NK Zvijezda Gradačac

EvoMene
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la EvoMene » 25 jan 2013, 19:28

Kvota je napisao/la:2 februara igramo sa Modricom!
Zar ne igrate prvog s šamačkim Borcem? Takve informacije ja imam.
Smoke Weed Everyday!

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 25 jan 2013, 20:08

EvoMene je napisao/la:
prijatelju po tvojim informacijama da li znas kada i gdje bi trebali igrati protiv vas pozz

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jan 2013, 20:18

exelero je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:joksimovicu niko od nas nije ni rekao da smo mi veliki klub.mi smo klub na zdravim temeljima i nastojimo da napredujemo.imamo simpatizere kakve imamo svi volimo zvijezdu na svoj nacin.vecina nas podrzava upravu i celne ljude i nadamo se da ce u buducnosti zvijezda imati sve vise uspjeha....a sto se tice toga koga smo prodali ili proizveli na to cemo svi sacekati jos malo jer tek za par godina bi mogli brati plodove uspjesnog i organizovanog rada u klubu.
rijedak smo klub kod nas koji sa mladim igracima potpisuje visegodisnje ugovore ja se nadam da ce se to ipak ubrzo isplatiti..ti si nas stao nakiljati a samo se okreni malo oko sebe i vidi da slabo ko ima pare i da je vecina klubova na aparatima...znam da ti je zvijezda drag klub ,nama je jos vise,.mi znamo da nam nema nurde i fadila gledali bi zvijezdu po livadama tuzlanskog kantona i samim tim, krecem od sebe,nisam lud da kritikujem nekog ko je zasluzan za sve ovo
Potpisujem, samo me nerviraju postovi od vatrenog, prema kojem trenutno u Bosni, i siroj regiji, ljudi zive samo od mlijeka! Svaki drugi post, ovaj ima mljekaru, Nurdo ga je doveo, ovaj ima babu Nurdo ga doveo. Daj Boze da ima toliko mljekara, i on bi sta radio, ne bi po citav dan sjedio ispred racunara i blebetao gluposti po forumu!
Nemam sta se s tobom raspravljti preko foruma.Garant ljudi koji pomazu Zvijezdu to rade samo iz ljubavi prema klubu,to su priče za malu djecu....medjutim,kakav god lični interes imali mene ne zanima,to su samo komenatri bili vezani za pitanja otkud pojedini nizerazredni igrači sjede na klupi dok nasa djeca propadaju po selima,sta bi drugo bilo već nekakvom linijom da su tu.Ne vazno,mene samo zanima Zvijezda.Pratio sam je i pratit ću u kojem god rangu da igra,bilo ovih ili ne.Stvarno su mi ne bitni,a moje misljenje o njima,ne vezano za Zvijezdu,zadrzaću za sebe i većina koja ih bolje poznaje nema posebnog misljenja.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 25 jan 2013, 20:30

N5555 je napisao/la:
EvoMene je napisao/la:
prijatelju po tvojim informacijama da li znas kada i gdje bi trebali igrati protiv vas pozz
Pa eto, 1. febrauar, nisam siguran u koliko sati. I koliko ja znam u Šamcu valjda, ili eventualno u nekom od okolnih sela. Uglavnom, Borac bi bio domaćin. Znam da je bila dogovorena utakmica, jedino ako neko nije otkazao.
Smoke Weed Everyday!

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 25 jan 2013, 20:37

@EvoMene druze hvala ti na informaciji a sto se tice utakmice mozda nije otkazana mozda je samo datum promijenjen a uskoro ce mo i to saznati ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 25 jan 2013, 20:55

EvoMene je napisao/la:
Tekma sa Borcem se trebala odigrati prije pa to izjalovilo nezz zbog cega al se 02.02.2013god igra sa Modricom

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 25 jan 2013, 21:17

hocel uskoro bit dogovorena tekma s kakvom jacom ekipom????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 25 jan 2013, 21:28

elf1 je napisao/la:hocel uskoro bit dogovorena tekma s kakvom jacom ekipom????
6 februara se ide u Pulu na pripreme gdje je dogovoreno 5 kontrolnih tekmi protiv ekipa iz regiona!

