FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas Doboj » 25 jan 2013, 14:37

Hame je masina, borac, uvijek srcem na terenu! Mnogo me obradovase :) 8-) Vidjet cemo ko je taj cetvrti. Al mislim da nismo nista slabiji nego jesenas, stavise 8-)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jan 2013, 14:37

Aaaa pa zar niko neće da mi traži muštuluk, ja sam moram vidjeti da je Hame potpisao.. :D :D :D :D

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 25 jan 2013, 15:09

Doveli ste odlicne igrace.Osmanagic veliki talenat,Dzakmic provjeren igrac.Samo zaboravljate jednu cinjenicu,da za svaki uspjeh treba kontinuitet.Ne moze se ekipa uigrati za 15 dana i da se boris s ekipama ciji je kostur ekipe po dvije godine na okupu.Jedino ako imate carobni stapic,ne ide to bas tako kako vi pisete.Da su igracici koji su dosli fina pojacanja,to jeste.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 25 jan 2013, 15:29

Dona je napisao/la:Doveli ste odlicne igrace.Osmanagic veliki talenat,Dzakmic provjeren igrac.Samo zaboravljate jednu cinjenicu,da za svaki uspjeh treba kontinuitet.Ne moze se ekipa uigrati za 15 dana i da se boris s ekipama ciji je kostur ekipe po dvije godine na okupu.Jedino ako imate carobni stapic,ne ide to bas tako kako vi pisete.Da su igracici koji su dosli fina pojacanja,to jeste.
Imamo prijateljuuu, no sikiriki, sikiriki no, no :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jan 2013, 15:48

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Sarajevo ima prednost od 1:0, golom Ivana Tatomirovića.

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 25 jan 2013, 17:20

Je li nastupao Ermin Huseinbašić ako jeste kako je odigrao ? Jeste li zadovoljni sa tim dečkom ? Hvala

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 25 jan 2013, 18:05

Jos se nisam ugrijao , ev me sjedim kraj radijatora i drhtom ko prut . Utakmica kao i svaka prva pripremna bez nekog jakog tempa . Komentarisat cu samo novajlije ove ostale znate :P . Horton - nije grijesio u pasovima , za poluvrijeme koje je odigrao dao je jedan pogresan pas , ali nije imao nekog ucinka . Todorovic - on me je zadovoljio jako agresivan igrac koji voli da trci a takve cijenim . Ima lijep sut sto se da primjetiti i bit ce dobar po lijevom krilu . Melunovic - visok pravo i brz je za svoju visinu ali nije nesto pokazao danas . Osmanagic - gledao sam ga 5 minuta jer je bilo zima strasno i otisao kuci , ev vidim da je dobio crveni .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jan 2013, 18:08

Shorty je napisao/la:Je li nastupao Ermin Huseinbašić ako jeste kako je odigrao ? Jeste li zadovoljni sa tim dečkom ? Hvala
Brz je pravo, probio je par puta po krilu :) Bice ovo super samo dok se momci uigraju ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 25 jan 2013, 18:18

Sarajlijc@ je napisao/la:
Shorty je napisao/la:Je li nastupao Ermin Huseinbašić ako jeste kako je odigrao ? Jeste li zadovoljni sa tim dečkom ? Hvala
Brz je pravo, probio je par puta po krilu :) Bice ovo super samo dok se momci uigraju ;)
Znam ga lično i volio bih samo da ga povrede zaobiđu jer momak stvarno ima talenta dobili ste stvarno dobro pojačanje. Pozdrav iz Gradačca :)

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 25 jan 2013, 18:19

Solidno odigrao. Vidi se da ima igrackog slifa. Ovo mu je tek prvo poluvrijeme, nadam se da ce opravdati ocekivanja.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jan 2013, 18:53

Vamos je napisao/la:
Solidno odigrao. Vidi se da ima igrackog slifa. Ovo mu je tek prvo poluvrijeme, nadam se da ce opravdati ocekivanja.
@Vamos kako ti se ucinio Todor!!!Mislim da ce biti jos bolji!!!Dobili ste pravog igraca!!!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 25 jan 2013, 18:55

Dobar, borben. Vec je dobio zadatke da izvodi vecinu prekida.
Odlican slobodan udarac je izveo na samom pocetku utakmice. Golman je jedva odbranio njegov sut.

Izveo je korner iz kojeg je Ivan Tatomirovic zabio gol.

Sasvim dovojno od igraca koji je odigrao prvo poluvrijeme u nasem dresu. Bice dobro pojacanje, samo da se uigra sa ekipom. ;)

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jan 2013, 19:14

Ma bice on dobar sigurno!!!!Mali je lafcina voli ga malo zadavati valjda mu ovo trebica necita uglavnom nek mu je sa srecom!!!!Ako bude zivio sportski pravi ste posao napravili sa njim!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jan 2013, 19:27

Kako rekoh prije par dana ocekujem 2 igraca ove sedmice, Dzakmic je dosao sad ce i drugi :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 jan 2013, 19:28

Na koliko je potpisao Hame ? :D

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 jan 2013, 19:29

Jel sad titula definitivno sigurna?
Razumijes ti mene burazere moj :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2013, 19:36

Smirit ce se Osmanagic sad eto mu Hameta :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jan 2013, 19:41

miky_hz je napisao/la:Smirit ce se Osmanagic sad eto mu Hameta :lol:
Nije zaboravio batine :lol: :lol: :lol: Bogami ako se ne smiri, a Harun ostane mogla bi mu treba nastradat :mrgreen: :mrgreen:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 jan 2013, 19:53

Kazu da je Hame potpisao na 6+6 mjeseci, nadam se da nije tako vec da je 1,5 godina ili više na cisto jer nam treba ovaj kostur ekipe (Dejo,Torlak,Dupovac,Tatomirovic,Dzakmic,Osmanagic,Hadzija plus neko od ovih sto je dosao,ko se pokaze kao pravo pojacanje) za Europu i sljedecu sezonu.

Kako god ova sezona zavrsila volio bi da u sljedecu sezonu, tj onu 2013/2014 udjemo sa Dejom,Torlakom,Osmanagicem,Dzakmicem,Hadzijom, + po kojim igracem iz ovog prelaznog roka,tj ko se dokaze.Znaci da imamo barem 7 igraca iz prve postave koji su najmanje pola godine,a neki i više, zajedno.Malo se pojacat i na ljeto a i bice jos nesto iz ovog prelanoz roka, ne mogu svi biti pojacanja i sami kostur ekipe ali dobra prinova i igrac sa klupe mislim da mogu!
Sto se prodaje tiče mislim da bi Dupovca i Suljica mogli prodati na ljeto i uz pare od Europe,karata i eventualno Sesara bi mogli glat prezivit bez prodaje ikog od gore navedenih igraca.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2013, 19:59

Ma bice on dobar sigurno!!!!Mali je lafcina voli ga malo zadavati valjda mu ovo trebica necita uglavnom nek mu je sa srecom!!!!Ako bude zivio sportski pravi ste posao napravili sa njim!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bvsic, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, Proximic, rimljanin90, Vanja8 i 65 gostiju.