Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Ma Bosanski inat je jaci od Portugala 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nastup najveće zvijezde portugalske reprezentacije u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. pod velikim je upitnikom. Ako Cristiano Ronaldo zaista neće moći igrati, bit će to velika prilika da BiH osigura avionske karte za Južnoafričku Republiku.
Najskuplji fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo još uvijek nije u potpunosti zaliječio povredu članka, pa nije u stanju trenirati punim intenzitetom, objavio je u srijedu madridski klub.
To znači da će Cristiano Ronaldo sigurno propustiti subotnji gradski derbi protiv Atletico Madrida, a upitan je i njegov nastup 14. novembra protiv Bosne i Hercegovine u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP 2010.
Portugalski napadač povredu je obnovio 10. oktobra u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2010. protiv Mađarske i otada je van terena.
i ako bude igro neka ga neko samo malo zakaci i posalje na klupu
Najskuplji fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo još uvijek nije u potpunosti zaliječio povredu članka, pa nije u stanju trenirati punim intenzitetom, objavio je u srijedu madridski klub.
To znači da će Cristiano Ronaldo sigurno propustiti subotnji gradski derbi protiv Atletico Madrida, a upitan je i njegov nastup 14. novembra protiv Bosne i Hercegovine u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP 2010.
Portugalski napadač povredu je obnovio 10. oktobra u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2010. protiv Mađarske i otada je van terena.
i ako bude igro neka ga neko samo malo zakaci i posalje na klupu

Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
od 7 ucesca u kvalifikacijama ovo je treci put da smo nadomak negok prvenstva nije lose, treca srecamiky_hz je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ocekivanja su velika, to je sigurno. Toliko puta smo bili na domak velikog takmicenja ali nikad nismo uspjeli otici do samog kraja.Rz88 je napisao/la:I ovo je već veliki uspjeh za nas. Mislim da mediji stvaraju previše pritiska na našu repku. Pomalo .
A nismo bas puno 2 puta,ovo je trecivaljda bude treca sreca
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Zna li ko da tumaci snove ovdje ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Onaj koji bude bolje stajao u odbrani ce da ode na SP u Juznoj Africi. Najbolji napad je odbrana!
-
- Kontakt:
Ne naprezite se bezze zbog Milenkovica kad svako zna da ga je samo zvao da ne placa kartu

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Mislis, napad je najbolja odbranaTarik14 je napisao/la:Onaj koji bude bolje stajao u odbrani ce da ode na SP u Juznoj Africi. Najbolji napad je odbrana!

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Tako je, pogrijesio sam!neko_iz_mase je napisao/la:Mislis, napad je najbolja odbranaTarik14 je napisao/la:Onaj koji bude bolje stajao u odbrani ce da ode na SP u Juznoj Africi. Najbolji napad je odbrana!

U svakom slucaju, u zadnjoj liniji : Spahic Nadarevic i Pandza kao stoperi a Berberovic i Jahic na bokovima i to je to, nema bolje sto se odbrane tice.
Ronaldo definitivno otpao za utakmicu

evo na naslovnici Marce pise da ga minimum jos mjesec dana nece biti,a ako bude otisao na operaciju jos minimalno 2-3 mjeseca
eto mustuluk hajmo svi za kafe dajte

evo na naslovnici Marce pise da ga minimum jos mjesec dana nece biti,a ako bude otisao na operaciju jos minimalno 2-3 mjeseca

