FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 24 jan 2013, 18:33

Pozz ljdui!
Ovako zelim naruciti neku kapu i jos neke stvari sa oficijelne stranice Bayerna! Vidio sam da je najblizi shipping Hrvatska,al to mi nije problem,jer cu je dostaviti u Njemacku pa cu nekako doci do nje...

Vidim da nude nekih 10% popusta, sto bi na moj iznos kupovine mogao biti dovoljan za shippinga,sto bih to bacio ako mogu iskoristiti.

Medjutim,traze mi neki login,pa da vidim sa vama da li je neko clan,sad nezz dal se ovo placa,pretpostavljam da se placa ta clanarina,pa ako ima neka dobra dusa da mi zeli posuditi svoj account sam da izvrsim ovu narudzbu?

slika

Ili ako neko ima neka svoja iskustva sa ovim narucivanjem,mada ne vidim razloga sta bi moglo poci po zlu....
Stern des Südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 jan 2013, 18:39

" onclick="window.open(this.href);return false;
sudar divova kako bi mi legla jedna tekma sa realom pogledajte na ovom klipu u jednom djelu kako se tetkica bekam svadja sa nasim dzudistom lizarazuom e sto ga ne razvali al momacki :lol: .
Momci posto se posljednjih dana vodi neka bespotrebna diskusija o treneru koji ce nas voditi u nove pobede next sezone i posto se mnogo hipotizira ko bi gdje sta trebo otici doci kod pepa ,onda da vas ovako momacki hipoteticki pitam 8-) dodjemo mi do finala na wembly koga bi vi za protivnika po meni real Finale svih finala :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 jan 2013, 19:59

Real je Bayernova redovna musterija.
Barcelona je vec nesto drugo i to bi bio mec dostojan finala. 8-)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 24 jan 2013, 23:22

ovo nisam ja smislio ,to je kopi-paste

Dortmund: '' Mi imamo Signal Iduna stadion ''
Bayern: '' Mi imamo Allianz Arenu ''
Dortmund: '' Mi imamo Goetzea ''
Bayern: '' Mi imamo Riberya ''
Dortmund: '' Mi smo Milioneri ''
Bayern: '' Jeste al' u kunama '' :DDD

Moj skromni doprinos ovoj temi,jer vidim da ima dosta humora u nekoliko desetina prethodnih postova :D .
VOLIM BAYERN

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 25 jan 2013, 00:01

GAL je napisao/la: 8-) dodjemo mi do finala na wembly koga bi vi za protivnika po meni real Finale svih finala :D
BvB-da im pokazemo ko je "gazda u kuci" (ako već nismo)
ili Barcalonu- da im pokazemo sta mi zanmo :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 jan 2013, 00:24

HHH ja sam za real jer je to meni poseban mec naravano u tu su od potencijalnih protivnika prva na tapeti barca juventusa se nestopribojavam zabari su topodmukli mogu dalekoovbesezone dogurati ,a kao slag bio bi manco i to u srcu kolijevke da ih naplatimo tagicnu 99 ono se ne zaboravlja,sto se tice dortmunda ako prodju osminu finala to je max dalje nema tako da na njiha ne bi racunao dovoljnoce biti da im ocitamo lekcije u domacem prvenstvu i kupu da se zna koj je bio i osto BIG BOOOOOOOOS ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 jan 2013, 00:29

Ovo je odgovor na sve moguće ŠPEKulacije, sranja vezana uz naš kadar, prodaju i kupovanje novih igrača.

Dobra stara vremena...

Eto danas iz neznam kojeg razloga pogledao sam BUNDESLIGA PUR Klasiker. Bila je tekma iz 97 - Bayern - 1860.

Gledo sam tu utakmicu u ovom izadnju, dosad u svom životu pa barem 30 puta, no iz nekog razloga neka nostalgija ponukala me da ju pogledam još jenput. Dok sam gledao te igrače, pun Olympiastadion, zagrcnuo sam se i reko sebi, "dobra stara vremena". Tada se nogomet igrao i gledao iz nekih drugih razloga. Tada je 1860 još uvijek imao neke šanse u tom najvećem bavarskom derbiju. Osjetila se jedna čudesna vibra u zraku, vibru za koju nažalost još samo zna moja generacija, dok su oni poslije mene nasljedili bljedo izdanje nekada najljepše igre na svijetu.

