NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Joooj onaj Makedonac pa sad Brazilac pa to ce da ore po terenuuu 

Da li vatreni i ovaj brazilac mozda ima mljekaru ili sta slicno?vatreni je napisao/la:Nista neobično da pokoji anonimus potpise i grije klupu Zvijezde.Mora da i ovaj ima mljekaruastra1922 je napisao/la:zanimljivo momak koji je kod kuntica igrao onu probnu utakmicu i nije zadovoljio sad je potpisao za nas.znam ga iz modrice i po meni cisti prosijek.bojim se opet gomilanja ispodprosjecnih igraca u nasem klubu.Bosanski zmaj je napisao/la:Ponjević - novo ime u redovima Crveno-bijelih
Danas je Zvijezda u svoje redove primila još jednog igrača. Radi se o Dajanu Ponjeviću, rođenom 1990. godine u Novom Sadu. Ovaj mladi fudbaler, koji igra na poziciji lijevog bočnog, u dosadašnjem periodu igrao za ekipu FK Novi Sad (sezona 11/12), FK Modriča-Maxima, te FK Leotar Trebinje u jesenjem dijelu ove sezone.Kada prođes sve selekcije Zvijezde i kada pokucas na vrata prvog tima,bez obzira na talenat,ako nemas hedije ne mozes ući kroz ta vrata,već propadaj u Mionici ili te neki drugi klub takvog uzme.To je isto kao kada zavrsis fakultet,bez obzira kakav si student bio,ako nemas jakog babe ili love ili neke druge veze posla nećes imati gdje treba da imas jer će to mjesto neko mozda nestručan zauzet na gore naveden način.Al eto,vrijeme je doslo da svako gleda svoj interes prije svega.

Ne mogu svi imati mljekaru,biti poslovni partneri ili babini sinovi.....ima Zvijezda 7,8 dobrih igrača koji slepaju takve....a istovremeno onemogućuju nasoj djeci da sjede bar na klupi kao sto oni sjede.No,mi imamo Premijerligasa tako da puno ne zamjerimo na tu nepravilnost.Svako bi od nas realno gledao prije svega sebe samo da ima priliku za to 

Sta to znaci, da bi i ti isto uradio da imas priliku? Barem, tako si napisao?vatreni je napisao/la:Ne mogu svi imati mljekaru,biti poslovni partneri ili babini sinovi.....ima Zvijezda 7,8 dobrih igrača koji slepaju takve....a istovremeno onemogućuju nasoj djeci da sjede bar na klupi kao sto oni sjede.No,mi imamo Premijerligasa tako da puno ne zamjerimo na tu nepravilnost.Svako bi od nas realno gledao prije svega sebe samo da ima priliku za to
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... %C4%8Danja" onclick="window.open(this.href);return false;
eto izgleda to je to ..nema brazilca
eto izgleda to je to ..nema brazilca

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne znam ili bih se smijao ili bih plakao, kad pročita imena došljaka.Juče sam razgovarao sa jednim malo većim donatorom vašim, i znate šta mi čovjek kaže.Gotovo je nema više.Sa 31.12 2012 to je to od mene,Još kaže moja očekivanja su bila daleko veća ,ali sad su me uvjerili šta se tu radi iza naših leđa i neću da budem više dio toga pa makar Zvijezda i ispala.
Daj Joksimoviću,ne brljavi.Većina novih momaka je su dobri igrači i sigurno će s novim trenerom dati jednu novu Zvijezdu na proljeće što će mnogim ekipama u gostima pomrsiti račune.Upamti ovaj post druzejoksimovic je napisao/la:Ne znam ili bih se smijao ili bih plakao, kad pročita imena došljaka.Juče sam razgovarao sa jednim malo većim donatorom vašim, i znate šta mi čovjek kaže.Gotovo je nema više.Sa 31.12 2012 to je to od mene,Još kaže moja očekivanja su bila daleko veća ,ali sad su me uvjerili šta se tu radi iza naših leđa i neću da budem više dio toga pa makar Zvijezda i ispala.

