TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hule_barca
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la hule_barca » 26 jan 2013, 19:56

legenda reala je napisao/la: Daj i meni :P

Ide on i kod mene kad ga ima, fazon je što ga ima sedam dana pa dva dana nema :lol: kaže slaba mu nešto kartica ti to bolje znaš kako ide.

Al Jazira,Digi,SKY Calcio, onaj Tring Sport, C+ idu i kod mene kao da su free
Haha...dobar ti taj sa HRT-om. Ne znam što ga toliko pratiš. Ja ga i ne pratim toliko, pogotovo kad prenose Ligu Prvaka. Nekako mi preudaljeno, drugačija im je rezolucija, zato mi je bolje gledati na Sky, mada ne razumijem šta priča. Prije sam samo gledao mađarske sportove na kojima je bila španska liga, a sad gledam šta mi se ćejfne :D
Špansku obaveznu na španskim kanalima ako ne trza. Inače mogu se pohvaliti da sam naučio malo mađarskog sa svim tim prenosima, a o španskom da ne pričam. :D
Mes Que Un Club

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 20:01

hule_barca je napisao/la: Haha...dobar ti taj sa HRT-om. Ne znam što ga toliko pratiš. Ja ga i ne pratim toliko, pogotovo kad prenose Ligu Prvaka. Nekako mi preudaljeno, drugačija im je rezolucija, zato mi je bolje gledati na Sky, mada ne razumijem šta priča. Prije sam samo gledao mađarske sportove na kojima je bila španska liga, a sad gledam šta mi se ćejfne :D
Špansku obaveznu na španskim kanalima ako ne trza. Inače mogu se pohvaliti da sam naučio malo mađarskog sa svim tim prenosima, a o španskom da ne pričam. :D
Ma evo sad na RTS2 ovaj rukomet i slika je katastrofa, ma gledam serije i filmove na HRT-u :cry:

Gledam ja i sad Mađare Sport 1 i 2 su jako dobri kanali ;)
Najviše volim gledati ovaj SKY Calcio nekako mi najljepši ugođaj

Španaca nažalost nemam :cry:

Mađarski znam da je Elo kad je živi prijenos i dane sam naučio to još dok je išo na ključeve :lol:

Dobri ovi Turci prenose Bundesku danas sam gledo Kolašinca neki TRT Haber :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 26 jan 2013, 20:08

legenda reala je napisao/la: Ma evo sad na RTS2 ovaj rukomet i slika je katastrofa, ma gledam serije i filmove na HRT-u :cry:

Gledam ja i sad Mađare Sport 1 i 2 su jako dobri kanali ;)
Najviše volim gledati ovaj SKY Calcio nekako mi najljepši ugođaj

Španaca nažalost nemam :cry:

Mađarski znam da je Elo kad je živi prijenos i dane sam naučio to još dok je išo na ključeve :lol:

Dobri ovi Turci prenose Bundesku danas sam gledo Kolašinca neki TRT Haber :lol:
Ma kakvi srpski kanali. Nula bodova. Da znaš kakav je bio B92 kad su prenosili špansku prije 2 sezone. Utakmica Barce kući, ja lopte majkemi ne vidim :lol:
Ovi sportski Digi kanali sad imaju ubjedljivo najbolju sliku ;)
I njihov sam jezik počeo učiti. Najjača stvar kod njih mi je bila kad je Marica dao gol na Bilinom, dere se njihov komentator i govori "Romanul Zidane" :lol: :lol:
A od mađarske kolekcije znam dane, brojeve, sve što je vezano za tekmu, szaba drugszag-sl.udarac.; less-ofsajd; labdabirtoklas-posjed lopte i etc :D
Francuze ne mogu slušati nema šanse, dok Špance naprosto gotivim :D
Mes Que Un Club

