Znam da Mrkonjic sudi samo sam vadio zivku nerodjenom.nime_tm87 je napisao/la:Sudija: Mrković Rusmir Sarajevo
Sarajevo, 07.11.2009. 16.30 A 1: Drašković Dalibor I.Sarajevo
Delegat: Idrizović Haris (Konjic) A 2: Bečirović Zlatan Srebrenik
Kont.suđenja: Gigović Ilija (Gradiška) 4: Pilav Elmir Sarajevo
http://www.nfsbih.net/htm/13k.pdf
Ne isnosite neporovejreno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM!
Opet cemo da dobijemo pitare,a zasto ne bi ŽELJO ce da dobije jos jedan lokalni derbi !!!!
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Necemo ih dobit nego cemo ih demolirat ,najblaze receno!kinone je napisao/la:Opet cemo da dobijemo pitare,a zasto ne bi ŽELJO ce da dobije jos jedan lokalni derbi !!!!
ps-(Jedva) Cekam da pocne pa da ragalamim ŽELJO ;ŽELJO ;ŽELJO TO JE MOJ TIM!!!
volim kad su ovako samouvjereni u pobjedu...samo nemoj da bude 

Kakav ce teren biti...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- kosewsko hill
- Kontakt:
AkoBogda samo da ne bude snijega, teren će biti u odličnom stanju jer se nije u toku sedmice igrala nijedna utakmicaAda je napisao/la:Kakav ce teren biti...
Željo - My first love!!!
Znas u cemu je problemHordeZla je napisao/la:volim kad su ovako samouvjereni u pobjedu...samo nemoj da bude

Zato sto necete osvojit titulu

ko ovdje govori o tituli?? gdje si ti vidio rijec titula u mom postu?? onaj klip nisam stavio zbog titule,i zbog toga sto ocekujem da je osvojimo nego zbog pjesme..kontas?? ma kontas K.... mojnime_tm87 je napisao/la:Znas u cemu je problemHordeZla je napisao/la:volim kad su ovako samouvjereni u pobjedu...samo nemoj da bude![]()
Zato sto necete osvojit titulu(Pored sirokog ,borca veleza ...) No Way

Puno srece akterima derbija, i nek pobijedi bolji - SARAJEVO.
- blueman-TM87
- Kontakt:
Pobjediće bolji-NIJAZ BRKOVIĆadisg je napisao/la:Puno srece akterima derbija, i nek pobijedi bolji - SARAJEVO.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
mislim da su danas igrali naši veterani protiv selekcije novinara, mada ne vjerujem da ce to puno djelovati na kvalitet terenakosewsko hill je napisao/la:AkoBogda samo da ne bude snijega, teren će biti u odličnom stanju jer se nije u toku sedmice igrala nijedna utakmicaAda je napisao/la:Kakav ce teren biti...
...every little thing gonna be all right
mislim da ce ovo prije biti http://www.youtube.com/watch?v=g5nOX-wu ... r_embeddedHordeZla je napisao/la:volim kad su ovako samouvjereni u pobjedu...samo nemoj da bude
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
blueman-TM87 je napisao/la:Pobjediće bolji-NIJAZ BRKOVIĆadisg je napisao/la:Puno srece akterima derbija, i nek pobijedi bolji - SARAJEVO.

dobro strucnjaci,prognozeri... pricajte sta hocete...sve i da i jeste bolji sjetite se: i kad smo najgori bili vas smo pobjedjivali

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
upravu si, tek skontah ovaj clanak sa slikama na stranici..kalimero je napisao/la:Veterani su igrali na pomocnom terenu.
...every little thing gonna be all right
ili ovako!?Emir_tm87 je napisao/la:mislim da ce ovo prije biti http://www.youtube.com/watch?v=g5nOX-wu ... r_embeddedHordeZla je napisao/la:volim kad su ovako samouvjereni u pobjedu...samo nemoj da bude

Bice gusto, bice 0-3Emir_tm87 je napisao/la:mislim da ce ovo prije biti http://www.youtube.com/watch?v=g5nOX-wu ... r_embeddedHordeZla je napisao/la:volim kad su ovako samouvjereni u pobjedu...samo nemoj da bude

-
- Kontakt:
Ma prijatelju sto se tice igre, u derby-u se nikad ne zna, nijanse odlucuju, a sto se tice navijanja tu smo mi lekcije i zadace davno davno zadali, to nije potrebno napominjati... Dovoljno je samo reci Strah i trepet kada se pogleda prema juznoj tribini...fanatique 1899 je napisao/la:Vrijeme je da pokažemo pitarima kako se navija i kako se igra.
NA NEBU JE JEDNA BOJA, JEDAN VOZ I JEDNA PRUGA, U MOM' SRCU JEDNA LJUBAV I NE POSTOJI DRUGA, VOLIM TE ZELJO,
TVOJ MANIJAK S' JUGA!!
fino se zakuhava, odavno nije bilo ovako 
TVOJ MANIJAK S' JUGA!!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 20 gostiju.