Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 26 jan 2013, 18:44

nedim1993 je napisao/la:
gaston je napisao/la:Kantica se nasa javlja :3
nisam ti ništa reko' ? :roll:
ja mislim da se je to odnosilo na sarmamena :mrgreen: a ne na tebe
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 26 jan 2013, 18:49

Konacno da i Liverpool napravi dobar i smišljen transfer.
Mislim da ce se brazilac brzo snaci, uklopiti i nametnuti... što mu i nece biti teško pored trenutnih mediokriteta koji su sa loptom (a neki i sa fudbalskim IQ-om) na "vi".
Dobra akvizicija.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2013, 18:55

Coutinho...odlično pojačanje za Liverpool i uklapa se u Rodgersov projekt.Prvi nisam vjerovao u ovaj transfer jer naprosto smiješno zvuči da ovakav talent za ovako smiješnu cifru ode iz kluba prije nego što dobije pravu priliku,ali eto.Potez po Inter može ispasti dobar (čak je možda bio i nužan zbog nekih stvari u bližoj budućnosti iako se navijači s time ne mogu pomiriti),ali i ne mora.A i ovakav igrač se naprosto ne prodaje tako lako.Strašan igrač može postati ako će kvalitetno raditi,ima sve predispozicije za to.
Pratim Liverpool od kad je Rodgers došao jer sam vidio dosta sličnosti s Interovim projektom,a sad ću eto to sve i još malo više popratiti.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 26 jan 2013, 19:15

Moram se javiti na temi i pohvaliti transfer Coutinha. Pratim ga dugo i u Interu i Spaniji dok je na posudbi igrao. Strasan igrac vec sad sa jos boljim potencijalom. Moze lagano biti WC.
Odlican, odlican transfer
Glory Glory Man United!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 jan 2013, 19:15

[youtube][/youtube]

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 26 jan 2013, 19:32

a zasto nema na slouzbenoj stranici da je dosao Coutinho :?:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jan 2013, 19:33

Sage je napisao/la:a zasto nema na slouzbenoj stranici da je dosao Coutinho :?:
zato sto nije jos sve 100% sigurno a i ceka se da se sva raja sa foruma slozi sa tim
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 26 jan 2013, 19:36

ma vidim da je Sportsport objavio da je presao a nema na LFC stranici...a ja cekam ko ozrbli sunce da izbace :D
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 26 jan 2013, 19:45

Sage je napisao/la:ma vidim da je Sportsport objavio da je presao a nema na LFC stranici...a ja cekam ko ozrbli sunce da izbace :D
Ma kakav ss.ba, nemoj se u njih uzdati.
Nije on jos potpisao, ali dogovoreno je obestecenje sa Interom, a on dolazi na medicinski u ponedjeljak. Eh sad, kad ce potpisati zavisi od toga kada ce dobiti radnu dozvolu, moze to biti u ponedjeljak, utorak, a moze se desiti da iz nekog razloga ne dobije i ne potpise nikako.
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 26 jan 2013, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2013, 19:48

Otelo je napisao/la:
Sage je napisao/la:a zasto nema na slouzbenoj stranici da je dosao Coutinho :?:
...a i ceka se da se sva raja sa foruma slozi sa tim
slika
Samo što nije,sve je to već dogovoreno,ne trebate uopće brinut oko toga :mrgreen:

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 26 jan 2013, 20:10

Melly ‏@MelwoodLFC
Brendan talked about 2 new faces, Coutinho 1 of them, but he's actually been planning for 3. #LFC are working on bringing another 2 in.
Vjerovatno ta dva igraca, koje ce pokusati dovesti, su Ince i neki defanzivac ili Butland/Ochoa.

