Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

anton 1983
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la anton 1983 » 26 jan 2013, 14:41

Pogba je napisao/la:Naravno da je klasa, to pokazuje sezona ranije, čovjek ima sve, tehniku, fizikalije, glavu, neurone da to ponovi u Italiji.
Da je klasa to je, ali SVJETSKAKLASA, e to je već drugi par cipela... ;)

Kaj se ti nebojiš činjenice da je Španjolac?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2013, 14:44

Ne, ako si kvalitetan nije bitno koji pasoš imaš.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 jan 2013, 14:45

Pogba je napisao/la:Naravno da je klasa, to pokazuje sezona ranije, čovjek ima sve, tehniku, fizikalije, glavu, neurone da to ponovi u Italiji.

Ove sezone je u nemilosti kluba jer nije želio produžiti ugovor.
12 utakmica *90 minuta= 1080 minuta mogućih - od toga sumnjam da ima 400 odigranih jer ulazi pred kraj mečeva.
Usput igra u ekipi koja je pala strašno u odnosu na godinu prije.

Jedan meč je počeo, to dovoljno govori o njegovom statusu nakon odbijanja ugovora:
slika
vidis da te uvlaci opet u smor pricu oko Serie A i kako je propala.Matrica mu je poznata i izlizana, bez potrebe ponovo se fatate toga a on je sam od sebe dosadan.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 jan 2013, 14:49

Pogba je napisao/la:Ne, ako si kvalitetan nije bitno koji pasoš imaš.
Pošteno ;) Ja sumnjam da će uspjeti...
LateraleSinistro je napisao/la: vidis da te uvlaci opet u smor pricu oko Serie A i kako je propala.Matrica mu je poznata i izlizana, bez potrebe ponovo se fatate toga a on je sam od sebe dosadan.
Naravno, kao i svaki puta kada se dobije prilika da ga se metne, radi istine 8-)

Da se ovdje radi o Džeki, e onda bi si kosu čupo...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 jan 2013, 14:50

LateraleSinistro je napisao/la:vidis da te uvlaci opet u smor pricu oko Serie A i kako je propala.Matrica mu je poznata i izlizana, bez potrebe ponovo se fatate toga a on je sam od sebe dosadan.
+1

Ovo je dokaz što je došao ovdje, tako da ukoliko krene diskusija završit će se kao i uvijek na istom, mislim da nema potrebe, pogotovo danas jer je utakmica :D
anton 1983 je napisao/la:Za mene je ovo dokaz da najjači Talijan može dovesti samo ono što mu se prepusti, a ne ono što on ustvari želi. ;)
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 26 jan 2013, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 jan 2013, 14:51

anton 1983 je napisao/la:

Naravno, kao i svaki puta kada se dobije prilika da ga se metne, radi istine 8-)

Da se ovdje radi o Džeki, e onda bi si kosu čupo...
Haman ti ga slabo mećeš pa moras ovdje virtuelno.
Dosadan si ko proljev.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2013, 14:51

Pa dobro, kada Anelku dovedeš, ljudi i imaju materijala da te apriori zezaju, ali ne mora biti. :mrgreen:

Mi koji pratimo Juve, najbolje vidimo razliku i promjene koje su se desile u kratkom periodu (2006-2013), od dna do finih visina.

Činjenica je da će se možda još godinu ili dvije raditi neki ovako tanji transferi (Peluso, Anelka...), ali kroz 2 godine kada Juve finansijski potpuno ojača, možemo pričati o borbi sa evropskim divovima na svim poljima, iako na fudbalskom planu ni sada ne zaostajemo puno, dapače.

Ove 2 godine su vezane isključivo za finansije jer one naravno utiču na kupovnu moć, a minus je sada nekih 30-tak miliona koji će se istopiti već do jula, a u istom periodu prošle godine je išao preko 100M.

