FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 26 jan 2013, 19:52

Devil je napisao/la:Kad smo kod malaca,gde je mali Keni zavrsio(a gde mu je sestra :mrgreen: ),bavi li se on jos fudbalom ?
Joj podsjeti me, dok sam živio u Ilijašu pa je mi šatro pratimo, virimo.. :lol: :D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jan 2013, 20:19

Ima i slika...

http://fkzeljeznicar.ba/poraz-od-gosk-a/4130/" onclick="window.open(this.href);return false;

White shoes never lose !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2013, 20:24

arelinho je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kad smo kod malaca,gde je mali Keni zavrsio(a gde mu je sestra :mrgreen: ),bavi li se on jos fudbalom ?
ovu polusezonu igrao u Grčkom Xantiu :D
Ja ga ne vidim nigde tamo u rosteru u prethodnim sezonama,a star je on ako se ne varam za juniorski pogon. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 jan 2013, 20:34

ipetm je napisao/la:
Joj podsjeti me, dok sam živio u Ilijašu pa je mi šatro pratimo, virimo.. :lol: :D
gdje si komsija, mozda se mi i znamo , moja i kenny-ova jedna pored druge :D :D
Mali se mozda i u zelji pojavi..trenirao je sa njima jedno vrijeme...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 jan 2013, 22:08

Treba ganjati stele , poznanstva i sl. u Kataru negdje sam procitao kako ce nakon svjetskog prvenstva nekoliko stadiona donirati jer im nisu potrebni :D

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jan 2013, 23:07

pintol_TM87 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:
gdje si komsija, mozda se mi i znamo , moja i kenny-ova jedna pored druge :D :D
Mali se mozda i u zelji pojavi..trenirao je sa njima jedno vrijeme...
Ja sam bio u crvenim zgradama od cigle, a buraz mi je iš'o s njim u razred pa zbog toga sam uvijek imao naklonost prema njoj, a i rodica mi se družila s njom, menekenke... :D

White shoes never lose !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 jan 2013, 23:14

lahak nam ovaj protivnik u polufinalu kupa :D 8-) TATA HVALA TI 8-) nego džole u dream tim ti uvrstio Bogicevica i Vasilica, pa i Smajica koji nije odigrao par utakmica, Stanica,Svraku :o :)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 jan 2013, 23:36

old school je napisao/la:lahak nam ovaj protivnik u polufinalu kupa :D 8-) TATA HVALA TI 8-) nego džole u dream tim ti uvrstio Bogicevica i Vasilica, pa i Smajica koji nije odigrao par utakmica, Stanica,Svraku :o :)
Ja mislim da je to dream team aktivnih igrača :D
Fol kad bi se svi vratili u Želju, ovako bi po njemu izgledalo :D
Ako se ne varam..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 26 jan 2013, 23:41

old school je napisao/la:lahak nam ovaj protivnik u polufinalu kupa :D 8-) TATA HVALA TI 8-) nego džole u dream tim ti uvrstio Bogicevica i Vasilica, pa i Smajica koji nije odigrao par utakmica, Stanica,Svraku :o :)
Sabotaža i pravljenje problema lično od Josipa Bevande i Mije Jelića ;) nije ovo ništa sta ce se dešavati još na proljeće i to zahvaljujući klubovima sa hrvatskim predznakom, živi bili pa vidjeli.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jan 2013, 23:45

Nemoj tako da pricas oni su bas fini i posteni najveci je lopov bio ivica pa zar ga na forumu vecina nije osudjivala kako steli zelji i ostalo. Sad ce tek da se liga poboljsa i ide naprijed cccccccc.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 jan 2013, 00:00

BegBasagic je napisao/la:
Sabotaža i pravljenje problema lično od Josipa Bevande i Mije Jelića ;) nije ovo ništa sta ce se dešavati još na proljeće i to zahvaljujući klubovima sa hrvatskim predznakom, živi bili pa vidjeli.
ma kakvih problema,eno ti uefe sta je uradila pa nista,a najgore je sto smo mi takvi i nasi ce odmah ici na to da ama bas nikako ne izvuku Slogu,znamo da je to sve dirigovano i uslovljeno,ali idemo mi izbaciti siroki na pecari opet dici pehar,nekako je slasno 8-)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 27 jan 2013, 00:16

