Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Cini mi se Stramu,Brancu i ostatak upraveadointer je napisao/la:Ne zezam se,tako mi napisa na fejsukoga je nabio na k++++?
Znaci bit ce patnje sa PereiromL'Avvocato je napisao/la:Tritolone, Ventura tu formaciju fura stalno ... znam od kako je vodio Bari da je igrao s tom formacijom. Hazarderski, ali su zato veoma opasni po krilima.
Juce sam citao malo o tom malcu, steta sto ce promijeniti bar josh dva kluba dok bude nesto od njega!!Tritolone je napisao/la:
BTW doveli smo Paulina, ali Paulino de la Fuentea15 godina ima momak, napadac, zeljeli ga Real,Sevilla,Valencia, i jos par spanjolaca, ali on je ipak potpisa sa nama, cini mi se na 3 godine.
Taman da zamjeni Rocchia za 2-3 sezoneBeppe je napisao/la:
Juce sam citao malo o tom malcu, steta sto ce promijeniti bar josh dva kluba dok bude nesto od njega!!
eh eh,Alborno,novi CR7Tritolone je napisao/la:Ima i onaj nas Paragvajac sta je novi Ronaldo (zalizani Ronaldo) cini mi se da je na posudbi negdi, bio prosle godine clan primavere kad su digli LP. Nece ni od njega bit kruha
Coutinho important update - According to Gazzetta, Inter president wd be ready to stop the transfer if in meanwhile wouldn't get Paulinho ok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.