FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ode Cou za velike pare.
Imamo mi igraca kao sto je Coutinho, vjerovatno ce u nastavku on dobiti vishe prilike,josh nije kostao nista!
" onclick="window.open(this.href);return false;
govorim o Bessi naravno!!
Imamo mi igraca kao sto je Coutinho, vjerovatno ce u nastavku on dobiti vishe prilike,josh nije kostao nista!
" onclick="window.open(this.href);return false;
govorim o Bessi naravno!!
Amar Osim selektor BiH
Obi,Benassi,Livaja,Longo,Juan,Bessa, uskoro izgleda i Bellomo,izvini ali ja ne vidim u Juventusu ovakav potencijal mladih igraca i nisam nikad cuo da je juventus prodao igraca iz svoje skole kao sto je Inter Balotelija za vise od 20 mil,u ostatku tvog posta se slazem vezano za Coutinha,a ako Paulinha dovedu tek cemo tada vidjeti,ne volim unaprijed govoriti,pricali su svi ovde a pogotovo juventini da je Guarin zestoki flop Intera,a momak postade nosioc igre za 10 mjeseci,zato bolje pricekati pa onda pricati o nekome.Sarajevo1946 je napisao/la:Pa ovako iz neke neutralne perspektive, nije neka greška što ste ga prodali ili prodajete.
Jbg, potencijal jeste, ali nije se nametnuo. Solidna lova je u pitanju, kasnije bi vjerovatno mnogo manje mogli uzeti, jer on faktički nikako ne igra.
Što će ti igrač ako ne igra? Po meni razuman potez.
Ovaj Paulinho i slični igrači kojima se razbacujete. Ma nema od tog ništa, to niko neće trpiti da postane igrač. Za uspjeh trebaju provjereni i dokazani igrači, koji momentalno mogu unaprijediti igru ekipe. Rijetki su mladi koji se odmah nametnu, a većina završi kao Coutinho. Jednostavno, to u velikim klubovima ne prolazi, jer samo je rezultat bitan i nema se vremena čekati da neko od njih postane igrač.
@Golf2
S tim sastavom ne bi ni peti bili. Dovedite nekog provjerenog za početak.
Juve isto tako uvodi mlade igrače postepeno i to jeste budućnost za sve italijanske timove, ali Juve ima jednu kvalitetnu osnovu, jer se prvenstveno oslanja na dokazane igrače, a mlađe uvodi lagano, koji stasavaju uz njih. Inter i Milan to nekako naglo rade, previše se očekuje od mladih igrača, koji objektivno teško ili gotovo nikako ne mogu biti nosici igre. Kod vas konkretno imate primjer sa Alvarezom i Coutinhom, koji jesu potencijal, ali....
evo jedna novost
Ag. di Nainggolan: "L'Inter lo segue.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Di Marzio nikad ne promasuje,evo izgleda je sve gotovo
Secondo quanto riferisce Gianluca Di Marzio dal proprio sito, Marco Branca sarebbe già pronto a partire per il Brasile nel caso in cui dovesse essere definitivamente ceduto Philippe Coutinho al Liverpool. L'intesa a 13 milioni c'è, se tutto dovesse concretizzarsi allora il d.t. volerebbe in missione per chiudere con il Corinthians per Paulinho.
Secondo quanto riferisce Gianluca Di Marzio dal proprio sito, Marco Branca sarebbe già pronto a partire per il Brasile nel caso in cui dovesse essere definitivamente ceduto Philippe Coutinho al Liverpool. L'intesa a 13 milioni c'è, se tutto dovesse concretizzarsi allora il d.t. volerebbe in missione per chiudere con il Corinthians per Paulinho.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Jedino cemu su se Interovi navijaci nadali ove sezone je da se izbori najmanje trece mjesto koje vodi u LP, pa da dobijemo kakvu takvu financijsku injekciju za iducu sezonu. Znas zbog cega od mladih nema nista, zato sta nisu odigrali 3 utakmice u kontinuitetu. Zasto je Coutinho bio najboljih igrac priprema?? Zato sta je igra stalno. Zasto je Alvarez kod Ranieria igra onako dobro ?? Zato sta je igra 7-8 utakmica zaredom, pa kad smo dobijali izravno njegovim asistovima je valja a sad je smece i traze da ga prodaju.
