Jedan je PESlikma23 je napisao/la:Sad ste me naveli da moram jednu tekmu bacit na PES-u

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Jedan je PESlikma23 je napisao/la:Sad ste me naveli da moram jednu tekmu bacit na PES-u
Dijelim misljenje s tobom u potpunosticeze je napisao/la:Evo da ja iznesem svoje misljenje na temu PES ili FIFA
PES igram od PES 6, koji je tad bio revolucija i puno bolji od FIFA-e, dok sam FIFA-u igrao uporedno, ali mnogo manje od PES-a.
PES sam kupio 2-3 dana poslije izlaska i bio sam ocaran, predobra mi je bila.
Nedavno uzeo FIFA-u 13 i na pocetku mi je bila bezveze, nisam znao zasto je svi hvale toliko, medjutim poslije nekog vremena sam uvidio u cemu je fol![]()
Zakljucak :
Dva su razlicita svijeta, iako je i jedno i drugo simulacija fudbala, nije isto.
PES je za raju, za igru u raji, laksi je za igrati, za zabavu i opustanje. Prednost je sto nije potrebno dugo vremena da se "ušteliš", zabava je bukvalno zagarantovana.
FIFA je za nogometne zaljubljenike( romanticare, virtuoze, kako hocete), za menadzere, za one koji igraju na osnovu taktike. Prednost su orginal klubovi i dresovi, te po meni i komentatori koji nemaju "praznog hoda" pricaju o historijama klubova, komentarisu izmjene i slicno.
Ne igram ja dzaba s QPR-om MLOtelo je napisao/la:Tucem Arsenal 4:1,Stoke 1:0,remiziram sa Norwichem 2:2 i onda me zezne QPR i uvali mi 2 gola kod kuce. Pokvarise mi borbu za LP![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam ni ja tacno, ali mozda ti ovo moze pomoci, ovo sam ja pronasao na netu.Viper je napisao/la:Kako da ubacim navijanje u PES 2013. Raspitivao sam se po drugim forumima al mi niko nije rjesenje ponudio
moze,al bolje ti je da si skinuo 2.8,imas dosadasnje transfere ovog rokasuradnik je napisao/la:imam ovu neku proper pes verziju, i imam ovaj neki patch pesedit 2.7. Ocul moci ovaj patch radit bez da sam neke prethodne instaliro?
I meni je proper isto, odmah nakon instalacije igre instalirao sam i patch, sve je radilo za 10. Do duse, ja sam stavio pes edit 2.7, ali nema neke razlike osim u transferima ja mislim.suradnik je napisao/la:imam ovu neku proper pes verziju, i imam ovaj neki patch pesedit 2.1. Ocul moci ovaj patch radit bez da sam neke prethodne instaliro?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.