Kad vidiš jednog Baslera kako skaće sa klupe, ulazi u teren, svađa se sa kim stigne, pa kad zehcigeri daju gol i to ne gol, nego golčinu čiji je autor Joerg Bohme, eh ko se još njega sjeća...Ako želite vidjeti kako se tada halo nogomet slobodno pogledajte tekmu, a gol Bohmea, kojeg se niti Messi nebi posramio je na 15:30

[youtube][/youtube]

Ono što je fascinantno za tu utakmicu je to da je Jancker uspio izjednačiti na 3:3 sa DVA IGRAČA MANJE, a Matthaus, igrač kojeg sam obožavo i kojeg mi je najviše bilo žao nakon 1999, pobro je crveni karton. Recite mi samo koji će to današnji igrač Bayerna doseći tu LEGENDARNOST koju je postigao Matthaus? Lahm? Malo sutra...

Zamislite samo, na tribinama Beckenbauer, koji je danas ništa više nego bezvezna figura kada je u pitanju Bayern, pored njega mladi Hopfner, u momčadi Bayerna jedan Basler, Uli na klupi, na golu Kahn, trener zehcigera Lorant, a šef momčadi starijeg brata ni manje ni više:

slika

Uopće ne želim nabrajati LEGENDE iz drugih klubova jer će mi oko srca biti preteško! Manga do mange, sve frajeri, face, likovi koje si mogao voljeti, obožavati ili mrziti. Tada sam volio Bayernove igrače zbog toga što je svaki od njih bio na neki način specifičan, a ne prvenstveno zbog toga što su fenomenalni igrači. Effenberga sam obožavo jer je lider, Kahna jer nije normalan i brutalan navijač Bayerna, Elbera jer je zajebant, Baslera jer je crna ofca mafije. Tada mi je sve to nekako bilo bliže i sa svim tim LEGENDAMA mi se bilo lako identificirati.

A danas, danas toga više nema....kako uopće postati legenda kluba, kad danas te ima, sutra te nema, danas si dobar sutra si smeće. Danas zvijezda traje godinu, dvije, čim par utakmica ne odigra na zavidnoj razini traži mu se zamjena. Danas sa 17 godina već MORAŠ vrijediti 20 miljona eura, jer već sa 17 godina se od igrača očekuje da bude ŠPEK. Sve se preokrenulo, sve je uvrnuto. FUUUUJ!!!!!!

Na današnji dan, Bayern igra jednu od svojih najboljih sezona u povjesti BUNDESLIGE, imamo jedan od najjačih kadrova u povjesti našeg kluba. Budućnost u ovoj sezoni čini se jako blistava, u Europi spadamo među top 4 FAVORITA za titulu (nesječam se kad smo zadnji puta bili toliko rangirani), dolazi nam jedan Arsenal, a mi "ZNAMO" da ćemo pomest pod s njima. Toliko smo jaki i toliko još možemo ostvariti u ovoj sezoni. NE toliko, da se ispravim, nego SVE!!! Ove sezone čak i prije dolaska famoznog Guardiole, Bayern ima šanse da uzme tu toliko željenu Ligu Prvaka, prvenstvo, pa čak i kup!!!

A što mi radimo? Mi već prodajemo sve što se prodati da i dovodimo neke šupke, koji će nam MOŽDA u slijedećoj sezoni pomoći. Kao da smo slabi, kao da je ova sezona već prošla, kao da se ne treba igrati, kao da smo sve popušili!!!

Kako da se ja poistovjetim sa ovom stvarnošču, kada vidim što se radi, poželim prestat prati ovu igru koja mi je nekada u životu značila sve!?

