U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Jel' ovaj Bešić samo posuđen ovim Mađarima ili je on potpisao za njih ? 

DRUG NEBI TI PUNCA
Posuđen.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ne, prodan. Moguce da HSV ima neko pravo da ga vrati nazad za odredjenu sumu, ali on je igrac Ferencvarosa.mokhe je napisao/la:Posuđen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izostavio si Zeca mlađeg koji je možda najbolji igrač te generacije, u Českoj omladinskoj ligi je sigurno najbolji igrač a poznato je kako Česi dobro rade sa mlađim uzrastima.gruezi je napisao/la:Ova u19 repka ce biti superinteresantna..hodzic u napadu,handzic poluspic,cerimagic lijevo krilo,sadikovic I radovac sredina terena pa hajradinovic..
Pa svugdje je to tako od 20 obečvajućih mladih igrača njih 5-6 napravi nešto u kraijeri.Cartman je napisao/la:Evo gledam prvi post ove teme, u kojem je spisak U19 reprezentacije od prije skoro 4 godine. Tu su bili igraci poput Kvesica, Visce, Stevanovica, Bicakcica i Bilbije. Ali i onih koji su danas totalni anonimusi, poput ovog Emira Bajrica iz Schalkea. Gdje je on sada? Ili Haris Handzic koji je mnogo obecavao, ali se dobro zeznuo sto je otisoa u Lech.
Ja koliko se sjecam novinari su pisali da je posudba s pravom otkupa nakon godinu dana il tako nesto. Ako su oni slagali, i ja sam. Sve je moguce.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Jest, posudjen i nakon godinu Ferenc ga ima pravo kupiti po ugovorenoj sumi.mokhe je napisao/la:Ja koliko se sjecam novinari su pisali da je posudba s pravom otkupa nakon godinu dana il tako nesto. Ako su oni slagali, i ja sam. Sve je moguce.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Samo znam da na svim stranicama pise da je igrac Ferencvaros. Kako god, ako se ne ispali iz tog odrona od lige najkasnije sljedece ljeto, crno mu se pise.mokhe je napisao/la:Ja koliko se sjecam novinari su pisali da je posudba s pravom otkupa nakon godinu dana il tako nesto. Ako su oni slagali, i ja sam. Sve je moguce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9195" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvi su ovi iz Bayerna i ChelseaSelektor juniorske bh. reprezentacije (U-19) Toni Karačić pozvao je sljedeće igrače: Emir Plakalo (Sarajevo), Vedran Kjosevski (Željezničar), Haris Hajradinović (Inter Zaprešić/Hrv), Adis Čiva (Sarajevo), Nikola Danilović (OFK Beograd/Srb), Branimir Odak (Široki Brijeg), Damir Sadiković (Željezničar), Faris Handžić (Sarajevo), Armin Hodžić (Željezničar), Armin Čerimagić (Gent/Bel), Asim Zec (Hradec/Češ), Fedor Predragović (Borac Banja Luka), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Mile Kovačević (Kozara), Marko Odak (Zrinjski), Ervin Imamović (Lokomotiv Moskva/Rus), Halil Hajtić (Kaiserslautern/Njem), Omar Marković (IK Start/Nor), Renato Gojković (Sloboda Tuzla), Ajnur Osmanović (Chelsea/Eng), Nikola Jelisić (Bayern/Njem), Almir Kasumović (Hannover/Njem).

