Joj podsjeti me, dok sam živio u Ilijašu pa je mi šatro pratimo, virimo..Devil je napisao/la:Kad smo kod malaca,gde je mali Keni zavrsio(a gde mu je sestra),bavi li se on jos fudbalom ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Joj podsjeti me, dok sam živio u Ilijašu pa je mi šatro pratimo, virimo..Devil je napisao/la:Kad smo kod malaca,gde je mali Keni zavrsio(a gde mu je sestra),bavi li se on jos fudbalom ?
Ja ga ne vidim nigde tamo u rosteru u prethodnim sezonama,a star je on ako se ne varam za juniorski pogon.arelinho je napisao/la:ovu polusezonu igrao u Grčkom XantiuDevil je napisao/la:Kad smo kod malaca,gde je mali Keni zavrsio(a gde mu je sestra),bavi li se on jos fudbalom ?
gdje si komsija, mozda se mi i znamo , moja i kenny-ova jedna pored drugeipetm je napisao/la:Joj podsjeti me, dok sam živio u Ilijašu pa je mi šatro pratimo, virimo..Devil je napisao/la:Kad smo kod malaca,gde je mali Keni zavrsio(a gde mu je sestra),bavi li se on jos fudbalom ?
![]()
Ja sam bio u crvenim zgradama od cigle, a buraz mi je iš'o s njim u razred pa zbog toga sam uvijek imao naklonost prema njoj, a i rodica mi se družila s njom, menekenke...pintol_TM87 je napisao/la:gdje si komsija, mozda se mi i znamo , moja i kenny-ova jedna pored drugeipetm je napisao/la:Joj podsjeti me, dok sam živio u Ilijašu pa je mi šatro pratimo, virimo..Devil je napisao/la:Kad smo kod malaca,gde je mali Keni zavrsio(a gde mu je sestra),bavi li se on jos fudbalom ?
![]()
![]()
![]()
Mali se mozda i u zelji pojavi..trenirao je sa njima jedno vrijeme...
Ja mislim da je to dream team aktivnih igračaold school je napisao/la:lahak nam ovaj protivnik u polufinalu kupa![]()
TATA HVALA TI
nego džole u dream tim ti uvrstio Bogicevica i Vasilica, pa i Smajica koji nije odigrao par utakmica, Stanica,Svraku
![]()
Sabotaža i pravljenje problema lično od Josipa Bevande i Mije Jelićaold school je napisao/la:lahak nam ovaj protivnik u polufinalu kupa![]()
TATA HVALA TI
nego džole u dream tim ti uvrstio Bogicevica i Vasilica, pa i Smajica koji nije odigrao par utakmica, Stanica,Svraku
![]()
ma kakvih problema,eno ti uefe sta je uradila pa nista,a najgore je sto smo mi takvi i nasi ce odmah ici na to da ama bas nikako ne izvuku Slogu,znamo da je to sve dirigovano i uslovljeno,ali idemo mi izbaciti siroki na pecari opet dici pehar,nekako je slasnoBegBasagic je napisao/la:Sabotaža i pravljenje problema lično od Josipa Bevande i Mije Jelićaold school je napisao/la:lahak nam ovaj protivnik u polufinalu kupa![]()
TATA HVALA TI
![]()
nije ovo ništa sta ce se dešavati još na proljeće i to zahvaljujući klubovima sa hrvatskim predznakom, živi bili pa vidjeli.
Ma ne radi se uopšte o tome, već o nakanima pojedinih članova NFSBIH predvodjeni pomenutom dvojicom, prije par mjeseci desila se ista stvar a sada evo opet, na sve nacine pokusava se uniijeti priča o nereguralnost i nekim šatro mahalskim pričama o zavjerema, glavatom nije uspio pohod na mjesto predsjednika, Široki od 2005. nije nista osvojio i godinama stagnira, dok Široko briješka "linija" u savezu masovno vrsi pritisak na skoro sve komisije, živi bili pa vidjeli sta ce pomuneta dvojica raditi u nastavku sezone, jos dok se sve rasplamsa u samom savezu i dodje do novinara eto ti na proljeće "veselja".old school je napisao/la:ma kakvih problema,eno ti uefe sta je uradila pa nista,a najgore je sto smo mi takvi i nasi ce odmah ici na to da ama bas nikako ne izvuku Slogu,znamo da je to sve dirigovano i uslovljeno,ali idemo mi izbaciti siroki na pecari opet dici pehar,nekako je slasnoBegBasagic je napisao/la:Sabotaža i pravljenje problema lično od Josipa Bevande i Mije Jelićaold school je napisao/la:lahak nam ovaj protivnik u polufinalu kupa![]()
TATA HVALA TI
![]()
nije ovo ništa sta ce se dešavati još na proljeće i to zahvaljujući klubovima sa hrvatskim predznakom, živi bili pa vidjeli.
Bukvic gori od Karica? Lazo kakav god da je od Seslije gori nijeold school je napisao/la:ma dva covjeka ne mogu sama nista,imamo mi dovoljno ljudi da se oni zaustave![]()
a sto se tice dream tima Želje od prvog Amarovog mandata pa do sada po meni je ovo:
Hasagic
Kamber(Jahic) Alihodzic(Cocalic) Kerla(Memisevic) Kvesic
Biscevic Muharemovic Bekric(Nyema) Gredic(Zeba)
Dialiba Guvo
a sto se tice najgore ekipe:
Bukvic
Mulaosmanovic,Cutuk,Lazo,Smailagic,Dudo,Railic..
oni meni najdrazi su Albin Pelak,Arben Avdija i sablja nasa
sad kad bi se sjetio svih njih pa gdje bi kraj bio,zato su tu tri tacke hahahah evo gore u najboljem timu sam izostavio stilica a nisam smioSemper je napisao/la:Zašto su Džemo Sadiković ,Hrkač i Mujkanović neopravdano izostavljeni sa liste?
Zanimljivo je da je Marjan za 900.000 € prešao u Legiju, a za 2 godine je pao na 250.3. Marijan Antolović (age 23) - Legia Warsaw - FK Zeljeznicar - Market value: 275.000 €
Position: Goalkeeper - CRO
Problem je njemu što nije reprezentativan, u mladoj je stalno bio rezerva Kelavi, a za njega je avion-Stvarno je kvalitetan golman i veliki radnik.Sjećam ga se iz juniora, već u 9 ujutro je završio prvi trening.Imao je strašno dobre trenere i za tehniku i za eksplozivnost, mislim da će on ako bude zdravlja zamjeniti Pletikosu u Hrvatskoj.Bolji je i od Kelave i od Blaževića, samo nije prešao u Dinamo zbog neke minimalne razlike u ošteti , mislim da je Dinamo davao 100 milja manje od Legije i tu su ga zajebali, već sada bi bio reprezentativan.terabajt je napisao/la:Pala mu zato sto igra u nasoj ligi koja jako lose kotira da ode bilo gdje bio bi troduplo skuplji.
a šta je samo Romeom Filipovićem ? Romeo yebemo ti Juliju !Semper je napisao/la:Zašto su Džemo Sadiković ,Hrkač i Mujkanović neopravdano izostavljeni sa liste?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.