FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2013, 21:14

Malo sam se ohladio.
Okrećemo se utakmicama :D

Jel došao popis pozvanih za sutra.Kako stojimo s ozljedama?

solointer
Kontakt:

Post Postao/la solointer » 26 jan 2013, 21:23

SiamoNoi je napisao/la:Malo sam se ohladio.
Okrećemo se utakmicama :D

Jel došao popis pozvanih za sutra.Kako stojimo s ozljedama?
Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 77 Raffaele Di Gennaro;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;

Midfielders: 11 Alvarez, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 82 Bessa;

Forwards: 8 Palacio, 18 Rocchi, 88 Livaja, 99 Cassano
Fali Milito, Samuel i Obi.
Al ne razumijem sto Obi sta mu je pa sad se oporavio , kako se uspio opet ozlijedit.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2013, 21:51

Handanović-Juan,Silvestre/Chivu,Ranocchia-Nagatomo,Gargano,Cambiasso,Guarin,Zanetti-Cassano-Palacio.

Mislim da ovako nešto možemo sutra očekivat.Nadam se da bi Silvestre mogao dobiti prednost ispred Chivua odozada.
Vjerujem da će na bekovima krenut Nagatomo i Zanetti ako je ovaj prvi spreman za 90.min.Cambiasso i Gargano...jedan će igrati sigurno,a sad umjesto drugoga bi se moglo staviti Alvareza i odigrat nekakav 3-4-1-2.
Neznam koliko je Cassano spreman,ako je onda bi on trebao biti taj napadač uz Palacia.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 jan 2013, 22:35

Znaci Obi slijedeci na listi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 jan 2013, 22:48

Na ljeto sigurno Juan ili Zabac, a ne bi iznenadilo i oba da se oslobodi prostor za Chivua, Samuela i Canavara. Longa nece ni vratiti, a Livaju ce poslati negdje na posudne jedno 6 sezona i vucati ga za razne transfere kao sto smo i navikli do sada...

Majke mi branio sam do sada upravu, ali ovo je stvarno previse. Dovodis Rocchia, prodajes Coutinha i pricas mi o podmladjivanju, goni se u tri lijepe i ti i podmladjivanje...

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 27 jan 2013, 00:16

Gledam i ne mogu da vjerujem kakvog smo igraca dobili za 11-12 mil :o

[youtube][/youtube]
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 jan 2013, 00:42

sanjingr je napisao/la:Gledam i ne mogu da vjerujem kakvog smo igraca dobili za 11-12 mil :o

[youtube][/youtube]
ko je ovaj majstor na 0:59? :evil:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 jan 2013, 00:56

Sarajevo1946 je napisao/la:Znam ja to, ali onda nije realno da nešto očekujete od ove ekipe. Rekoh ranije i Milan i Inter će lutati sve dok ne ulože novac. To je jedina istina, nema od ovih mlađih ništa, tj. vrlo teško...

Juventus je imao sreće sa Pirolm, Vidalom, Lichsteinerom, Vučinićem... koji su u pravom trenutku donijeli ono što je nedostajalo ekipi + Conte koji je vratio samopuzdanje i pobjednički mentalitet. Potrefilo se da i napravimo stadion, stabilizovali smo se potpuno i sada imamo izvanrednu osnovu za dodatnu upgrade sa mlađim igračima poput Pogbe i ostalih koji konstantno pristižu. Jbg, velika većina neće uspjeti, ali nek uspiju 2 ili 3, to je velika stvar + klub finansijski jača, biće tu i TOP igrača aBd u narednom periodu.

Juve je, čini mi se, ne korak, nego dva koraka ispred milanskih timova sada, dugoročno gledajući.

Na kraju, Moratti i Berlusconi će morati prodati klub, ako već ne mogu sami finansijki zadovoljit potrebe i očekivanja navijača, u smislu dovođenja provjerenih igrača. Samo lova to može riješiti ili neka luda sreća, da se potrefi baš sjajna generacija mladih igrača, ali ovo prvo je mnogo realnije.
Imas ti jako realnih i dobrih postova, al ovaj se tu nikako ne moze ubrojat. Ja juventusu,odnosno, Conte-u skidam kapu na jasnoj viziji i nevjerovatno brzom uigravanju ekipe pred proslu sezonu.
Ali za ovo kako juventus,eto,polako integrise svoje mlade igrace u tim i kako ima nekakvu prednost u smjeni generacija spada u najsmjesnije postove. Pogba je dobar igrac,izgradjen u MU i koji je,koliko znam, otisao jer nije igrao za prvi tim MU. Od ovih ostalih niko nije vrijedan pomena. De Ceglie,Padoin,Marrone,Ariaudo i sl. ni po cemu nisu prosperitetnija imena od Atalantinih,a kamoli Interovih ili Milanovih mladih igraca.
U podmladjivaju je daleko najdalje odmakao Milan i to je cinjenica,a to sto si ti svoje zelje shvatio kao stvarnost je nesto drugo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2013, 01:03

