TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
JSC se trenutno gleda sa emu-om,ključevi se mijenjaju svaki sat ali uz softcam je to pussyes smoke 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- legenda reala
- Kontakt:
1.1.2014 Aljazira Sport i Bein Sport ako sam dobro skonto više neće raditi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- EdenHazard
- Kontakt:
sto se mene tice mogu ih odmah iskljucitlegenda reala je napisao/la:1.1.2014 Aljazira Sport i Bein Sport ako sam dobro skonto više neće raditi![]()
![]()

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Dreambox ? Sta je to i isplati li se uzeti ? Ima li neko iskustva sa tim ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sve što valja od programa dream omugaćava da gledaš,naravno ako dobiješ pravu liniju
Obično likovi koji prodaju dreambox ujedno pružaju usluge za CS stoga ako se odlučiš na kupovinu obavezno u radnji ništa pikba i sl. pm...

Obično likovi koji prodaju dreambox ujedno pružaju usluge za CS stoga ako se odlučiš na kupovinu obavezno u radnji ništa pikba i sl. pm...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- legenda reala
- Kontakt:
Resiver! Isplati itekakoPuma je napisao/la:Dreambox ? Sta je to i isplati li se uzeti ? Ima li neko iskustva sa tim ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ozbiljno? Najbočlji kanali. Gdje cu gledat sport?legenda reala je napisao/la:1.1.2014 Aljazira Sport i Bein Sport ako sam dobro skonto više neće raditi![]()
![]()

Isplati. Ja to imam mozda jedno godnu dana. Imas sve kanale sto postoje. Moras imati dreambox resiver, tanjir, pokretni motor.Puma je napisao/la:Dreambox ? Sta je to i isplati li se uzeti ? Ima li neko iskustva sa tim ?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
i internet bez toga neide cslikma23 je napisao/la:Ozbiljno? Najbočlji kanali. Gdje cu gledat sport?legenda reala je napisao/la:1.1.2014 Aljazira Sport i Bein Sport ako sam dobro skonto više neće raditi![]()
![]()
Isplati. Ja to imam mozda jedno godnu dana. Imas sve kanale sto postoje. Moras imati dreambox resiver, tanjir, pokretni motor.Puma je napisao/la:Dreambox ? Sta je to i isplati li se uzeti ? Ima li neko iskustva sa tim ?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Čisto sumnjam, ja sam nešš nalazio da će Al-Jazeera sport koji se emituje na Nilsatu i Hotbirdu samo promjeniti naziv u Bein sport, jer malo mi je nelogično da prestanu raditi a npr Bein Sport se proširio i na sjevernoameričko sržište...Jedino da prekinu satelitsko emitovanje i da pređu na IPTV platforme..legenda reala je napisao/la:1.1.2014 Aljazira Sport i Bein Sport ako sam dobro skonto više neće raditi![]()
![]()
Ali i dalje će biti dobra ponuda sporta, jes da je to JSC ujedinjavao sve, ali onda ćemo samo malo više antenu okretati

- legenda reala
- Kontakt:
Likma
tako sam pročito negdje
Ko će mi pružiti liniju za HRT
Hilmo da neće moći više preko CS-a nije da će ga ukinuti
tako sam pročito negdje

legenda reala je napisao/la:Likma
tako sam pročito negdje![]()

Ma nema veze uvijek ima rumuna i poljaka koji malo zaostaju za savremenom tehnologijom..

Digi Sport 1,2,3, Polsat sport, C+ Sport, Gol, Weekend...Ma ima ih..

- legenda reala
- Kontakt:
Ma Al Jazira je najstabilnija(nikad ne šteka nimalo)hilmo je napisao/la:![]()
![]()
Ma nema veze uvijek ima rumuna i poljaka koji malo zaostaju za savremenom tehnologijom..![]()
![]()
Digi Sport 1,2,3, Polsat sport, C+ Sport, Gol, Weekend...Ma ima ih..
Ja se jbm s ovim HRT-ovima, kod ovog ne valja kartica ništa od HRT-a

- hule_barca
- Kontakt:
Kod mene HRT ide isto kao da je freelegenda reala je napisao/la: Ma Al Jazira je najstabilnija(nikad ne šteka nimalo)
Ja se jbm s ovim HRT-ovima, kod ovog ne valja kartica ništa od HRT-a