old school je napisao/la:
BegBasagic je napisao/la:
ma kakvih problema,eno ti uefe sta je uradila pa nista,a najgore je sto smo mi takvi i nasi ce odmah ici na to da ama bas nikako ne izvuku Slogu,znamo da je to sve dirigovano i uslovljeno,ali idemo mi izbaciti siroki na pecari opet dici pehar,nekako je slasno 8-)
Ma ne radi se uopšte o tome, već o nakanima pojedinih članova NFSBIH predvodjeni pomenutom dvojicom, prije par mjeseci desila se ista stvar a sada evo opet, na sve nacine pokusava se uniijeti priča o nereguralnost i nekim šatro mahalskim pričama o zavjerema, glavatom nije uspio pohod na mjesto predsjednika, Široki od 2005. nije nista osvojio i godinama stagnira, dok Široko briješka "linija" u savezu masovno vrsi pritisak na skoro sve komisije, živi bili pa vidjeli sta ce pomuneta dvojica raditi u nastavku sezone, jos dok se sve rasplamsa u samom savezu i dodje do novinara eto ti na proljeće "veselja".
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 jan 2013, 00:26

ma dva covjeka ne mogu sama nista,imamo mi dovoljno ljudi da se oni zaustave :D
a sto se tice dream tima Želje od prvog Amarovog mandata pa do sada po meni je ovo:
Hasagic
Kamber(Jahic) Alihodzic(Cocalic) Kerla(Memisevic) Kvesic
Biscevic Muharemovic Bekric(Nyema) Gredic(Zeba)
Dialiba Guvo

a sto se tice najgore ekipe:
Bukvic
Mulaosmanovic,Cutuk,Lazo,Smailagic,Dudo,Railic..
oni meni najdrazi su Albin Pelak,Arben Avdija i sablja nasa

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 27 jan 2013, 00:58

old school je napisao/la:ma dva covjeka ne mogu sama nista,imamo mi dovoljno ljudi da se oni zaustave :D
a sto se tice dream tima Želje od prvog Amarovog mandata pa do sada po meni je ovo:
Hasagic
Kamber(Jahic) Alihodzic(Cocalic) Kerla(Memisevic) Kvesic
Biscevic Muharemovic Bekric(Nyema) Gredic(Zeba)
Dialiba Guvo

a sto se tice najgore ekipe:
Bukvic
Mulaosmanovic,Cutuk,Lazo,Smailagic,Dudo,Railic..
oni meni najdrazi su Albin Pelak,Arben Avdija i sablja nasa
Bukvic gori od Karica? Lazo kakav god da je od Seslije gori nije :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 27 jan 2013, 01:20

Zašto su Džemo Sadiković ,Hrkač i Mujkanović neopravdano izostavljeni sa liste? :mrgreen:

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 jan 2013, 01:23

Semper je napisao/la:Zašto su Džemo Sadiković ,Hrkač i Mujkanović neopravdano izostavljeni sa liste? :mrgreen:
sad kad bi se sjetio svih njih pa gdje bi kraj bio,zato su tu tri tacke hahahah evo gore u najboljem timu sam izostavio stilica a nisam smio :D ali kako da zaboravim Mujkanovica tog strasnog manekena iz doline cupova :lol: :lol: a nas najbolji trener je bio Hotic naravno i njegova puma :D

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 jan 2013, 01:43

3. Marijan Antolović (age 23) - Legia Warsaw - FK Zeljeznicar - Market value: 275.000 €
Position: Goalkeeper - CRO
Zanimljivo je da je Marjan za 900.000 € prešao u Legiju, a za 2 godine je pao na 250.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jan 2013, 01:44

Pala mu zato sto igra u nasoj ligi koja jako lose kotira da ode bilo gdje bio bi troduplo skuplji.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 jan 2013, 02:08

terabajt je napisao/la:Pala mu zato sto igra u nasoj ligi koja jako lose kotira da ode bilo gdje bio bi troduplo skuplji.
Problem je njemu što nije reprezentativan, u mladoj je stalno bio rezerva Kelavi, a za njega je avion-Stvarno je kvalitetan golman i veliki radnik.Sjećam ga se iz juniora, već u 9 ujutro je završio prvi trening.Imao je strašno dobre trenere i za tehniku i za eksplozivnost, mislim da će on ako bude zdravlja zamjeniti Pletikosu u Hrvatskoj.Bolji je i od Kelave i od Blaževića, samo nije prešao u Dinamo zbog neke minimalne razlike u ošteti , mislim da je Dinamo davao 100 milja manje od Legije i tu su ga zajebali, već sada bi bio reprezentativan.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jan 2013, 02:12

Semper je napisao/la:Zašto su Džemo Sadiković ,Hrkač i Mujkanović neopravdano izostavljeni sa liste? :mrgreen:
a šta je samo Romeom Filipovićem ? Romeo yebemo ti Juliju ! :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.