E sad i ja dajem zeleno svijetlo da dolazi Coutinho.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Posljednja ponuda nije bila poboljšana nego će LFC veći dio novca dat odmah a ne na rate.Inter Milan News @InterMilan_News
Reports: Coutinho is now a Liverpool player. Bittersweet as fuck.
Apsolutno bespotreban igrač pa makar i da je besplatno.Henderson je napisao/la:Moussa Sissoko za 2 ( dva ) miliona funti prešao u Newcastle.
Bolje je neJmati a znati nego imati a ne znati. E moj Rodgersu i skauti koji ste vi balvani.
Bolji je od Joe Allena, Hendersona, Sahina, Spearinga i Shelveya. Kako nam nije potreban, kamo puste sreće da je u Liverpoolu od početka sezone.OTNYS_YNWA je napisao/la:Apsolutno bespotreban igrač pa makar i da je besplatno.Henderson je napisao/la:Moussa Sissoko za 2 ( dva ) miliona funti prešao u Newcastle.
Bolje je neJmati a znati nego imati a ne znati. E moj Rodgersu i skauti koji ste vi balvani.
_
Sretan rođendan šefu
&
Welcome Coutinho.
Koji smo mi pehovi sjeb.at će mu se prevozItalian **** Sport Mediaset reporting Coutinho is on way to Liverpool.
samo jos fali jedna prava devetka,da i to popunimo.Henderson je napisao/la:Sretan rođendan uz želju da budeš pametniji ove godine ako Bog da.
E sad i ja dajem zeleno svijetlo da dolazi Coutinho.Ah da, nosiće broj 10.
ja bas gledam zadnjih godina kako smo mi postali prepotentni... niko nam ne valja ako potpise za drugi klub. ok newcastle malo pretjeruje sa francuzima al za engleske antitalente oni su svi igracineOTNYS_YNWA je napisao/la:Apsolutno bespotreban igrač pa makar i da je besplatno.Henderson je napisao/la:Moussa Sissoko za 2 ( dva ) miliona funti prešao u Newcastle.
_
Sretan rođendan šefu
&
Welcome Coutinho.
Gotovo je to izgleda sve,http://liverpoolfc.al/index.php?option= ... Itemid=222nummaLFCŽ je napisao/la:Nista jos nije gotovo oko Coutiinha, Inter jos uvije nije prihvatio ponudu. Prije ponedjeljka nema nista od toga, ako Inter ne prihvati, Liverpool odustaje od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.