Inače kakva je ova generacija ima li talenata

Izgleda da onaj Modić iz Milana nije zadovoljio probu

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 30 jan 2013, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Davno sam ja o tome momku čitao Osmanoviću iz Chelsea, roditelji su mu emigrirali u Skandinaviju.
Mislim da igra na poziciji CMF, nisam siguran.
Za toga iz Bayerna nemam nikakvu info.
Mislim da igra na poziciji CMF, nisam siguran.
Za toga iz Bayerna nemam nikakvu info.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovaj iz Bajerna je odlican igrac, odigrao je 8 utakmica u U-19 ekipi i zabio 3 gola ove sezone i odmah ga prekomandovali u drugi tim i igra kao ofanzivni vezni. A sto se tice ovih Modica iz Milana cini mi se da je onaj mladji ( u-17) bolji igrac od ovog starijeg koji je igrao kod nas u u-19, mada se nebi trebalo odreci ni jednog. A ovaj golaman mislim si kontao na Durakovica je nedavno resao u Italiju tako da bi ga trebalo prvo malo pustiti da se snadje.legenda reala je napisao/la:Kakvi su ovi iz Bayerna i ChelseaSelektor juniorske bh. reprezentacije (U-19) Toni Karačić pozvao je sljedeće igrače: Emir Plakalo (Sarajevo), Vedran Kjosevski (Željezničar), Haris Hajradinović (Inter Zaprešić/Hrv), Adis Čiva (Sarajevo), Nikola Danilović (OFK Beograd/Srb), Branimir Odak (Široki Brijeg), Damir Sadiković (Željezničar), Faris Handžić (Sarajevo), Armin Hodžić (Željezničar), Armin Čerimagić (Gent/Bel), Asim Zec (Hradec/Češ), Fedor Predragović (Borac Banja Luka), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Mile Kovačević (Kozara), Marko Odak (Zrinjski), Ervin Imamović (Lokomotiv Moskva/Rus), Halil Hajtić (Kaiserslautern/Njem), Omar Marković (IK Start/Nor), Renato Gojković (Sloboda Tuzla), Ajnur Osmanović (Chelsea/Eng), Nikola Jelisić (Bayern/Njem), Almir Kasumović (Hannover/Njem).![]()
![]()
Inače kakva je ova generacija ima li talenata![]()
Izgleda da onaj Modić iz Milana nije zadovoljio probua ni onog golmana, izgleda da je raja sa foruma bila u pravu kad je govorila da uopšte nije kvalitet o kakvom se pričalo

