FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Broj minuta provedenih u igri je obrnuto proporcionalan Coutinhovom talentu. Jbg, nije se nešto pretjerano naigrao i logično je da se ova ponuda razmatra (možda čak i prihvati). Sad, druga stvar je što vjerovatno niko od navijača Intera sa ovog foruma ne bi prodao Coua, no morate se pomiriti sa situacijom i činjenicom da mladi Brazilac ne igra toliko i haman je to dovoljan znak da je i stručni štab očekivao više od njeg. Mada, da budem iskren, mislim da Engleska nije za njeg. Španija je već mnogo bolji izbor.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Smece od kluba nego sta, ne zna se ni ko pije ni ko placa. Znam ja kolko sam zivaca potrosio na njih u ovih 15,16 godina kako volim Inter svim srcem. Al ovo sad sto se radi je zalosno. Dajte neki plan i program, sta hocete da uradite sa kluba. Kao lagano podmladjivanje a hoces da prodas najveceg talenta ? Dje je tu logika ?
Definitivno cu ohladit od fudbala generalno ako se ovako nesto desi. Qrac cu ja vise subotu navece ostajat kuci radi Inter dok se raja provodi. Il cu se s curom svadjat zato sto Inter igra. Nabijem na qrac i Morattia i Brancu i njihovu politiku.
Eh sad mi je lakse.
Definitivno cu ohladit od fudbala generalno ako se ovako nesto desi. Qrac cu ja vise subotu navece ostajat kuci radi Inter dok se raja provodi. Il cu se s curom svadjat zato sto Inter igra. Nabijem na qrac i Morattia i Brancu i njihovu politiku.
Eh sad mi je lakse.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Otkazan sastanak izmedju Brance i agenta Belhande,razlog:Moratti je uzrujan nacinom na koji se iskoristava Interovo ime da bi Fener povecao ponudu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trebao si reci smece kad smo uzeli tripletuYuto je napisao/la:Smece od kluba nego sta, ne zna se ni ko pije ni ko placa. Znam ja kolko sam zivaca potrosio na njih u ovih 15,16 godina kako volim Inter svim srcem. Al ovo sad sto se radi je zalosno. Dajte neki plan i program, sta hocete da uradite sa kluba. Kao lagano podmladjivanje a hoces da prodas najveceg talenta ? Dje je tu logika ?
Eh sad mi je lakse.

Tad si sigurno bio najponosniji a sad kad je kriza govoris da je klub smece,ne kontam takve navijace.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ne kotnas ti mene uopste.
Inter je bio gori od ovog sto ti vjerovatno ne pamtis jer si i poceo pratit Inter od kako je Mourinho doso. Al Inter je imo dusu,u klubu je bilo svasta al nije se ovako prodavo ugled i najbolji igraci. Ovo je smijesno,prodajes jednog Sneijdera u **** Galatasaray ? Wtf ? Il najveceg talenta dajes ? Ako nema para nije problem,fino se sve iznese i kaze i ok. Navijaci nece nista ocekivat i svi zadovoljni,a ne ovako ciganski.
Fuj i za Morattia a i za Brancu. Nikad dosad rijeci protiv Morattia nisam reko al sad je smece od cojka ispo. Eh eto pa ti opet ne kontaj

Inter je bio gori od ovog sto ti vjerovatno ne pamtis jer si i poceo pratit Inter od kako je Mourinho doso. Al Inter je imo dusu,u klubu je bilo svasta al nije se ovako prodavo ugled i najbolji igraci. Ovo je smijesno,prodajes jednog Sneijdera u **** Galatasaray ? Wtf ? Il najveceg talenta dajes ? Ako nema para nije problem,fino se sve iznese i kaze i ok. Navijaci nece nista ocekivat i svi zadovoljni,a ne ovako ciganski.
Fuj i za Morattia a i za Brancu. Nikad dosad rijeci protiv Morattia nisam reko al sad je smece od cojka ispo. Eh eto pa ti opet ne kontaj

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Točno. I onda postanu igrači i završe u juventusu( bonucci) i romi(destro)sanjingr je napisao/la:Pogledaj gdje,su na posudbama,kale sefk bosna sarajevo je napisao/la:Di su mladi talenti koji su prosle godine osvojili ligu prvaka za mlade next generation???
A uprava može graditi stadion do imendana, sad su se sjetili!!! Grade ga već 20 godina
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Ne možeš govoriti da je Inter veliki klub zato što jednom u 40 godina osvoji ligu prvaka i onda nestanu, nema ih nigdje. Ovo je čisto sranje što se radi u klubu. Nek igraju igrači i ako imaju 38 godina ako su najbolji... Al ovi su svi potrošeni i limitirani. Osim toga Sanjine, ako gledaš kako Inter igra pod Stramaccionijem onda ćeš vidjeti da igra nema ni glavu ni rep. Ne mogu točno spojiti 2 dodavanja. Ja se nekad stvarno pitam šta oni vježbaju na treninzima...
Mozes ti i bolje od ovog Dzenane, kao da je meni drago sto MM ne zeli vise da trosi milione i da svaki pubertetlija kojeg dovedemo od 18+ godina ne uspije.Yuto je napisao/la:Ne kotnas ti mene uopste.![]()
Pokusava se stadion napraviti, zato pomirite se s realnoscu da sljedecih par sezona je cilj igrati LP i ako se uzme koji kup i to je to.

- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Živite ljudi u zabludi!!! Ovaj inter ako ovako nastavi će biti talijanski Liverpool... I oni su htjeli graditi stadion...
Ovo je užas, sramota, i najbolje bi bilo da Moratti proda klub pravim zaljubljenicima u sport i nogomet!!!
Ovo je užas, sramota, i najbolje bi bilo da Moratti proda klub pravim zaljubljenicima u sport i nogomet!!!
Ma hajde ni stecaj nije kraj.... ha ya.......

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ni izgubit obraz nije kraj ha ja 

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Onda ovaj klub nije za tebe. Ja cu ga pratiti kakav god da bude i nikad moja ljubav nece biti potucena mrznjom. Ne volim ni ja Brancu niti opravdavam (ne) kompetentnost MM na poziciji predsjednika kluba ali tako je.
Nego, slijedi tekma sa vecim klubo iz Torina, ocekuje se prilika za Alvareza, nadam se pozitivnom utisku. Samuel je upitan, trebalo bi Silvestrea pustit. Chivu nek se hladi negdje, nije on ni za klupe.
Forza Inter!
Nego, slijedi tekma sa vecim klubo iz Torina, ocekuje se prilika za Alvareza, nadam se pozitivnom utisku. Samuel je upitan, trebalo bi Silvestrea pustit. Chivu nek se hladi negdje, nije on ni za klupe.
Forza Inter!
Gdje ti je pecat za tu tvrdnju.....Pupi04 je napisao/la:Ni izgubit obraz nije kraj ha ja

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mislim da je sad najbolji vakat da se pomirimo sa time da nemamo novaca i da cemo naredne 2-3 sezone "kuburit" sa rezultatima, to meni kao navijacu hoce smetati jer logicno da volim da gledam svoj tim kako snazno izgleda na terenu i kako pobjeđuje ali nije u tome stvar da navijam samo kad smo na vrhu nego i kad smo losi.. Imamo nekoliko dobrih igraca Guarin, Handanovic, Ranokia, Juan, Palacio donekle pa mozda i izborimo LP sto bi bila premija za nas ali mozda ce tada dovesti neke jace igrace jer vjerovatno nece htjet da se brukaju u najelitnijem takmicenju.
Vjerujem da ce se Inter izvuci iz ovog crnila, neka nađu i neko rjesenje za ciju ce ralizaciju trebati 3 godine samo da nam konacno krene, a za to vrijeme ja cu (kao i ostali navijaci) polemisat o tome ko bi mogao doci kod nas, jer je to vazda zanimljivo iako jbg na kraju niko ne dođe.
Vjerujem da ce se Inter izvuci iz ovog crnila, neka nađu i neko rjesenje za ciju ce ralizaciju trebati 3 godine samo da nam konacno krene, a za to vrijeme ja cu (kao i ostali navijaci) polemisat o tome ko bi mogao doci kod nas, jer je to vazda zanimljivo iako jbg na kraju niko ne dođe.

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Nama Rocchi glavno pojacanje Milanu Zaccardo, stvarno su Milanski klubovi propali, ili su u teskom minusu. Jos prodaja glavnih igraca, ccc.
Zanimljivo ce mi bit ako kojim slucajem dovedemo Paulinha a prodamo Coutia a ovaj se pokaze kao flop (Paulinho je vec igra u europi pa se vratio natrag u Brazil, 4 godine stariji od Coutia i jedino sta je pokaza su igre u Brazilskoj ligi di je Couti briljira sa svojih 17 godina). Sta cemo onda??? Onda cemo prodat Paulinha da bi doveli nekog treceg, do tada ce Coutinho napredovat, a mi cemo kao i mnogo puta prije toga plakat kao za Pirlom,Seedorfom, ili u sadasnje vrijeme Destrom,Santonom i mnogim drugima.
Volia bi ako ga kojim slucajem prodamo da se jednog dana vrati u serie A, ali ovog puta u Juventus ili Milan, pa nek nas nabusi, uopce mi nebi bilo zao tada, cak bi se veselio.
Inace kako je krenilo uvjeren sam da ni sljedece godine nece bit LP, a tek cemo onda past u probleme, a i poznavajuci kako je Massimo strpljiv sa trenerima uvjeren sam da ce Strama tada dobit nogu.
Zanimljivo ce mi bit ako kojim slucajem dovedemo Paulinha a prodamo Coutia a ovaj se pokaze kao flop (Paulinho je vec igra u europi pa se vratio natrag u Brazil, 4 godine stariji od Coutia i jedino sta je pokaza su igre u Brazilskoj ligi di je Couti briljira sa svojih 17 godina). Sta cemo onda??? Onda cemo prodat Paulinha da bi doveli nekog treceg, do tada ce Coutinho napredovat, a mi cemo kao i mnogo puta prije toga plakat kao za Pirlom,Seedorfom, ili u sadasnje vrijeme Destrom,Santonom i mnogim drugima.
Volia bi ako ga kojim slucajem prodamo da se jednog dana vrati u serie A, ali ovog puta u Juventus ili Milan, pa nek nas nabusi, uopce mi nebi bilo zao tada, cak bi se veselio.
Inace kako je krenilo uvjeren sam da ni sljedece godine nece bit LP, a tek cemo onda past u probleme, a i poznavajuci kako je Massimo strpljiv sa trenerima uvjeren sam da ce Strama tada dobit nogu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kod Moggija u tvorzaHypnose je napisao/la:Gdje ti je pecat za tu tvrdnju.....Pupi04 je napisao/la:Ni izgubit obraz nije kraj ha ja