eto mustuluk hajmo svi za kafe dajte

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 nov 2009, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Evo marka od mene 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Cincinnatus
- Kontakt:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Ma lažu garant, sad kad Ciro odradi pripreme u "lijepoj našoj" niko nece moci da ga zaustavi.
Mislim da cemo gledat Portugal na svjetskom prvenstvu, ali 2014.
Nema se tu sta reci, veliki podstrek nasim igracima bi bila vijest kako C.R. nece igrati u barazu.
Onda bi dosla do izrazaja Ibriciceva snaga i Muratoviceva brzina. A tek Medunjanin, on sam bi nizao odbranu kao bisernu ogrlicu.
Poruka na Portugalskom za Portugalce ..... Quem não tem um plasma novo, então comprá-lo, e os bósnios vai boletim de culto e as previsões de TV.
Mislim da cemo gledat Portugal na svjetskom prvenstvu, ali 2014.
Nema se tu sta reci, veliki podstrek nasim igracima bi bila vijest kako C.R. nece igrati u barazu.
Onda bi dosla do izrazaja Ibriciceva snaga i Muratoviceva brzina. A tek Medunjanin, on sam bi nizao odbranu kao bisernu ogrlicu.
Poruka na Portugalskom za Portugalce ..... Quem não tem um plasma novo, então comprá-lo, e os bósnios vai boletim de culto e as previsões de TV.
Kahva, Kava, Kafa!
Brate i ja mislim da nam je najbolje da igramo sa 2 napadaca u Portugalu.Glupo mi praviti bunker u Portugalu i tu izvuci rezultat 0:0 ili 1:0 i onda u se Ze otvoriti.Pa ne igraju kod njih amateri da se prepadnu atmosfere ili nekog pritiska u Ze..Ako ne mozemo tamo igrati sa 2 napadaca ne mozemo ni ovdje.Skoro isto ti ga dodje.Fazon je samo da bokovi malo slabije lete u napad i da golman bude na nivou.I protiv Estonije smo imali iste propuste ko i protiv Spanije u odbrani samo sto bi Hasagic izletio na vrijeme i uzeo svaku loptu koja bi prosla nasu zadnju liniju...Meni se cini da je Ciro govorio da im je teren sirok pa nije pogodan za bunkera..
http://soccernet.espn.go.com/section?id ... 10&cc=5901
Jos jedna blamaza vezana za BH fudbal! Pise na engleskom jeziku kako Srbija ceka dozvolu FIFA za promjenu sportskog drzavljanstva Harisa Medunjanina.
Jos jedna blamaza vezana za BH fudbal! Pise na engleskom jeziku kako Srbija ceka dozvolu FIFA za promjenu sportskog drzavljanstva Harisa Medunjanina.

Otvori taj text i pise normalno Bosnia u naslovu,to je greska na naslovoj stranici...a i na slici nije HarisTarik14 je napisao/la:http://soccernet.espn.go.com/section?id ... 10&cc=5901

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znam ali ipak je dosta sramotna greska.miky_hz je napisao/la:Otvori taj text i pise normalno Bosnia u naslovu,to je greska na naslovoj stranici...a i na slici nije HarisTarik14 je napisao/la:http://soccernet.espn.go.com/section?id ... 10&cc=5901

Ja sam gotovo ubijeđen da ce CR igrati. Ovo je samo zamazivanje ociju.
Ipak ako ne bude igrao i mi prođemo, Miky ima od mene pive citavu noc bilo gdje u gradu.

Ipak ako ne bude igrao i mi prođemo, Miky ima od mene pive citavu noc bilo gdje u gradu.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
BOgami Ronaldo nece igrati protiv nas evo citam u spanjoslkim portalima,,cak mijesec da jos van dok skroz neopravi,,nista iz Reala nece rizikovati,mogo bi prepustiti el clasico,navijam za Real al mije drago jer nece igrati protiv nas..yesssssssssssssssssssssss
izgubili su puno portugalci ,,,ajmo jos jedan nek se povredi Deco o Nani
a neka nas sreca sa povredama pomazi...

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jeste navalili na Ronalda hoćel igrat ili ne. Kao da im pola ekipe neće igrat,jbg. 

Dragon Town
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Joj koliki je teren na ovom Benfikinom stadionu ...
Nasi su izgleda navikli na manjim terenima, Bilino Polje, Genk, Tallin. Istanbul, Armenija pa cak i onaj stadion u Spaniji nije bio vecih dimenzija...
Ovaj teren je jako veliki !!! No to je dobro sto se tice Dzeke i Ibisevica u napadu, no plasi me ispadanje nase odbrane...

Nasi su izgleda navikli na manjim terenima, Bilino Polje, Genk, Tallin. Istanbul, Armenija pa cak i onaj stadion u Spaniji nije bio vecih dimenzija...
Ovaj teren je jako veliki !!! No to je dobro sto se tice Dzeke i Ibisevica u napadu, no plasi me ispadanje nase odbrane...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.