Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

samoradnik
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la samoradnik » 23 jan 2013, 12:48

marconato je napisao/la:
Devil je napisao/la:'ladno ce budala da pozove Branislava Trajkovica u reprezentaciju sada. :roll:

Jbg, inace smo deficitarni na toj poziciji. Imamo samo Nastasica, Subotica, Bisevca, Tomovica, po potrebi Ivanovica...+ sto mu ljubimac Maksimovic 'nema kluba' i nije u formi, pa covjek trazi alternativna resenja... :mrgreen:
nemoj tako, nezvanično ćemo dobiti za Maksimovića milionče od Apolona... :)

Saurman

Ti si subjektivan,tu je problem.... Rasizam,nacionalizam i nazovi kako to god hoćeš je bio prisutan prije na utakmicama BiH i Hrvatske nego Srbije,ali se otprilike zaboravlja sopstveno dvorište... Ili si zaboravio rasizam na utakmici BiH-Francuska,bilo ih je i prethodno.... i tako do prekosutra.. Dakle ako kažeš da treba kazniti jednu ekipu,onda vjerovatno misliš da treba kazniti i sve ostale ekipe čiji su navijači pravili ista "sranja",a s time što su navijači reprezentacije Bih pravili sranja i na tuđim stadionima... ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2013, 12:56

Nisam ni rekao da toga nije bilo u BiH ali u mnogo manjoj mjeri, kad si čuo da su navijači Bosne prekinuli neku utakmicu ili da je bilo rasističih uvreda da je Uefa morala reagovati bilo je par puta bakljada al' to je sve.Što se tiče klubova ista stvar ja ne znam da su navijači Želje,Sarajeva,Borca ili nekog drugog tima iz Bosne pravili nerede ili ne daj Bože da su izbačeni iz Europe, što se desilo na primjer Partizanu kad je izbačen zbog divljanja navijača protiv Zrinjskog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 13:20

Prvo ja ne znam zasto se uopste palite na komentare od ljudi koji su za desavanja u Krusevcu culi preko medija.Niti oni znaju sta se desavalo,niti kako se desavalo,niti ista.Culi su od medija kako je onaj crnac rekao da je bio zrtva rasizma i gotovo,manipulisanje masama je pocelo.A mediji po definiciji imaju najvecu osobinu manipulisanja masama,tj.da informaciju stave u kontekst koji njima odgovara.Pa tako vidimo nakon Krusevca samo sto nisu izlazila posebna izdanja novina da bi se prikazao "rasizam",a nakon mesec dana se isto to dogodi u Engleskoj,i sta bude ? Ja se ne secam da je i jedna novina u engleskoj posvetila vise od pola strane tome.Iskulirajte lagano,kada i oni vide da nemaju paznju,prestace pisati gluposti. ;)

Sto se tice Trajkovica,smesno je uopste i pomisliti da se on poziva.Imamo Nastasica,Subotica,Bisevca,mogu te pozicije kvalitetno pokriti Ivanovic zasto ne reci i Tosic igra veoma zapazeno u Turskoj.Vilotic kao klasicni stoper ima sjajnu sezonu iza sebe u Grashopperu preci ce verovatno negde,Simic iz BATE-a davno trebao dobiti poziv,pre par dana presao kod Robija u Kayseri gde bi posto Kayseri i nema puno stopera osim Zubara i kapitena Gungora trebao da se nametne.Rajkovic je u kanalu njega necu da stavljam,ali npr.ako se vec gleda na mlade snage onda svakako treba i da se nadje tu Uros Cosic,gledao sam ga u Pescari nije los...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jan 2013, 13:51

Imamo stopera za 5 reprezentacija, a napadaca za 'pola reprezentacije'... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 24 jan 2013, 12:18

Reprezentacija Srbije svoj prvi zvanični meč na domaćem terenu u novoj godini igra u Novom Sadu, saopšteno je danas.
Fudbalski savez Srbije objavio je danas da će reprezentacija Srbije protiv Škotske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvu igrati na stadionu Karađordje u Novom Sadu.

Utakmica izmedju Srbije i Škotske igraće se 26. marta od 20.30 u šestom kolu Grupe A kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. godine.

"Orlovi" će četiri dana ranije u petom kolu gostovati Hrvatskoj u Zagrebu.

Srbija će pre toga igrati prijateljsku utakmicu protiv Kipra 6. februara u Nikoziji.

Nažalost ništa od Čaira. :(

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 24 jan 2013, 17:53

То се ? $ $ се " - " у ", / се & & ' & $ на ".

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 jan 2013, 15:41

Ljajić odbio Torino.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 25 jan 2013, 17:59

Zoran Tošić strijelac za CSKA u prijateljskoj sa Rosenborgom

A evo i jedne vijesti,vjerovatno obične špekulacije,al kad bi se ovakvo nešto obistinilo stvarno bi bilo prelijepo.... :)
[quote=]Ugledni madridski list AS napravio je listu potencijalnih pojačanja na golmanskoj poziciji Reala iz Madrida, a na tom spisku našao se i srpski reprezentativac Željko Brkić!