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2013, 20:12

Semsudin je napisao/la:
hilmo je napisao/la: @adi, pa kod vas je to baš kriza, čuj 26 kanala :lol: :lol: :lol: Ja sam toliko imao na "ribljoj kosti"...Moram ja kontaktirati Telemach i predložiti mu da kupi i vašeg tog kablovskog operatera pa da ga ujedini sa Tmach-om pa da uživate ;) ;)
Predloži i Tuzlu, ako Boga znaš. Obraduj 100.000 duša koje SportKlub nemaju i moraju se zadovoljit s jednom Arenom :oops:
Hehehe, koliko sam ja upoznat T-mach drži dobar dio Sarajeva, Zenicu, Mostar, Konjic, Visoko....i pretpostavljam da će se dalje širiti, e sad da li će ići preko manjih sredina ili će odmah pući na Tuzlu ne znam, vjerovatno će to zavisiti od partnera na koje nalete. A pošto su istupili iz ovog udruženja kablovskih operatera sami su sebi stvorili dosta "neprijatelja"..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 20:18

Hilmooooooooooooooo

Kad ispunjavaš želje, de i meni napravi HRT :lol: :lol:

hule

Vidio sam da ovi sportski sa Thora imaju jako dobru sliku, dok mi se slika na Al Jaziri ne sviđa, slabo gledam utakmice na njima, jedino ako nema nigdje drugo ;)

A RTS i B92 su preloši(slika im)

Joj volim ja na C+ pogledati Englesku ligu ponekad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2013, 20:21

legenda reala je napisao/la:Hilmooooooooooooooo

Kad ispunjavaš želje, de i meni napravi HRT :lol: :lol:
Hokus pokuss........Puf..

E hebaji ga samo HRT 4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jan 2013, 20:39

Adi_Zepce je napisao/la: Zestoka kriza :mrgreen: Jos kad bi znao kako su ocajni ti programi.Imamo eto sam jedan Sport Klub i jos jedan sportski,tj.njemacki Sport 1 :roll: .Ma i ja sam pitao telemach ima li sanse da ikad dođu u Zepce,pa nisu ni sami znali sta da kazu na to :mrgreen:
dobar je ****, šta hoćeš ? :mrgreen:

@ Semsudin
ako dobiješ SK, odoše Arene, pa ti vidi :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 26 jan 2013, 20:44

Kad bi došao Telemach, on bi bio u dnevnoj sobi, a kablovsku bih zadržao u svojoj, tako da bih imao 3 SK valjda i 4 Arene, s obzirom da sam na digitalnoj CATV. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jan 2013, 20:48

to je druga stvar :D

ja nešto kontam o kombinaciji Telemach kablovska ili MMDS i ADSL, doplatim marku za onaj WebTV i imam Arene, a na TV-u imam SK :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 26 jan 2013, 20:50

Semsudin je napisao/la:Kad bi došao Telemach, on bi bio u dnevnoj sobi, a kablovsku bih zadržao u svojoj, tako da bih imao 3 SK valjda i 4 Arene, s obzirom da sam na digitalnoj CATV. ;)
Kad bi dosao telemach on bi kupio tvog lokalnog CATV operatera. Arene bi bile u ponudi par mjeseci, MOZDA do kraja godine i onda bi bile izbacene. Isto sto se desilo u Zenici.
anonimni je napisao/la:to je druga stvar :D

ja nešto kontam o kombinaciji Telemach kablovska ili MMDS i ADSL, doplatim marku za onaj WebTV i imam Arene, a na TV-u imam SK :mrgreen:
MMDS ni za zivu glavu, patnja sa slikom i kvalitetom iste. Ako ces vec MMDS onda uzmi dreambox i antenu uz CS :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2013, 20:51

Semsudin je napisao/la:Kad bi došao Telemach, on bi bio u dnevnoj sobi, a kablovsku bih zadržao u svojoj, tako da bih imao 3 SK valjda i 4 Arene, s obzirom da sam na digitalnoj CATV. ;)
Ne bi, ako bi T-mach kupio, preuzeo, ujedinio se (nazovi kako hoćeš) sa tim tvojim operaterom Arene bi imao samo dok ne istekne ugovor tvog postojećeg operatera a onda bi ponudili objašnjenje da su učinili sve da produže ugovor ali nisu uspjeli ....Isto se desili i sa Zenicom..
Ili Sport klub ili Arena sport...
@neo mi uze riječ iz usta..

