Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

bparena
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 01:19

Steta - dobar je coek. :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 03:11

Šteta što u srijedu igramo na Bernabeuu. Poželio sam se...

slika
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 26 jan 2013, 03:52

*ebat ce vas Barcelona u srijedu. Ima Penaldo da oplace sa suigracima.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 jan 2013, 10:19

Kao žensko u ovoj priči ona samo može bit j.... :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 jan 2013, 12:49

RealMoudrid je napisao/la:Šteta što u srijedu igramo na Bernabeuu. Poželio sam se...

slika
Pa zar ti nisi protiv Ronalda bio do neki dan ?
Mora da te D10S posavjetovao preko PP. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 jan 2013, 12:54

A šta ti kanto imaš protiv D10S-a ?
Čovjek je za tebe Himalaja.
Inače evo kako je to radio babo prije 10 godina
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 13:43

Mahnite se vi CR7 provokacija. Hajd se vi madridisti dogovorite na PP kako dalje. :D Usijana PP linija a opet ste ko i klub rasuti u klanovima iako ko fol navijate za isti klub. :P Izgleda i kod vas zavladao Murina virus. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 14:26

Ja tebe kanto stvarno ne razumijem. Prvo mi šalješ PP prije par dana/sedmica, sad mi pišeš opet o savjetovanju. Šta ti je čovječe? Ti, ovo dijete arena i drugi ste nam sjeli na vrh glave, valjda možemo i mi stavljati ovakve slike na svršavanje (neću staviti Di Mariu...)
2012/2013

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 26 jan 2013, 14:31

Koji igrači ne igraju za real 30.1.?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 14:31

RealMoudrid je napisao/la:Ja tebe kanto stvarno ne razumijem. Prvo mi šalješ PP prije par dana/sedmica, sad mi pišeš opet o savjetovanju. Šta ti je čovječe? Ti, ovo dijete arena i drugi ste nam sjeli na vrh glave, valjda možemo i mi stavljati ovakve slike na svršavanje (neću staviti Di Mariu...)
Covjek sa 4 zlatne lopte koji godinama u crno zavija Madrid nikad nije ovako provocirao publiku na vasem stadionu. Al et' i corava koka nadze zrno ..,.. Nego meni je ovo mnogo vrijednije i ljudski mnogo vece od tog pacenika gore ...

Xavi: Casillas je srce i duša Real Madrida

http://sportsport.ba/ino_fudbal/xavi-ca ... rida/97044" onclick="window.open(this.href);return false;

Za mene su obojica nesto sto portugalski firaun nikad nece biti. Za plakat je ono ponasanje i gest rukom na utakmici sa Valencijom. Al hajd ... tvoj ljubimac.... pogledaj ovu dvojicu karaktera. Legende....

i sta si se pogubio u svom lutanju :D Cuj ja ti slao PP. :) pa oonda procitaj to drugo crveno i vidi moj nick name. Zar ima vise arena :lol: Idi odmori ..... odoh i ja radit ......
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 26 jan 2013, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 14:37

Odjednom cijela ekipa Barcelone govori o tome kako je Iker najbitnija karika Real Madrida. You can't play mind games with Mourinho.
2012/2013

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 14:40

RealMoudrid je napisao/la:Odjednom cijela ekipa Barcelone govori o tome kako je Iker najbitnija karika Real Madrida. You can't play mind games with Mourinho.
Uvijek su se oni slagali i govorili (kao i mi) da je Iker nakon Raula glavna karika. Moze tu upasti jos nekoliko igraca "iz madrida" - ostalo su placenici kojima Real nije ono sto je Ikeru. Zato je on srce danasnjeg Reala i ljudi i mi to cijenimo. Vi ako hocete slijedite firaunovo stado... Raul, Iker su neponovljivi...

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 14:41

Koje firaunovo stado?
2012/2013

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 26 jan 2013, 14:42

bparena je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la:Ja tebe kanto stvarno ne razumijem. Prvo mi šalješ PP prije par dana/sedmica, sad mi pišeš opet o savjetovanju. Šta ti je čovječe? Ti, ovo dijete arena i drugi ste nam sjeli na vrh glave, valjda možemo i mi stavljati ovakve slike na svršavanje (neću staviti Di Mariu...)
Covjek sa 4 zlatne lopte koji godinama u crno zavija Madrid nikad nije ovako provocirao publiku na vasem stadionu. Al et' i corava koka nadze zrno ..,..

nek provocira njegova stvar nije tvoja , to je navijacima reala simpaticno dok tebi kao fanu barce nije , logicno.
naravno messi ne provocira to je svetac , covjek bez mane
vjerujem da cete pisati fol messi nije mogao stici loptu pa je zato nabio il slicne suplje price :D

[youtube][/youtube]

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 14:51

Ti vjeruj u sta hoces ali... Ovo mu ponasanje ni sam nisam nikada opravdao jer ne zelim da on bude zivco i bezobrazan kao onaj firaun sto pokazuje peticu golmanu Valencije. Nisam opravdavao ni pokazivanje petice cini mi se Keite bas u lice CR7. Sve to osudzujem, a neki pacenici se dice sa takvim antifudbalskim ponasanjem. Pa sam Mesi je zabio duplo ako i ne troduplo vise golova Realu (20 kom) pa nikad se nije obracao publici. No svak vidi ono sto hoce. Mesi ima svoj film daleko od calma, calma. Zato je mnogima drag... isto kao i ova dvojica prijatelja gore...

Calma, calma - moja je stvar ako se meni u lice okrece a ne njegova. Zbog toga (on) sam protiv svih (pola zemaljske kugle voli Barcelonu i Mesija) i nije toliko omiljen kod mnogih. Ne zbog fudbalskog znanja koje je vanserijsko i neupitno vec zbog firaunskog pokvarenog ponasanja. Sta li bi vec uradio da dozivi da real pobijedi barcu kao ovi njih sa 5:0. Mesi je pokazao - NISTA - ovaj bi sve cetiri kopite podigo u zrak - koji firaun. :(

pogledaj moj avatar - to se ne postize samo fudbalskom vjestinom - ima tu jos mnogo stvari koje se vrednuje.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 26 jan 2013, 15:18

RealMoudrid je napisao/la:Odjednom cijela ekipa Barcelone govori o tome kako je Iker najbitnija karika Real Madrida. You can't play mind games with Mourinho.
Iker je jedina svijetla tačka reala ;)

Vama je jedina nada ovaj Španski kup i da probate napasti 2.mjesto Primere ;)

slika

samo Bog zna kako ćete proći ove tekme..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 jan 2013, 15:21

SultanSulejman je napisao/la:
Iker je jedina svijetla tačka reala ;)

Vama je jedina nada ovaj Španski kup i da probate napasti 2.mjesto Primere ;)

slika

samo Bog zna kako ćete proći ove tekme..
meni nije nada, jeste samom timu. a meni je nada da će te nekada biti stid nositi takav nick na forumu.
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 16:03

stvarno ce biti guravo u ovim tekmama. :) Ovo je biti/ne biti za Murinu.

Nego smijel ko prognozirat ishode sljedeca 3 klasika ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 jan 2013, 17:09

Barcu dobijamo obje na našem stadionu,uzvratnu u kupu ćemo odigrati koliko nam treba.United pak ima bolje šanse da nas izbaci,za tekme s njima ova ekipa nije bila spremana 2 godine.

15 bodova nije još gotovo ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 26 jan 2013, 17:46

Sveti je napisao/la: meni nije nada, jeste samom timu. a meni je nada da će te nekada biti stid nositi takav nick na forumu.
Ali NIKAD druže :!:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.