Po meni Danci osvajaju , i pokuso bi onog Egerta i Hansena prekoLenBias je napisao/la:sta je danas realno igrati za ovo finale rukometa od svih opcija, razrada, strijelaca?dajte kakve parove vezano za taj susret da uplatim nesto i da bude zanimljivije pratiti utakmicu
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Manchester United!
-
ZvijezdaGranda
- Kontakt:
x2 na Dansku i budi miran, klasa su ispred Spanaca...ubit ce ih ona zvjer Hansen...LenBias je napisao/la:sta je danas realno igrati za ovo finale rukometa od svih opcija, razrada, strijelaca?dajte kakve parove vezano za taj susret da uplatim nesto i da bude zanimljivije pratiti utakmicu
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
I ja bi igrao rado na Dansku i mislim da ce osvojiti.Al me sve vuce nesto Spanija domacini nisu osvojili 7-8 godina zlato (koliko vec).Ne znam. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Evo ja prepisao
Danska 1.85
Galatasaray 1&3+ 2.50
Maroko 3.20
U 20
MD 296
HazimK tipovi na fb !!!!
Danska 1.85
Galatasaray 1&3+ 2.50
Maroko 3.20
U 20
MD 296
HazimK tipovi na fb !!!!
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
- zlatniljiljan
- Kontakt:
zadnji put zlato su osvojili 2005e u tunisuAgresivnoDjubre je napisao/la:I ja bi igrao rado na Dansku i mislim da ce osvojiti.Al me sve vuce nesto Spanija domacini nisu osvojili 7-8 godina zlato (koliko vec).Ne znam.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ovo im je zadnja prilika.Iako mislim da su Danci kvalitetniji i mislim da ce osvojiti igrat cu Spance.zlatniljiljan je napisao/la: zadnji put zlato su osvojili 2005e u tunisu
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Atl.Bilbao - Atl.Madrid neka vasa misljenja zanima me u vezi ove utakmice , cuo sam da nema Falka-a jel istina?
Manchester United!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pobjeda domacina.Da budemo sigurni 1x.EmirSioux89 je napisao/la:Atl.Bilbao - Atl.Madrid neka vasa misljenja zanima me u vezi ove utakmice , cuo sam da nema Falka-a jel istina?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Istina.EmirSioux89 je napisao/la:Atl.Bilbao - Atl.Madrid neka vasa misljenja zanima me u vezi ove utakmice , cuo sam da nema Falka-a jel istina?
Što se tiče NBA, dijelim Bobovo mišljenje.
Samo što sam ja "tjerao" samo 2 overa (Rondo + Westbrook).
Negdje naletih na podatak da je Rondo na 20+ kada utakmicu prenosi nacionalna televizija.
Što se tiče Wesbrooka, vjerovatno će ga čuvati Nash + Bryant. U prošlogodišnjem PO-u ga je Kobiša čuvao i tad je išlo malo teže. No, s obzirom na svakako odron od odbrane Lakersa, očekujem da će večeras i Durantula i on otići u over. Na Wesbrooka odigrah samo zato što postoji mogućnost da MWP pobudali i nabije nogom Durantulu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
evo malo hokeja za danas
Pardubice-Kladno 1 1.50
Kladno je bila solidna ekipa dok su igrali neki NHL igrači poput Jagra, njega sada nema i ovo je čista pobjeda Pardubica bez dileme, inače ako neko želi može probati i na više od 5.5 golova 1.75 iako prvi pick po meni je pobjeda domaćina.
Zvolen-Nitra TIK 1 1.55
Sastaju se vodeća i trećeplasirana ekipa slovačke lige, domaćin u zadnje vrijeme igra po sistemu toplo-hladno i nakon što su imali veliku seriju kojom su se odlijepili na vrhu sada su malo posustali i prednost se otopila tako da danas moraju ovdje ići na pobjedu i pokazati zašto su vodeća momčad lige.
Medveščak Zagreb-Linz over 5.5 1.55
U EBEL-u se igra kvalifikacijska runda i prve tri ekipe će imati priliku izabrati protivnika za play off, trenutno su i jedni i drugi među tri, Medveščak je drugi sa 5 a Linz treći sa 4 boda i očekujem dobru utakmicu sa dosta golova, mislim da će prebaciti i veću marginu od 6.5 2.20 kvota ali prvi pick je više od 5.5 golova.
sretno ko prati ako ima takvih
Pardubice-Kladno 1 1.50
Kladno je bila solidna ekipa dok su igrali neki NHL igrači poput Jagra, njega sada nema i ovo je čista pobjeda Pardubica bez dileme, inače ako neko želi može probati i na više od 5.5 golova 1.75 iako prvi pick po meni je pobjeda domaćina.
Zvolen-Nitra TIK 1 1.55
Sastaju se vodeća i trećeplasirana ekipa slovačke lige, domaćin u zadnje vrijeme igra po sistemu toplo-hladno i nakon što su imali veliku seriju kojom su se odlijepili na vrhu sada su malo posustali i prednost se otopila tako da danas moraju ovdje ići na pobjedu i pokazati zašto su vodeća momčad lige.
