Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rukomet do smrti
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Post Postao/la Rukomet do smrti » 25 jan 2013, 02:11

iskratel je napisao/la:Dancima su ovo pripreme za sljedeče EP 2014, koje če biti upravo u Danskoj i tako če i željeti donesti titulu svetskog prvaka kuči i kod kuče osvojiti i EP.

Što se tiče najboljih igrača, ne bih o Baliću ili Karibatiću, ali za mene je najbolji Lars Christiansen.

I Gajić želi kod nas igrati polufinale protiv Španije, uprskos što se povrijedio i ima velike probleme (nije igrao protiv Rusije). Doktor kaže, da ne smije, ali če igrati na svoju ruku, ako če izbornik naravno mu dozvoliti.
Kaže, da finale vrijedi više, nego od još veče povrijede čak dvoje mišiča.
Iskratel šta ti predviđaš za sutrašnju utakmicu, da li je moguća senzacijanad domaćinom?? I tvoje predviđanje za ovaj slovenski tim u budućnosti
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 jan 2013, 02:20

Rukomet do smrti je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Kod spominjanja najveceg svih vremena bas bih volio znati kako su bolji poznavaoci ovog sporta zaboravili spomenuti ime Magnusa Wislander-a.
Nema dvojbe da je velika legenda, ja sam u jednom svom postu spominjao samo neke od mnogih koji nisu dobili tu nagradu glasanjem igrač godine. A naravno da mi je Magnus Wislander uvijek tu među najvećima, on je mislim i bio jednom proglašen za igrača godine.
Jeste proglasen je za igraca godine 1990.godine, dok je 2002.godine bio proglasen od strane IHF za igraca stoljeca.
Velika steta sto sa THW-om nije uzeo LP i to mi je pored Olimpijskog zlata jedina titula koja nedostaje. THW je nakon njegovog odlaska povukao broj 2 iz upotrebe...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 25 jan 2013, 02:43

Razbojnik je napisao/la:Sutra polufinala 8-) 8-)
19:00 España - Eslovenia
21:30 Croacia - Dinamarca
Kakve su prognoze? Hocemo li gledati ex-Yugoslavia finale?? 8-)
ja cu da predvidim finale Španjolska-Hrvatska...
Španci će proći Slovence uz pomoć sudija, dok će Hrvati razbiti Dance 7 ili više razlike ;)
#SuningOUT

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 jan 2013, 02:50

Razbojnik je napisao/la:Sutra polufinala 8-) 8-)
19:00 España - Eslovenia
21:30 Croacia - Dinamarca

Kakve su prognoze? Hocemo li gledati ex-Yugoslavia finale?? 8-)

Volio bi da prodju Slovenija i Hrvatska ali vidim u finalu Špance i Hrvate

Moja prognoza Španija pobjeduje Sloveniju 3-4 razlike , Hrvatska pobjeduje Dansku uz dosta muke 1-2 razlike ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 25 jan 2013, 06:58

Iskratel šta ti predviđaš za sutrašnju utakmicu, da li je moguća senzacijanad domaćinom?? I tvoje predviđanje za ovaj slovenski tim u budućnosti
Naši žele finale. A i ko ne bi, kad si več u polufinalu. Stvarno neznam. Ako bude domačinsko suđenje, onda če biti gusto. A to što če biti puna dvorana nema veze kažu naši. Atmosfera je nikakva. A svakome je gušt pobjediti reprezentanciju koja igra doma.
A druga stvar je to, što se zajebavamo na svako utakmici. Gubimo recimo za 5, pa se odmah vratimo i povedemo za 5 i tako napravimo 10 razlike, pa opet ništa, pa onda u samoj završnici gas i pobjeda. Ne znam ako čemo ovako moči protiv Španije. Ono na utakmicama djeluje kao, ah več čemo, ne brinite, na kraju čemo nekako več pobjediti pa nema veze s kim igramo.

Samo se nadam, da nečemo ovako igrati protiv Španije i pravit glupe prekršaje za 2 minute. Znači protivničko krilo ide u napad, skok u prostor, a onda neki od nas ga takne, za bezveze, stoji sa obje ruke mirno, a kada je u zraku, onda ga se takne, kao da ima magnet na rukama, pa me može da kontroliše i eto, samo zbog "mazenja" rukom dobiješ 2 minute. Tako da suma sumarum, ako bude sve kako treba, bolji smo od Španije i idemo u finale.

A ovaj tim u budučnosti? Strašno, strašno. :D Očekuje se puno, jer su sposobni puno, a ima još puno ozlijeđenih doma i ostali, koji če doč još u reprezentanciju. Jako puno pomaže ako imaš jedno izmed najboljih domačih liga na svijetu i klubove koji igraju u Evropi (ove godine 4).