Gdje su nestale LEGENDE....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 jan 2013, 00:42

anton buraz sto reci na ovakav post nego svaka cast,to su bila vremena ovo je danas sve Buckuris nema se duse kosto je prije bilo.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jan 2013, 00:50

U pravu si antone , to su bila vremena...... :) A svi mi koji smo tad doživljavali i pratili i navijali i tad za Bayern možemo se sa slašću, ali i nostalgijom toga sjetit. **** igrača kao Effenberga, Kahna, Baslera, te zajebanta Elbera više nikad neće biti, kao takvih. To su tad bile EMOCIJE, tad je vrila krv, tad se krvilo, tad je bilo skakanja, guranja.....Malo smo krenuli s nostalgijom, pa ću samo podjestit one koji pamte utakmicu između Dinamo Kiewa i našeg Bayerna, polufinale 1999. godine i gubi Bayern 0:2, ovi Ukrajinci ****, nabrijani, Shewa, Rebrov i ostala svita igra za njih, pa smanje naši na 1:2, kad ono ubrzo 1:3,pa Effe složi slobodnjak za 2:3, a onda poslije Jancker u svom stilu za 3:3.

A danas ili nabušimo protivnika s pet komada ili izgubimo glupo utakmicu.... :lol: :lol: Dobri su i ovi danas, ali od ovih danas je par blizu onih veliki junaka, a imamo i par pičića, ali sve u svemu drago mi je što je opet tu sve više tipova igrača poput Mandže, Dantea, Martineza, koji gore i koji znaju se pogurat te izbacit iz cipela protivnika. Te vatre naravno ima i u Ribu, Mulleru, Neueru, a eto i ostali se bude.

Meni da bi neko bio prava legenda Bayerna ne treba znati samo s loptom dosta, on mora biti prvo taj fucker, taj hebački dobar igrač, da ima te osobine onih gore nabrojanih iz prvog pasusa. Ta garda tad izgubi to finale 99 i zakunu se da će osvojit Ligu prvaka i onda je osvoje za 2 godine. Neka druga ekipa da onako izgubi finale, da baš onako ko onda izgubi od ManU-a , ma nikad ne bi podigla klempu, ni da im se da još sto prilika. Ali to je ta snaga mentalna, tadašnje ekipa. Prava su tad Njemačka ekipa bili.

I ne vuci me antone više, jer počet ću pisat dalje o prošlosti.

Ali ipak mi danas imamo legende. Imamo ih na forumu, jednog Zuckera koji prosipa svoju filozofiju i samprozvani je amidža, osnovao je samostalnu pokrajinu koja se zove KOD AMIDŽE ZUCKERA, imamo GAL -a koji je uvijek nabrijan da zaboravi i tačku stavit između rečenica, sve u žaru borbe, sve nošen emocijama, imamo ratnika proFCB koji odmah vadi sablju na fanove BVB-a, isto ko oni stari turski ratnici. Imamo jednog šerifa Geru koji piše s neobičnih mjesta i koji hebački uvodi red i mir, još nekad s dozom humora. Imamo našeg boema Hantru, i imamo ovu hercegovačku bitangu, ovog Klaritosa, koji stihove klepa u zadnje vrijeme, pa i ozbiljne komentare postavlja u redovima nalik na stihove. Izgleda da je ovo novi Aleksa Šantić, budimo ponosni na njega.... :)

Sad će GAL doći i reči opet kako sebi puno za pravo dajem..... :D :D

Htio sam nešto još o Guardiolu, da prokomentarišem nešto ovo najnovije što se pisalo ovde o njemu i nasmijalo me donekle....Ali neću, a možda sad i ne mogu..... :) :) A i neću da ljudi kažu šta onaj stalno pametuje i kenja.... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 jan 2013, 10:05

effe_sa je napisao/la:U pravu si antone , to su bila vremena...... :) A svi mi koji smo tad doživljavali i pratili i navijali i tad za Bayern možemo se sa slašću, ali i nostalgijom toga sjetit. **** igrača kao Effenberga, Kahna, Baslera, te zajebanta Elbera više nikad neće biti, kao takvih. To su tad bile EMOCIJE, tad je vrila krv, tad se krvilo, tad je bilo skakanja, guranja.....Malo smo krenuli s nostalgijom, pa ću samo podjestit one koji pamte utakmicu između Dinamo Kiewa i našeg Bayerna, polufinale 1999. godine i gubi Bayern 0:2, ovi Ukrajinci ****, nabrijani, Shewa, Rebrov i ostala svita igra za njih, pa smanje naši na 1:2, kad ono ubrzo 1:3,pa Effe složi slobodnjak za 2:3, a onda poslije Jancker u svom stilu za 3:3.
To mi je jedna od najdraži tekmi, dobro si rekao tada se baš krvilo. Samo kad se sjetim tad vremena u Kijevu, hladnoče i susnježice.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 jan 2013, 12:28