Mes Que Un Club
Kad smo kod TV-a,mislim da na daleko nema losije kablovske do ove kod nas u Zepcu.Pretplata je 8KM mjesecno,a svega 26 programa
Na TV-u inace najvise gledam SportKlub,History,National Geografic,CMC,hrvatske televizije i RTL.Nase drzavne televizije su katastrofa,pogotovo FTV.Kod njih se gotovo nista nema pogledati.Ne znam po koji puta repriziraju onu tursku seriju,pa Lud zbunjen normalan,Nasu malu kilinku itd.
Mislim da je na svim televizijama previse serija (turskih,indijski etc),te zbog toga ponekad se definitivino nema sta gledati.Najgora od svih televizija mi je Hayat.Kakvi su oni nekad imali program,a danas su jad i bjeda

Na TV-u inace najvise gledam SportKlub,History,National Geografic,CMC,hrvatske televizije i RTL.Nase drzavne televizije su katastrofa,pogotovo FTV.Kod njih se gotovo nista nema pogledati.Ne znam po koji puta repriziraju onu tursku seriju,pa Lud zbunjen normalan,Nasu malu kilinku itd.
Mislim da je na svim televizijama previse serija (turskih,indijski etc),te zbog toga ponekad se definitivino nema sta gledati.Najgora od svih televizija mi je Hayat.Kakvi su oni nekad imali program,a danas su jad i bjeda

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- legenda reala
- Kontakt:
Daj i menihule_barca je napisao/la: Kod mene HRT ide isto kao da je free

Ide on i kod mene kad ga ima, fazon je što ga ima sedam dana pa dva dana nema

Al Jazira,Digi,SKY Calcio, onaj Tring Sport, C+ idu i kod mene kao da su free
Pretvorismo mi temu o TV-u na temu o satelitskoj i Dreamboxu..
@legendo...kad spominješ taj Tring ja od sportskih imam samo jedan, i to na njemu je pola ekrana utakmica a pola neke vijesti...Kakva je situacija kod tebe? SD reciver je u pitanju!
@adi, pa kod vas je to baš kriza, čuj 26 kanala
Ja sam toliko imao na "ribljoj kosti"...Moram ja kontaktirati Telemach i predložiti mu da kupi i vašeg tog kablovskog operatera pa da ga ujedini sa Tmach-om pa da uživate
A o kvalitetu programa naših TV stanica je već odavno sve ispričano...DNO!!!
Neznam koliko ste pratili ovaj HRT 4 ima jako finih dokumentaraca!

@legendo...kad spominješ taj Tring ja od sportskih imam samo jedan, i to na njemu je pola ekrana utakmica a pola neke vijesti...Kakva je situacija kod tebe? SD reciver je u pitanju!
@adi, pa kod vas je to baš kriza, čuj 26 kanala

Zestoka krizahilmo je napisao/la:Pretvorismo mi temu o TV-u na temu o satelitskoj i Dreamboxu..![]()
![]()
@adi, pa kod vas je to baš kriza, čuj 26 kanala![]()
![]()
Ja sam toliko imao na "ribljoj kosti"...Moram ja kontaktirati Telemach i predložiti mu da kupi i vašeg tog kablovskog operatera pa da ga ujedini sa Tmach-om pa da uživate
![]()
![]()

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ima na 19.2 sky sport velt sky sport de dobri kanali, prenose golf, raw, smackdown, f1, tennis (wimbledon), englesku ligu 

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Kad nema utakmica tako je, kad počne u 13:45 utakmica, radi normalno u 16:00 se uključuju sva četiri i prenose EPL, to pola ekrana je kad nisu uživo tekme, kad je uživo tekma ide preko cijelog ekrana i dobar je što možeš izabrati Engleskog komentatora iako dobar je i Albanac, svaka druga riječ mu je Džekohilmo je napisao/la:Pretvorismo mi temu o TV-u na temu o satelitskoj i Dreamboxu..![]()
![]()
!

Jbm mu HRT

SKY je moćan jer imaš mogućnost da biraš ton sa komentatorom ili samo zvuk sa stadiona

Predloži i Tuzlu, ako Boga znaš. Obraduj 100.000 duša koje SportKlub nemaju i moraju se zadovoljit s jednom Arenomhilmo je napisao/la: @adi, pa kod vas je to baš kriza, čuj 26 kanala![]()
![]()
![]()
![]()

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.