FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Sinanovic digao papire,trazi inostrani angazman.Mladi Redzic u Sturmu iz Graza,Dino se vraca u Jedinstvo.
- bosnacazin
- Kontakt:
osim te trojice, takodjer Halid je otisao u jedinstvo, stambolija je takodjer uzeo papire, skiba i susnjar su se isto vratili u jedinstvo, iako su oni i ranije napustili krajinu tokom jeseni. Blizu odlaska (ili su vec otisli) Muzgonja i Reno. Uglavnom nastavlja se agonija od prosle polusezone.KaiseR je napisao/la:Sinanovic digao papire,trazi inostrani angazman.Mladi Redzic u Sturmu iz Graza,Dino se vraca u Jedinstvo.
-
- Kontakt:
Ma ko ce im ostati ili doci ovdje. Kada bude prozivka ako ih ne isplate od prosle god mislim da nece realno niko ni ostati po ovoj zimi kosti lomit, ne bi ni ja posteno, treba se potruditi i isplatit nase decke a ostalim koji su vec otisli svako dobro i hvala im sto su izdrzali do kraja. Ali izgleda da se 2 liga zapad opet smijesi. 

- RealMoudrid
- Kontakt:
http://www.cazin.net/sport/fk-krajina/4 ... ubove.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Reno i Palić vjerovatno neće nastaviti, ne znam šta je sa Behom i Vrbanom.
Ljeljak ostaje, Karalić ostaje.
A sa Skupštinom kakva je sad, naskoro bi nam i Druga liga mogla biti teret.
Reno i Palić vjerovatno neće nastaviti, ne znam šta je sa Behom i Vrbanom.
Ljeljak ostaje, Karalić ostaje.
Normalno da neće niko ostati, ovo je bilo sigurno još od ranije, jer para nema a liga je skupa.gerijatrija je napisao/la:Ma ko ce im ostati ili doci ovdje. Kada bude prozivka ako ih ne isplate od prosle god mislim da nece realno niko ni ostati po ovoj zimi kosti lomit, ne bi ni ja posteno, treba se potruditi i isplatit nase decke a ostalim koji su vec otisli svako dobro i hvala im sto su izdrzali do kraja. Ali izgleda da se 2 liga zapad opet smijesi.
A sa Skupštinom kakva je sad, naskoro bi nam i Druga liga mogla biti teret.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RealMoudrid
- Kontakt:
I ponajbolji junior otišao iz Krajine - Emir Redžić.
2012/2013
Momci jedno pitanje , posto je Armin Sinanovic novi igrac Bratstva , mozetel me malo uputit kakav je i tako te stvari ?
veliko hvala 

www.nkbratstvogracanica.com
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ah taman za ove lige. Brz, prodoran, bio je najbolji strijelac Krajine u prvoj polusezoni... Ne znam je li kod nas dao svoj maksimum, ali dobar je. Sretno mu u Bratstvu.
Ni Sanid Halilović neće nastaviti u Krajini, i sad se samo čeka potvrda da neće ni Hušić ni Palić. Baš me zanima za Vrbana i Behu...
Ni Sanid Halilović neće nastaviti u Krajini, i sad se samo čeka potvrda da neće ni Hušić ni Palić. Baš me zanima za Vrbana i Behu...
2012/2013
Pa, ko će ostati?RealMoudrid je napisao/la:Ah taman za ove lige. Brz, prodoran, bio je najbolji strijelac Krajine u prvoj polusezoni... Ne znam je li kod nas dao svoj maksimum, ali dobar je. Sretno mu u Bratstvu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Sanid Halilovic pregovara sa Jedinstvom
- bosnacazin
- Kontakt:
Ostat će Karalić, Ljeljak, Babić i juniori (Murat i Almir Tatarević, Nuhic,Horozovic i ostali..) + Vrban,Beho,Mujo ( ??? )BaDa12 je napisao/la:Pa, ko će ostati?RealMoudrid je napisao/la:Ah taman za ove lige. Brz, prodoran, bio je najbolji strijelac Krajine u prvoj polusezoni... Ne znam je li kod nas dao svoj maksimum, ali dobar je. Sretno mu u Bratstvu.
Vjerovatno ,ako ikako i krenu pripremu, biće igrači sa naše općine (klubovi Mladost,Mutnica) i ovi iz okolice Cazina
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma nema niko ni razloga da ostane, budimo realni. Para nema niti se do para može doći. Oni koji su mogli izdvajati izdvojili su, ne daju ni oni više.