ovo o cemu je lijepo govorio anton ne vazi samo za bundes ligu, nego i za sve lige i ligu prvaka, jaz izmedju bogatih i siromasnih je iz godine u godinu sve dublji, kvalitet takodje, vidimo recimo liku prvaka kako to sad zgleda, a nekad smo imali barem 10 ekipa koje su bile podjednaki favoriti za osvajanje, i jos neke ekipe a la psv, deportivo, viljareal, leverkuzen itd koje su mogle ici skoro do kraja

romantizam u fudbalu seguvi sve vise i vise
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 jan 2013, 14:32

e
effe_sa je napisao/la:Sad će GAL doći i reči opet kako sebi puno za pravo dajem..... :D :D
ma uredu je to sam nisam u potpunosti mislio na nase nego na uljeze ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2013, 17:46

Slika govori vise nego 1000 rijeci.
Ovo je bilo jasno ko dan, ali eto da se gradivo ponovi.

slika

Btw: jel' se jos nekom pojavljuje virus na forumu? Meni konkretno na temi Bayerna i BvB-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 25 jan 2013, 17:59

Omerbavarac je napisao/la: Btw: jel' se jos nekom pojavljuje virus na forumu? Meni konkretno na temi Bayerna i BvB-a.
Meni je na "žutoj" temi samo, ja je više ne otvaram :P
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 jan 2013, 18:22

S-Y-L-A-R je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Btw: jel' se jos nekom pojavljuje virus na forumu? Meni konkretno na temi Bayerna i BvB-a.
to zuti metnuli virus :lol: jer su kompromitovani bacili nam kost da se pokoljemo :lol: stara poslovica "Divide et impera" zavadi pa vladaj salim se :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 jan 2013, 18:28

nakon par dana zeze (zeza je sve osim onog napisanog o ksvil il tak nesto za kojeg cvrsto vjerujem da je teski nacionalista koji bi prije danas nego sutra volio da se bosna raspadne), red je da se napise nesto ozbiljniji post, koji ce biti odgovor na temu koju je pokrenuo anto.
helem, ne bi amidza bio amidza kad ne bi udario kontru na ono oko cega se vecina slaze... :)
dakle, spika se o nekim starim vremenima za koje mnogi govore kako su bila dobra.
hm, kako da pocnem?
posluzicu se mamicevom umotvorinom i reci cu:
stara dobra vremena
i njih nabijem na qrac :mrgreen:
ozbiljno, koja su to stara vremena bila dobra?
razumijem kad neka stara dobra vremena pominje neki djed kojeg je izdala chuna a prihvatila reuma, pa place za nekom mladosti.
stvarno mi je nejasno kako se od yebene krilatice ´stara dobra vremena´ uspjela nabiti dogma u koju vjeruje nemali br. insana. eto, uzmimo primjer bivse juge. qrac od drzave. odes u pekaru, docekajute 3 il 4 artikla; odes u samoposlugu, 20-ak artikala. znam kad je moja rahmetli mati otisla u ljubljanu da kupi juga... hej, otici u ljubljanu da kupis jugu. kada su se vratili, a vratili su se oko ponoci, pa haman da je kompletan komsiluk doceko jugu.
ne govorim ja o 60-im u kojima ni sam nisam bio rodjen, govorim o kraju 80-ih.

sto se tice fudbala, samo neupuceni mogu govoriti da je prije bilo bolje.
raja ba, ako uporedimo ovaj ultra moderni fudbal koji se igra danas sa recimo fudbalom kojeg je nas bayo igro krajem 80-ih, necemo pogrijesiti ako kazemo da je taj fudbal s kraja 80-ih bio anti-fudbal.
prije su secer i drustvo pijani dolazili na treninge, dok su danasnji fudbaleri teski profesionalci o kojima se brinu desetine ljudi. fudbal je posto teski biznis koji obrce stotine milijardi, a samo su pobjednici ti koji kupe kajmak.