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 25 jan 2013, 22:21

sta je sa brazilcem ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2013, 00:42

steta sto nece odigrati bar dvije utakmice do odlaska u pulu.ali mozda i ova sa modricom bude odgodena radi snijega..brazilac izgleda nece potpisati znal neko nesto vise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 26 jan 2013, 13:13

Ma brazilac je "haus" :D Ne treba da potpise! :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2013, 19:42

alooooooooooo zvjezdasi deste imal sta :mrgreen:

evo jedan klip kad ni svoje tribine nismo imali a derali pitare :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Nova sezona nova nafaka

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 26 jan 2013, 20:47

Je li Borac riješio neke probleme za dugovanjima ? Zna li neko nešto o tome ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2013, 21:07

Shorty je napisao/la:Je li Borac riješio neke probleme za dugovanjima ? Zna li neko nešto o tome ?
ma rijesit ce to oni tamam kada bude pred nasu utakmicu oni ce igracima podijeliti i plate i premije i oni ce zapet na banji..uglavnom sada su im blokirani racuni zbog duga nekoj skoli fudbala

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 jan 2013, 21:21

astra1922 je napisao/la:
Shorty je napisao/la:Je li Borac riješio neke probleme za dugovanjima ? Zna li neko nešto o tome ?
ma rijesit ce to oni tamam kada bude pred nasu utakmicu oni ce igracima podijeliti i plate i premije i oni ce zapet na banji..uglavnom sada su im blokirani racuni zbog duga nekoj skoli fudbala
Zapeli,ne zapeli nama valja pobijediti.Vise nema alibija u kontekstu težak raspored,slab igrački kadar zbog ulaganja u infrastrukturu....Sada imaju i igrače adekvatne,trener adekvatan,adekvatne pripreme......Dakle,remi s Borcom je ravan porazu...

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 jan 2013, 21:55

vatreni je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Zapeli,ne zapeli nama valja pobijediti.Vise nema alibija u kontekstu težak raspored,slab igrački kadar zbog ulaganja u infrastrukturu....Sada imaju i igrače adekvatne,trener adekvatan,adekvatne pripreme......Dakle,remi s Borcom je ravan porazu...
Netreba ni sada previse ocekivat,borba je za opstanak u PL.Treba igrati pripremne utakmice sa jakim protivnicima gdje se mogu isterstirat novi igraci,nemoze to protiv M.Mahale gdje su ljudi izasli sa posla ili mozda malo i popili.Vidite da kandidati za ispadanje Gosk i Velez u startu igraju jace utakmice.Nas problem moze biti samo cesta smjena i izmjena igrackog kadra,u takvim uslovima se formiraju klanovi stariji i mladjih igraca u klubu.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 jan 2013, 22:07

Pa sta drugo očekivati već sve pobjede na domaćem terenu,i to je pitanje da li je dovoljno za opstanak.Doduse,nadat je se pobjedi u Srebreniku,ako komsije ne zapnu :) ,a obično su zapinjali protiv nas kada je nama bilo najpotrebnije.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 26 jan 2013, 22:17

i sta bi sa tim brazilcem hoce li ostani ili ne i da li ga je netko gledao na treningu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 jan 2013, 22:27

Iskreno vjerujem da ce ova ekipa da mrsi racune mnogima a gradinu na zalost ne mozemo vise uzimati za ozbiljno!Sa onako losom ekipom nekima su trebale sudije da nas povale sto znaci da smo u naj manju ruku pokradeni za 8 bodova!
To smo kako vidim prevazisli i od prve postave ostali bez samo jednog igraca a dovedeno je 6 dobrih igraca i to u najoskudnijim pozicijama!Sad bi trebali da gledamo nasu Zvijezdu onakvu kakvu smo željeli dosta vremena!Vjerujem da ce nas uprava obradovati sa jos jednim dobrim spic igracem pa da malo aksamlucimo kao nekad!

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 26 jan 2013, 22:31

Kvota je napisao/la:Iskreno vjerujem da ce ova ekipa da mrsi racune mnogima a gradinu na zalost ne mozemo vise uzimati za ozbiljno!Sa onako losom ekipom nekima su trebale sudije da nas povale sto znaci da smo u naj manju ruku pokradeni za 8 bodova!
To smo kako vidim prevazisli i od prve postave ostali bez samo jednog igraca a dovedeno je 6 dobrih igraca i to u najoskudnijim pozicijama!Sad bi trebali da gledamo nasu Zvijezdu onakvu kakvu smo željeli dosta vremena!Vjerujem da ce nas uprava obradovati sa jos jednim dobrim spic igracem pa da malo aksamlucimo kao nekad!
ne objasni ti kako svadja dzajica i covica moze biti od koristi za zvijezdu?
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.