ovaj protivnik u polufinalu kupa![]()
TATA HVALA TI
nego džole u dream tim ti uvrstio Bogicevica i Vasilica, pa i Smajica koji nije odigrao par utakmica, Stanica,Svraku
![]()
![]()
Fol kad bi se svi vratili u Želju, ovako bi po njemu izgledalo
Ako se ne varam..
Ovo su podaci sa transmarketa, a vjerujem da ima istine u ovome, jer nasa liga inace kurcu kotira jer ko se god vrati iz jacih liga u 10 puta slabiju, znas i sama da ovi gore odmah smatraju da taj igrac kurcu vise ne valja...3. Marijan Antolović (age 23) - Legia Warsaw - FK Zeljeznicar - Market value: 275.000 €
Position: Goalkeeper - CRO
Zanimljivo je da je Marjan za 900.000 € prešao u Legiju, a za 2 godine je pao na 250.
Pala mu je zato sto se nije izborio za prvog golmana Legije.terabajt je napisao/la:Pala mu zato sto igra u nasoj ligi koja jako lose kotira da ode bilo gdje bio bi troduplo skuplji.
Stara vijest ovo je juče bilo, ima li šta za danas ?nime_tm87 je napisao/la:Adilovic ide u....
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -26-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool ga kupio od nas i dao nam ga na posudbuOmar500 je napisao/la:Nisam upućen oko statusa Armina Hodžića...on je kod nas na posudbi? Može li mi neko razjasniti, nisam baš upratio..
U idealnom sigurno fali Huric,a u najgorem Amir Spahic.Fali i Vazda U najboljimold school je napisao/la:ma dva covjeka ne mogu sama nista,imamo mi dovoljno ljudi da se oni zaustave![]()
a sto se tice dream tima Želje od prvog Amarovog mandata pa do sada po meni je ovo:
Hasagic
Kamber(Jahic) Alihodzic(Cocalic) Kerla(Memisevic) Kvesic
Biscevic Muharemovic Bekric(Nyema) Gredic(Zeba)
Dialiba Guvo
a sto se tice najgore ekipe:
Bukvic
Mulaosmanovic,Cutuk,Lazo,Smailagic,Dudo,Railic..
oni meni najdrazi su Albin Pelak,Arben Avdija i sablja nasa
Vidim s vi ste zaboravili Adzema, pa i Agica, Memica, Huljeva, Mulalic...toliko ih se sjetih do sadabarbarez je napisao/la:U idealnom sigurno fali Huric,a u najgorem Amir Spahic.Fali i Vazda U najboljimold school je napisao/la:ma dva covjeka ne mogu sama nista,imamo mi dovoljno ljudi da se oni zaustave![]()
a sto se tice dream tima Želje od prvog Amarovog mandata pa do sada po meni je ovo:
Hasagic
Kamber(Jahic) Alihodzic(Cocalic) Kerla(Memisevic) Kvesic
Biscevic Muharemovic Bekric(Nyema) Gredic(Zeba)
Dialiba Guvo
a sto se tice najgore ekipe:
Bukvic
Mulaosmanovic,Cutuk,Lazo,Smailagic,Dudo,Railic..
oni meni najdrazi su Albin Pelak,Arben Avdija i sablja nasa
Ako misliš da je posljednja nije, ima tu i Široki i Čelik, mislim da će biti i sa Žalgirisom.DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, zvanicna proba je protiv Splita dole...
Koja je on dusa od covjeka. Ne voli nocni zivot, ne izlazi jer se boji lutalica. E moj Yoshi..anonimni je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/volim-b ... -vole-mene
zanimljiv intervju Yoshija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.