Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
ma daj kopljar, čovječe, pojedi ih...
kakva ženskasta igra, ne samo kopljara, već 80% igrača. duvnjak igra, marić se trudi, ostalo je smiješno.
ali ajde, evo sad je -3, može se to u nastavku stić agresivnijom igrom.
kakva ženskasta igra, ne samo kopljara, već 80% igrača. duvnjak igra, marić se trudi, ostalo je smiješno.
ali ajde, evo sad je -3, može se to u nastavku stić agresivnijom igrom.
Danci strašno igraju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
de mi reci po cemu danci su ih izdominiraliFCL je napisao/la:sudije odlucuju protivnika spancima
covjek navija za svoju drzavuadisice je napisao/la:mislim da će ovo danci privest kraju sa svojom pobjedom jer realno oni su kvalitetniji
PS:jel još kome ide na živce ovaj komentator hrt2 ?
-
- Kontakt:
Odlično, kako je moglo biti, ovo je odlično, Danci su preko Eggerta dali puno lakih golova, dok Hrvati iz kontre nisu nijednom pogodili.Još su Danci imali previše drugih i trećih napada, moraju se lopte kupiti nakon njihovih promašaja.Imaju Hrvati prvi napad u drugom poluvremenu, to je idealna šansa za -2.Idemo Hrvati do finala.Kopljar-Stepančić, mora se ta promjena napraviti, ovaj zadnji napad, mogao je Kopljar sam završiti, al nema mu.da.
Hrvati mogu biti zadovoljni ovim rezultatom kako su odigrali u prvom poluvremenu...Dok sa druge strane Danci su sebi prokockali odlicnu poziciju koju su imali tokom prvog poluvremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Invincibles
- Kontakt:
Ajmo Hrvati igrajte,sunce vam ljubim...
Ovi ako ne zabiju u prvih 10/15 sec napada,gube se k'o abdest pred go-go plesacicama...

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
kako su hrvati igrali, ovo nije dobar rezultat nego odličan.
za nešto bolje u nastavku hrvatskoj treba:
-bolja odbrana. ovo je jako loše. primaju golove sa igračem više, sa krila.
-manje tehničkih pogrešaka.
-da slavko išamara kopljara i da ovaj napokon stisne muda i odigra nešto naprijed a ne da sve ovisi o duvnjaku
šteta što nema lackovića. on bi rasteretio duvnjaka naprijed, a ne da sve pada na domagoja...
za nešto bolje u nastavku hrvatskoj treba:
-bolja odbrana. ovo je jako loše. primaju golove sa igračem više, sa krila.
-manje tehničkih pogrešaka.
-da slavko išamara kopljara i da ovaj napokon stisne muda i odigra nešto naprijed a ne da sve ovisi o duvnjaku
šteta što nema lackovića. on bi rasteretio duvnjaka naprijed, a ne da sve pada na domagoja...
sve su pite pitice, samo burek pitac je
-
- Kontakt:
Danci igraju taj ekstra brzi atomski rukomet po kojem su prepoznatjivi, Hrvatska izgleda sporo naspram njih. Jedina šansa Hrvata je ne ulaze u tu trku sa Dancima do kraja već da uspore meč
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
ide meni, jer brate slusao sam srpske i nase komentatore kad igramo mi il srbi i uvjek krive svoje igrace sto je i logicno a drago uvjek srecu i sudce pa brate ako se odbije lopta od stativu valjda prvi treba da bude neki hrvatski igrac da je pokupi a ne neki danski to je propust obraneFCL je napisao/la:covjek navija za svoju drzavuadisice je napisao/la:mislim da će ovo danci privest kraju sa svojom pobjedom jer realno oni su kvalitetniji
Danci samo uzimaju ono sto im Hrvati nude.
Mada mi se cini da Hrvati gore u zelji... na kraju je ovaj rezultat i dobar po njih... moglo je biti puno gore.
Mada mi se cini da Hrvati gore u zelji... na kraju je ovaj rezultat i dobar po njih... moglo je biti puno gore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa koji ce **** kupit kada se svaka lopta odbije dancu u rukeking33 je napisao/la:ide meni, jer brate slusao sam srpske i nase komentatore kad igramo mi il srbi i uvjek krive svoje igrace sto je i logicno a drago uvjek srecu i sudce pa brate ako se odbije lopta od stativu valjda prvi treba da bude neki hrvatski igrac da je pokupi a ne neki danski to je propust obraneFCL je napisao/la:covjek navija za svoju drzavuadisice je napisao/la:mislim da će ovo danci privest kraju sa svojom pobjedom jer realno oni su kvalitetniji
2 kontre predane njima u ruke, treću cupic puca direkt u golmana. Ono u čemu smo najjači bili sada smo ebeno loši. Srećom imamo prvi napad sad ukoliko odemo na -2 ništa nije gotovo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
jbte nemogu se načudit da je samo -3.... Mirko brani odlično, Landin još bolji...
Kopljar mrtvac ponovo nikakav, desni bek još gori... Duvnjak 2 bitne lopte bacio nikome
Ćupić neigra ???
zar će u drugom pol. stati i ovo odbijanje svake lopte nazad Dancima... pa ljudi imaju svaki napad po 2-3 lopte gratis... također u napadu nam se netko mora priključiti Mariću i Duvnjaku... fali Lac včrs itekako
Kopljar mrtvac ponovo nikakav, desni bek još gori... Duvnjak 2 bitne lopte bacio nikome

Ćupić neigra ???

zar će u drugom pol. stati i ovo odbijanje svake lopte nazad Dancima... pa ljudi imaju svaki napad po 2-3 lopte gratis... također u napadu nam se netko mora priključiti Mariću i Duvnjaku... fali Lac včrs itekako
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 25 jan 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
ide meni, jer brate slusao sam srpske i nase komentatore kad igramo mi il srbi i uvjek krive svoje igrace sto je i logicno a drago uvjek srecu i sudce pa brate ako se odbije lopta od stativu valjda prvi treba da bude neki hrvatski igrac da je pokupi a ne neki danski to je propust obrane[/quote]
pa koji ce **** kupit kada se svaka lopta odbije dancu u ruke[/quote]
al neki igrac hrvata mora bit tu da je proba pokupit oni stoje ko panjevi i cekaju da dodje njima treba bit malo objektivan
pa koji ce **** kupit kada se svaka lopta odbije dancu u ruke[/quote]
al neki igrac hrvata mora bit tu da je proba pokupit oni stoje ko panjevi i cekaju da dodje njima treba bit malo objektivan
- brzitesanj
- Kontakt:
Nadam se da će nase zapadne komsije/susjedi mnogo bolje igrati u drugih 30 minuta jer ovo kako igraju stvarno nije za finala 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
-
- Kontakt:
Drago Ćosić je naslutio da će bit minus 3 na poluvremenu a kakav je optimista moguće je i da ovo susjedi dobiju....fali im lacković,,,,,Bićanić je potanak za ovaj nivo rukometa,,,,
hahaha čuj ovog i "postavljanje". šta bi sad recimo duvnjak trebao stati i izmjeriti kut pod kojim ce se lopta odbiti od prečke nakon što je hansen zakuca u prečku??? ili će u tih 0.001 sec. pretrčati 10 metara i skokom uzeti loptu ispred danca?
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima li ko kakav stream na Hrvatskom jeziku moze i nas ili srpski, samo da se razumije, mada imam poteskoca sa hrvatskim 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 38000.htmlTracy3McGrady je napisao/la:Ima li ko kakav stream na Hrvatskom jeziku moze i nas ili srpski, samo da se razumije, mada imam poteskoca sa hrvatskim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.