Belosevic-Todorovic
Sesar -Dzakmic
Husejinovic-Osmanagic
Tu je to negdje.Sa jos par pojacanja ,bice to lijepa ekipa.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jok, nek niko ništa ne govori dok ne dođu zvanične informacije, pustite te mahalske priče...Najbolje je nek nas iznenade..pa pozitivno ili negativno..Vamos je napisao/la:Jovic kaze da se ceka jos jedan igrac i to iz inostranstva. Ako neko zna, barem mahalske price, moze i na PM.
Na OBN-u rekose da se radi o Spancu.Vamos je napisao/la:Jovic kaze da se ceka jos jedan igrac i to iz inostranstva. Ako neko zna, barem mahalske price, moze i na PM.
Ronaldinho nije Španac već Brazilac, to bi trebao znatiGunnerS je napisao/la:Dolazi Ronaldinho...
Ima spansko drzavljanstvoBegBasagic je napisao/la:Ronaldinho nije Španac već Brazilac, to bi trebao znatiGunnerS je napisao/la:Dolazi Ronaldinho...![]()
![]()
Inace mi siromasni smo u mogucnosti zadrzati igrace koliko nam je cejf. Dajte malo realnosti, nama je danas 50.000 eura kao nekon 70.000.000. Dao Bog da svake godine imamo par igraca za prodati da mozemo prezivjeti.drpitar2 je napisao/la:Ovo je sve tuga i jad. Dok FKS ne zadrzi 8+ igraca u timu preko 2 godine onda ce biti nesto......
Polako Hilmo samo sabura i budi mi pozdravljenhilmo je napisao/la:Ma jok, nek niko ništa ne govori dok ne dođu zvanične informacije, pustite te mahalske priče...Najbolje je nek nas iznenade..pa pozitivno ili negativno..Vamos je napisao/la:Jovic kaze da se ceka jos jedan igrac i to iz inostranstva. Ako neko zna, barem mahalske price, moze i na PM.
Btw, ja nisam vjerovao da bi Hame mogao potpisati, baš sam se obradovao.
Tako je brate ko god dođe dobro došao i ja bi volio das nam dođe >Ronaldo hahaha ali nema se dobro je ovo danas što sam gledao može se i mora bolje.Ja sam rekao da neču komentarisati prelazni rok pa tako i sad radi, vidjet če se sve samo sabur brate.hilmo je napisao/la:moj @sekac i ja to kažem, sve će doći na svoje...samo treba vremena!
A i ne volim ove mahalske priče oko "pojačanja", kad sve bude zvanično onda pričamo ko valja a ko ne..Nismo mi trenutno u mogučnosti da dovodimo koga mi želimo nego ko je najpovoljniji. :/
Losa tekma, tezak teren za igru, hladno uzasno. Mi napadali ali nista konkretno bez nekih akcija. Niste nijednom zaprijetili konkretno, ali sasvim ste stolidna ekipa, rekao bih cak bolja od par ekipa iz Premijer lige. Drugo poluvrijeme kad su kod nas igrali juniori, a vjerovatno i kod vas je bilo jos gore nego prvo jedino sto se treba spomenuti je nasa stativa i to je to.nkvitez je napisao/la:moze li mi netko nesto da napise o danasnjoj utakmici?
Napustila su nas trojica iz prvih 11,ostalo 8...nije li to kostur ?Desole je napisao/la:Tesko cemo mi kostur zadrzati. Jednostavno, ambicije zahtijevaju mnogo vise nego sto novac dozvoljava. Zbog toga se trazi neki kompromis koji se ocituje u duzini ovih ugovora. Iz tog razloga jedina mogucnost da osvojimo titulu je ovako na ho-ruk, koliko god to glupo zvucalo.
Neki instant rezultat i solidan izlet u evropi nam moze dati solidnu finansijsku injekciju ili eventualno ako taj statut prođe. Uprava pokusava upravo na oba fronta, pa ako uspije dobro je, ostalo ce nas nakon izvjesnog vremena nazalost odvesti u prosjecnost. Tome doprinosi i status lige pri transferima igraca.
Dovoljno je polusezona sezona da se uigra ekipa kolko treba za titule (dobra ekipa uz dobrog trenera i finansije)Desole je napisao/la:Prijatelju govoris o polusezoni, a vamo se prica hladno o periodu od 3 godine. Meni realno za polusezonu izgleda poprilicno puno da 3 prvotimca odu, a da uopce ne doticemo ovih van prvih jedanaest. A hajde tek saberi koliko nas je igraca napustilo upravo u tom rasponu od 36 mjeseci?