ja mislim da se je to odnosilo na sarmamenanedim1993 je napisao/la:nisam ti ništa reko' ?gaston je napisao/la:Kantica se nasa javlja :3

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ja mislim da se je to odnosilo na sarmamenanedim1993 je napisao/la:nisam ti ništa reko' ?gaston je napisao/la:Kantica se nasa javlja :3
zato sto nije jos sve 100% sigurno a i ceka se da se sva raja sa foruma slozi sa timSage je napisao/la:a zasto nema na slouzbenoj stranici da je dosao Coutinho
Ma kakav ss.ba, nemoj se u njih uzdati.Sage je napisao/la:ma vidim da je Sportsport objavio da je presao a nema na LFC stranici...a ja cekam ko ozrbli sunce da izbace
Otelo je napisao/la:...a i ceka se da se sva raja sa foruma slozi sa timSage je napisao/la:a zasto nema na slouzbenoj stranici da je dosao Coutinho
Vjerovatno ta dva igraca, koje ce pokusati dovesti, su Ince i neki defanzivac ili Butland/Ochoa.Melly @MelwoodLFC
Brendan talked about 2 new faces, Coutinho 1 of them, but he's actually been planning for 3. #LFC are working on bringing another 2 in.
Nemaju nikako prava nastupa. O tome su trebali ranije razmišljati, sad je kasno.donCorleone1892 je napisao/la:Jel sad Coutinho i Staridž neće moći igrati u Evropa ligi ili samo protiv Zenita ??
nikako, i zbog toga bi izmedju Draxlera i Inca izabrao engleza, jer i salke igra evropudonCorleone1892 je napisao/la:Jel sad Coutinho i Staridž neće moći igrati u Evropa ligi ili samo protiv Zenita ??
Ima ja tu, ništa se ne sikiraj.donCorleone1892 je napisao/la:Džabe se nadao, kak misle onda prijeći preko Zenita ??![]()
Veliki Umovi
Sturridge i Coutinho su dva odlicna igraca i ovaj prelazni rok za razliku od prethodna dva je i vise nego odlican. Oni nisu dovedeni da bi se osvojila Europa liga, nego da bi se plasirali u Ligu prvaka, nadajmo se, sljedece sezone. Ne kazem da ne bih volio da osvoje Europa ligu, ali daleko od toga da su trebali gledati da dovedu igrace koji po svaku cijenu mogu igrati to takmicenje.donCorleone1892 je napisao/la:Džabe se nadao, kak misle onda prijeći preko Zenita ??![]()
Veliki Umovi
Tu se slazem i nadam se da cemo ih dobiti jer su to vecinom umisljene zvijezdicegaston je napisao/la:ma nasa mozda i najveca sansa protiv zenita je njihovo neslaganje u ekipi, precijenjeni su puno, slicno kao i anzi