Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
http://www.sevillafc.es/nuevaweb/actual ... cias/27759" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Bio je odlican u Viljarealu , a bgm zna i penal skinuti..
Pored Casillasa , imamo Adana koji je bolji od istog
i jos DIego Lopez
blago nama
Pored Casillasa , imamo Adana koji je bolji od istog
i jos DIego Lopez
blago nama
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- JohnLennon
- Kontakt:
3,5 miliona.Fecox je napisao/la:Koliko je leglo kešovine u vezi transfera ? Ako imas info naravno ?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Da se našalim HeisenbergLBJ MVP je napisao/la:Mi imamo odbranu.Varane i Albiol je bolje nego što ijedna ekipa na svijetu trenutno ima.

a zamisli kakvi su kad im kao izmjena na klupi sjede Pepe i Ramos.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Sta ovo sad znaci? xdmadridist je napisao/la:http://www.sevillafc.es/nuevaweb/actual ... cias/27759
Mogli ste nekad i napisat barem ukratko sta znaci neka vijest kad posaljete link jer ocito ne znaju svi spanski xd
Sevilla potvrdila da je transferirala Lopeza u Madrid.Ukratko 

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 25 jan 2013, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
I ovi u Malagi su dobri. Jedva ih pobjedismo sinoc.LBJ MVP je napisao/la:Mi imamo odbranu.Varane i Albiol je bolje nego što ijedna ekipa na svijetu trenutno ima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
3.5 miliona eura plaćen
Potvrđeno na službenim stranicama
Potpisao sa Real Madridom ugovor do ljeta 2017. godine
Potvrđeno na službenim stranicama
Potpisao sa Real Madridom ugovor do ljeta 2017. godine
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ma odbrana nam nije problem,prošli su dani Heinzea,Metzeldera,Samuela i sličnihmadridist je napisao/la:Da se našalim HeisenbergLBJ MVP je napisao/la:Mi imamo odbranu.Varane i Albiol je bolje nego što ijedna ekipa na svijetu trenutno ima.![]()
a zamisli kakvi su kad im kao izmjena na klupi sjede Pepe i Ramos.

Zašto spamaš?Mislim,neprestano spamaš i kakve veze Malaga i to kako ste ih vi pobjedili ima s ovom temom?Protiv nas imate 1 pobjedu u zadnjih 5 tekmi ako te zanima.bparena je napisao/la:I ovi u Malagi su dobri. Jedva ih pobjedismo sinoc.LBJ MVP je napisao/la:Mi imamo odbranu.Varane i Albiol je bolje nego što ijedna ekipa na svijetu trenutno ima.
Nek je došao Diego,odličan golman samo ne znam šta će raditi kad se Iker oporavi.Prošli put je otišao radi želje da igra.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@LBJ MVP
u cemu je ovdje spam nije mi jasno - kazem da ova odbrana Malage sinoc a i inace je nesto sto se pokazalo pravo dobro i jako u odnosu na druge timove. To je bilo moje misljenje i nista vise. A vidljivo je da svaki post koij napisem vrsite pritisak na admina u vidu "spama" "tollam" i slicno. Ponovo procitaj moj post i pokusaj razumjeti sta pisem.
u cemu je ovdje spam nije mi jasno - kazem da ova odbrana Malage sinoc a i inace je nesto sto se pokazalo pravo dobro i jako u odnosu na druge timove. To je bilo moje misljenje i nista vise. A vidljivo je da svaki post koij napisem vrsite pritisak na admina u vidu "spama" "tollam" i slicno. Ponovo procitaj moj post i pokusaj razumjeti sta pisem.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Murinho sam sebi šamar udario.Prvo uvrsti Adana u prvi tim jer je on "bolji" od Casillasa , a onda kad se Iker ozlijedi trči po novog golmana.Kako je ciničan. 

Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
@bparena
Ali to nema nikakve veze s ovom temom=spam.
Ni ti sam sebe ne razumiješ.
Ali to nema nikakve veze s ovom temom=spam.
Ni ti sam sebe ne razumiješ.
Jozun priznao da je popušio kod stavljanja Ikera na klupu.Malterego je napisao/la:Murinho sam sebi šamar udario.Prvo uvrsti Adana u prvi tim jer je on "bolji" od Casillasa , a onda kad se Iker ozlijedi trči po novog golmana.Kako je ciničan.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bas sam to htio napisat.Malterego je napisao/la:Murinho sam sebi šamar udario.Prvo uvrsti Adana u prvi tim jer je on "bolji" od Casillasa , a onda kad se Iker ozlijedi trči po novog golmana.Kako je ciničan.
Mozda misli prodat Ikera ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nek misliM4kaveli je napisao/la:Bas sam to htio napisat.Malterego je napisao/la:Murinho sam sebi šamar udario.Prvo uvrsti Adana u prvi tim jer je on "bolji" od Casillasa , a onda kad se Iker ozlijedi trči po novog golmana.Kako je ciničan.
Mozda misli prodat Ikera ?

Jedva čekam da nas United dobije i da Pero vidi kako stoje stvari.
sretan rodjendan Jose Mourinho

Sretan rodjendan Jose Mourinho i sve najbolje majstore !! 

Sretan rodjendan Mourinho
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 26 jan 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Odgovorit će vam na pp. 

Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.