rekao sam nadam se, i prosle godine smo prvi dio jos gore odigrali pa smo u evropu otisli i tamo gdje se moze dokazivati dokazali da smo najbolji u BH. pa sto te silne seljacke zadruge NIKAD nista u evropi ne nepavi, nego ovdje sudije kupujuvedran86 je napisao/la:ma necemo mi nista igrat kume nastavimol vako igratirfan41 je napisao/la:adisg je napisao/la:Samo hrabro Sarajevo,
Ponovite ovakvu igru protiv Zelje, i gotovi su........Nadam se da ce Velez i Sarajevo biti u prve 3.
Forza Velez
nadam se da ce na kraju sezpone sarajevo,zeljo,velez i borac igrati u evropi, klubovi iz velikih gradova a bgm i veliki klubovi a ne seljacke zadruge
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
ma nadam se i ja al ubise me ova gostovanja i lose igre
valjda ce derbi proc bolje

valjda ce derbi proc bolje

HZSA87
-
- Kontakt:
Jeli tebi mozda neko nekad rekao koliko si glup?adisg je napisao/la:Samo hrabro Sarajevo,
Ponovite ovakvu igru protiv Zelje, i gotovi su........Nadam se da ce Velez i Sarajevo biti u prve 3.
Forza Velez
aa jbg cak sam igrao i x2 na kladionici u nadi da ce se sarajevo izboriti za makar nerijesen rezultat..ali eto ,izgleda da nemate srece sudeci po ovim komentarima...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
eboga precka i stativa i sve vise
vedran86 je napisao/la:ma nadam se i ja al ubise me ova gostovanja i lose igre
valjda ce derbi proc bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma derbi ce biti 0-0
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
nadam se da grjesisirfan41 je napisao/la:vedran86 je napisao/la:ma nadam se i ja al ubise me ova gostovanja i lose igre
![]()
![]()
![]()
![]()
ma derbi ce biti 0-0
HZSA87
sta drugo reci nego ocekivan poraz, mada sam se potajno nadao povoljnijem rezultatu...al Boze moj, idemo dalje...
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
vedran86 je napisao/la:nadam se da grjesisirfan41 je napisao/la:vedran86 je napisao/la:ma nadam se i ja al ubise me ova gostovanja i lose igre
![]()
![]()
![]()
![]()
ma derbi ce biti 0-0
nadam se i ja da grijesim, ali poznajem zeljine NEKVALITETE, i nasu PIC*ICU od trenera a bgm i nekih igraca. kad sastavis to dvoje dobijes 0-0
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
Ma grijesis drug bice 2-1vedran86 je napisao/la:nadam se da grjesisirfan41 je napisao/la:vedran86 je napisao/la:ma nadam se i ja al ubise me ova gostovanja i lose igre
![]()
![]()
![]()
![]()
ma derbi ce biti 0-0
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ada je napisao/la:aa, pa kad vako derete uske, sta li ce tek biti strumfovima
Nekima ce dugo biti nocna mora onaj dvomec ..adisg je napisao/la:Samo hrabro Sarajevo,
Forza Velez

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
selo veseloirfan41 je napisao/la:adisg je napisao/la:Samo hrabro Sarajevo,
Forza Velez
nadam se da ce na kraju sezpone sarajevo,zeljo,velez i borac igrati u evropi, klubovi iz velikih gradova a bgm i veliki klubovi a ne seljacke zadruge

