do titule prvaka evropeSajoni je napisao/la:Vidi pačenika što su se upalili...Na muci se poznaju junaci,al mi nismo ni u kakvoj muci...ne zavisimo ni od koga...Sve je u nasim rukama odnosno nogama...Posljednje dvije tekme necu da komentarisem jer cemo u obje pobijediti...Sjetite se samo sezone kad smo posljednju tekmu igrali protiv Werdera pa smo prosli...tako ce biti i ove sezone...Prolazimo i onda korak po korak...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Mislim da ne moze Barca samo tehnicki,dodavanjem i igrajuci lijep fudbal uvijek davati golove fali tu onaj Eto koji bi kad nije islo uzeo loptu na 25 metara napravio trku kroz odbranu i zadao hladnokrvan finis.Ibrahimovic je dobar al za mene je bio i uvijek ce biti bolji Eto.
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
inšallahT-MAC je napisao/la:do titule prvaka evropeSajoni je napisao/la:Vidi pačenika što su se upalili...Na muci se poznaju junaci,al mi nismo ni u kakvoj muci...ne zavisimo ni od koga...Sve je u nasim rukama odnosno nogama...Posljednje dvije tekme necu da komentarisem jer cemo u obje pobijediti...Sjetite se samo sezone kad smo posljednju tekmu igrali protiv Werdera pa smo prosli...tako ce biti i ove sezone...Prolazimo i onda korak po korak...
![]()
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
kakve crne tituleSajoni je napisao/la:inšallahT-MAC je napisao/la:do titule prvaka evropeSajoni je napisao/la:Vidi pačenika što su se upalili...Na muci se poznaju junaci,al mi nismo ni u kakvoj muci...ne zavisimo ni od koga...Sve je u nasim rukama odnosno nogama...Posljednje dvije tekme necu da komentarisem jer cemo u obje pobijediti...Sjetite se samo sezone kad smo posljednju tekmu igrali protiv Werdera pa smo prosli...tako ce biti i ove sezone...Prolazimo i onda korak po korak...
![]()
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- nidjo_barca
- Kontakt:
kakve crne titulebuja je napisao/la:inšallahT-MAC je napisao/la:do titule prvaka evropeSajoni je napisao/la:Vidi pačenika što su se upalili...Na muci se poznaju junaci,al mi nismo ni u kakvoj muci...ne zavisimo ni od koga...Sve je u nasim rukama odnosno nogama...Posljednje dvije tekme necu da komentarisem jer cemo u obje pobijediti...Sjetite se samo sezone kad smo posljednju tekmu igrali protiv Werdera pa smo prosli...tako ce biti i ove sezone...Prolazimo i onda korak po korak...
![]()
ne budi smijesan !
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Evo 4 boda nam dosta za prolaz...protiv intera 1 bod u najmanju ruku,protiv dinama 3 boda i prolaz hehehe
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Inter vas dobije i vi lagano u europsku liguSajoni je napisao/la:Evo 4 boda nam dosta za prolaz...protiv intera 1 bod u najmanju ruku,protiv dinama 3 boda i prolaz hehehe
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
bajke su na drugom spratu gdje ti zivis heheebuja je napisao/la:Inter vas dobije i vi lagano u europsku liguSajoni je napisao/la:Evo 4 boda nam dosta za prolaz...protiv intera 1 bod u najmanju ruku,protiv dinama 3 boda i prolaz hehehe
ko sto je i Rubin bajkaSajoni je napisao/la:bajke su na drugom spratu gdje ti zivis heheebuja je napisao/la:Inter vas dobije i vi lagano u europsku liguSajoni je napisao/la:Evo 4 boda nam dosta za prolaz...protiv intera 1 bod u najmanju ruku,protiv dinama 3 boda i prolaz hehehe
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
bajke su na drugom spratu gdje ti zivis hehee[/quote]
ko sto je i Rubin bajka
[/quote]
samo jos nemoj reci da ti je Putin tata i bit ce prava bajka sa sretnim krajem

ko sto je i Rubin bajka
samo jos nemoj reci da ti je Putin tata i bit ce prava bajka sa sretnim krajem
Zanimljivo.
Ali dobro, ipak je to prvak Rusije. To je negdje u rangu s Barcom.
Ozbiljno, stvarno ne kontam sta je ovo. Lose pravo.
Ozbiljno, stvarno ne kontam sta je ovo. Lose pravo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
dobro je ti CSKA i DzagoevTrasimaco je napisao/la:Zanimljivo.Ali dobro, ipak je to prvak Rusije. To je negdje u rangu s Barcom.
![]()
Ozbiljno, stvarno ne kontam sta je ovo. Lose pravo.![]()
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jbg,desava se.Al nista strasnoTrasimaco je napisao/la:Zanimljivo.Ali dobro, ipak je to prvak Rusije. To je negdje u rangu s Barcom.
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Koliko ja znam, neko je vec u 1/8 finala, a neko se jos uvijek koprca.buja je napisao/la:dobro je ti CSKA i DzagoevTrasimaco je napisao/la:Zanimljivo.Ali dobro, ipak je to prvak Rusije. To je negdje u rangu s Barcom.
![]()
nedelja ce vam biti rastavljanje na proste faktore
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
slazem se za Barsu u krizi suTrasimaco je napisao/la:Koliko ja znam, neko je vec u 1/8 finala, a neko se jos uvijek koprca.buja je napisao/la:dobro je ti CSKA i DzagoevTrasimaco je napisao/la:Zanimljivo.Ali dobro, ipak je to prvak Rusije. To je negdje u rangu s Barcom.
![]()
nedelja ce vam biti rastavljanje na proste faktore
Govorim da je Barca u losoj formi. Hoces reci da nije? A za to rastavljanje ces morati sacekati.
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
jedino sta je dobro je to da barca odlucuje o svojoj sudbini ,a lose je to sto ce inter i murinho da parkiraju autobus pred gol cezara
valjda ce biti neki penal ili slicno 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Eto bolji od Ibre,ko ti je to slag'oGerrard Pique je napisao/la:Mislim da ne moze Barca samo tehnicki,dodavanjem i igrajuci lijep fudbal uvijek davati golove fali tu onaj Eto koji bi kad nije islo uzeo loptu na 25 metara napravio trku kroz odbranu i zadao hladnokrvan finis.Ibrahimovic je dobar al za mene je bio i uvijek ce biti bolji Eto.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Ja imam svoje misljenje ti svoje.JameS je napisao/la:Eto bolji od Ibre,ko ti je to slag'oGerrard Pique je napisao/la:Mislim da ne moze Barca samo tehnicki,dodavanjem i igrajuci lijep fudbal uvijek davati golove fali tu onaj Eto koji bi kad nije islo uzeo loptu na 25 metara napravio trku kroz odbranu i zadao hladnokrvan finis.Ibrahimovic je dobar al za mene je bio i uvijek ce biti bolji Eto.
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
-
LeBronJamesKing
Sajoni je napisao/la:inšallahT-MAC je napisao/la:do titule prvaka evropeSajoni je napisao/la:Vidi pačenika što su se upalili...Na muci se poznaju junaci,al mi nismo ni u kakvoj muci...ne zavisimo ni od koga...Sve je u nasim rukama odnosno nogama...Posljednje dvije tekme necu da komentarisem jer cemo u obje pobijediti...Sjetite se samo sezone kad smo posljednju tekmu igrali protiv Werdera pa smo prosli...tako ce biti i ove sezone...Prolazimo i onda korak po korak...
![]()
na tom putu bi vam onda, "za srecu", trebao da se nadje ponovo koji norvezanin.
U ime Gospodara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.