Brate dragi De Ceglie ima 27 godina, Padoin takodje tu negdje, a Ariaudo nije naš igrač ima 3 sezone :lol:

Otkud njih da nabrojiš :lol: :lol:

Al' da se razumijemo, kontam poentu tvog posta ... i poprilično se slažem. Imamo mi igrače iz tih mlađih kategorija, ali većina ih završi u Seriji B ili ovim ekipama što vise u drugom dijelu tabele.

Međutim, u zadnjih par godina se radi lijepo s omladinom. Ima fakat dobrih igrača, pa je kolega juventino na to mislio kad je pisao post.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jan 2013, 01:58

ljudi ljudi,pozdravlja vas Yuto,konj dobio trajni :D ko je krivac za to,ja znam da "cojk nije taki"? :evil: :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 jan 2013, 02:42

L'Avvocato je napisao/la:Brate dragi De Ceglie ima 27 godina, Padoin takodje tu negdje, a Ariaudo nije naš igrač ima 3 sezone :lol:

Otkud njih da nabrojiš :lol: :lol:

Al' da se razumijemo, kontam poentu tvog posta ... i poprilično se slažem. Imamo mi igrače iz tih mlađih kategorija, ali većina ih završi u Seriji B ili ovim ekipama što vise u drugom dijelu tabele.

Međutim, u zadnjih par godina se radi lijepo s omladinom. Ima fakat dobrih igrača, pa je kolega juventino na to mislio kad je pisao post.
Ma shvatio si me. Znam samo ovih par. Vjerovatno je igralo i nekih drugih momaka koje nisam upratio al je sustina da su to sve tanki igraci koji nisu ni blizu nivoa koji juventusu treba.
Nego,gledam,tanko ovo bez Pirla pravo. Sprematel vi kakvu zamjenu za njega?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 jan 2013, 03:20

adointer je napisao/la:ljudi ljudi,pozdravlja vas Yuto,konj dobio trajni :D ko je krivac za to,ja znam da "cojk nije taki"? :evil: :mrgreen:
Ti se salis jelda???

Dzenane vrati se molim te...kako god znas i umijes.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jan 2013, 03:24

__________________Handanovic___________________
______Ranocchia____Silvestre____Juan Jesus________
Zanetti________Guarin______Cambiasso______Perreira
____________________Alvarez____________________
_____________Palacio________Cassano_____________

ovo bi sutra bilo fino vidit :mrgreen: .... ali moje želje Strama rijetko 'posluša'.
#SuningOUT

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 27 jan 2013, 10:03

steta sto Yuto s nama nece biti u zavrsnim danima mercata :D

Kako pise fcinternews.it Inter postigao dogovor sa Paulinhom,ostaje jos samo da se dogovori sa klubom odsteta.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2013, 10:11

neroazzuro je napisao/la: Ma shvatio si me. Znam samo ovih par. Vjerovatno je igralo i nekih drugih momaka koje nisam upratio al je sustina da su to sve tanki igraci koji nisu ni blizu nivoa koji juventusu treba.
Nego,gledam,tanko ovo bez Pirla pravo. Sprematel vi kakvu zamjenu za njega?
Vjeruj mi da sam ja pravo iznenadjen igrom bez Pirla. Fakat igramo dobro, ne onako kao s njim jer je lik genije, ali sam mislio da ćemo igrati daleko lošije. Možda ovako po rezultatima to sve izgleda labavo, ali to nije zbog njegovog izostanka već zbog ne igranja Chiellinija i Asamoe. Po lijevoj strani nam pao svaki gol u januaru.

Protiv Sampdorije 2, Icardi oba s lijeve strane. Protiv Parme Sansone probi lijevu stranu i zabi gol. Protiv Lazia u kupu, nakon kornera, Mauri pobjeze De Cegliu na drugoj stativi i zabi gol. I sinoć Kucka pobjeze De Cigli kao da ga i nema i uposli Boriela za 1:1 ... smiješno ba. Ko god igrao po toj strani ne može zamijeniti Chiella i Asu.

Pored toga, fakat nismo imali sreće jer ljudi stvore 1 ili 2 prilike na utakmici i zabiju gol. Plus što nam napadači ne znaju zabiti na prazan gol. Al' et' to je fudbal šta se može.

