NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
@joksimovic ima pravo , lik nije nista lose mislo i sve sto je rek'o ja se slazem s njim.
"Naši dani tek dolaze " .
Za koju godinu Zvijezda ce izgradit' svoje ime , a sto se tice Nurde , Fadila i dr. da nema njih ne bi Zvijezda nikad usla u PL . Nmgu ljudi dovest igraca tipa zebe , kad je preskup za nas , a da je slobodan igrac naravno da bi otiso u neki veci klup tipa Sarajevo , Borac , Željo nego u kod nas u Gradačac, i ja da sam fudbaler sig. bi prije izabrao nekog "velikana" nego klub poput Zvijezde , iako je on u velikom usponu .
"Naši dani tek dolaze " .
Za koju godinu Zvijezda ce izgradit' svoje ime , a sto se tice Nurde , Fadila i dr. da nema njih ne bi Zvijezda nikad usla u PL . Nmgu ljudi dovest igraca tipa zebe , kad je preskup za nas , a da je slobodan igrac naravno da bi otiso u neki veci klup tipa Sarajevo , Borac , Željo nego u kod nas u Gradačac, i ja da sam fudbaler sig. bi prije izabrao nekog "velikana" nego klub poput Zvijezde , iako je on u velikom usponu .
-
- Kontakt:
imal sta novo oko stadiona , radil se dalje oko tribine , vidim niko nije neke nove slike ubacivao jel se to stalo sa radovima ovo dok je zima??
-
- Kontakt:
Radi se punom parom,trenutno se izvode unutrasnji radovi ispod tribine i do pocetka proljetnog dijela trebala bi se staviti u funkciju teretana.xxl basket je napisao/la:imal sta novo oko stadiona , radil se dalje oko tribine , vidim niko nije neke nove slike ubacivao jel se to stalo sa radovima ovo dok je zima??
Slazem se u nekim stvarima sa tobom al to da neki toboze sponzor hoce da digne ruke i da ce zbog njega Zvijezda ispasti je u naj manju ruku smijesno!Kao sto se moglo primijetiti Zvijezda je iz dana u dan sve jaca u svakom pogledu !Od sadasnjeg igrackog kadra ce se napraviti kostur ekipe koja ce sa dva do tri ekstra pojacanja pucati na sami vrh nase PL. u sledecoj sezoni!joksimovic je napisao/la:Samo sam realan i ništa više,a za tvoju informaciju kad već moju Slobodu spominješ koji vam je najbolje ocijnjen igrač bio prošle godine-priznajte-Almir Halilović.,i još nešto jednog vašem momka sam skoro preporučivao jenom klubu u Hrvtskoj-i znate šta mi ljudi kažu -koja Zvijezda?Zar taj klub postoji u Bosni i td.Ja znam da postoji i imam dosta prijatelja koji su vaši sponzori.Sve najbolje i ovo sve govorim zbog dobrih namjera,a ne da ovdje vodim sa vama polemiku.Čujemo se možda nekad opet.
- ASD
- Kontakt:
Svaka cast Zvijezdi.Bosanski zmaj je napisao/la:Radi se punom parom,trenutno se izvode unutrasnji radovi ispod tribine i do pocetka proljetnog dijela trebala bi se staviti u funkciju teretana.xxl basket je napisao/la:imal sta novo oko stadiona , radil se dalje oko tribine , vidim niko nije neke nove slike ubacivao jel se to stalo sa radovima ovo dok je zima??
Da li vi to imate toliko dobrog nacelnika ili su jos neki ljudi zasluzni za dobar rad kluba.
nema nacelnik ni politika nikakvih veza sa tim..stadion se gradi najvise zaslugom dvojice vodecih ljudi koji na sve nacine naleze sredstva.opcina samo daje iz godisnjeg budzeta nesto paraASD je napisao/la:Svaka cast Zvijezdi.Bosanski zmaj je napisao/la:Radi se punom parom,trenutno se izvode unutrasnji radovi ispod tribine i do pocetka proljetnog dijela trebala bi se staviti u funkciju teretana.xxl basket je napisao/la:imal sta novo oko stadiona , radil se dalje oko tribine , vidim niko nije neke nove slike ubacivao jel se to stalo sa radovima ovo dok je zima??