vatreni je napisao/la:Daj Joksimoviću,ne brljavi.Većina novih momaka su dobri igrači i sigurno će s novim trenerom dati jednu novu Zvijezdu na proljeće što će mnogim ekipama u gostima pomrsiti račune.Upamti ovaj post druzejoksimovic je napisao/la:Ne znam ili bih se smijao ili bih plakao, kad pročita imena došljaka.Juče sam razgovarao sa jednim malo većim donatorom vašim, i znate šta mi čovjek kaže.Gotovo je nema više.Sa 31.12 2012 to je to od mene,Još kaže moja očekivanja su bila daleko veća ,ali sad su me uvjerili šta se tu radi iza naših leđa i neću da budem više dio toga pa makar Zvijezda i ispala.
Ipak bi volio da se kontaktiramo kad budes na djelu vidjeo ovu ekipu ali barem jednom posteno bez kradje u sto ces se sam uvjeritijoksimovic je napisao/la:Ne znam ili bih se smijao ili bih plakao, kad pročita imena došljaka.Juče sam razgovarao sa jednim malo većim donatorom vašim, i znate šta mi čovjek kaže.Gotovo je nema više.Sa 31.12 2012 to je to od mene,Još kaže moja očekivanja su bila daleko veća ,ali sad su me uvjerili šta se tu radi iza naših leđa i neću da budem više dio toga pa makar Zvijezda i ispala.

I jos jedno bih ti rekao taj sto ti je pricao je veliki levat u to budi siguran i zamolio bih te da upamtis ovu stranicu i da se cujemo za 3 mjeseca belim ces plakat!joksimovic je napisao/la:Ne znam ili bih se smijao ili bih plakao, kad pročita imena došljaka.Juče sam razgovarao sa jednim malo većim donatorom vašim, i znate šta mi čovjek kaže.Gotovo je nema više.Sa 31.12 2012 to je to od mene,Još kaže moja očekivanja su bila daleko veća ,ali sad su me uvjerili šta se tu radi iza naših leđa i neću da budem više dio toga pa makar Zvijezda i ispala.

Donekle mogu shvatiti ovog Joksimovića...Posto mu Sloboda igra po selima i sve vise i vise tone,on tako dođe na nas forum i divi se uzornom klubu,al zbog ljubomore on to tumači na svoj način ili je na forumu Zelje i Sarajeva,čojk prati velikane BH.fubala te najorganizovanije ekipe poput nas.Kvota je napisao/la:I jos jedno bih ti rekao taj sto ti je pricao je veliki levat u to budi siguran i zamolio bih te da upamtis ovu stranicu i da se cujemo za 3 mjeseca belim ces plakat!joksimovic je napisao/la:Ne znam ili bih se smijao ili bih plakao, kad pročita imena došljaka.Juče sam razgovarao sa jednim malo većim donatorom vašim, i znate šta mi čovjek kaže.Gotovo je nema više.Sa 31.12 2012 to je to od mene,Još kaže moja očekivanja su bila daleko veća ,ali sad su me uvjerili šta se tu radi iza naših leđa i neću da budem više dio toga pa makar Zvijezda i ispala.

vatreni je napisao/la:Donekle mogu shvatiti ovog Joksimovića...Posto mu Sloboda igra po selima i sve vise i vise tone,on tako dođe na nas forum i divi se uzornom klubu,al zbog ljubomore on to tumači na svoj način ili je na forumu Zelje i Sarajeva,čojk prati velikane BH.fudbala te najorganizovanije ekipe poput nas.Kvota je napisao/la:I jos jedno bih ti rekao taj sto ti je pricao je veliki levat u to budi siguran i zamolio bih te da upamtis ovu stranicu i da se cujemo za 3 mjeseca belim ces plakat!joksimovic je napisao/la:Ne znam ili bih se smijao ili bih plakao, kad pročita imena došljaka.Juče sam razgovarao sa jednim malo većim donatorom vašim, i znate šta mi čovjek kaže.Gotovo je nema više.Sa 31.12 2012 to je to od mene,Još kaže moja očekivanja su bila daleko veća ,ali sad su me uvjerili šta se tu radi iza naših leđa i neću da budem više dio toga pa makar Zvijezda i ispala.
-
- Kontakt:
Stojim iza toga jeste veliki klub ,i meni vrlo drag- ali zbog vašeg mentaliteta.Kojeg ste dosad igrača prodali-molim odgovor,koje ste ime proizveli,i tu tražim odgovor,i na kraju kao vaš simpaziter želim odgovor po čemu su igrači koje ste doveli poznati?
A po čemu si ti poznatjoksimovic je napisao/la:Stojim iza toga jeste veliki klub ,i meni vrlo drag- ali zbog vašeg mentaliteta.Kojeg ste dosad igrača prodali-molim odgovor,koje ste ime proizveli,i tu tražim odgovor,i na kraju kao vaš simpaziter želim odgovor po čemu su igrači koje ste doveli poznati?