Medveščak Zagreb-Linz over 5.5 1.55
U EBEL-u se igra kvalifikacijska runda i prve tri ekipe će imati priliku izabrati protivnika za play off, trenutno su i jedni i drugi među tri, Medveščak je drugi sa 5 a Linz treći sa 4 boda i očekujem dobru utakmicu sa dosta golova, mislim da će prebaciti i veću marginu od 6.5 2.20 kvota ali prvi pick je više od 5.5 golova.
sretno ko prati ako ima takvih
Prepisaću Medvešćak over golova,valjda nece biti kukanja kasnije 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Eggert (-5,5+)-------------vise
Aguinagalde(-2,5+)-------vise
Tomas(-3,5+)-------------vise
Eggert sutira penale i ima 23/24,Spanija nije toliko pokretna ekipa tako da pretpostavljam da ce biti dosta kontri a tu je Eggertov ucinak 10/11.
Aguinagalde-na njega ce igrati sto znaci da ce biti penala,a valjda moze dati 3 gola.Igrati ce cijelu utakmicu u napadu.Njegov ucinak sa 6 metara je 24/31.
Tomas -ako bude penala sto mislim da ce biti onda tu upada ili Tomas sa ucinkom 8/14 ili Rocas sa 7/8.Vjerovatno ce igrati po poluvrijeme sa Rocasom.Uz to i u kontrama je relativno siguran 11/13
Aguinagalde(-2,5+)-------vise
Tomas(-3,5+)-------------vise
Eggert sutira penale i ima 23/24,Spanija nije toliko pokretna ekipa tako da pretpostavljam da ce biti dosta kontri a tu je Eggertov ucinak 10/11.
Aguinagalde-na njega ce igrati sto znaci da ce biti penala,a valjda moze dati 3 gola.Igrati ce cijelu utakmicu u napadu.Njegov ucinak sa 6 metara je 24/31.
Tomas -ako bude penala sto mislim da ce biti onda tu upada ili Tomas sa ucinkom 8/14 ili Rocas sa 7/8.Vjerovatno ce igrati po poluvrijeme sa Rocasom.Uz to i u kontrama je relativno siguran 11/13
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Koliki je uslov za ove NBA igrace u Derby kladionici ?
- MarkaMiKoTepsija
- Kontakt:
Španija-Danska 2 1,95
PSG-Lille(st) 1 1,70
Inter-Torino 1x 1,10
Moj danasnji listic.! trebalo bi doc samo mi PSG Kritican xd
PSG-Lille(st) 1 1,70
Inter-Torino 1x 1,10
Moj danasnji listic.! trebalo bi doc samo mi PSG Kritican xd
***SIOUX 1989*** RADNICKI *** Real Madrid
"Svi mi govore sta će ti klošari ti si školarac najbolji od svih,sta će ti klošari,A naše klošarke najljepše djevojke s nama u mraku na klupi u parku puše nam K****ve!
"Svi mi govore sta će ti klošari ti si školarac najbolji od svih,sta će ti klošari,A naše klošarke najljepše djevojke s nama u mraku na klupi u parku puše nam K****ve!
PSG-Lille 1 1.50
o ovoj utakmici sve je već rečeno, PSG se bori sa Lyonom za prvo mjesto, Lyon je dobio u petak stoga dobiti će i parižani na čelu sa Ibrom koji se vraća danas.
Inter M.-Torino 1 1.60
Lazio je kiksao i Inter ima priliku pobjedom doći na samo bod zaostatka za trećim mjestom koje vodi u ligu prvaka, interisti su slavili u Torinu sa 2-0 i večeras bi trebali uzeti sva tri boda važna u borbi za to mjesto koje vodi u ligu prvaka.
Sporting L.-Guimaraes 1 1.50
Došao je i taj dan da će Sporting dobiti nekoga
šalu na stranu, počeli su igrati a tome svjedoče i tri pobjede u nizu bez primljenog gola ( Ferreira u kupu 1-0 i Beira Mar 1-0 te Olhanense 2-0 ) i mislim da večeras upisuju novu pobjedu.
sretno ko isprati!
o ovoj utakmici sve je već rečeno, PSG se bori sa Lyonom za prvo mjesto, Lyon je dobio u petak stoga dobiti će i parižani na čelu sa Ibrom koji se vraća danas.
Inter M.-Torino 1 1.60
Lazio je kiksao i Inter ima priliku pobjedom doći na samo bod zaostatka za trećim mjestom koje vodi u ligu prvaka, interisti su slavili u Torinu sa 2-0 i večeras bi trebali uzeti sva tri boda važna u borbi za to mjesto koje vodi u ligu prvaka.
Sporting L.-Guimaraes 1 1.50
Došao je i taj dan da će Sporting dobiti nekoga
sretno ko isprati!
Španija vise sedmeraca
Danci vise iskljucenja 
Željeznicar za život cijeli !
Hansen ima povredu koljena,ali je igrao svaku tekmu.Finale je,ako on ne bude isao preko Danci ce tesko pobijediti.
Ali ja sam opet igrao na Dance i Hansena manje golova.
Ali ja sam opet igrao na Dance i Hansena manje golova.
http://tinypic.com/r/2zdoxoz/6 hoćel šta bit' od ovog ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
hansen over
aguingalde over
a.entrerios over
danska 2
aguingalde over
a.entrerios over
danska 2
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- delpiero502
- Kontakt:
markusen iz danske over 2,5 kvota oko 2
čovjek 212 cm, odmaro se protiv hrvata, večeras bi trebao uzeti dosta šuteva
čovjek 212 cm, odmaro se protiv hrvata, večeras bi trebao uzeti dosta šuteva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.