Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 26 jan 2013, 22:27

anell je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Sreca pa ide ovo ljeto 2013. Tada ugovori isticu mnogim propalim igracima. Fabianskom, Arshavinu i Squillaciju u prvom redu. Jos Santosa prodat i mislim da smo ocistili ekipu. Vidjecemo do kraja prvenstva sta je sa Yaom. Meni je drag nas Jack Sparrow al' ne valja kako je igrao.

Nisam gledao utakmicu. Nadam se da ce mi ko zati snimak. Unaprijed mu hvala. A vidim da je Oli u formi. 13 golova i 10 asistencija, nije lose za flopa. :)
Eo drug utakmica :
http://www.gettyfooty.com/2013/01/fa-cu ... -hove.html" onclick="window.open(this.href);return false;
E hvala ti. Car si. :)

Ma sto se mene tice ne mora niko zabijati i asistirati svaku utakmicu. Samo neka trce, rade na terenu i ne daju da dobijemo gol. Meni je to najvaznije.

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 26 jan 2013, 22:30

ne pamtim kad smo odigrali utakmicu da nismo primili gol @arnele moj :roll:
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 26 jan 2013, 22:31

CLASSisPERMANENT je napisao/la:ne pamtim kad smo odigrali utakmicu da nismo primili gol @arnele moj :roll:
To Vedo. Hajde, i kad primimo gol, ako je dobar, ne ljutim se toliko, ali brat bratu ona dva gola danas, sramota me.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jan 2013, 22:33

BigBigBang je napisao/la:Sto se tice talenta, tehnike i fudbalskog znanja Arshavin je vrh u nasoj ekipi ali kakve koristi od svega toga kad je lijen, trom i indisponiran? On ti je ruska verzija Misimovica...
Shava trenutno ne može stat u istu rečenicu sa Misketom. Miske koliko god trom bio, po pretrčanim metrima i prisutnosti na cijelom terenu je za Arshavina Metju Flamini iz one njegove famozne sezone u Arsenalu. :)

Bolji i lucidniji igrač od Arshavina će teško kad više opet zaigrat u Arsenalu ali isto tako neće i nezainteresovaniji i ljeniji.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 26 jan 2013, 22:38

Semsudin je napisao/la:
CLASSisPERMANENT je napisao/la:ne pamtim kad smo odigrali utakmicu da nismo primili gol @arnele moj :roll:
To Vedo. Hajde, i kad primimo gol, ako je dobar, ne ljutim se toliko, ali brat bratu ona dva gola danas, sramota me.
sto vi mene mjesate s njim :?
ti si drugi, treci koji me zove njegovim imenom, pretjerujete stvarno :roll:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 jan 2013, 22:47

Maršale a vilširko ? :P
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jan 2013, 22:59

nedim1993 je napisao/la:Maršale a vilširko ? :P
Jackie je Tito, ali Flamini iz sezone 2007-2008 je bio jedna dimenzija više čak i za Wilsherea.

Tu sezonu je tako dobro odigrao i toliko je yebeno trčao i bio sveprisutan da je to yebeno nevjerovatno. Mali coq me dosta podsjeća na njega i na njegovu karijeru, nadam se samo da neće ispasti isti papak.

Sjećam se da je tih godina bila emisija kada nasi igrači govore koji dio tijela bi voljeli da imaju od nekog igrača i recimo neki su htjeli mozak Zidanea, desnicu Bergkampa, brzinu Henrya a ono što je zanimljivo je da je većina naših igrača htjela da ima "pluća" Metju Flaminia.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jan 2013, 23:03

Nije on samo papak ispao, i glup je u isto vrijeme. Sad ga nigdje nema, a mogao biti glavni igrac u Arsenalu.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 jan 2013, 23:03

znam ga sjećam ga se. Al dao je jednu dobru sezonu realno. Al ovaj momak ima 21 godinu, ako sve bude išlo normalnim tokom biće on i bolji. Wilshere nije samo vezni igrač, on igra srcem trči za trojicu ako treba. A fudbalske sposobnosti su mu vrhunske. A tek je oko 3 mjeseca kako mi se čini otkad se vratio od povrede duge godinu i pol.
Momak najavljuje velike stvari.
i plus što je lik nesto u sjeni. Ne znam iskreno ni gdje igra.

Gus Poyet (Brighton manager):

'When you see Wilshere doing stretches and Walcott sprinting up and down on the sidelines ready to come on, you know you have got a problem.' :mrgreen: 8-)

neka neka, trebaju nam igrači koji se ističu na terenu, tako timovi imaju strah od njih, samo što nam treba još takvih igrača. Ja bi najradije volio da se Verme svako plaši u odbrani i Girouda u napadu.
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 26 jan 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jan 2013, 23:06

AllGunsBlazing je napisao/la:Nije on samo papak ispao, i glup je u isto vrijeme. Sad ga nigdje nema, a mogao biti glavni igrac u Arsenalu.
Money, money, money. Sam pao, sam se ubio. Bio je predodređen za velike stvari ali eto on je izabrao novce. Nije loš ni u Milanu ali ni sjena Flaminija iz Arsenala.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 jan 2013, 23:26

Pa tako bude sa 90% igraca koji napuste Arsenal radi novca.