Da li vi to imate toliko dobrog nacelnika ili su jos neki ljudi zasluzni za dobar rad kluba.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ASD
- Kontakt:
Mozes li mi reci koliko opstina daje godisnje para i ko su ta dvojica ljudi?astra1922 je napisao/la: nema nacelnik ni politika nikakvih veza sa tim..stadion se gradi najvise zaslugom dvojice vodecih ljudi koji na sve nacine naleze sredstva.opcina samo daje iz godisnjeg budzeta nesto para
-
- Kontakt:
Opstina godisnje za Zvijezdu izdvoji izmedju 50-60 hiljada KM.
fadil novalic i nurdin pestalic privrednici i prije svega dobri ljudi.nurdin je ove godine usao u savez sto samo govori o kakvim se borcima za sport radi.a ako se ne varam oko 40 000 km daje opstina zvijezdi.neka me neko ispravi ako grijesimASD je napisao/la:Mozes li mi reci koliko opstina daje godisnje para i ko su ta dvojica ljudi?astra1922 je napisao/la: nema nacelnik ni politika nikakvih veza sa tim..stadion se gradi najvise zaslugom dvojice vodecih ljudi koji na sve nacine naleze sredstva.opcina samo daje iz godisnjeg budzeta nesto para
edit.. eto mozda je malo povecano za sledecu sezonu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Odprilike oko 50-ak hiljada KM, zavisi od godine do godine, sto je kada se uzmu u obzir ostali premijerligasi mozda i najmanji iznos koji izdvaja jedna opstina za svoj klub.
Ja mislim da u prošloj sezoni Zvijezda od opštine je dobijala oko 8 hiljada KM mjesečno.
Potpisujem, samo me nerviraju postovi od vatrenog, prema kojem trenutno u Bosni, i siroj regiji, ljudi zive samo od mlijeka! Svaki drugi post, ovaj ima mljekaru, Nurdo ga je doveo, ovaj ima babu Nurdo ga doveo. Daj Boze da ima toliko mljekara, i on bi sta radio, ne bi po citav dan sjedio ispred racunara i blebetao gluposti po forumu!astra1922 je napisao/la:joksimovicu niko od nas nije ni rekao da smo mi veliki klub.mi smo klub na zdravim temeljima i nastojimo da napredujemo.imamo simpatizere kakve imamo svi volimo zvijezdu na svoj nacin.vecina nas podrzava upravu i celne ljude i nadamo se da ce u buducnosti zvijezda imati sve vise uspjeha....a sto se tice toga koga smo prodali ili proizveli na to cemo svi sacekati jos malo jer tek za par godina bi mogli brati plodove uspjesnog i organizovanog rada u klubu.
rijedak smo klub kod nas koji sa mladim igracima potpisuje visegodisnje ugovore ja se nadam da ce se to ipak ubrzo isplatiti..ti si nas stao nakiljati a samo se okreni malo oko sebe i vidi da slabo ko ima pare i da je vecina klubova na aparatima...znam da ti je zvijezda drag klub ,nama je jos vise,.mi znamo da nam nema nurde i fadila gledali bi zvijezdu po livadama tuzlanskog kantona i samim tim, krecem od sebe,nisam lud da kritikujem nekog ko je zasluzan za sve ovo
Samo,malo bgm.Bosanski zmaj je napisao/la:Opstina godisnje za Zvijezdu izdvoji izmedju 50-60 hiljada KM.
