Upravo tako. Zorman je za penziju i ništa drugo. Ali ako kod nas u Sloveniju kažeš nešto protiv Zormana ljudi te žele kastrirati. Ma da svi znaju, da treba da ide u mirovinu.boriska je napisao/la:kao sto se Hrvatska rijesila Balica,tako i Slovenija treba Zormana.mlada snaga je potrebnaVirtu4l je napisao/la:Skof i Zorman drze Sloveniju koliko-toliko u igri
Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Realno, na kraju je kvalitet presudio.
Sjajan rezultat za Sloveniju i nadam se da mogu do bronze.
Sjajan rezultat za Sloveniju i nadam se da mogu do bronze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kaka Slovenija i rukomet njihovo igranje u polufinalu je samo razlog slabe konkurencije trenutno.Ekipa koja protiv Rusije ima skoro poluvrijme igrača više i jedva dođe do pobjede.Očekivao sam desetak razlike u korist Španaca, al Rivera zajeba sve na kraju i ja pado hendikep na kladionici
Uh što su Zlatko,Lac i ovi komentatori podcjenili Dance i Špance, slijedi li obijanje o glavu

Uh što su Zlatko,Lac i ovi komentatori podcjenili Dance i Špance, slijedi li obijanje o glavu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Danska i Hrvatka su bolji od Španije, tako, da če biti je.eno. Ali ništa, imamo mi mladost i ima još puno prvenstava.
A Španiju ove godine na ljeto još čeka košarka kod nas doma. Nema milosti.
A Španiju ove godine na ljeto još čeka košarka kod nas doma. Nema milosti.

Šta si htio reči sa time? Malo prcaš a?legenda reala je napisao/la:Ma kaka Slovenija i rukomet
slovenija je dobra reprezentacija, ali klasa ispod ostale tri iz polufinala.
jbg, teško će i do 3. mjesta... ali mislim da je i ovo uspjeh..
jbg, teško će i do 3. mjesta... ali mislim da je i ovo uspjeh..
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Jbg legendo, nekome se zrijeb morao otvoriti. Drago mi je da je ta cetvrta ekipa bila Slovenija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pogrešno sam se izrazioiskratel je napisao/la:
Šta si htio reči sa time? Malo prcaš a?

Ma imaju oni kvaliteta bez daljnjeg, ali uz ove tri u polufinalu, povratak Švedske i Njemačke na stare staze slave, a veoma su blizu, Rusi se dižu, ja više njih ne vidim u borbi za medaljeVirtu4l je napisao/la:Jbg legendo, nekome se zrijeb morao otvoriti. Drago mi je da je ta cetvrta ekipa bila Slovenija.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
imal ko kakav kvalitetan link hrvata i danaca
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
-
- Kontakt:
Ko izvodi penale kod Danaca? Eggert ili Lindberg ili možda Hansen?
-
- Kontakt:
Eggert valjdaplavetniloo je napisao/la:Ko izvodi penale kod Danaca? Eggert ili Lindberg ili možda Hansen?
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Prvi je Eggert, pa zatim Lindberg...plavetniloo je napisao/la:Ko izvodi penale kod Danaca? Eggert ili Lindberg ili možda Hansen?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Navodno da ce ovdje bit prijenosahapa je napisao/la:imal ko kakav kvalitetan link hrvata i danaca
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 21630.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ne bude onda nadi ovdje
http://www.thefirstrow.eu/sport/handball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Hvala, znači on bi trebao preko 5 golova dati. 

hvala.respect.Tritolone je napisao/la:Navodno da ce ovdje bit prijenosahapa je napisao/la:imal ko kakav kvalitetan link hrvata i danaca
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 21630.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ne bude onda nadi ovdje
http://www.thefirstrow.eu/sport/handball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
ne mora to ništa značit, dovoljno je da jednom profula i više nikako neće pucatplavetniloo je napisao/la:Hvala, znači on bi trebao preko 5 golova dati.

kao sto je Balic bio dobar u saradnji sa Lackovicem i Metlicicem,a Zorman sa Pajovicem i Vugrinecom,nije imao dobru saradnju sa Kopljarom (Bunticem) i Vukovicem (Bicanicem).Zorman se muci sa Bilbijom i ostalimiskratel je napisao/la:Upravo tako. Zorman je za penziju i ništa drugo. Ali ako kod nas u Sloveniju kažeš nešto protiv Zormana ljudi te žele kastrirati. Ma da svi znaju, da treba da ide u mirovinu.boriska je napisao/la:kao sto se Hrvatska rijesila Balica,tako i Slovenija treba Zormana.mlada snaga je potrebnaVirtu4l je napisao/la:Skof i Zorman drze Sloveniju koliko-toliko u igri
-
- Kontakt:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 38000.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Link sa HRT-a.
Link sa HRT-a.
Run & gun ce Hrvatsku odvesti u propast...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
duvnjak prodao par lopti, loš ulaz hrvata u meč.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Vjerovatno i hoce,pogotovo ako Danci odu na +3
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.