Edit:
Bez Gerrarda, Carraghera prosjek godina je 21,5, nevjerovatno :shock:
Na ljeto se MORAJU dovesti 1-2 iskusnija igraca, jos uvijek je nerealno ocekivati neke vrhunske rezultate sa ovako mladim igracima. Ali ako ova ekipa ostane u ovom sastavu naredne 2-3 godine na celu sa Brendanom, vjerujem da ce biti sposobna da ostvari velike rezultate.

Btw. Gol Ngooa :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WRImp1gCc#

Ngoo je odlican igrac, ali ne vjerujem da ima buducnost u Liverpoolu, jer mi svojom igrom dosta lici na Carrolla (samo malo tamnija verzija :lol: ), a znamo svi kakav je Brendanov stav prema takvim. Nadam se da ce naci klub u kojem ce dobiti priliku.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 26 jan 2013, 21:11

Jel sad Coutinho i Staridž neće moći igrati u Evropa ligi ili samo protiv Zenita ?? :?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jan 2013, 21:13

donCorleone1892 je napisao/la:Jel sad Coutinho i Staridž neće moći igrati u Evropa ligi ili samo protiv Zenita ?? :?
Nemaju nikako prava nastupa. O tome su trebali ranije razmišljati, sad je kasno.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jan 2013, 21:13

donCorleone1892 je napisao/la:Jel sad Coutinho i Staridž neće moći igrati u Evropa ligi ili samo protiv Zenita ?? :?
nikako, i zbog toga bi izmedju Draxlera i Inca izabrao engleza, jer i salke igra evropu :(
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 26 jan 2013, 21:19

Džabe se nadao, kak misle onda prijeći preko Zenita ?? :o
Veliki Umovi :roll:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jan 2013, 21:22

donCorleone1892 je napisao/la:Džabe se nadao, kak misle onda prijeći preko Zenita ?? :o
Ima ja tu, ništa se ne sikiraj. :mrgreen:
Velika nam je šansa jedino njihovo aktivno ne igranje fudbala tj. zimska pauza. Inače kada smo već kod toga, utakmica sa Swanseom je odgođena a naknadni termin će biti određen. Tu utakmicu smo trebali igrati odmah nakon utakmice sa Zenitom tj 3 dana poslije.

Samo za brata Feru i Carla, njihov miljenik nakon gola:

slika

:mrgreen: :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jan 2013, 21:26

ma nasa mozda i najveca sansa protiv zenita je njihovo neslaganje u ekipi, precijenjeni su puno, slicno kao i anzi ;)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 26 jan 2013, 21:27

donCorleone1892 je napisao/la:Džabe se nadao, kak misle onda prijeći preko Zenita ?? :o
Sturridge i Coutinho su dva odlicna igraca i ovaj prelazni rok za razliku od prethodna dva je i vise nego odlican. Oni nisu dovedeni da bi se osvojila Europa liga, nego da bi se plasirali u Ligu prvaka, nadajmo se, sljedece sezone. Ne kazem da ne bih volio da osvoje Europa ligu, ali daleko od toga da su trebali gledati da dovedu igrace koji po svaku cijenu mogu igrati to takmicenje.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 26 jan 2013, 21:32

gaston je napisao/la:ma nasa mozda i najveca sansa protiv zenita je njihovo neslaganje u ekipi, precijenjeni su puno, slicno kao i anzi ;)
Tu se slazem i nadam se da cemo ih dobiti jer su to vecinom umisljene zvijezdice ;)
@nummalfc slazem se sa tobom da je dobor odrađen transfer rok ali ne treba zanemariti ove kupove pogotovo Europa ligu kad smo vec prosli onakvu grupu a vecina sa ove teme je otpisla to, zasto ne i da dodjemo do kraja ha ja :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jan 2013, 21:33

Kao da je Zenit neka prepreka :( :( :( lako nam je za Zenit ali kako dalje :mrgreen: :mrgreen:

Kad Brendan to slozi jos malo uz malo srece mozemo do LP ako se mnoge stvari poklope,najvaznije je da dobijemo sto vise utakmica,pogotovo na svom terenu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 3 gosta.