Neg nazad na temu,@Yuto je vecinu stvari upravu,mozda malo plahovito nazvat Inter smecem ali ljudi koji donose ovakve odluke ne zasluzuju ljepse epitete.
Treba se samo odredit jasan cilj,para nema okreni se omladincima,a ne prodaji talente da bi se "pojacao" na ho ruk,ne kazem,ako ce se nastavit sa Coutinhom ovako ni tam ni vam bolje je da ide i zbog njega i zbog nas,ali mislim da mu vrijedi dati priliku postenu pa ak ne ide Boze moj...
P.S. "navijati" za Inter i nazvati MM grobarom Intera je ono bas

Zadnja izmjena: Pupi04, dana/u 25 jan 2013, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
-
- Kontakt:
Odyebi!fk bosna sarajevo je napisao/la:Yuto ima potpuno pravo. Inter je najveće smeće od kluba(naravno zbog vlasnika). Svi talenti koji su bili u Interu, nakon odlaska iz njega su procvjetali. Pirlo, Seedorf, Davids, Bergkamp...neroazzuro je napisao/la:Ma nije los deal zrtvovanje Coutihna da se dovede Paulinho ako vec strama insistira na tom igracu samo, sto neko rece, cisto sumnjam da nece za jedno 5 dana bit da je klauzula za Paulinha 25 miliona pa da zavrsimo na Gago-u.
Da se vise hoce zavrsit ovaj transfer-rok,pokidase mi zivce ovolike dezinformacije.
I da,Yuto,malo je neukusno da nam klub nazivas smecem ili kako vec. Mnogi velikani su padali i mnogo nize pa se vracali jos jaci.
Kladim se da ce i Coutinho procvjetati 100%, a Interu samo neka igraju 30+ igrači.
Massimo Moratti najveći grobar Intera...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Prostak mali neodgojeni. Budi realanneroazzuro je napisao/la:Odyebi!fk bosna sarajevo je napisao/la:Yuto ima potpuno pravo. Inter je najveće smeće od kluba(naravno zbog vlasnika). Svi talenti koji su bili u Interu, nakon odlaska iz njega su procvjetali. Pirlo, Seedorf, Davids, Bergkamp...neroazzuro je napisao/la:Ma nije los deal zrtvovanje Coutihna da se dovede Paulinho ako vec strama insistira na tom igracu samo, sto neko rece, cisto sumnjam da nece za jedno 5 dana bit da je klauzula za Paulinha 25 miliona pa da zavrsimo na Gago-u.
Da se vise hoce zavrsit ovaj transfer-rok,pokidase mi zivce ovolike dezinformacije.
I da,Yuto,malo je neukusno da nam klub nazivas smecem ili kako vec. Mnogi velikani su padali i mnogo nize pa se vracali jos jaci.
Kladim se da ce i Coutinho procvjetati 100%, a Interu samo neka igraju 30+ igrači.
Massimo Moratti najveći grobar Intera...
Pomirite se s realnoscu. Inter svakih 40 godina nesto dobro napravi..Dakle oko 2040-50 moze se ocekivati inter kakav bi vi voliki da jest. 

Ma svi cemo mi volit Inter, jer jbg s vremenom ti to postane vazan dio zivota al brate ovo je bruka sto se radi i to je cinjenica.
Ko to ne vidi,il je slijep il se pravi budala. Bez uvrede.
@Juvele
kakav god da je nas je.I da osvoji tek za 70 godina,bitno je da nista ne ukrade i ne namjesti i da je cistog obraza za razliku od pojedinih klubova
Ko to ne vidi,il je slijep il se pravi budala. Bez uvrede.
@Juvele
kakav god da je nas je.I da osvoji tek za 70 godina,bitno je da nista ne ukrade i ne namjesti i da je cistog obraza za razliku od pojedinih klubova

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.