Ja sam iskreno bez obzira na tu "ljubav" očekivao da će se finale igrati u glavnom gradu,međutim...
Danci favoriti,nadam se fer suđenju i jednoj kvalitetnoj utakmici,nakon poprilično nekvalitetnih polufinala.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Velika Britanija zamalo da i osvoji,štaviše...skyisthelimit je napisao/la:Rukomet je jedini sport na planeti u kojem domacini MORAJU igrati finale
Mislim na svjetska i evropska prvenstva u kojem igraju najbolji, a ne na domacina OI koji je morao skupiti "rukometnu reprezentaciju" kako tako ( na ulici )samoradnik je napisao/la:
Velika Britanija zamalo da i osvoji,štaviše...
Malo si uranio za ne mislis?amerosm je napisao/la:Cestitike Spancima na tituli, i ako navijam za Dance, ali ovo je gotovo. Steta odigrali su vrhunski turnir da bi u najvaznijoj utakmici zakazali. Nadam se da ce Wilbek i 2015.godine imati priliku uzeti naslov Svijetskog prvaka.
Ma Danci su brzopleti, mislim da će ova razlika samo rasti. Osim ako Španci počnu promašivati kao oni u 1. poluvremenu što mi se čini nemoguće.Rukomet do smrti je napisao/la:Ne treba otpisati Dansku još uvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.