Arsene knows.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jan 2013, 23:48

Sve sam mogao prezaliti igrace ali Flaminija ne mogu. zasto je Flamini otisao u mrtvi Milan to mi nikad nece biti jasno, izbacismo ih one sezone iz LP, borili se za titulu u Engleskoj i on ode u Milan i to djaba a bio je najbolji defanzivni vezni u Premiershipu te sezone, shebo je i nas a i sebe tim transferom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jan 2013, 00:56

Bas gledam raspored, do kraja jos 15 kola. Arsenal je od jacih protivnika vec imao City i Chelsea, jos United, Tottenham, Everton i Liverpool.
Liverpool bi mogla biti tekma "to be or not to be" i ne smije se izgubiti, ali bas nikako. Tottenham bi u tom slucaju mogao otici na +7. Pored toga bi i Liverpool dobio veci moral i onda bi do kraja imali ne samo Tottenham nego i Liverpool a mozda i Everton kao konkurente za LP.

Pobjeda je skoro pod moranje a do kraja sezone ce biti vise utakmica od velikog znacaja. Mozda sve.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 27 jan 2013, 01:00

Izgledah i ja ovu utakmicu. Aaron Ramsey je opet odigrao jako dobro. Izgleda da se najbolje snalazi na DMF-u. Milina ga j' gledati ovakvog. Nadam se samo da će nastaviti ovim tempom naprijed i da sve ovo ne znači formu, nego stepenica više u igri. Najbolji utisak na mene je on ostavio.

A svi su dobro odigrali. Szczesny ima krivice kod prvog gola, kod drugog i ne. Ono za mene nije njegov gol, po meni je ono gol štopera sa prve stative (tamo je obično Vermaelen, al' men' se učinilo da je tada tamo stajao Per?).

Što se tiče kvaliteta ekipe, ova ekipa Brightona bi bila U Bundesligi negdje od 10 do 15 mjesta. Oni u napadu imaju Ullou na primjer, bivšeg igrača Almerie, sa strana Lua Lua, bivši igrač Newcastlea, Vicentea legendu Valencije (tek sad 31 godinu), Davida Lopeza, igrača koji je sakupio preko 100 nastupa u A. Bilbau. Dok na bokovima imaju Brunu (3 sezone, 60 nastupa Valencia) i Wayne Bridgea, bivšeg reprezentativca Engleske i nekadašnjeg člana Chelsea. I na golu Kuszczaka (nekada drugi golman Manchester Uniteda). Mnogi bundesligaši poput Furtha, Dusseldorfa, Augsburga, pa i Freiburga, Nurnberga nemaju boljih igrača u kadru. Istih kvaliteta možda, boljih sumLjam. A dovoljan uspjeh ove ekipe je što se uopće i daju porediti sa imenima iz prve njemačke lige.

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 27 jan 2013, 01:04

znao sam da ce arnel da hvali ramiza :lol: :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 27 jan 2013, 01:06

CLASSisPERMANENT je napisao/la: znao sam da ce arnel da hvali ramiza :lol: :lol:
Ja sam ocekivao pohvale na racun Jenkinsona :mrgreen:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 27 jan 2013, 01:14

to ti ide kao post scriptum u iducem postu u kojem ce prvo opet da brani čast ramz-age pa onda ide i jenkinson kao sto sam rekao u PS. :lol:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 27 jan 2013, 01:15

@Chily odigrao loše? :)
CLASSisPERMANENT je napisao/la:znao sam da ce arnel da hvali ramiza :lol: :lol:
Pa i jeste odigrao sjajnu tekmu. Vjerovatno je Olivier igrač utakmice, al' da je bio i Aaron ne bi bilo nezasluženo. Aaron se diže i igra sve bolje. Za godinu dana, tačno u ovo vrijeme on će biti prvotimac boljeg Arsenala. :)

Nećemo osvojiti ligu, nisam zbog toga rekao boljeg. Stabilnijeg i možda na kraju trećeplasiranog. :mrgreen:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 27 jan 2013, 01:19

ma znam da jeste, nego onako kazem, i meni se svidja na ovoj poziciji, jos malo da poradi na kontroli lopte i na odlucnosti i pribranosti u pojedinim trentcima i eto ga bice dobar :)

bas me cudi sto je Wenger izjavio da je tek sad vidio da Ramseyu odgovara ova pozicija :? ne mogu da vjerujem da je mislio da moze uspjeti na krilu slika

Arsene mjenjaj dilera podhitno

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 jan 2013, 01:35

Arsenal sve ok sve super..nazad loše i Diaby me toliko nervira sa svojom sporošću vrtenjem oko lopte to je drama
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 27 jan 2013, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.