i to je malo u usporedbi sa nekim klubovima.mislim da bi opstina morala vise para predvidjeti u budzetu da se pomogne i izgradnji stadiona.stadion se pravi za sve gradane gradacca i za sve generacije koje dolaze....dilber je napisao/la:Ja mislim da u prošloj sezoni Zvijezda od opštine je dobijala oko 8 hiljada KM mjesečno.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Zato gradnja infrastrukure i sklapanje jake ekipe ima jos vecu vrijednost, kada se zna da Opstina jako malo daje Zvijezdi.Inace Opstina jako malo izdvaja za sport ukupno oko 180.000 KM, a kada se uzme u obzir da Gradacac ima premijerligase u rukometu i odbojci koji su prvi i jos dosta klubova u nizim rangovima taj iznos je stavrno skroman.terabajt je napisao/la:Samo,malo bgm.Bosanski zmaj je napisao/la:Opstina godisnje za Zvijezdu izdvoji izmedju 50-60 hiljada KM.
- ASD
- Kontakt:
Ako je to istina onda svaka cast tim ljudima.astra1922 je napisao/la:fadil novalic i nurdin pestalic privrednici i prije svega dobri ljudi.nurdin je ove godine usao u savez sto samo govori o kakvim se borcima za sport radi.a ako se ne varam oko 40 000 km daje opstina zvijezdi.neka me neko ispravi ako grijesimASD je napisao/la:Mozes li mi reci koliko opstina daje godisnje para i ko su ta dvojica ljudi?astra1922 je napisao/la: nema nacelnik ni politika nikakvih veza sa tim..stadion se gradi najvise zaslugom dvojice vodecih ljudi koji na sve nacine naleze sredstva.opcina samo daje iz godisnjeg budzeta nesto para
edit.. eto mozda je malo povecano za sledecu sezonu
p.s. Da li zna neko koliko Zvijezda dobija od kantona?
ja neznam citao sam skoro da npr zrinjskom elektroprevreda i telekom daju mjesecno oko 15 000 km.plus ostali sponzori.neznam dali mi dobijamo nesto tako slicno
i od kantona je cini mi se godisnje nesto malo vise ako se ne varam 70-80 000 km
i od kantona je cini mi se godisnje nesto malo vise ako se ne varam 70-80 000 km
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
treba biti svjestan i toga da ne može općina Gradačac izdvajati za sport kao npr. Tuzla, Banja Luka, Bihać, Mostar, Sarajevo, Zenica,.... nismo mi ni blizu budžeta od ranije pomenutih gradovaastra1922 je napisao/la:i to je malo u usporedbi sa nekim klubovima.mislim da bi opstina morala vise para predvidjeti u budzetu da se pomogne i izgradnji stadiona.stadion se pravi za sve gradane gradacca i za sve generacije koje dolaze....dilber je napisao/la:Ja mislim da u prošloj sezoni Zvijezda od opštine je dobijala oko 8 hiljada KM mjesečno.
na ovoj zaokruzenoj listi pojacanja nema Aljukica koji je dosao iz Slobode
-
- Kontakt:
Vi ste klub koji egzistira na zdravim nogama imate ljude menadžere koji kroz marketing namiču sredstva i to je jedini isprvavan put,podrška općine bi mogla bit i veća.....recimo da NK brastvo Gračanica iz budžeta općine dobija oko 150 000 km plus kotizacija a igra šaban ligu....ali zato im privredni subjekti nedaju ništa,,,sony_91 je napisao/la:treba biti svjestan i toga da ne može općina Gradačac izdvajati za sport kao npr. Tuzla, Banja Luka, Bihać, Mostar, Sarajevo, Zenica,.... nismo mi ni blizu budžeta od ranije pomenutih gradovaastra1922 je napisao/la:i to je malo u usporedbi sa nekim klubovima.mislim da bi opstina morala vise para predvidjeti u budzetu da se pomogne i izgradnji stadiona.stadion se pravi za sve gradane gradacca i za sve generacije koje dolaze....dilber je napisao/la:Ja mislim da u prošloj sezoni Zvijezda od opštine je dobijala oko 8 hiljada KM mjesečno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.