Za nekadašnjeg golmana Vojvodine, a sada čuvara mreže Udinezea, Španci tvrde da je sličan Samiru Handanoviću, odličan sa visokim loptama i da je u najboljoj formi od svih golmana u Seriji A.

Pored njega na listi se nalaze još i Žulio Cezar, Ter Stengen, Rene Adler, Igor Akinfejev i Andreas Fernandez.

Žoze Murinjo ima još sedam dana da angažuje golmana, jer se prelazni rok završava 31. januara. Brkić je inače povređen i sleduje mu pauza mesec i po dana. Odnosi između trenera Reala i legendarnog Ikera Kasiljasa su odavno loši i zbog toga se očekuje dolazak novog čuvara mreže u glavni grad Španije.
[/quote]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2013, 18:42

Ovo bi bila katastrofalna odluka. ;)
Casillas je legenda,bogotac osim toga sto ce se voditi kao golman Reala iz Madrida on ce imati maksimalno 2-3 utakmice godisnje da brani,osim ako se Casillas ne d'o Bog povredi.A za sta ce nam golman ako ce samo da sedi na klupi. :? Ja bih rekao ni za sta.Za golmana je najgore ako ne igra mnogo vise se to oseca na njemu nego na ostalim igracima i sa te strane ako misli da pomogne reprezentaciji i misli na svoju karijeru on ne bi smeo da ide u Real Madrid ma koliko god to zvucalo primamljivo.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 25 jan 2013, 18:47

Nije mala stvar biti pa makar i treći golman Real Madrida... ;)
Naravno i ja se slažem da nijednom golmanu ne treba biti cilj dobit paru i obuć slavni dres,bitnije je da igra i učestvuje u rezultatima kluba statistikom.
Vidjećemo,ja takođe smatram da je Kasiljas trenutno a i u prethodnih 10 godina uz Bufona najbolji golman svijeta,međutim ako bi se desilo da napusti Madrid,onda bi se Željku sve otvorilo,mada teško da će se odlučiti za to i uprava Reala,a i za dovođenje Brkića pored Akinfeeva prvenstveno..
Koliko se sjećam i prije 3-4 sezone je Akinfeev bio dovođen u vezu sa MUTD i Arsenalom,a i s Bayernom...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2013, 23:22

Na svu srecu DIego Lopez ode put Madrida.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jan 2013, 03:31

Đorđević nastavlja po starom. :D Sinoć pogodio za nant protiv toursa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 jan 2013, 11:04

Devil je napisao/la:Na svu srecu DIego Lopez ode put Madrida.
tačno :)... Dakle Brkoni će bar do ljeta 2013. ostati u Udinama.

Što se Đorđevića tiče baš me interesuje kako je moguće da ga ne kupi neki jači tim?! Nekoliko godina igra sasvim dobro i šteta je ako će se karijera odradit u Nantu,ne potcjenjujem ovaj francuski tim,ali daleko su oni od imena koje s nekad bili.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jan 2013, 12:57

Pa vjerovatno ce ga kupiti neki prvoligas... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 26 jan 2013, 16:25

% " овај ?,& $,& у $ за 7 $??? ? то " $ ? $ & у "?

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 jan 2013, 08:42

GT1970 je napisao/la:% " овај ?,& $,& у $ за 7 $??? ? то " $ ? $ & у "?
Cijela ce se Evropa prijaviti da dobije pravo da jedan njihov grad bude domacin, bice veoma tesko cak i za jedan Beograd da bude siguran da ce biti grad-domacin za cetiri utakmice EP 2020... Ali pozitivno je sto ima barem inicijativa kod vas, samo naprijed.

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 27 jan 2013, 11:08

? $ " " стварно $ ? $ по " $ % /, " је " $ - се & " ЕП $ $," ? $ се о ? " Европе," $ " % $ је " у " ? $ " " те &... " су ? $,& " ","...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 27 jan 2013, 12:41

kakva bi to ludnica bila ako bi Beograd bio domaćin... e sad postavlja se logično pitanje, ukoliko se bude pravio taj moderan stadion,koliki je kapacitet prihvatljiv?! Po meni Srbiji a i Beogradu ne treba stadion veći od 55000 (dakle kao Marakana).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jan 2013, 13:52

Kada je bio sajam ekonomije sporta upravo se pricalo i o tome.Kapacitet ce biti izmedju 50 i 60000 mesta.Svi su pravo zagrejani da ovo urade i mene iskreno ne bi cudilo kada bi se ovo i privelo kraju. ;)
Meni ce ipak biti zanimljivije od svega videti koju ce od lokacija koje su u uzem izboru izabrati za gradnju stadiona.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 27 jan 2013, 15:04

meni samo nije jasno prvo kako ce se izgraditi ,cijim parama a radi se o sumi od 9 cifara u eurima a kasnije ko ce tu igrati i ko ce to odrzavati

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.