#MaxOUT

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 jan 2013, 14:55

Pogba je napisao/la:Pa dobro, kada Anelku dovedeš, ljudi i imaju materijala da te apriori zezaju, ali ne mora biti. :mrgreen:

Mi koji pratimo Juve, najbolje vidimo razliku i promjene koje su se desile u kratkom periodu (2006-2013), od dna do finih visina.

Činjenica je da će se možda još godinu ili dvije raditi neki ovako tanji transferi (Peluso, Anelka...), ali kroz 2 godine kada Juve finansijski potpuno ojača, možemo pričati o borbi sa evropskim divovima na svim poljima, iako na fudbalskom planu ni sada ne zaostajemo puno, dapače.

Ove 2 godine su vezane isključivo za finansije jer one naravno utiču na kupovnu moć, a minus je sada nekih 30-tak miliona koji će se istopiti već do jula.
Ne znam da je ijedan klub u zadnjih mozda 20 godina izuzev Fiorentine bio na takvom dnu a vratio se tako visoko.Za mene je sve ovo uspjeh, od Serie B i rasprodaje igraca, gubljenja sponzora i slabljenja lige u kojoj klub mora da se vine, mi smo danas sjajni, volio bih druge klubove da im se to desi pa da ih vidim,lako se kurcit a nesreca te nije zadesila.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 jan 2013, 15:08

LateraleSinistro je napisao/la:
Ne znam da je ijedan klub u zadnjih mozda 20 godina izuzev Fiorentine bio na takvom dnu a vratio se tako visoko.Za mene je sve ovo uspjeh, od Serie B i rasprodaje igraca, gubljenja sponzora i slabljenja lige u kojoj klub mora da se vine, mi smo danas sjajni, volio bih druge klubove da im se to desi pa da ih vidim,lako se kurcit a nesreca te nije zadesila.
mogu bi ja sad tu svašta reći, ali nema smisla, jer će se protiv mene pričati kao mrzitelja tal nogometa i neću imati nikakvu potporu, jer nisam ziher da će "milanisti", stati na moju stranu , a mogli bi.

Nije Juve bio tak baš nisko i tak nemoćan i siromašan i tako propo, da je ovo bilo tak teško za oćekivati, pogotovo u trenutku kada se ovakav pad SERIE A (milana i Intera) dogodio.

Znate i samo kak vi serete Interistima, ne bi vi bili da nije bilo Calciopolija, tak oni i vama mogu srat, ne bi vi bili ovak da mi i Milan nismo propali - otprilike...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2013, 15:12

Pa nije baš tako, ne smiješ i ne možeš nikako porediti krah kluba koji ode u niži rang i izgubi sve - bukvalno sve i klubove koji su do samo godinu/dvije unazad imali odlične ekipe, jedni i prvaci Evrope, drugi imali ponajboljeg napadača i defanzivca svijeta i sve upropastili lošom politikom i držanjem starudija u ekipi bez ideja o podmlađivanju.

I nisu inter i milan toliko pali koliko je Juve potpuno promijenio filozofiju i za godinu i pol skočio nestvarno.

Danas je mudra politika ono što čini Juve mnogo većim, finansije ova 3 kluba su bara-bara.

#MaxOUT

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 jan 2013, 15:15

Pogba je napisao/la:Pa nije baš tako, ne smiješ i ne možeš nikako porediti krah kluba koji ode u niži rang i izgubi sve - bukvalno sve i klubove koji su do samo godinu/dvije unazad imali odlične ekipe, jedni i prvaci Evrope, drugi imali ponajboljeg napadača i defanzivca svijeta i sve upropastili lošom politikom i držanjem starudija u ekipi bez ideja o podmlađivanju.

I nisu inter i milan toliko pali koliko je Juve potpuno promijenio filozofiju i za godinu i pol skočio nestvarno.