boli me ovaj poraz nego oni rijetki porazi protiv zelje koje smo dozivili, boli me vise i od onoga iz 98. ne razumijem te igrace koji ofucaju helsingborg, i spartak, nose se sa clujem d anemogu igrati sa seljackom udrugom... ma bolime vise briga i za derbi i za sve. ako se u ovoj ligi vise pobjede ne donose igracima nego sudijama, pa vrijeme je da idemo u shoping sudija
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Bit će bolje, samo polako, Široki je ipak u ovoj ligi najbolja ekipa po dosada prikazanom.irfan41 je napisao/la:boli me ovaj poraz nego oni rijetki porazi protiv zelje koje smo dozivili, boli me vise i od onoga iz 98. ne razumijem te igrace koji ofucaju helsingborg, i spartak, nose se sa clujem d anemogu igrati sa seljackom udrugom... ma bolime vise briga i za derbi i za sve. ako se u ovoj ligi vise pobjede ne donose igracima nego sudijama, pa vrijeme je da idemo u shoping sudija
styles je napisao/la:Bit će bolje, samo polako, Široki je ipak u ovoj ligi najbolja ekipa po dosada prikazanom.irfan41 je napisao/la:boli me ovaj poraz nego oni rijetki porazi protiv zelje koje smo dozivili, boli me vise i od onoga iz 98. ne razumijem te igrace koji ofucaju helsingborg, i spartak, nose se sa clujem d anemogu igrati sa seljackom udrugom... ma bolime vise briga i za derbi i za sve. ako se u ovoj ligi vise pobjede ne donose igracima nego sudijama, pa vrijeme je da idemo u shoping sudija
ma kakva ekipa, jeste najbogaija samim tim mogu lagano se setati krz supermarket sudija i kupovati one sa najvecom cifrom.
evropa je mjerilo koliko su ekipe jake. smao sarajevo svaki put u evropi osvjetla obraz i ponekad zeljo. a siroki se pati protiv azerbejdzanskih ekipa, i kazastanskih ispadaju, a da o zrinjskom nepricamo i epizodama luxemburg i partizan
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Necu ni ici na derbi, previse sam zivaca izgubio oko ovih utakmica i sranja. Muka mi je vise Čaline priče i otrcanih fraza nimo imali sportke sreće i sl. Ovaj tim koji igra u PL i koji je igrao Evropa ligu nije isti ni 5% apsolutno ne znam sta se ovo desava. Kako je počela sezona Sarajevo nije odigralo savrsenu utakmicu, uvijek negdje nesto skripi i fali, stvarno nemam zivaca vise gledati ni slusati ovo..
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
EnZo_85 je napisao/la:Necu ni ici na derbi, previse sam zivaca izgubio oko ovih utakmica i sranja. Muka mi je vise Čaline priče i otrcanih fraza nimo imali sportke sreće i sl. Ovaj tim koji igra u PL i koji je igrao Evropa ligu nije isti ni 5% apsolutno ne znam sta se ovo desava. Kako je počela sezona Sarajevo nije odigralo savrsenu utakmicu, uvijek negdje nesto skripi i fali, stvarno nemam zivaca vise gledati ni slusati ovo..
nemam ni ja obajca se isto osjecamo ali obojica znamo da previse i ti i ja volimo FCS, i d acemo ici na derbi bez obzira na sve
uprava,trenere i igraci dolaze i odlaze, al ljubav prema sarajevu VJECNO ostaje
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
ma šta je sarajevo napravilo u europi trnavu i helsinborga izbacili a jakih ekipa,ako neznaš široki je 2005 došao do 3 kola uefa kupa
JANJOS:Nismo imali srece .. to je jedino sto zna rec 

-
- Kontakt:
što se tiče sudija moga nam je dosudit penal te je torlak sprjecio jednu kontru igrajući rukom za koji je morao dobit žutiirfan41 je napisao/la:styles je napisao/la:Bit će bolje, samo polako, Široki je ipak u ovoj ligi najbolja ekipa po dosada prikazanom.irfan41 je napisao/la:boli me ovaj poraz nego oni rijetki porazi protiv zelje koje smo dozivili, boli me vise i od onoga iz 98. ne razumijem te igrace koji ofucaju helsingborg, i spartak, nose se sa clujem d anemogu igrati sa seljackom udrugom... ma bolime vise briga i za derbi i za sve. ako se u ovoj ligi vise pobjede ne donose igracima nego sudijama, pa vrijeme je da idemo u shoping sudija
ma kakva ekipa, jeste najbogaija samim tim mogu lagano se setati krz supermarket sudija i kupovati one sa najvecom cifrom.
evropa je mjerilo koliko su ekipe jake. smao sarajevo svaki put u evropi osvjetla obraz i ponekad zeljo. a siroki se pati protiv azerbejdzanskih ekipa, i kazastanskih ispadaju, a da o zrinjskom nepricamo i epizodama luxemburg i partizan