Apsolutno se slazem sa tobom, Juve je potpuno drugi nivo u ovom trenutku za Inter i MIlan. Pa jbt. nama je glavno pojacanje Rocchi njima Zaccardo, a vi dovodite vec sad Llorentea. Ono nema svrhe uspoređivat uopce.
Nebi ja volio da Moratti proda Inter, znam da je on najveci navijac i dao bi novaca ali ova nova politika Platimia i FFP ne dozvoljavaju vise da se ulaze kao prije.
I također se slazem da Paulinho nije pojacanje koje Interu treba, ne vidim na koji nacin bi on to treba podic klub svojim igrama. Nadam se da se varam ali vidit cemo ako dođe.
Vec sam reka a govorin ponovo, iskreno se nadam da ce Coutinho bit next big thing, da ce zavrsit nekako u Milanu ili Juventusu i kad god zabije gol nek kamere pokazu kiselu Brancinu facu. Ja sam neopisivo razocaran, nije ovo nacin na koji se oprasta sa igracima koje ti trebas izgradit. Pa i nacin na koji su se otjerali osvajaci triplete, kao da su zadnje smece, a ne igraci koji su donijeli najvece radosti ovom klubu u zadnjih 40 godine. To je jedna velika sramota.
I ne nadajte se da ce Bessa dobit neku sansu, zapravo ocekujte da vec iduce sezone ode on da bi doveli, neznam, Lodia, Casemira ili nekog treceg.
Apsolutno se slazem sa tobom, Juve je potpuno drugi nivo u ovom trenutku za Inter i MIlan. Pa jbt. nama je glavno pojacanje Rocchi njima Zaccardo, a vi dovodite vec sad Llorentea. Ono nema svrhe uspoređivat uopce.
Nebi ja volio da Moratti proda Inter, znam da je on najveci navijac i dao bi novaca ali ova nova politika Platimia i FFP ne dozvoljavaju vise da se ulaze kao prije.
I također se slazem da Paulinho nije pojacanje koje Interu treba, ne vidim na koji nacin bi on to treba podic klub svojim igrama. Nadam se da se varam ali vidit cemo ako dođe.
Vec sam reka a govorin ponovo, iskreno se nadam da ce Coutinho bit next big thing, da ce zavrsit nekako u Milanu ili Juventusu i kad god zabije gol nek kamere pokazu kiselu Brancinu facu. Ja sam neopisivo razocaran, nije ovo nacin na koji se oprasta sa igracima koje ti trebas izgradit. Pa i nacin na koji su se otjerali osvajaci triplete, kao da su zadnje smece, a ne igraci koji su donijeli najvece radosti ovom klubu u zadnjih 40 godine. To je jedna velika sramota.
I ne nadajte se da ce Bessa dobit neku sansu, zapravo ocekujte da vec iduce sezone ode on da bi doveli, neznam, Lodia, Casemira ili nekog treceg.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
L'agente di Nainggolan apre al Napoli per giugno: "Quella partenopea è una piazza che non si può rifiutare. Ma piace anche all'Inter".
I po svemu sudeci ode Cou iskreno drag mi je ali ne volim sebicne igrace, plus tu ce doci Bellomo imamo malog Bessu Ricky-a a mozda i ova dva http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104708" onclick="window.open(this.href);return false;
I po svemu sudeci ode Cou iskreno drag mi je ali ne volim sebicne igrace, plus tu ce doci Bellomo imamo malog Bessu Ricky-a a mozda i ova dva http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104708" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Pogledaj malo i finansijsku stranu u svemu,platio si nekoga 2,5-3 mil,prodajes ga za 13,evo gledam sky,sve ijedan strudnjak i novinar kazu da je to inteligentna prodaja i da ce opet uzeti Belloma za 1,7mil i imati Coutinhovu zamjenu.Tritolone je napisao/la:Jedino cemu su se Interovi navijaci nadali ove sezone je da se izbori najmanje trece mjesto koje vodi u LP, pa da dobijemo kakvu takvu financijsku injekciju za iducu sezonu. Znas zbog cega od mladih nema nista, zato sta nisu odigrali 3 utakmice u kontinuitetu. Zasto je Coutinho bio najboljih igrac priprema?? Zato sta je igra stalno. Zasto je Alvarez kod Ranieria igra onako dobro ?? Zato sta je igra 7-8 utakmica zaredom, pa kad smo dobijali izravno njegovim asistovima je valja a sad je smece i traze da ga prodaju.
