Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Kasim vodi 1:0 u gostima Ibricica nema ni na klupi ?
Zekoo je napisao/la:Kasim vodi 1:0 u gostima Ibricica nema ni na klupi ?

Sajina super zamjena......

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Nemoj odma tako podcjenjivački odgovarat xD možda se razboliogringobih je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Kasim vodi 1:0 u gostima Ibricica nema ni na klupi ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

covjek krenuo pijeske za Ljubljanu zato ga nema na spiskugringobih je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Kasim vodi 1:0 u gostima Ibricica nema ni na klupi ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
vrebac86 je napisao/la:covjek krenuo pijeske za Ljubljanu zato ga nema na spiskugringobih je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Kasim vodi 1:0 u gostima Ibricica nema ni na klupi ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sajina super zamjena......![]()

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
ima kartone mislim pa nema pravo nastupa 

senijad je zasluzio poziv i mislim da ce ga dobiti, naprijed ibrooo
Sta im objasnjavas,mislis da to njih zanima.ronaldo99 je napisao/la:ima kartone mislim pa nema pravo nastupa
Vidis da ljudi mrze cijeli svijet,ne valja im niko,ko da njima treba razlog da pisu nebuloze...
ma dobro svi su oni nesto uspijeli u zivotu, pa si daju zapravo da tako pisu...najlakse je samo kritikovati, kritikovati..
Uff ovaj Ibricic propao skroz odkako je otisao iz Hajduka, nema ga ni na spisku. Sramota.
pogledaj malo bolje, jeste na spisku.
Nije jos, ali mi neko rekao... Evo gledo sam danasnju utakmicu i bio je dobar, ne razumijem zasto ga Susic nije pozvao, ali eto, tako ti je kod Papeta, kad nema jaje nema ni hljebaazTer je napisao/la:pogledaj malo bolje, jeste na spisku.
Na spisku se nalaze, kako smo to već najavili, dvadesetorica reprezentativaca Begović, Avdukić, Zukanović, Spahić, Šunjić, Mujdža, Vranješ, Bešić, Lulić, Pjanić, Kvesić, Zahirović, Sesar, Medunjanin, ibricic, Vršajević, Svraka, Stevanović, Džeko i Ibišević.
pa znamo ne trebas nam ponavljati uvijek, citaj malo novosti i informiraj se sam o fudbalu, jesi cudan majke mikristian je napisao/la:Na spisku se nalaze, kako smo to već najavili, dvadesetorica reprezentativaca Begović, Avdukić, Zukanović, Spahić, Šunjić, Mujdža, Vranješ, Bešić, Lulić, Pjanić, Kvesić, Zahirović, Sesar, Medunjanin, ibricic, Vršajević, Svraka, Stevanović, Džeko i Ibišević.
Mislio sam na danasju utakmicu Kasimpase, znam da je na Papetovu spisku.Majstor10 je napisao/la:Uff ovaj Ibricic propao skroz odkako je otisao iz Hajduka, nema ga ni na spisku. Sramota.
Misliti i shrati kako kaze nas narod nije isto.Majstor10 je napisao/la:Mislio sam na danasju utakmicu Kasimpase, znam da je na Papetovu spisku.Majstor10 je napisao/la:Uff ovaj Ibricic propao skroz odkako je otisao iz Hajduka, nema ga ni na spisku. Sramota.
Pauziranje zbog zutih,koja ce budala igraca koji je fakticki bio jedan od najboljih proslu tekmu i to protiv Galatasaraya tek tako staviti van spiska.A da ovaj nije ni povrijedjen.
A jesu pojedinci poletili

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
prije nego sto pljunes prvo vidi dokle mozes dobacit covjek zbog kartona ne igra,a on im je pojacanje a ne igrac za popunit brojMajstor10 je napisao/la:Mislio sam na danasju utakmicu Kasimpase, znam da je na Papetovu spisku.Majstor10 je napisao/la:Uff ovaj Ibricic propao skroz odkako je otisao iz Hajduka, nema ga ni na spisku. Sramota.
Ibro od prve minute, solidan za sada , dosta trci izgleda motivisan! rez 0-0 na poluvremenu!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
60 minuta igrao,znači nije još tip top..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.