Pa šta će biti novo , isti čovjek piše i tamo i ovdje.Izgleda da ti se ne sviđa moj rukopis.RealMoudrid je napisao/la: Naravno da se znamo, diridžente moj. Ništa novo u tvojim postovima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pa šta će biti novo , isti čovjek piše i tamo i ovdje.Izgleda da ti se ne sviđa moj rukopis.RealMoudrid je napisao/la: Naravno da se znamo, diridžente moj. Ništa novo u tvojim postovima.
Ne ispravljaj druga kolektora koji ce ti reci da na kraju recenice ide tocka a ne smajli, te da ne pisem diplomski na forumu. Dakako.LBJ MVP je napisao/la:Ako ćemo se voditi tvojom logikom Adan je 2-3 tekme bio prvi golman ekipe što znači da je Jozun u tom trenutku mislio da je on bolji od Ikera
Dakle, jos jedna u nizu nasih rasprava u kojoj sam ti otvorio oci i pokazao da nisi u pravu. Mourinho je potpuno pametnu stvar uradio dovodjenjem dobrog golmana kao sto je Diego Lopez. Nije rekao da je Adan bolji od Ikera. Slazemo se.@Lennon
Nije ništa od njega glupo da kaže , on to govori jer želi da bude u centru pažnje.
Btw.vidljivo je da se podjebajem za montažu , i da neću tražiti drugu.Nek' ova bude relevantna...I give up , you are the winner.No , jasno je da nešto ne štima između njih dvojice.Svakako i dakako , Mou krivac.
Lopeza*Malterego je napisao/la:Naravno da je dobra stvar dolazak Alvesa jer je on svakako bolji golman od Adana.Ali način na koji se propagirao Adan je bio loš od strane Mourinha.O tome se radi ...
Njegovo neslaganje sa Casillasom je bio uzrok Adana kao pojave na golu , a ne neki kvalitet i ne znam ti ja već šta...
No , on je to vješto zaobišao , i bacio prašinu u oči njegovim sljedbenicima , i u svoj toj priči kriv je Kikser (kako ga zovu oni). Sve je do toga , kako plasiraš priču...
mislis nije ni cudo kako su to uspjeli kad pogledas u timu majstore poput zidanea , beckhama , raula , ronalda , carlosa , figaM4kaveli je napisao/la:Real od tada nije dobio Barcelonu s 2 gola razlike.
Mada ne znam ni kako su tada to uspjeli pored velikog Ronaldinha.
mislis s 2 ili vise golova razlike? to je netacnoM4kaveli je napisao/la:Real od tada nije dobio Barcelonu s 2 gola razlike.
Djaba im kad nisu bili uigrani.geoxx je napisao/la:mislis nije ni cudo kako su to uspjeli kad pogledas u timu majstore poput zidanea , beckhama , raula , ronalda , carlosa , figaM4kaveli je napisao/la:Real od tada nije dobio Barcelonu s 2 gola razlike.
koga boli kkurac ? mi ne pricamo opcenito o toj sezoni , vec o ovoj utakmici , a u njoj su bili itekako uigraniM4kaveli je napisao/la:Djaba im kad nisu bili uigrani.geoxx je napisao/la:mislis nije ni cudo kako su to uspjeli kad pogledas u timu majstore poput zidanea , beckhama , raula , ronalda , carlosa , figaM4kaveli je napisao/la:Real od tada nije dobio Barcelonu s 2 gola razlike.
Ni blizu koliko su mogli ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.