Danas je mudra politika ono što čini Juve mnogo većim, finansije ova 3 kluba su bara-bara.
kao što rekoh, nema smisla, jer ja sam to sad samo ovak bezveze nabaco. Da odem u detalje lijepše bi ja to nacrtao. :mrgreen: Naravno treba reči da je to Juve sve dobro odradio, ali da us bili baš tako loši, propali, bezmočni i da se to od njih nije moglo oćekivati, e to mi se nemre tvrditi jer ak se to tvrdi, onda se nogomet neprati, pogotovo ne u Italiji.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 jan 2013, 15:20

Pogba@ Nismo mi u periodu 2006-2013 bili losi jer smo mi sezonu poslije serije B zavrsili 3 a sezonu poslije 2 cinjenica je da nismo nista osvojili ali ipak smo igrali LP tek smo poslije toga imali lose 2 sezone tj 7 mjesto

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2013, 15:23

Pa dobro, tačno je to, ali i to nisu mjesta na koje Juve ide.

Ali govorim o sveukupnoj slici, i tada je opšta konfuzija vladala, od trenera do pojačanja, jedino što nas je držalo tada je klasa onih koji su ostali u klubu kada je bilo najteže.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Očekivani sastav, amater PDC počinje, čovjek nas je koštao gola u kupu, a i lani je upravo Genoi poklonio remi, valjda će i Conte doći tobe i ovog flopa poslati u Sassuolo (ako ga i tamo žele).

Dakle, ta lijeva strana bode oči, a nije da imamo rješenja, ali bih radije gledao pjetlića iz primavere nego njega, Quaglia počinje, nema ga nigdje u zadnje vrijeme.
Giovinco će nam trebati i treba ga na vrijeme ubaciti u igru. A i rođendan mu je. :mrgreen:

Ključna stvar će biti pravovremene izmjene koje su slabija strana Conteove taktike.

Inače, kao što sam već par puta pisao, očekujem težak meč jer je Genoa kvalitetna ekipa, po pojedinicima ako ništa i njihova pozicija ne odražava kvalitet koji imaju.

I dalje mislim da nismo u potpunosti izašli iz krize jer nas ranjavaju povrede, a protivnici iz jedne šanse izvlače bod(ove). 1 gol nije garancija pobjede, nadam se da smo izvukli pouke.

slika

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jan 2013, 18:02

Nije loš sastav. Ako se sjetite prošle godine i Bonucci je imao par ''blackouta'' ali ga Conte nije slao na klupu, vjerovatno želeći da popravi njegovo samopouzdanje.

De Ceglie je kiksao u kupu i jako loše reagovao pa garant Conte i zbog toga želi da ovu utakmicu bude starter da mu ne bi rušio sigurnost u sebe... iako nekima od nas (uključujući i mene) nije pravo, ali šta da se radi... Conte ''diše'' sa ekipom i zna kako stvari stoje...

Idemo do nove trice aBd

KEEP CALM AND TRUST CONTE

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 jan 2013, 18:05

Idemo u cast L'Avvocata. Forza Juve! 8-)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 jan 2013, 18:06

SS24: Nicolas Anelka will arrive in Turin tonight on a privat jet, he won't be at Juventus Stadium today.

Di Marzio says Quagliarella rejected Fiorentina.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jan 2013, 18:12

Volio bih d aVučko i Quags obojica po jedan zavuku...

Fabio mi se uvijek sviđao zbog stila, čim ima i zeru prilike odmah roka po golu...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 jan 2013, 18:39

Pa nije valjda da opet Paolo počinje ... Conte, Conte ...

Pa svi su u ekipi bolji od njega ... svi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 jan 2013, 18:48

slika

eto ga. krenuo je :mrgreen: 8-)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2013, 18:54

Eto šminkera. 8-) :mrgreen:

Usput, niko nije napisao, sin Bebeta, Matheus, izgleda prelazi kod nas, obzirom da se dosta djece spominje, pitanje je šta je više tačno.

Na SP u Americi 1994 je proslavio gol ovako, vjerovatno jer se tada rodio naš izgleda novi igrač:

[youtube][/youtube]

Fina lijeva noga:

[youtube][/youtube]

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.