I vama Bog vise ne moze dogovoriti,da nije bilo tih istih mladi igraca Destro,Bonuccu itd, nebi nikad uzeli tripletu,vec smo za njih dobili igrace poput Milita,Motte itd,i tad je bilo pljuvanja po upravi pa kad smo vidjeli sta su sve osvojili i kako igraju svi su se posutili,evo opet iste poteze nasi vuku jer znaju da Coutinho nece zaigrat za 3 god pored Cassana,uzimaju dobre pare i okrecu se drugom brazilcu.
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 26 jan 2013, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Mi financijski sigurno necemo profitirat, sad ces dat 18 za Paulinha i dat mu vecu placu od Coutinha i tu si vec u gubitku, to je posao sa rizikom jer pitanje je kako ce Paulinho reagirat (ako dođe ofc.), a i taj Bellomo moze ispast flop, pa cemo na zimu iduce godine opet radit isto ovo, prodavat njih da bi kupili nove "talente".
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nisi na gubitku ako ce Paulinho igrac a Cou uvijek na klupi,hipoteticki pricas,mogao je i Real misliti da ce Ronaldo biti flop,ne zna se nikad kako ce reagovati kad dodje u drugu ligu,grijesite,za vas su svi flop a samo Coutinho top,za mene je on vjeciti talenat,daj Boze da izraste u vrhunskog fudbalera.Tritolone je napisao/la:Mi financijski sigurno necemo profitirat, sad ces dat 18 za Paulinha i dat mu vecu placu od Coutinha i tu si vec u gubitku, to je posao sa rizikom jer pitanje je kako ce Paulinho reagirat (ako dođe ofc.), a i taj Bellomo moze ispast flop, pa cemo na zimu iduce godine opet radit isto ovo, prodavat njih da bi kupili nove "talente".
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 26 jan 2013, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Immobile, Boakye, Gabiaddini, Sorensen, Pogba, Marrone, Beltrame, Padovan + ovi što ih Paratici redovno dovodi u Primaveru, a glase za velike potencijale.sanjingr je napisao/la:
Obi,Benassi,Livaja,Longo,Juan,Bessa, uskoro izgleda i Bellomo,izvini ali ja ne vidim u Juventusu ovakav potencijal mladih igraca i nisam nikad cuo da je juventus prodao igraca iz svoje skole kao sto je Inter Balotelija za vise od 20 mil,u ostatku tvog posta se slazem vezano za Coutinha,a ako Paulinha dovedu tek cemo tada vidjeti,ne volim unaprijed govoriti,pricali su svi ovde a pogotovo juventini da je Guarin zestoki flop Intera,a momak postade nosioc igre za 10 mjeseci,zato bolje pricekati pa onda pricati o nekome.
evo jedna novost
Ima tu igrača itekako. Ne znam kako ne vidiš.
Što se tiče ovoga da ste Maria prodali za te pare, jbg jeste, ali je City i Jo-a kupio za 20 miliona, Rodwela, Santa Cruza, onog Garciu itd. itd. pa ne vidim da su igračine ... a i Balotelli se nema čime pohvaliti u zadnje dvije sezone. Poprilično je loš.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ovaj Linchovsky nije normalan da nam on dodje bar bi odbranu imali savrsenu.( mislim na stopereScarpini je napisao/la:I po svemu sudeci ode Cou iskreno drag mi je ali ne volim sebicne igrace, plus tu ce doci Bellomo imamo malog Bessu Ricky-a a mozda i ova dva http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104708" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Mislim da nema nista od Pulinha, nema mi logike nikako...