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 26 jan 2013, 20:56

Eh, to je već druga stvar onda.. :roll:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jan 2013, 21:06

neo je napisao/la:MMDS ni za zivu glavu, patnja sa slikom i kvalitetom iste. Ako ces vec MMDS onda uzmi dreambox i antenu uz CS :)
imam onaj Deltaline receiver od MMDS-a, pa znam kako je, sreća pa imam star TV, pa je slika opet koliko-toliko dobra na njemu, no, promjene u Tmach šemi se dešavaju prije na njemu nego na analognoj kablovskoj, pa me to k'o više privlači, al' mi se ne žuri, ni ovako mi ništa ne fali :D a Dreambox je ipak u početku preskup, dok se kupi motor, antena, receiver, odoše dvije-tri stoje, što mi je ipak trenutno problem :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 26 jan 2013, 21:34

obn tako jadna televizija sa još jadnijim voditeljima yebeni cirkus :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 26 jan 2013, 23:50

Mozes gledat bunesligu i na astri, opet sky sport welt, ili samo sky sport. Imas sky bundesliga i biras tekme koje hoces gledat :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 27 jan 2013, 00:14

adisice je napisao/la:obn tako jadna televizija sa još jadnijim voditeljima yebeni cirkus :x
nemoj tako rijetko gdje ćeš naći onako ružnu voditeljku sa muškim nadimkom - Emerik ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jan 2013, 00:32

anonimni je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Zestoka kriza :mrgreen: Jos kad bi znao kako su ocajni ti programi.Imamo eto sam jedan Sport Klub i jos jedan sportski,tj.njemacki Sport 1 :roll: .Ma i ja sam pitao telemach ima li sanse da ikad dođu u Zepce,pa nisu ni sami znali sta da kazu na to :mrgreen:
dobar je ****, šta hoćeš ? :mrgreen:

@ Semsudin
ako dobiješ SK, odoše Arene, pa ti vidi :D
Rekao bih da je solidan ****,ali ne i dobar :mrgreen: Bolje bi bilo recimo da je tu SK Prime ili Eurosport 2 :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 jan 2013, 00:49

samoradnik je napisao/la:
adisice je napisao/la:obn tako jadna televizija sa još jadnijim voditeljima yebeni cirkus :x
nemoj tako rijetko gdje ćeš naći onako ružnu voditeljku sa muškim nadimkom - Emerik ;)
usne za pušenja samo da je žensko :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 27 jan 2013, 10:14

@ adi_zepce...
uskoro će ćutuk pokrenuti svoju televiziju... bit će tu dobrih stvari, najvjerojatnije i eurosport i arene i skportklub u osnovnom paketu :lol:
očekujem da će biti max do 20 KM pretplata, a oni koji imaju njegov internet, bit će dosta smanjena ta pretplata, vjerojatno 10 km... ja imam njegov internet i stvarno sam zadovoljan, onaj flat od 7mbit i ne šteka mi nikako... streamovi ne štekaju što je najvažnije.... ;)

a što se tiče ove kablovske u žepču, ja sam van grada, pa imam marićevu, ona je još gora :oops: 22 kanala, od tog imamo sk i sport 1, ostalo žali bože, poserem im se na facetv,aljazeeru, tv1, pinkbh, orv... koliko im puta nisam platio onih 8 km, jer je nestajalo slike... :lol:
no još jedna stvar, valjda je onaj što drži kablovsku u zavidovićima kupio od marića tu kablovsku, al je nastao neki problem između njih pa ne rješavaju dalje probleme, hehehe... kao trebalo bi biti pretplata nekih 15km (u to bi bilo uračunato i plaćanje onih 6km za državu :lol: )...a kakvih bi još programa ubacili ne znam, jer ni catv zavidovići nema svoju internet stranicu...

ja sam razmišljao uzeti onaj hometv od eroneta, al preskupo je, kao i mojatv... preskupo je to...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jan 2013, 10:18

Moja tv Full ce biti 40KM i bit ce net od 5mb/s,100 kanala od kojih je 30-ak vrijedno gledanja i dzaba telefon prema fiksnim
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, JackW i 13 gostiju.