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2013, 09:21

Slatinash_7 je napisao/la:Ma sve su to tarlasike za bombasa iz Poljske Karola Bieleckog :D taj mene lik odusevljava iz godine u godinu,samo sad kad je izgubio oko malo su mu se smanjile ovlasti i manje igra a i u godinama je,al jos uvijek moze rijesiti utakmicu...I onaj Islandjanin od 100 godina nmg mu se imena sjetiti al je jak lik zemlja :D I sto legenda spomenu Jichu i on je extra igrac...Glede Balic-Karabatic Magica sve objasnio...

olafur stefanson

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2013, 09:23

DANTES je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Jackson Richardson i Mirza Džomba. Milina ih je bilo gledati.
Mirza Dzomba, čovjek tim.... Kad je bio u najboljim godinama niko mu ništa nije mogao... A talant dušebajev je bio čovjek šampion.... Sjecate se polufinala u Portugalu 2003 Španija i Hrvatska i njegovog gola za produžetak... Jbg možda bi i srušio Hrvate da nije bilo Dzombe i drugova...

smajlagic je bio mozda i bolji od dzombe

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2013, 09:25

amerosm je napisao/la:Kod spominjanja najveceg svih vremena bas bih volio znati kako su bolji poznavaoci ovog sporta zaboravili spomenuti ime Magnusa Wislander-a.

ili veselina vujovica

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2013, 09:36

Kakve su sanse da Gajic nastupi protiv Spanije?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 25 jan 2013, 09:44

Neče igrati, izbornik mu ne pusti.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2013, 10:10

A milina je bilo gledat Hrvate u sastavu:Sola-Metla-Balic-Lac-Kaleb-Dzomba-Vori niko im sem Francuza nije nista mogao
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 jan 2013, 10:38

Otelo je napisao/la:A milina je bilo gledat Hrvate u sastavu:Sola-Metla-Balic-Lac-Kaleb-Dzomba-Vori niko im sem Francuza nije nista mogao
A gdje Sulić u svemu tome? On je do one ozljede bio mega igrač, šteta.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jan 2013, 11:45

Toxicity je napisao/la:
Otelo je napisao/la:A milina je bilo gledat Hrvate u sastavu:Sola-Metla-Balic-Lac-Kaleb-Dzomba-Vori niko im sem Francuza nije nista mogao
A gdje Sulić u svemu tome? On je do one ozljede bio mega igrač, šteta.
Neki sukob je bio čini mi se... Od 2003 samo je jednom igraao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 jan 2013, 11:48

DANTES je napisao/la:Neki sukob je bio čini mi se... Od 2003 samo je jednom igraao
Jest, 2008 kad je Hrvatska 2. završila. Šteta za Renata i ozljedu, kakva bi 2 pivota danas Hrvatska imala.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jan 2013, 11:50

Hoće li se i jedna utakmica svjetskog prvenstva prenositi na onom yebenom BHT - u ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jan 2013, 11:54

Toxicity je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Neki sukob je bio čini mi se... Od 2003 samo je jednom igraao
Jest, 2008 kad je Hrvatska 2. završila. Šteta za Renata i ozljedu, kakva bi 2 pivota danas Hrvatska imala.
Danas ništa posebno, prije 5-6 godina uredu

zizu
Neće, imaju prenosi na HRT 2 i na ****(ex DSF)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jan 2013, 12:02

legenda reala je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:

zizu
ima Hrvatska - Danska na FTV-u u 21:30 :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jan 2013, 12:04

legenda reala je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:

zizu
I na RTCG2
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jan 2013, 13:37

Što se tiče ove diskusije oko najboljeg ili najboljih igrača, mislim da je tu Wislander i bio najveći.

Što se npr krila tiče, ja danas ne vidim ravne Džombi, Kretschmaru, Kehrmanu....Mislim na prvenstvu..

Što se prenosa tiče nabrojali ste neke kanale, a eto što se tiče naših bh kanala, FTV večeras prenosi Hrvatska-Danska, te će prenosit sutra utakmicu za treće, te u nedjelju finale. Na FTV-u prvo polufinale ide samo u snimci.

Inače danas očekujem prolaz Španaca i jako tijesnu utakmicu između Danaca i Hrvata. A imam neki osjećaj da će ovo Danci osvojit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 25 jan 2013, 13:41

baš me zanima da li hrvatska može održat ovu razinu igre do kraja...ako uspiju,naravno da će osvojit zlato..nadam se da je došlo vrijeme nakon toliko srebrnih,brončanih i drvenih medalja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.