Amar Osim selektor BiH
Interova mlada skola je medju najboljima u evropi,to je jasno,mene ne zanima koga City kupuje i kako Balotelli igra,vaznije mi je da je u Inter legla lova od njegovog transfera,pored mene sad nek predje u PrestonL'Avvocato je napisao/la:Immobile, Boakye, Gabiaddini, Sorensen, Pogba, Marrone, Beltrame, Padovan + ovi što ih Paratici redovno dovodi u Primaveru, a glase za velike potencijale.sanjingr je napisao/la:
Obi,Benassi,Livaja,Longo,Juan,Bessa, uskoro izgleda i Bellomo,izvini ali ja ne vidim u Juventusu ovakav potencijal mladih igraca i nisam nikad cuo da je juventus prodao igraca iz svoje skole kao sto je Inter Balotelija za vise od 20 mil,u ostatku tvog posta se slazem vezano za Coutinha,a ako Paulinha dovedu tek cemo tada vidjeti,ne volim unaprijed govoriti,pricali su svi ovde a pogotovo juventini da je Guarin zestoki flop Intera,a momak postade nosioc igre za 10 mjeseci,zato bolje pricekati pa onda pricati o nekome.
evo jedna novost
Ima tu igrača itekako. Ne znam kako ne vidiš.
Što se tiče ovoga da ste Maria prodali za te pare, jbg jeste, ali je City i Jo-a kupio za 20 miliona, Rodwela, Santa Cruza, onog Garciu itd. itd. pa ne vidim da su igračine ... a i Balotelli se nema čime pohvaliti u zadnje dvije sezone. Poprilično je loš.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Pa kad sam vidio vec na desteke tih talentiranih igraca i svi su propali, ili nisu dobili sansu ili nisu bili dovoljno dobri. U zadnjih 10 godina jedino smo sa Juanom pogodili a da je dosa iz J.Amerike izravno u Inter, onih malih milijardu sta je doslo u primaveru nikad nije dobilo sansu itd itd. dovoljno primjera da mislim da ce sa Paulinhom biti isto (opet govorim nadam se da ce pokazat da pricam gluposti).sanjingr je napisao/la: Nisi na gubitku ako ce Paulinho igrac a Cou uvijek na klupi,hipoteticki pricas,mogao je i Real misliti da ce Ronaldo biti flop,ne zna se nikad kako ce reagovati kad dodje u drugu ligu,grijesite,za vas su svi flop a samo Coutinho flop,za mene je on vjeciti talenat,daj Boze da izraste u vrhunskog fudbalera.
Samo ovo sve vodi ka onom Interu iz 90ih, svaki transfer rok izrotiras po 10ak igraca, i svaki put se igra ta "nulta godina". Dobijes go k.urac na kraju

Ali vjeruj meni Paulinho nece doci u Inter, opet ce se nesto izjalovit kao i prosle godine.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma dobro, samo ti kazem da Juve ima dosta mladih igraca koji bi mogli biti nesto u blizoj buducnosti.sanjingr je napisao/la:
Interova mlada skola je medju najboljima u evropi,to je jasno,mene ne zanima koga City kupuje i kako Balotelli igra,vaznije mi je da je u Inter legla lova od njegovog transfera,pored mene sad nek predje u Preston
A to kakva je vasa skola fakat ne znam. Samo mi je paznju skrenulo to kako mi nemamo mladih igraca.
★★★
evo sad je transfer rok,ja ne vidim da je Inter izrotirao 10 igracaTritolone je napisao/la:Pa kad sam vidio vec na desteke tih talentiranih igraca i svi su propali, ili nisu dobili sansu ili nisu bili dovoljno dobri. U zadnjih 10 godina jedino smo sa Juanom pogodili a da je dosa iz J.Amerike izravno u Inter, onih malih milijardu sta je doslo u primaveru nikad nije dobilo sansu itd itd. dovoljno primjera da mislim da ce sa Paulinhom biti isto (opet govorim nadam se da ce pokazat da pricam gluposti).sanjingr je napisao/la: Nisi na gubitku ako ce Paulinho igrac a Cou uvijek na klupi,hipoteticki pricas,mogao je i Real misliti da ce Ronaldo biti flop,ne zna se nikad kako ce reagovati kad dodje u drugu ligu,grijesite,za vas su svi flop a samo Coutinho flop,za mene je on vjeciti talenat,daj Boze da izraste u vrhunskog fudbalera.