Sutra žrijeb U-21 reprezentacija
U Nyonu će u četvrtak biti obavljeno žrijebanje kvalifikacijskih grupa za evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine 2015. u Češkoj.
U bubnju će se naći imena 52 evropske reprezentacije, među njima i selekcije BiH, dok domaćin EP-a Češka ima zagarantiran plasman.
Žrijebom će biti određeno deset grupa. Pobjednici i četiri najbolje drugoplasirane ekipe izborit će nastup u play-offu, nakon kojeg će se sedam ekipa pridružiti Češkoj na finalnom turniru u junu 2015.
Kvalifikacije počinju 22. marta. (ss.ba)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Samo me cudi da niko ne spomine golmana Bajernove u-17 ekipe Raifa Husica, taj bi nam stvarno dobor dosao, je uspio je da izbaci svabskog golmana iz ekipe i da zaigra za Njemacku u -17.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bosna i Hercegovina je, kako vrli novinar nije napisao, u četvrtom bubnju (najbolja u tom društvu) i ne može igrati protiv Poljske, Gruzije, Islanda, Moldavije, Irske, Bugarske, Cipra, Makedonije i Latvije.zizu1991 je napisao/la:
Sutra žrijeb U-21 reprezentacija
U Nyonu će u četvrtak biti obavljeno žrijebanje kvalifikacijskih grupa za evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine 2015. u Češkoj.
U bubnju će se naći imena 52 evropske reprezentacije, među njima i selekcije BiH, dok domaćin EP-a Češka ima zagarantiran plasman.
Žrijebom će biti određeno deset grupa. Pobjednici i četiri najbolje drugoplasirane ekipe izborit će nastup u play-offu, nakon kojeg će se sedam ekipa pridružiti Češkoj na finalnom turniru u junu 2015.
Kvalifikacije počinju 22. marta. (ss.ba)
Hayley <3
Da se podsjetimo sesira i oficijelnih datuma koje sam postavio prije dvije stranice:
Evo kako izgledaju sesiri za izvlacenje kvalifikacionih grupa (bold su one reprezentacije koje ove godine igraju na finalnom turniru u Izraelu, dok su podvucene one reprezentacije koje su igrale na finalnom turniru prije dvije godine u Danskoj + Češka koje nema ispod jer je domacin prvenstva 2015. godine):
Pot A: Spain, England, Netherlands, Italy, Germany, Switzerland, Russia, France, Sweden, Israel
Pot B: Romania, Serbia, Turkey, Ukraine, Scotland, Portugal, Austria, Denmark, Belarus, Wales
Pot C: Greece, Slovakia, Belgium, Hungary, Armenia, Croatia, Norway, Montenegro, Finland, Slovenia
Pot D: Bosnia and Herzegovina, Poland, Georgia, Iceland, Moldova, Republic of Ireland, Bulgaria, Cyprus, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Latvia
Pot E: Northern Ireland, Albania, Faroe Islands, Lithuania, Azerbaijan, Kazakhstan, Estonia, Malta, Luxembourg, Andorra, Liechtenstein, San Marino
Evo datumi koji su predvidjeni od strane UEFA-e za odigravanje kvalifikacionih utakmica:
Datumi za grupnu fazu kvalifikacija:
22–26 March 2013 (mi eventualno imamo prijateljsku 21. marta protiv Hrvatske)
7–11 June 2013 (mi imamo prijateljsku 04. juna protiv Srbije)
6–10 September 2013
11–15 October 2013
15–19 November 2013
3-9 September 2014
Baraž:
8-14 October 2014
Prijateljski termini (mogu se koristiti i za utakmice kvalifikacija ako su obije reprezentacije saglasne):
4 June 2013 (imamo prijateljsku protiv Srbije)
14 August 2013
5 March 2014
Evo kako izgledaju sesiri za izvlacenje kvalifikacionih grupa (bold su one reprezentacije koje ove godine igraju na finalnom turniru u Izraelu, dok su podvucene one reprezentacije koje su igrale na finalnom turniru prije dvije godine u Danskoj + Češka koje nema ispod jer je domacin prvenstva 2015. godine):
Pot A: Spain, England, Netherlands, Italy, Germany, Switzerland, Russia, France, Sweden, Israel
Pot B: Romania, Serbia, Turkey, Ukraine, Scotland, Portugal, Austria, Denmark, Belarus, Wales
Pot C: Greece, Slovakia, Belgium, Hungary, Armenia, Croatia, Norway, Montenegro, Finland, Slovenia
Pot D: Bosnia and Herzegovina, Poland, Georgia, Iceland, Moldova, Republic of Ireland, Bulgaria, Cyprus, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Latvia
Pot E: Northern Ireland, Albania, Faroe Islands, Lithuania, Azerbaijan, Kazakhstan, Estonia, Malta, Luxembourg, Andorra, Liechtenstein, San Marino
Evo datumi koji su predvidjeni od strane UEFA-e za odigravanje kvalifikacionih utakmica:
Datumi za grupnu fazu kvalifikacija:
22–26 March 2013 (mi eventualno imamo prijateljsku 21. marta protiv Hrvatske)
7–11 June 2013 (mi imamo prijateljsku 04. juna protiv Srbije)
6–10 September 2013
11–15 October 2013
15–19 November 2013
3-9 September 2014
Baraž:
8-14 October 2014
Prijateljski termini (mogu se koristiti i za utakmice kvalifikacija ako su obije reprezentacije saglasne):
4 June 2013 (imamo prijateljsku protiv Srbije)
14 August 2013
5 March 2014
Izrael , Bjelorusija, Grčka, BiH, San marino . Bože pogledaj nas i podari nam ovu grupu ! 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Pa jesi li bas morao skoro istu grupu kao u proslom kvalifikacionom ciklusu (samo Njemacka zamjenjena sa Izraelom)__EmIr__ je napisao/la:Izrael , Bjelorusija, Grčka, BiH, San marino . Bože pogledaj nas i podari nam ovu grupu !

Sto se mene tice, ja bi radije ovako radi promjene: Izrael, Wales/Austria, Jermenija/Finska, BiH i Andora (ako cemo biti u grupi sa sest ekipa onda jos Malta ili Lihtenštajn).
Vidi stvarnoAnelZ je napisao/la:Pa jesi li bas morao skoro istu grupu kao u proslom kvalifikacionom ciklusu (samo Njemacka zamjenjena sa Izraelom)__EmIr__ je napisao/la:Izrael , Bjelorusija, Grčka, BiH, San marino . Bože pogledaj nas i podari nam ovu grupu !![]()
Sto se mene tice, ja bi radije ovako radi promjene: Izrael, Wales/Austria, Jermenija/Finska, BiH i Andora (ako cemo biti u grupi sa sest ekipa onda jos Malta ili Lihtenštajn).

Dobra i ta tvoja kad bih birao jos od tih iz 2 i 3 jakosne grupe izabrao bi wales zbog toga sto ne lezimo ekipama s otoka i finsku jer su svi nekakvi zuti smijesni.

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Evo grupe:
Gruppe 4
Spanien
Österreich
Ungarn
Bosnien und Herzegowina
Albanien
Gruppe 4
Spanien
Österreich
Ungarn
Bosnien und Herzegowina
Albanien
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.