Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Suso kao AMF, Borini kao CF i svi sretni 

kakav videoOTNYS_YNWA je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
KEEP BELIEVING!

Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
Coutinho important update - According to Gazzetta, Inter president wd be ready to stop the transfer if in meanwhile wouldn't get Paulinho ok
Ovo ne izgleda dobro, vrlo lahko je moguce da ne dobije radnu dozvolu.Melly @MelwoodLFC
Coutinho: FA rules: non-EU player must have played in 75% of their country’s matches in 2 yrs ahead of a move to UK
Coutinho: Furthermore the home nation must have a world ranking of 70+
Ali ima to neko pravilo za mlade talente, ako je Oscar mogao potpisati za Chelsea, moze i Coutinho za Liverpool.A change to UK immigration law has blocked a loophole that enabled non-European players to evade the FA's requirements for them to play in England.
FA rules say a non-European player must have played in 75% of their country's matches in the two years prior to moving to England, with that nation needing to have had an average world ranking of 70 or higher.
But players have been able to gain investor visas given to those willing to invest £1 million or more in the UK, enabling them to play in the country on that basis.
The UK Borders Agency change - brought in during December - has resulted in a number of planned transfer window deals being abandoned because the players in question would not meet the FA requirements for a work permit.
The switch came after the FA raised concerns about the investor visas route with the Sports & Recreation Alliance (SRA), the umbrella organisation for governing bodies.
The SRA wrote to the UK Borders Agency, which responded by changing the rules to prevent professional sportsmen, women and coaches from being able to use the investor visas method.
The issue was also discussed at a Premier League board meeting. Neither the Premier league nor the Football League opposed the FA's argument, but both have said the rules on foreign players need to be reviewed.
It is believed Taison, a former Chelsea target who has since joined Shakhtar Donetsk from Metalist Kharkiv, obtained an investor visa before the rules were altered.
His three-year paperwork would mean he could move to an English club until 2015 without having to meet the FA requirements.
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 27 jan 2013, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
cisto sumnjam da ce williams doci iz dva razlogaStevieG je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... 7m-1558018
Ne znam koliko je ovo tačno, ali s obzirom da sam prethodnih dana čitao da Rodgers razmatra da na ljeto dovede Williamsa iz Swansea, moguće je.Liverpool ready to sell Sebastian Coates to Brazilians Gremio.
1. ima 28 god
2. zbog afere sa suarezom
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sto se tice Coutinha i radne dozvole nece sigurno biti problema,ali ce klub morati apelovati i dobit ce dozvolu par dana kasnije,znaci do kraja roka on ce dobiti dozvolu i to je to gotova stvar,a Moratti neka pusi crncu
Jos jedna stvar nebi ga Rodgers ni uzimao da nezna da ce mali dobiti radnu dozvolu
Kad ce vise 5 sati da gledam tekmu kako treba

Jos jedna stvar nebi ga Rodgers ni uzimao da nezna da ce mali dobiti radnu dozvolu

Kad ce vise 5 sati da gledam tekmu kako treba

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne očekujem velike probleme sa dozvolom ako su mogli Oscar i Kagawa onda može i Coutinho, više me brine to da Morrati može prekinut transfer ako se ne dovede Paulinho 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bio bi red da im se osvetimo, svaka je njihova pobjeda bila nekako na sreću ili na neku sudijsku greškuVolimLiverpool je napisao/la:Protiv Scuma u osmini finala na Anfieldu

Pa dobro,nećemo sad pretjerivati.Zadnje 2 utakmice na OT ste i sami priznali da smo zasluženo dobili i nije bilo nekakvih grešaka koje su uticali na krajnji ishod.EBSCO je napisao/la:Bio bi red da im se osvetimo, svaka je njihova pobjeda bila nekako na sreću ili na neku sudijsku greškuVolimLiverpool je napisao/la:Protiv Scuma u osmini finala na Anfieldu
To jest bili ste bolji na traffordu konkretna situacija je bio onaj ofsajd vidića al eto nećemo sad o tome nemože se promjenit, samo očekujem da bude utakmica bez tih sitnih grešakaNarin je napisao/la:Pa dobro,nećemo sad pretjerivati.Zadnje 2 utakmice na OT ste i sami priznali da smo zasluženo dobili i nije bilo nekakvih grešaka koje su uticali na krajnji ishod.EBSCO je napisao/la:Bio bi red da im se osvetimo, svaka je njihova pobjeda bila nekako na sreću ili na neku sudijsku greškuVolimLiverpool je napisao/la:Protiv Scuma u osmini finala na Anfieldu
Nemoj još ništa očekivati jer još niste ni Oldham prošli,a da ne pričam o šansama kolike su da se izvuku ova 2 para večeras.Bio bi red da United izvuče nekad i nekog niželigaša,prošle godine City i liverpool,ove godine West Ham i Fulham.A inače,bilo je i sumnjivih situacija i sa druge strane na toj utakmici,ali nema veze,bilo prošlo.
I meni bi bilo draže ako se već moramo nać nek to bude finaleNarin je napisao/la:Nemoj još ništa očekivati jer još niste ni Oldham prošli,a da ne pričam o šansama kolike su da se izvuku ova 2 para večeras.Bio bi red da United izvuče nekad i nekog niželigaša,prošle godine City i liverpool,ove godine West Ham i Fulham.A inače,bilo je i sumnjivih situacija i sa druge strane na toj utakmici,ali nema veze,bilo prošlo.

Gdje ces United brze,daj nekog slabijeg pa da dizemo postotak pobjeda,a nadati se da United izbacit neko drugi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma ne bi nam odgovarao Manchester u ovoj fazi takmičenja, bježi tamoEBSCO je napisao/la:I meni bi bilo draže ako se već moramo nać nek to bude finaleNarin je napisao/la:Nemoj još ništa očekivati jer još niste ni Oldham prošli,a da ne pričam o šansama kolike su da se izvuku ova 2 para večeras.Bio bi red da United izvuče nekad i nekog niželigaša,prošle godine City i liverpool,ove godine West Ham i Fulham.A inače,bilo je i sumnjivih situacija i sa druge strane na toj utakmici,ali nema veze,bilo prošlo.

Nek izvučemo Luton, Milton ili Barnsley i svi sretni

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
narine, meni nije jasno zašto se moraš lijepiti za svaki post na ovoj temi?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Confirmed #LFC team v Oldham: Jones, Wisdom, Robinson, Coates, Skrtel, Allen, Henderson, Sterling, Borini, Sturridge, Suarez.
Confirmed #LFC subs: Gulacsi, Carragher, Shelvey, Lucas, Downing, Gerrard, Suso.
ipak Rodgers ne zeli nista da rizikuje
Confirmed #LFC subs: Gulacsi, Carragher, Shelvey, Lucas, Downing, Gerrard, Suso.
ipak Rodgers ne zeli nista da rizikuje
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
E sad bih uzeo Wisdoma i onaj burek i jogurt i gurnuo Rodgersu u nos.anfield je napisao/la:Confirmed #LFC team v Oldham: Jones, Wisdom, Robinson, Coates, Skrtel, Allen, Henderson, Sterling, Borini, Sturridge, Suarez.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ko li ce nam biti kapiten, nema gerrarda, carragera ni reine ?? 
EDIT: izvinite nisam vidio na ofic. da je suarez kapiten

EDIT: izvinite nisam vidio na ofic. da je suarez kapiten
Luis Suarez je kapitenHeKen je napisao/la:ko li ce nam biti kapiten, nema gerrarda, carragera ni reine ??
LIVERPOOL YNWA
Suarez je kapiten 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.