I tu bi trebalo biti 10 KM besplatno prema mobilnim? Tako je bar biloOtelo je napisao/la:Moja tv Full ce biti 40KM i bit ce net od 5mb/s,100 kanala od kojih je 30-ak vrijedno gledanja i dzaba telefon prema fiksnim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I tu bi trebalo biti 10 KM besplatno prema mobilnim? Tako je bar biloOtelo je napisao/la:Moja tv Full ce biti 40KM i bit ce net od 5mb/s,100 kanala od kojih je 30-ak vrijedno gledanja i dzaba telefon prema fiksnim
los ti diler, cijena ce i dalje biiti 55KM+PDV, mogucnost iznajmljivanna wi.fi routera za oko 1KM mjesecno.Otelo je napisao/la:Moja tv Full ce biti 40KM i bit ce net od 5mb/s,100 kanala od kojih je 30-ak vrijedno gledanja i dzaba telefon prema fiksnim
Kako uzet wi-fi ruter? Jest da nije to tema, alineo je napisao/la:los ti diler, cijena ce i dalje biiti 55KM+PDV, mogucnost iznajmljivanna wi.fi routera za oko 1KM mjesecno.Otelo je napisao/la:Moja tv Full ce biti 40KM i bit ce net od 5mb/s,100 kanala od kojih je 30-ak vrijedno gledanja i dzaba telefon prema fiksnim
pa tako se prica da ce biti od martaneo je napisao/la:los ti diler, cijena ce i dalje biiti 55KM+PDV, mogucnost iznajmljivanna wi.fi routera za oko 1KM mjesecno.Otelo je napisao/la:Moja tv Full ce biti 40KM i bit ce net od 5mb/s,100 kanala od kojih je 30-ak vrijedno gledanja i dzaba telefon prema fiksnim
Telekom ce od 1.3 nuditi wi-fi routere i podrsku za iste. Naplacivat ce kako sam vec rekao nesto manje od 1KM mjesecno!Semsudin je napisao/la: Kako uzet wi-fi ruter? Jest da nije to tema, ali
Eh to mi je odlično, jer su oni odgovorni za njega, neka dođu i priključe da se ja ne bih s time dodirivao.. Mogu sačekat još mjesec dananeo je napisao/la:Telekom ce od 1.3 nuditi wi-fi routere i podrsku za iste. Naplacivat ce kako sam vec rekao nesto manje od 1KM mjesecno!Semsudin je napisao/la: Kako uzet wi-fi ruter? Jest da nije to tema, ali
Ja sam sebi vala uzeo router za 35KM i prikljucio ga na posotjeci da se ne zezam s njihovim, sada imam wi-fi u cijeloj kuci
svako ima svoje mišljenjeAdi_Zepce je napisao/la:Rekao bih da je solidan ****,ali ne i dobaranonimni je napisao/la: dobar je ****, šta hoćeš ?![]()
@ Semsudin
ako dobiješ SK, odoše Arene, pa ti vidiBolje bi bilo recimo da je tu SK Prime ili Eurosport 2
Znam za Cutuk da je najvljeno,ali cini se da je sve "zatajilo",ili mozda ti imas neku provjereniju informacijutillman je napisao/la:@ adi_zepce...
uskoro će ćutuk pokrenuti svoju televiziju... bit će tu dobrih stvari, najvjerojatnije i eurosport i arene i skportklub u osnovnom paketu![]()
očekujem da će biti max do 20 KM pretplata, a oni koji imaju njegov internet, bit će dosta smanjena ta pretplata, vjerojatno 10 km... ja imam njegov internet i stvarno sam zadovoljan, onaj flat od 7mbit i ne šteka mi nikako... streamovi ne štekaju što je najvažnije....![]()
a što se tiče ove kablovske u žepču, ja sam van grada, pa imam marićevu, ona je još gora22 kanala, od tog imamo sk i sport 1, ostalo žali bože, poserem im se na facetv,aljazeeru, tv1, pinkbh, orv... koliko im puta nisam platio onih 8 km, jer je nestajalo slike...
![]()
no još jedna stvar, valjda je onaj što drži kablovsku u zavidovićima kupio od marića tu kablovsku, al je nastao neki problem između njih pa ne rješavaju dalje probleme, hehehe... kao trebalo bi biti pretplata nekih 15km (u to bi bilo uračunato i plaćanje onih 6km za državu)...a kakvih bi još programa ubacili ne znam, jer ni catv zavidovići nema svoju internet stranicu...
ja sam razmišljao uzeti onaj hometv od eroneta, al preskupo je, kao i mojatv... preskupo je to...
juče bio FA Cup na njemu isto.anonimni je napisao/la:ma imaju oni malonogometni turniri iza Nove godine, pa prijateljske utakmice njemačkih klubova, izvještaji iz Bundeslige, to ga drži u životu kod mene
imam dosta provjerene informacijeAdi_Zepce je napisao/la:Znam za Cutuk da je najvljeno,ali cini se da je sve "zatajilo",ili mozda ti imas neku provjereniju informacijuUf kod vas je onda gore nego na nasem CATV,a ja mislio da je bolja vam situacija
![]()
Definitivno smo grad s najgorim CATV operaterom,ako Cutuk pokrene svoje mogao bi biti spas![]()
@anonimni
**** je samo dobar za 2.Bundesligu,da je nesto gdje se moze gledati prva njemacka liga
Super informacija.Ja znam da sam ih jednom pitao da li ce im biti u ponudi SK,a potvrdno su mi odgovorili.Znas li kad ce krenuti s radom?tillman je napisao/la:imam dosta provjerene informacijeAdi_Zepce je napisao/la:Znam za Cutuk da je najvljeno,ali cini se da je sve "zatajilo",ili mozda ti imas neku provjereniju informacijuUf kod vas je onda gore nego na nasem CATV,a ja mislio da je bolja vam situacija
![]()
Definitivno smo grad s najgorim CATV operaterom,ako Cutuk pokrene svoje mogao bi biti spas![]()
@anonimni
**** je samo dobar za 2.Bundesligu,da je nesto gdje se moze gledati prva njemacka liga, znam da su u procesu pregovora oko kanala koje će imati i prave programske pakete... a sad nije im u cilju da izađu sa ponudom od 25 kanala... već hoće kao i ostali da krenu, da budu odmah konkurentni...
očekujem da će do 1.3. biti pokrenuto... vjerojatno i prijeAdi_Zepce je napisao/la: Super informacija.Ja znam da sam ih jednom pitao da li ce im biti u ponudi SK,a potvrdno su mi odgovorili.Znas li kad ce krenuti s radom?
kako sam ranije volio da gledam te malonogometne turnireanonimni je napisao/la:ma imaju oni malonogometni turniri iza Nove godine, pa prijateljske utakmice njemačkih klubova, izvještaji iz Bundeslige, to ga drži u životu kod mene
ma i ja to sve kontam gledat, al svaki put nešto iskrsne i promašim svaki put, yebaigaanonimni je napisao/la:mene to još nije prošlovaljda što oni stariji dođu, pa se malo zezaju na terenu, pa ima i publike dosta uvijek, neopisiv osjećaj
![]()
jbt, valja sad opet čekat' januar
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.