kazete da izumiru ludi likovi poput mateusa ili efenberga :?
ma ne izumiru. eto, prvi je riberi. prvo sto se radi o igracu kakvog minhen nije zapamtio.
drugo, lud je ko struja. ni sam ne znam koliko je pokupio kartona zbog pokusaja da se obracuna sa protivnicima.
dalje, ako se sjecate bayine tekme protiv intera, sjecate se i svajna kojeg su trojica drzala da se ne obracuna sa igracima intera. samari robena i mulera, mulera i boatenga, naseg ibisevica, itd.

kazete kako nema uzbudjenja...
9 golova na tekmi salke protiv hanofe, robenov gol u kupu na salkeovom stadionu kada je pretrco sve i zabio.
jos jedan robenov gol, onaj protiv mancestera, riberi vs. svi ostali :mrgreen:

kazete nema konkurencije :?
eto, barcu mnogi smatraju najboljim timom svih vremena pa se opet ne desi da mocna barca odbrani platinijevog klempu. u bundeski svak dere svakog, dok se prvaci smjenjuju ko na traci.
sad, neki klubovi padaju i gube se dok na njihovo mjesto uskacu drugi.
neke klubove podizu bogati vlasnici (siti, celzi), dok su drugi u vrhu zahvaljujuci vrhunskim trenerima i ljudima koji sjede u upravama (dortmund, gladbah).

jbg, mrzi me da pisem i zato cu staviti tacku. al treba rec da je ovo dobra tema o kojoj bi se moga sastaviti jos pokoji postic.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 jan 2013, 11:02

Jel vi vjerujete da je sezona 2000/01 postojala? Da se FUNF MINUTEN IN MAI stvarno dogodilo? Da je Bayern uzeo titulu sa SAMO 63 wichtige PUNKTE!?!?!?!?!

32. je kolo, Bayern je sa Schalkeom, PUNKTGLEICH! Ti mater PUNKTGLEICH, koji **** izraz, kad izgovoriš PUNKTGLICH i malo zapljuješ monitor, osječaj je koda si ga metnul. Kad smo već kod tog **** švapskog jezika, neki dan sam vidio "Brillenputztuch " - "--" Pazi Brillen - Putz - Tuch! Ma kakav bosanski....

I uglavnom ulazimo mi u to 32. kolo, kapacitet nervoze neopisiv. Mi u gostima sa Luserkusenom, a Schalke ga doma udara gegen Wolfsburg. Igra se prava Bayernova igra, GEPREGGT u tri **** materine. duša se ostavlja na terenu, mora se rotirati zbog "doppelbelasttunga" u europi! Nakon prvog poluvremena Schalke vodi 2:0 što znači da će nam pobjeći ako mi nepobjedimo.

U 87. minuti Bayern izvodi korner i ko za **** taj dan sve nam je kornere izvodio Steffan ŠPEKENBERG! :fcb:

Izvede on njega i znate ko ga je metnuo? Igrač koji je imao toliko SEXUALNO ime da ga nije trebalo mjenjati, a samo po sebi vrištilo je orgazmom!!!!

slika

SPANNUNG na n-tu potenciju!

Dolazimo na 33. kolo! Tada se počela pisati povijest....Bayern 59, Schalke 59! Mi doma igramo sa Kaiserslauternom, Schalke u gostima sa Stuttgartom. Do 90 minute u Minhenu je stajao rezultat 1:1, dok je u Stuttgartu bilo 0:0. Da je tako završilo Schalke je doma samo trebao dobiti Unterhachinga i mi nikad ne bi saznali za uzrečicu "Nur gucken, nicht anfassen"! Moram priznati da bi mi život bez te uzrečice bio prazniji!