U Skupštinu su se utrpali ljudi koje Krajina uopće ni ne zanima.
2012/2013
Progurali se u NS(F)BiH, sve ostalo je nebitno...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
Joooj ne moze se doci do para hahahhahahahha samo mi u cazinu ne mozemo svak ziv moze..svaka cast svima na ovakvoj situaciji sramota...nek se putevi grade **** sportRealMoudrid je napisao/la:Ma nema niko ni razloga da ostane, budimo realni. Para nema niti se do para može doći. Oni koji su mogli izdvajati izdvojili su, ne daju ni oni više.
-
- Kontakt:
Kamo sreće da i puteve naprave kako valja al ni to ne urade kako treba jer za par godina sloj asvalta popuca. Što se tiče Krajine nek joj je Bog u pomoći jer pored ovih varalica sigurno će joj trebati.Možete i sami vidjeti da su većina ostalih klubova krenuli sa pripremama, dovođenjem pojačanja ,objavom kad se ide na propreme u Hrvatsku itd a u Krajini još niko nije kapiju od stadiona otvorio još od zadnje utakmice sa Jedinstvom .Možete zamisliti koliko oni (ljudi u upravi) misle o budućnosti kluba.I da ne zaboravim ,nešto mi nema na forumu ovih što su ih svakim danom branili lažima očito nemaju više šta izmisliti jer ovo je dno dna što se tiče kluba i ljudi koji su ga doveli u ovo stanje u kakvom je sada.Nek su se oni ugurali u saveze nikada nisu ni mislili iskreno na klub.Žalosno .
Nazalost napustio vas je i kapiten Renail Husic, od jucer se prikljucio treninzima Jedinstva, iako jos uvijek nije dogovorio detalje ugovora.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Neka je otisao, sretno mu bilo, nadam se da ce dole biti sada sve dobro kako se pise, jer Krajina je malo se bila razmahala i sad opet decenija kantonalne lige, ipak Jedinstvo i Bihac koliko god mi to negirali je klub i grad za nas. Na sve ovo kada pogledas 2.liga je široko otvorena, jos jedan klub koji polako ali sigurno tone, a i bio je kada se sve sagleda na truhlim temeljima bez glave i repa jedna odskočna daska za nekoga. Sve u svemu mi koji volimo Krajinu dolazit cemo gledati makar i u 8.ligi jer igrat ce se i u toj ligi.
- bosnacazin
- Kontakt:
kako sam cuo danas je trebala biti skupština kluba, na kojoj bi se rasrpavljalo o problemima kluba,o eventaulnim pripremama itd. Sad, to nije 100% provjerena vijest, ako neko zna nesto vise bilo bi dobro da napiše?
Postoji li jos uvijek navijacka skupina Sejtani? Pa zasto se ne pokrete i pokusate uraditi nesto za svoj klub, nije valjda da cete mirno gledati propadanje Krajine?
Iskreno ja vam zelim puno srece, jer draze su mi komsije od pojedinih "klubova" u ovoj ligi.
Iskreno ja vam zelim puno srece, jer draze su mi komsije od pojedinih "klubova" u ovoj ligi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- bosnacazin
- Kontakt:
Formalno ta grupa postoji, ali u praksi ne postoji. Mislim da je zadnja utakmica na kojoj je bilo organizovano navijanje bila protiv Jedinstva u novembru 2011, a zadnje gostovanje na koje se islo organizovano protiv Krajišnika iste te godine( samo sezona 2010-2011). Zadnje dvije domaće tekme (protiv Slobode i Jedinstva) su navijala,kao organizovano, neka djeca otprilike oko 13-14 god, što se i ne može shvatiti kao nesto ozbiljno.
Mislim da se u Cazinu navijači nece buniti ni sad ni nikad u buducnosti, jer takva je ovdje klima:opća nezainteresiranost po pitanju svega, a pogotovo Krajine. Narod,ljudi su samo nijemi posmatrači, cast izuzecima.
Mislim da se u Cazinu navijači nece buniti ni sad ni nikad u buducnosti, jer takva je ovdje klima:opća nezainteresiranost po pitanju svega, a pogotovo Krajine. Narod,ljudi su samo nijemi posmatrači, cast izuzecima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.