-
- Kontakt:
Pa npr. Saša Mus je poznat po aferi "ofsajd" u Hrvatskoj ako pratis sport.joksimovic je napisao/la:Stojim iza toga jeste veliki klub ,i meni vrlo drag- ali zbog vašeg mentaliteta.Kojeg ste dosad igrača prodali-molim odgovor,koje ste ime proizveli,i tu tražim odgovor,i na kraju kao vaš simpaziter želim odgovor po čemu su igrači koje ste doveli poznati?
-
- Kontakt:
Samo sam realan i ništa više,a za tvoju informaciju kad već moju Slobodu spominješ koji vam je najbolje ocijnjen igrač bio prošle godine-priznajte-Almir Halilović.,i još nešto jednog vašem momka sam skoro preporučivao jenom klubu u Hrvtskoj-i znate šta mi ljudi kažu -koja Zvijezda?Zar taj klub postoji u Bosni i td.Ja znam da postoji i imam dosta prijatelja koji su vaši sponzori.Sve najbolje i ovo sve govorim zbog dobrih namjera,a ne da ovdje vodim sa vama polemiku.Čujemo se možda nekad opet.
joksimovicu niko od nas nije ni rekao da smo mi veliki klub.mi smo klub na zdravim temeljima i nastojimo da napredujemo.imamo simpatizere kakve imamo svi volimo zvijezdu na svoj nacin.vecina nas podrzava upravu i celne ljude i nadamo se da ce u buducnosti zvijezda imati sve vise uspjeha....a sto se tice toga koga smo prodali ili proizveli na to cemo svi sacekati jos malo jer tek za par godina bi mogli brati plodove uspjesnog i organizovanog rada u klubu.
rijedak smo klub kod nas koji sa mladim igracima potpisuje visegodisnje ugovore ja se nadam da ce se to ipak ubrzo isplatiti..ti si nas stao nakiljati a samo se okreni malo oko sebe i vidi da slabo ko ima pare i da je vecina klubova na aparatima...znam da ti je zvijezda drag klub ,nama je jos vise,.mi znamo da nam nema nurde i fadila gledali bi zvijezdu po livadama tuzlanskog kantona i samim tim, krecem od sebe,nisam lud da kritikujem nekog ko je zasluzan za sve ovo
rijedak smo klub kod nas koji sa mladim igracima potpisuje visegodisnje ugovore ja se nadam da ce se to ipak ubrzo isplatiti..ti si nas stao nakiljati a samo se okreni malo oko sebe i vidi da slabo ko ima pare i da je vecina klubova na aparatima...znam da ti je zvijezda drag klub ,nama je jos vise,.mi znamo da nam nema nurde i fadila gledali bi zvijezdu po livadama tuzlanskog kantona i samim tim, krecem od sebe,nisam lud da kritikujem nekog ko je zasluzan za sve ovo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
imal novosti za brazilca,jeli tu ili je otisao 

Kada malo analiziram postove od ovog Joksimovića jasno se vidi da je to neko iz Tuzle ili okoline.Neko ko super poznaje situaciju u Slobodi kao i u Zvijezdi ali u PL.uopće.Pretpostavljam o kome se radi i zasto pise po nasem forumu.Mogu reći samo da je riječ o jednom fudbaleru ;)al nebitno je to sve,
-
- Kontakt:
Brazilac je juce stigao u Gradacac, kod nas je na probi,negov status ce se znati u narednih nekoliko dana.FCL je napisao/la:imal novosti za brazilca,jeli tu ili je otisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.