treba odmorit goluzu a kopljara malo izresetat ipak kad im treba on zakazeVirtu4l je napisao/la:Sad ce Goluza na strijeljanje...
Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Joj Kopljara... cirkus...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma ne fali Hrvatskoj Balić
*ebali ga Kopljar i poluigrač Bićanić u guzicu...

#SuningOUT
Izbise ih iz cipela al ozbiljno
Moj Goluza ne valja ti Balic

Moj Goluza ne valja ti Balic

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- majestic24
- Kontakt:
Jericho je napisao/la:ma ne fali Hrvatskoj Balić![]()
protiv francuza nisu bili poluigraci
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Veceras im nebi pomogla ni tri Balica...
Svaka cast Danskoj, neumoljivo...
Svaka cast Danskoj, neumoljivo...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako su Hrvati i igrali dobro su se drzali skoro do pred kraj. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Bićanić je odlican bio,gluposti pricas..Kopljar je bojazljiv citavo vrijeme
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Toxicity je napisao/la:Nekako u zadnje vrijeme bar (ili se meni čini), kad god Hrvatska dobije Francusku napravi se ta euforija koju uvijek spuste Danci, i obrnuto. Kao recimo prošle godine kad su dobili Dansku a izgubili od Francuske, pa tako 2008. kad su dobili Francuze a izgubili od Danske u finalu. Neki začarani krug
Kao što sam već rekao, odavno Hrvatska nije povezala da ove 2 ekipe dobije u kontinuitetu, niti će još neko vrijeme..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Dominacija danske u rukometu španci nemaju šta tražit protiv ovakve odbrane
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
znači ipak nismo imali snage za otići do kraja...valja uzet još jednu broncu....ali svaka čast dancima....ubiše nas...uzeli nam kontru..sve nam uzeli...majstori su
kako je neko gore napisao...riješiš se danaca dođu francuzi...riješiš se francuza dođu danci
kako je neko gore napisao...riješiš se danaca dođu francuzi...riješiš se francuza dođu danci
Zadnja izmjena: dean, dana/u 25 jan 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jbt, Hansen samo jedan gol... znaci da ce Spancima zabiti bar 7-8
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I opet će se kritizirat Goluža nakon podbačaja u ključnoj utakmici (1/2 finale u Srbiji,Londonu,Španjolskoj).Loša priprema i OPET se ekipa usrala.I još jedno natjecanje u nizu radi neke čudne rotacije samo njemu jasne.Opravdane kritike naravno.Pun K više ovih borbi za broncu i navijačima,a vjerujem i igračima.Dobro da nema Balića,uvijek mi ga žao gledat i slušat nakon ovakvih poraza.
kako ovog kopljara nije stid. ajde shvatio bih da ima 19 godina, ali liku skoro 30 a igra poput pionira od 11 godina... jesi obrijao **** marko?
sve su pite pitice, samo burek pitac je
nemaju sta spanci, ali ce imati sudije da kazu u finaluadisice je napisao/la:Dominacija danske u rukometu španci nemaju šta tražit protiv ovakve odbrane

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
razbiše ih samo tako
dva su razloga po meni, prvi previše ih mediji digli nakon pobjede protiv francuza, a drugi je povrede vukovica u vorija, prekratak je ono roster za ovakvu dansku

dva su razloga po meni, prvi previše ih mediji digli nakon pobjede protiv francuza, a drugi je povrede vukovica u vorija, prekratak je ono roster za ovakvu dansku
nema potpisa
toooooooooooooo
zaslužena pobjeda Danaca,Hrvatima svaka čast i nadam se da će izboriti medalju ipak,zaslužili su

zaslužena pobjeda Danaca,Hrvatima svaka čast i nadam se da će izboriti medalju ipak,zaslužili su

mislim da ih i sudije nemogu spasitKK_Bosna je napisao/la:nemaju sta spanci, ali ce imati sudije da kazu u finaluadisice je napisao/la:Dominacija danske u rukometu španci nemaju šta tražit protiv ovakve odbrane

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Danci uzimaju ovo prvenstvo 100%, teško njima Španci mogu nešto...
Večeras sam očekivao malo neizvjesniju tekmu, al' ništa, loša Hrvatska, Danska preyebeno odigrala, razvalila...
Večeras sam očekivao malo neizvjesniju tekmu, al' ništa, loša Hrvatska, Danska preyebeno odigrala, razvalila...
-
- Kontakt:
Po toj su logici onda Danci bili 3 klase ispred Hrvatske 2008. Ljudi večereras jesu bili klasu iznad Hrvatske treba priznatPanda je napisao/la:sta su onda hrvati bili za dance u londonu? 2 klase ispredadisice je napisao/la:a ljudi pogodili jedno 7-8 stativa i prečki i kaže imaju sreće...jednostavno nemože priznat da danci su klasu ispred hrvataking33 je napisao/la:danci pogodili stativi i pored dvojce hrvata msm da su to kopljar i musa doalzi neki danski igrac nezz koji i daje gol i strucnjak drago govori kakva sreca kad ih ide ide
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.