No tada su se ukazali Balokov i Zickler. Prvo je Balakov zabio gol za 1.0 Stuttgarta i samo par sekundi poslije, Bayern je poveo sa 2:1 golom Zicklera!!! EIFACH WAHNSINN!!!! Kad vidiš gicastog Hoenessa kako grli Hitzfelda i skaće ko prasac, nemreš vjerovat!!!

Tada slijedi FUNF MINUTEN IN MAI....

Eto dva posljednja kola koja su neopisivo povezana:

[youtube][/youtube]

BANANE SU NA TERENU!!!! KING KAHN; DA IST DAS DING!!!!!!!!!!!

Neću ništa o tome pisati, jer oni koji neznaju, neznaju što znači biti navijač Bayerna!

Da bi sumirao koliko je ta sezona bila fascinantna i napeta napisat ću samo ovo:

32. Kolo
Leverkusen - Bayern - 0.1 RSC u 87. minuti

33. Kolo

Bayern - Kaiserslautern - Zichler u 90. minuti za 2:1

Stuttgart - Schalke - Balakow u 90. minuti za 1:0

34. Kolo

Schalke - Unterhaching - 5:3 s tim da je unterhaching vodio sa 0:2, Schalke u 44. i 45. izjednačio na 2:2, Unterhaching poveo 2:3, no Schalke je na kraju uzalud dobio i slavio prijevremeno.

HSV - Bayern - 1:1 - Barbarez daje gol u 90. gol za 1:0 HSV i Bayern više nije prvak i samo dvije minute kasnije, Patrick anderson postaje legenda Bayerna...

slika

slika

slika

Finale LP:

Gubili 1:0, promašili penal, dali penal i pobjedili na penale!

slika

Nemrem više....

Jel se sve ovo stvarno dogodilo!?!?!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2013, 11:08

Prema pisanju Bild-a Mehmet Scholl na kraju sezone napušta drugi tim Bayerna tačni razlozi nisu navedeni.Ja se iskreno nadam da će ovoj legendi biti ponuđena druga funkcija u klubu ili eventualno da bude u timu Guardiole al' opet možda je španac razlog odlaska Scholla koji se možda vidio kao naslijednik JH. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jan 2013, 12:06

Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bild-a Mehmet Scholl na kraju sezone napušta drugi tim Bayerna tačni razlozi nisu navedeni.Ja se iskreno nadam da će ovoj legendi biti ponuđena druga funkcija u klubu ili eventualno da bude u timu Guardiole al' opet možda je španac razlog odlaska Scholla koji se možda vidio kao naslijednik JH. :?
On je bio kandidat da bude Guardiolin pomoćnik, ali je to odbio. Scholl želi u potpunosti da se posveti svom poslu analitičara fudbalskih utakmica za tv stanicu ARD.
Moguće da on puca u budućnosti na neku bitniju funkciju u klubu, moguće i na šefa struke ili nešto slično, pa mu možda zbog toga mjesto Pepovog pomoćnika nije bilo zanimljivo.

Jedan od ozbiljniji kandidata je Babbel, da bude taj pomoćnik, a navijači žele Hermana Gerlanda, koji je sada u stručnom štabu a tu je bio i u Van Gaalovom periodu. Inače Gerland je već dugo u klubu i još prije Scholla je bio trener drugog tima Bayerna i forsirao je mnoge Bayernove talente. On je jedan od zaslužnih , za mnoge one koji su kroz podmladak stigli do prvog tima.

Da pomognem svima koji do sad nisu zapazili Gerlanda koji tu pored Heynckesa sjedi uz još jednog pomoćnika:

slika
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 26 jan 2013, 12:33

Kako smo bavarci mojiii ? Sve kontam danas igramo sa Svabama, kad ono sutra !
U zadnjim utakmicama sa njima , pa i na njihovom terenu, lijepo prolazimo 8-) 8-) pobjedjujemo jel . Ali sutra ce sigurno biti malo teza utakmica- No bitno je da se nastavi taj nas niz, sljedece 2 utakmice u gostima kod Svaba i Mainza ako bi tu izasli sa 2 pobjede to bi bilo extra, ma da znamo svi da i Dortmund i Leverkusen ocekuju tu bar jedan kiks, no necemo dopustit.
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.