Što se tiče njegove zamjene, nema šanse da se može naći igrač njegovih karakteristika. Jbg, bolna istina.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 27 jan 2013, 10:32

inter-torino dojavljeni X :lol:
Unica grande amore

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 jan 2013, 10:35

Otkud @Yutu trajni... nisam upratio ali niđe veze
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 27 jan 2013, 10:38

Gazzetta - Branca vede Raiola: Weiss arriva ora? :o

Kad bi ga Branca pazario,ja bi mu halalio Coutija
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 27 jan 2013, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.

FORZA INTER!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 jan 2013, 10:41

neroazzuro je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:Znam ja to, ali onda nije realno da nešto očekujete od ove ekipe. Rekoh ranije i Milan i Inter će lutati sve dok ne ulože novac. To je jedina istina, nema od ovih mlađih ništa, tj. vrlo teško...

Juventus je imao sreće sa Pirolm, Vidalom, Lichsteinerom, Vučinićem... koji su u pravom trenutku donijeli ono što je nedostajalo ekipi + Conte koji je vratio samopuzdanje i pobjednički mentalitet. Potrefilo se da i napravimo stadion, stabilizovali smo se potpuno i sada imamo izvanrednu osnovu za dodatnu upgrade sa mlađim igračima poput Pogbe i ostalih koji konstantno pristižu. Jbg, velika većina neće uspjeti, ali nek uspiju 2 ili 3, to je velika stvar + klub finansijski jača, biće tu i TOP igrača aBd u narednom periodu.

Juve je, čini mi se, ne korak, nego dva koraka ispred milanskih timova sada, dugoročno gledajući.

Na kraju, Moratti i Berlusconi će morati prodati klub, ako već ne mogu sami finansijki zadovoljit potrebe i očekivanja navijača, u smislu dovođenja provjerenih igrača. Samo lova to može riješiti ili neka luda sreća, da se potrefi baš sjajna generacija mladih igrača, ali ovo prvo je mnogo realnije.
Imas ti jako realnih i dobrih postova, al ovaj se tu nikako ne moze ubrojat. Ja juventusu,odnosno, Conte-u skidam kapu na jasnoj viziji i nevjerovatno brzom uigravanju ekipe pred proslu sezonu.
Ali za ovo kako juventus,eto,polako integrise svoje mlade igrace u tim i kako ima nekakvu prednost u smjeni generacija spada u najsmjesnije postove. Pogba je dobar igrac,izgradjen u MU i koji je,koliko znam, otisao jer nije igrao za prvi tim MU. Od ovih ostalih niko nije vrijedan pomena. De Ceglie,Padoin,Marrone,Ariaudo i sl. ni po cemu nisu prosperitetnija imena od Atalantinih,a kamoli Interovih ili Milanovih mladih igraca.
U podmladjivaju je daleko najdalje odmakao Milan i to je cinjenica,a to sto si ti svoje zelje shvatio kao stvarnost je nesto drugo.

i meni je ovo malo cudno.. cuj pogbe i ostalih. koji tih ostali?, ajd recimo da je pogba mlad i dobar a koji su ostali jos mladi. ja kako znam djovinko ima 26 godina. nije to nesto veliko ali ni mlado brate. za dvije godine je 28 i polako opadanje. Inter isto ima strasno dobrih mladi igraca, i puno vise se radi nego u juventusu u vidu toga.. ne znam sta ce biti posle vidala, pirla. Q, vucinica. njihovo vrijeme prolazi. ajd vidala mozemo i izostaviti ali ne moze ni on sam. i onda pricaju o nekom podmladjivanju ekipi, neide jbg.. mne srce boli za moj Milan i igre koje pruzaju, pogotovo na pocetku sezone. ali mi je drago sto su gotov citavu ekipu promijenili i sto napokon zele da rade sa mladjim igracim, msm senatori ce uvijek osstati u mom srce i svaka im cast. ali njiovo vrijeme je proslo i moralo ih je se rijesiti, neki dan kad sam vidio EL Faraona, Bojana i Nianga u napadu srce ko munara. sve djecica, pa reko nek i izgubimo samo da vidim kako momci funkcionisu. pa ako dodamo to jos de sciglia koji je klasa na toj desnoj strani milina bgm. znaci tu je nekih 4-5 momaka koji igraju u prvoj postavi, ne svaku ali veoma cesto .. dok to kod juveta ne vidim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 27 jan 2013, 11:46

Dobri dan braco Interisti 8-)

Nocas sa Torinom, nadam se da ce momci uloviti 3 boda meni za rodjendan :ugeek:

Smori me ova saga s Coutiem i Paulinhom, valjda ce nam prirediti lijepu tekmu.
Vidim ovaj slovak mali se spominje, ima nesto u njemu ali kad ga vidim koliko mrlja loptu i ona sebicnost :? neka ga jos malo u Pescari :)

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.