Samo ovo sve vodi ka onom Interu iz 90ih, svaki transfer rok izrotiras po 10ak igraca, i svaki put se igra ta "nulta godina". Dobijes go k.urac na krajuNavijaci se nadaju a uprava ih voza, Massimo sutne trenera na kraju sezone i tako svake godine isto.
Ali vjeruj meni Paulinho nece doci u Inter, opet ce se nesto izjalovit kao i prosle godine.
Za Paulinha ne znam,malo je vremena do kraja transfer roka,tesko da ga dovedu
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Cekaj ljeto pa ces vidit koliko ce ih doc i otic. Opet ce se pricat da je to "nulta godina" itd itd. Kao i ove a i prosle sezone.
A ukoliko ne dovedu Paulinha sad onda svi mogu kolektivno otic u pm. Cemu prodaja onda Coutinha sada? Zar nije jedini razlog koji su naveli da se Coutinho prodaje zato sta se nema novaca za Paulinha, pa eto sad novci i sredite to i osvjezite sredinu pa da vidimo na cemu smo.
A ukoliko ne dovedu Paulinha sad onda svi mogu kolektivno otic u pm. Cemu prodaja onda Coutinha sada? Zar nije jedini razlog koji su naveli da se Coutinho prodaje zato sta se nema novaca za Paulinha, pa eto sad novci i sredite to i osvjezite sredinu pa da vidimo na cemu smo.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Branci su se u zadnjih 12 mjeseci vratile vizije,pogadja sa transferima,Handanovic,Juan,Palacio,Guarin,Cassano,Nagatomo,ako pogodi jos i sa Paulinhom onda stvarno nemamo sta prigovarati tom covjeku.Tritolone je napisao/la:Cekaj ljeto pa ces vidit koliko ce ih doc i otic. Opet ce se pricat da je to "nulta godina" itd itd. Kao i ove a i prosle sezone.

FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ko kaze da Moratti ne ulaze taj je lud...Handanovic 11 mil,Palacio 11 milSarajevo1946 je napisao/la:Znam ja to, ali onda nije realno da nešto očekujete od ove ekipe. Rekoh ranije i Milan i Inter će lutati sve dok ne ulože novac. To je jedina istina, nema od ovih mlađih ništa, tj. vrlo teško...
Juventus je imao sreće sa Pirolm, Vidalom, Lichsteinerom, Vučinićem... koji su u pravom trenutku donijeli ono što je nedostajalo ekipi + Conte koji je vratio samopuzdanje i pobjednički mentalitet. Potrefilo se da i napravimo stadion, stabilizovali smo se potpuno i sada imamo izvanrednu osnovu za dodatnu upgrade sa mlađim igračima poput Pogbe i ostalih koji konstantno pristižu. Jbg, velika većina neće uspjeti, ali nek uspiju 2 ili 3, to je velika stvar + klub finansijski jača, biće tu i TOP igrača aBd u narednom periodu.
Juve je, čini mi se, ne korak, nego dva koraka ispred milanskih timova sada, dugoročno gledajući.
Na kraju, Moratti i Berlusconi će morati prodati klub, ako već ne mogu sami finansijki zadovoljit potrebe i očekivanja navijača, u smislu dovođenja provjerenih igrača. Samo lova to može riješiti ili neka luda sreća, da se potrefi baš sjajna generacija mladih igrača, ali ovo prvo je mnogo realnije.
Guarin 12-13 mil,Pereira 10 mil ???
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Otišao Coutinho u Liverpool za 8.5 m eura + neki smiješni bonusi.
Plače mi se.Jako.Mislim da ću se odmorit neko vrijeme od kluba.

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
8,5 mil funti + bonus...Di Marzio objavioSiamoNoi je napisao/la:Otišao Coutinho u Liverpool za 8.5 m eura + neki smiješni bonusi.
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.