Okrećemo se utakmicama

Jel došao popis pozvanih za sutra.Kako stojimo s ozljedama?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 77 Raffaele Di Gennaro;SiamoNoi je napisao/la:Malo sam se ohladio.
Okrećemo se utakmicama![]()
Jel došao popis pozvanih za sutra.Kako stojimo s ozljedama?
ko je ovaj majstor na 0:59?sanjingr je napisao/la:Gledam i ne mogu da vjerujem kakvog smo igraca dobili za 11-12 mil![]()
[youtube][/youtube]
Imas ti jako realnih i dobrih postova, al ovaj se tu nikako ne moze ubrojat. Ja juventusu,odnosno, Conte-u skidam kapu na jasnoj viziji i nevjerovatno brzom uigravanju ekipe pred proslu sezonu.Sarajevo1946 je napisao/la:Znam ja to, ali onda nije realno da nešto očekujete od ove ekipe. Rekoh ranije i Milan i Inter će lutati sve dok ne ulože novac. To je jedina istina, nema od ovih mlađih ništa, tj. vrlo teško...
Juventus je imao sreće sa Pirolm, Vidalom, Lichsteinerom, Vučinićem... koji su u pravom trenutku donijeli ono što je nedostajalo ekipi + Conte koji je vratio samopuzdanje i pobjednički mentalitet. Potrefilo se da i napravimo stadion, stabilizovali smo se potpuno i sada imamo izvanrednu osnovu za dodatnu upgrade sa mlađim igračima poput Pogbe i ostalih koji konstantno pristižu. Jbg, velika većina neće uspjeti, ali nek uspiju 2 ili 3, to je velika stvar + klub finansijski jača, biće tu i TOP igrača aBd u narednom periodu.
Juve je, čini mi se, ne korak, nego dva koraka ispred milanskih timova sada, dugoročno gledajući.
Na kraju, Moratti i Berlusconi će morati prodati klub, ako već ne mogu sami finansijki zadovoljit potrebe i očekivanja navijača, u smislu dovođenja provjerenih igrača. Samo lova to može riješiti ili neka luda sreća, da se potrefi baš sjajna generacija mladih igrača, ali ovo prvo je mnogo realnije.
Ma shvatio si me. Znam samo ovih par. Vjerovatno je igralo i nekih drugih momaka koje nisam upratio al je sustina da su to sve tanki igraci koji nisu ni blizu nivoa koji juventusu treba.L'Avvocato je napisao/la:Brate dragi De Ceglie ima 27 godina, Padoin takodje tu negdje, a Ariaudo nije naš igrač ima 3 sezone![]()
Otkud njih da nabrojiš![]()
![]()
Al' da se razumijemo, kontam poentu tvog posta ... i poprilično se slažem. Imamo mi igrače iz tih mlađih kategorija, ali većina ih završi u Seriji B ili ovim ekipama što vise u drugom dijelu tabele.
Međutim, u zadnjih par godina se radi lijepo s omladinom. Ima fakat dobrih igrača, pa je kolega juventino na to mislio kad je pisao post.
Ti se salis jelda???adointer je napisao/la:ljudi ljudi,pozdravlja vas Yuto,konj dobio trajniko je krivac za to,ja znam da "cojk nije taki"?
![]()
Vjeruj mi da sam ja pravo iznenadjen igrom bez Pirla. Fakat igramo dobro, ne onako kao s njim jer je lik genije, ali sam mislio da ćemo igrati daleko lošije. Možda ovako po rezultatima to sve izgleda labavo, ali to nije zbog njegovog izostanka već zbog ne igranja Chiellinija i Asamoe. Po lijevoj strani nam pao svaki gol u januaru.neroazzuro je napisao/la: Ma shvatio si me. Znam samo ovih par. Vjerovatno je igralo i nekih drugih momaka koje nisam upratio al je sustina da su to sve tanki igraci koji nisu ni blizu nivoa koji juventusu treba.
Nego,gledam,tanko ovo bez Pirla pravo. Sprematel vi kakvu zamjenu za njega?
neroazzuro je napisao/la:Imas ti jako realnih i dobrih postova, al ovaj se tu nikako ne moze ubrojat. Ja juventusu,odnosno, Conte-u skidam kapu na jasnoj viziji i nevjerovatno brzom uigravanju ekipe pred proslu sezonu.Sarajevo1946 je napisao/la:Znam ja to, ali onda nije realno da nešto očekujete od ove ekipe. Rekoh ranije i Milan i Inter će lutati sve dok ne ulože novac. To je jedina istina, nema od ovih mlađih ništa, tj. vrlo teško...
Juventus je imao sreće sa Pirolm, Vidalom, Lichsteinerom, Vučinićem... koji su u pravom trenutku donijeli ono što je nedostajalo ekipi + Conte koji je vratio samopuzdanje i pobjednički mentalitet. Potrefilo se da i napravimo stadion, stabilizovali smo se potpuno i sada imamo izvanrednu osnovu za dodatnu upgrade sa mlađim igračima poput Pogbe i ostalih koji konstantno pristižu. Jbg, velika većina neće uspjeti, ali nek uspiju 2 ili 3, to je velika stvar + klub finansijski jača, biće tu i TOP igrača aBd u narednom periodu.
Juve je, čini mi se, ne korak, nego dva koraka ispred milanskih timova sada, dugoročno gledajući.
Na kraju, Moratti i Berlusconi će morati prodati klub, ako već ne mogu sami finansijki zadovoljit potrebe i očekivanja navijača, u smislu dovođenja provjerenih igrača. Samo lova to može riješiti ili neka luda sreća, da se potrefi baš sjajna generacija mladih igrača, ali ovo prvo je mnogo realnije.
Ali za ovo kako juventus,eto,polako integrise svoje mlade igrace u tim i kako ima nekakvu prednost u smjeni generacija spada u najsmjesnije postove. Pogba je dobar igrac,izgradjen u MU i koji je,koliko znam, otisao jer nije igrao za prvi tim MU. Od ovih ostalih niko nije vrijedan pomena. De Ceglie,Padoin,Marrone,Ariaudo i sl. ni po cemu nisu prosperitetnija imena od Atalantinih,a kamoli Interovih ili Milanovih mladih igraca.
U podmladjivaju je daleko najdalje odmakao Milan i to je cinjenica,a to sto si ti svoje zelje shvatio kao stvarnost je nesto drugo.